Review: Droog Trainen Protocol vrouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen, in deze review bespreek ik het protocol voor vrouwen dat gericht is op afvallen en hierna zelfstandig verder te kunnen. Precies wat ik wil overbrengen op mijn fitnes sblog

Dit programma gaat ervoor zorgen dat je in 8 tot 16 weken een nieuwe blijvende leefstijl kan aanleren met zelfs bij veel mensen een blijvende transformatie.

Dit is de review voor vrouwen, Ik heb uiteraard zelf de Droog Trainen Protocol mannen versie gedaan. voor mannen review zie hier: Droog Trainen Protocol Mannen review


Inhoudsopgave


Wie zijn de verkopers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Droogtrainen Academy is het bedrijf dat achter dit programma voor vrouwen zit, er zitten 2 erg sportieve mannen achter dit protocol dus hun kennis en ervaring is ook te zien als we hun foto erbij pakken.

Henry en Rinus zijn verantwoordelijk voor dit uitgebreide programma wat voor veel vrouwen al voor transformaties heeft gezorgd.

Beide mannen hebben sinds 2013 al een website droogtrainenacademie.nl (daarvoor droogtrainen.com) waar ze al hun kennis over sporten deelde en tips dus ze hebben een goede reputatie opgebouwd in de loop der jaren.

Op deze foto de oprichters van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Henry en Rinus

Wat krijg je allemaal met de Droog Trainen Protocol voor Vrouwen?

In 8 tot 16 weken ga je leren hoe je effectief vet kan gaan verbranden, daarnaast is dit programma er ook zeker opgericht dat jij hierna zelfstandig verder kan gaan.

Dit programma is dus ook vooral gericht op vrouwen die willen afvallen, uiteraard met zo min mogelijk spiermassa en daar zal dan ook krachttraining om de hoek komen kijken.

Het voordeel van dit programma is dat je zoveel leert dat je hierna precies weet hoeveel je zou moeten eten om aan te komen en spiermassa aan te komen, maar eerst de kennis binnen krijgen uiteraard.

Deze kennis krijg jij binnen via verschillende pdf’s met informatie en excel sheets waarmee je alles makkelijk kan uitrekenen en aanpassen.

Het volgende zit er allemaal bij:


Deel 1: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (E-book)

Deel 1 draait het allemaal om: Voeding. Zoals de sportwereld ook altijd zegt, 75% is voeding en 25% is bewegen.

In dit deel ga je alle geheimen ontdekken en leren die te maken hebben met vetverlies.

Dit ga je daarna allemaal toepassen, denk bijvoorbeeld aan plateau’s of jojo effecten. Alles word uitgebreid besproken!

Op deze foto deel 1 van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Voeding = Vetverlies

Deel 2: ​Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (E-book)

Na deel 2 weet jij alles hoe je effectief krachttraining kan gebruiken als tool om dat vet te verbranden. Je zal zelfs tijdens het afvallen sterker worden of zelfs spiermassa aanmaken door de verschillende schema’s die erbij zitten en jezelf blijven prikkelen wat uiteindelijk zal leiden tot het meer verbranden van calorieën.

In de sportschool zie je tegenwoordig steeds meer vrouwen heel veel cardio doen, dit programma gaat je precies leren wat de juiste hoeveelheid cardio is zodat je hierna nooit meer teveel cardio doet.


Deel 3: ​Progressie meten en het plan bijstellen (E-book)

Progressie motiveert enorm, daarom zit hier een apart deel bij waar jij alles gaat leren over het goed bijhouden van progressie.

Soms zelfs als je denkt dat je geen progressie hebt gemaakt op de weegschaal bijvoorbeeld, als je dan een foto van 1 maand ervoor terug haalt die zie je opeens wel die progressie.

Ook gaat dit deel dieper in op vetverlies als dit niet op gang komt.

Op deze foto deel 3 van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Progressie gaat nooit in een rechte lijn

Wat voor extra’s krijg je bij het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

En dan zijn we er nog niet, het is deze dagen niet meer gek dat er ook extra’s bij zitten en die zorgen ervoor dat het programma of die bepaalde cursus of masterclass nog completer is.

De volgende extra’s zitten erbij:


Bonus 1: Macronutriëntencalculator

Vanaf nu hoef je je nooit meer zorgen te maken hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten je moet en mag eten. Je krijgt namelijk een makkelijke calculator die dit allemaal voor je uitrekent.

Dit betekend dat je vaak alleen maar je gewicht hoeft in te vullen en dan word alles automatisch voor je uitgerekend. Weer een zorg minder.

Daarnaast gaat deze bonus er ook voor zorgen dat jij je eigen trainingsschema’s kan gaan maken, dit programma zorgt er echt voor dat het een éénmalige aanschaf zal zijn!.


