Review: Strakke Buik Bijbel

Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm, klinkt als een bijbel met alle geheimen om een strakke buik te creëren en dat is het precies ook!. Hierbij mijn uitgebreide review.

Zoals jullie weten kom ik van boven de 100 kg naar de persoon die ik vandaag ben, ooit toen ik de knop om heb gezet was mijn doel altijd een sixpack. Een strakke buik straalt naar mijn mening fitheid uit. Daarom vind ik het uiteraard weer leuk om een review te schrijven over dit boek.


Inhoudsopgave


Wie is Oscar Helm

Oscar Helm is onderhand een bekende aan het worden op het gebied van prodcuten die te maken hebben met gezondheid en afvallen.

Zie hiervoor ook mijn Afslank Receptenbijbel Review die ook van Oscar Helm is.

Oscar is voedingsdeskundige en afslankcoach en zelfs sinds 2017 een orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.

Daarnaast is hij vooral bekend van zijn blog Happyhealthy.nl  die boordevol staat met tips, reviews en recepepten.

Oscar is netjes ingeschreven bij de KvK en heeft een uitgebreide website waardoor zijn producten zeker te vertrouwen zijn.

Op deze foto Oscar Helm, de bedenker van de Strakke Buik Bijbel
Oscar Helm

Wat houd het boek Strakke Buik Bijbel precies in?

Dit boek is in in elkaar gezet om jouw stap voor stap te leiden naar die strakke buik of zelfs een sixpack.

Het boek is zeer compleet en bevat een groot stuk theorie en daarnaast worden voeding, trainingsoefeningen en zelfs stress en mindset uitgebreid besproken.

Oscar Helm is met de Afslank Receptenbijbel uiteraard bekend om zijn gezonde recepten, dus dit boek bevat meer dan genoeg recepten die je gaan helpen om overtollig buikvet te verbranden.

Oscar is van mening dat het internet vol staat met methodes en verhalen die niet juist zijn.

Dit boek is daarom gebaseerd op bijna 90 wetenschappelijke bronnen en daardoor gebaseerd op informatie die ervoor gaat zorgen dat jij die strakke buik gaat krijgen.

Dit boek is overigens geen dieet. Dit boek gaat je puur helpen slechte eetgewoontes om te zetten naar goede eetgewoontjes.

Op deze foto de voorkant van de Strakke Buik Bijbel
Strakke Buik Bijbel Homepagina


Wat krijg je precies?

Je hebt bij de Strakke Buik Bijbel de keuze om het fysieke boek+ e-book te kopen of alleen het e-book.

Uiteraard ga ik iets dieper op het boek in deze review maar mocht je nieuwsgierig zijn naar de Inhoudsopgave, hierbij:

Op deze foto de inhoudsopgave van de Strakke Buik Bijbel

Deel 1: Theorie

12 fouten die mensen maken bij het krijgen van een strakke buik

In 25 pagina ga jij leren welke fouten heel veel mensen maken waarvan ze denken hoe je een strakke buik krijgt, en er zitten vast ook fouten bij die jij wel eens gemaakt hebt, hier is de bekendste fout het eten voor de training.

Nu ik alles weet over insuline eet ik altijd mijn grootste maaltijd na het sporten.


8 regels voor een platte en strakke buik

Nu je alles hebt geleerd over eventuele fouten die je kan maken bij het krijgen van een strakke buik, nu ga je de regels leren die juist kloppen.


Vetpercentage meten

Uit ervaring kan ik zeggen dat dit niet super makkelijker is, ik krijg het na al die jaren nog steeds voor elkaar om te vergeten op welke plek ik vorig keer heb gemeten. Gelukkig staat er een hoofdstuk in het boek die je hierbij gaat helpen.


Voeding

Voeding, eigenlijk het belangrijkste in dit hele traject en wat weten veel mensen in het begin niet, je kan nog zoveel buikspieroefeningen doen. Maar als je er teveel bij eet zul je geen resultaat gaan zien.


Oefeningen

Buikspier oefeningen gaan de boel zeker versterken, in dit hoofdstuk staat nog een stukje theorie over de buikspieren en welke oefeningen je moet doen.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je 7 dagen per week buikspier oefeningen moet doen, dit boek bewijst dat met 3 keer per week het prima mogelijk is om die strakke buik te krijgen!

3 keer per week en ook jij gaat die buikspieren krijgen!

Stress, mindset en verschillen tussen mannen en vrouwen.

Het mag duidelijk zijn dat deze bijbel van Oscar compleet is, alles wat een invloed kan hebben op het krijgen of het tegenhouden van die strakke buik word in dit boek besproken.

Stress is hier namelijk een erg goed voorbeeld van. Mensen met meer stress krijgen bijvoorbeeld moeilijker die strakke buik. Pak je stress aan en dan zul je zien dat je veel meer resultaten zult bereiken op het gebied van afvallen of naar die strakke buik.