Bonus 2: Trainingsschema’s voor thuis of in de gym

Uiteraard leer je hoe je je eigen schema’s gaat maken, maar je krijgt ook kant en klare Trainingsschema’s voor zowel thuis als in de gym voor maximaal resultaat.

De schema’s zijn gebaseerd op 3 fases waarbij progressieve overloading en het prikkelen van je lichaam het hoofddoel is. Dit stimuleert vetverbranding en maximaal resultaat.

En dat is precies wat jij wilt in dit programma, je zal alleen wel het trainen echt zelf moeten doen!

Op deze foto bonus 2 van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Kant en klare Trainingsschema’s

Bonus 3: Gratis toegang tot de support groep

Hoe fijn zou het zijn als je er niet alleen voor staat? Daar gaat deze bonus namelijk voor zorgen, je krijgt toegang tot een groep van alle vrouwen die het droog trainen protocol hebben aangeschaft en op die manier kan je elkaar motiveren en inspireren.

Heb je een motivatie dip? Dan gooi je dit in deze groep en er is altijd iemand die jou er weer bovenop helpt zodat jij weer verder knalt naar de beste versie van jezelf.

Wat mij betreft een erg fijne bonus.


Voordelen van dit Protocol

  • Doordat Rinus en Hendry al jaren verschillende cursussen, trainingen en opleidingen hebben gedaan, hebben ze al die kennis in dit programma gezet. 
  • Je gaat echt leren om zelfstandig verder te gaan, straks maak jij je eigen schema’s en bereken je zelfs hoeveel je mag eten en hoeveel gram eiwitten je bijvoorbeeld mag nemen.
  • Er zit geen niveau verschil in dit programma, train je bijvoorbeeld al enkele jaren of je begint net met krachttraining of je weet nog niet wat een dumbell is, dit programma is voor iedereen! 
  • Dat je niet naar de sportschool kan is geen excuus meer, je krijgt namelijk ook een schema om thuis te trainen. 
  • De voeding is flexibel, dat betekend dat je niet elke dag volgens een schema’s moet eten, je moet er juist een nieuwe leefstijl van maken en dat ga je ook leren. 
  • Facebook groep die ervoor gaat zorgen dat je er nooit alleen voor staat, steun andere en laat je ook steunen door anderen. 

Wat zijn de Droog Trainen Protocol ervaringen van vrouwelijke klanten?

Dit programma bestaat gelukkig al een lange tijd, daardoor zijn er verschillende vrouwen Droog Trainen Protocol ervaringen te vinden, zelf ken ik ook mensen via instagram die erg tevreden zijn, en onderstaande zijn vrouwen uit de Facebook groep:

Op deze foto zie je ervaringen van mensen die de Droog Trainen Protocol Vrouwen hebben gedaan.
Reacties van vrouwen van het Droog Trainen Protocol

Wat is de prijs?

Een prijs is en blijft persoonlijk maar voor dit gehele programma + extra’s betaal je € 67,00. Als jij je volledig inzet met het lesmateriaal dat je krijgt, dan kan je hiermee echt een transformatie ondergaan en afslanken/afvallen.

Ook doen de mannen van droog trainen protocol ook echt zichtbaar hun best om te zorgen dat je zelfstandig verder kan met dit programma en niet weer een nieuw programma nodig hebt.

Vind ik een groot pluspunt!


Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaring en conclusie

Eindelijk een programma dat goed in elkaar zit en eigenlijk overal goed aan denkt op het moment dat vrouwen een traject in gaan om af te slanken.

Naast dat je veel goede informatie krijgt, ga je ook daadwerkelijk zelf stappen zetten zodat je daarna ook zelfstandig verder kan, en dat zie je tegenwoordig veel te weinig in begeleidingstrajecten.

Heel veel trajecten bieden namelijk alleen ondersteuning op het moment zelf, en op het moment dat je daarmee stopt, dan kom je erachter dat je eigenlijk nog niks zelfstandig kan.

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen zit daar gelukkig anders in, na dit programma weet je zelf precies hoeveel calorieën je mag eten, wat voor macro’s en hoe je je eigen trainingsschema’s moet maken!.

Wacht niet langer en begin nu ook deze transformatie naar de beste versie van jezelf, en dat kan ook door middel van de thuis trainschema’s met je lichaamsgewicht, dus je bent niet afhankelijk van een sportschool.

Heb je na het lezen van deze review nog vragen of opmerkingen over het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Laat dan onderaan het artikel een reactie achter en je krijgt altijd antwoord!


Ga jij ook naar de beste versie van jezelf?


Eigen resultaat van het Droog Trainen Protocol

Hierbij mijn resultaat van 3 maanden bij de mannen versie

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Een greep naar het assortiment van Body & Fit