Recepten

Nu je alles weet op het gebied van theorie, voeding en de oefeningen die je moet doen is het tijd om gezonde maar zeker lekkere recepten erbij te maken en daar staat het boek gelukkig vol mee.

De recepten zijn verdeeld in:

  • Ontbijt recepten
  • Lunch recepten
  • Salades
  • Avcondeten Recepten

De recepten zijn allemaal voorzien van foto en uiteraard de stappen om het recept te maken. Daarnaast zie je uiteraard de ingrediënten, aantal calorieën en bereidingstijd.

Op deze foto een recept van de Strakke Buik Bijbel
Voorbeeld Kokosontbijt met Quinoa en Tropische vruchten.

Wat voor extra’s krijg je in dit boek ?

Bij de aanschaf van de Strakke Buik Bijbel krijg je ook meerdere bonussen die bestaan uit de volgende hoofdstukken:

Bonus #1: 6 Trainingsschema’s

Met deze bonus ben je in het bezit van verschillende trainingsschema’s die de focus hebben op vetverbranding en die je gemakkelijk thuis kunt doen.

De schema’s zijn op 3 verschuilende niveau’s namelijk beginners, intermediate en gevorderd. Aan iedereen is gedacht!.

Bonus #2: Voedingsschema’s

Hierin krijg je verschillende weekmenu’s van 4 weken tot je beschikking. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat je moet en mag eten en dit krijg je in een makkelijk overzicht.

De menu’s bevatten recepten voor het ontbijt, lunch en avondeten en een de tussendoortjes.

Bonus #3: Strakke billen

In dit hoofdstuk gaan ze dieper in op het onderwerp hoe je aan stevige en strakke billen kunt komen. Dit word op een manier uitgelegd voor snel resultaat.

Bonus #4: Strakke benen

Never skip legday zoals ze in de sportwereld zeggen, in dit deel krijg je tips en oefeningen voor het versterken van je been spieren.

Bonus #5: Strakke huid

Op het moment dat je afvalt kan je last krijgen van een overschot aan huid. Oscar geeft je hier tips voor zodat je daarna nog lekkerder in je vel zit.

Bonus #6: Vetrol vrij

En de laatste bonus en naar mijn mening eigenlijk de belangrijkste: Love Handles. Veel mensen hebben ze en komen er maar moeilijk vanaf. Ook hier verdwenen ze pas op het laatste moment. In dit hoofdstuk krijg je oefeningen die je helpen met van de vetrolletjes af te komen!


Wat zijn de Strakke Buik Bijbel ervaringen van klanten?

De maker van dit boek staat gelukkig bekend om de kwaliteit van zijn producten en gelukkig zijn de reacties daar ook naar. Hierbij enkele reacties:Wat betaal je voor dit boek of pdf?

Je hebt dit complete pakket al voor € 27,00 in complete digitale versie. Betaal je € 10,00 meer dan krijg je ook het fysieke boek thuis gestuurd.

Een investering in jezelf moet je altijd zelf bepalen hoeveel je daaraan wilt uitgeven. Ik hoop je met deze review een beeld te hebben gegeven of je er wellicht iets aan hebt.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 60 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Oscar Helm staat er bekend om dat hij deze garantie’s aanbied. Hij is er zelf wel van overtuigd dat jij er niet op terug komt omdat de kwaliteit goed is. Maar mocht het toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je gewoon netjes je geld terug.


Strakke Buik Bijbel conclusie en eigen ervaring.

Met mijn afgelopen fitness shoot op 7% weet ik het 1 en ander over het krijgen van een strakke buik of zelfs een sixpack. Mijn eigen kennis kwam erg goed overeen met wat er in het boek stond.

Daarmee kan ik oprecht zeggen dat Oscar Helm weer een erg compleet boek op de markt heeft gebracht wat zeker ook overeen komt met de kwaliteit van zijn Afslank Receptenbijbel.

1 van de regels voor een platte en strakke buik die Oscar Helm geeft in het boek is het gebruik van Intermittent Fasting en als je me al wat langer kent, ik ben hier groot voorstander van en geloof hier ook zeker in!. Extra goed dat dit in het boek vermeld staat.

Het boek is in duidelijke taal geschreven en extra goed dat eerst de Mythes of Fouten uit de wereld worden geholpen die er juist voor zorgen dat je geen strakke buik krijgt.

Uiteraard kan je nog zoveel buikspier oefeningen doen, als je nog teveel eet zul je nooit een strakke buik krijgen, gelukkig word voeding en macronutriënten ook uitgebreid besproken.

Daarnaast bevat dit product meerdere bonussen en wat ik ook erg goed vind is dat onderwerpen als stress en mindset ook worden besproken. Al deze onderwerpen moeten echt in evenwicht zijn tot het krijgen van die strakke buik!

Wacht niet langer en neem net als ik die stap naar die fitte strakke buik met de Strakke Buik Bijbel

Heb je na het lezen van deze review nog vragen of opmerkingen over het Strakke Buik Bijbel boek?

Laat dan onderaan het artikel een reactie achter.

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie