Review: Droog Trainen Protocol vrouwen van Droog Trainen Academie (2021)

Droog Trainen Protocol Vrouwen, in deze review bespreek ik het protocol voor vrouwen dat gericht is op droog trainen met behoud van zoveel mogelijk spiermassa en hierna zelfstandig verder te kunnen. Hierbij mijn review van Henry en Rinus van Droog Trainen Academie

Dit programma gaat ervoor zorgen dat je in 8 tot 16 weken een nieuwe blijvende leefstijl kan aanleren met zelfs bij veel mensen een blijvende transformatie.

Daarnaast is in het ingericht dat je hierna zelfstandig verder kunt dus die is echt een éénmalige aanschaf.

Dit is de review voor vrouwen, Ik heb uiteraard zelf de mannen versie gedaan. Voor de mannen review zie hier: Droog Trainen Protocol Mannen review


Inhoudsopgave


Wie zijn Droog Trainen Academie?

Droogtrainen Academy is het bedrijf dat achter dit programma voor vrouwen zit.

Zoals je op de foto kunt zien zitten er 2 erg sportieve mannen achter dit bedrijf dus hun kennis en ervaring is ook te zien als we hun foto erbij pakken.

Henry en Rinus zijn verantwoordelijk voor dit uitgebreide programma wat voor veel vrouwen al voor transformaties heeft gezorgd.

Op deze foto de oprichters van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Henry en Rinus

Beide mannen hebben sinds 2013 al een website droogtrainenacademie.nl (daarvoor droogtrainen.com) waar ze al hun kennis over sporten deelde en tips dus ze hebben een goede reputatie opgebouwd in de loop der jaren.

Daarnaast investeren beide mannen ook regelmatig in zichzelf door het doen van verschillende trainingen in Londen bijvoorbeeld en hebben ze meer dan 10.000+ uren geïnvesteerd in het leren van krachttraining, voeding en deze fitness lifestyle.

Met hun kennis zit het dus wel goed!


Wat houd het Droog Trainen Protocol Vrouwen in?

Het Droog Trainen Protocol vrouwen ebook pdf is het perfecte programma om kennis te maken met krachttraining en vooral een combinatie van afvallen en droog trainen.

In 8 tot 16 weken ga je leren hoe je effectief vet kan gaan verbranden, daarnaast is dit programma er ook zeker opgericht dat jij hierna zelfstandig verder kan gaan.

Dit programma is dus ook vooral gericht op vrouwen die willen afvallen met uiteraard zo min mogelijk spiermassa verlies en daar zal dan ook krachttraining om de hoek komen kijken.

Het voordeel van dit programma is dat je zoveel leert dat je hierna precies weet hoeveel je zou moeten eten om aan te komen en spiermassa aan te komen, maar eerst de kennis binnen krijgen uiteraard.

Deze kennis krijg jij binnen via verschillende pdf’s met informatie en Excel sheets waarmee je alles makkelijk kan uitrekenen en aanpassen.

Het thuis schema bevat ook per oefening een video voor de juiste houding. Hieronder deel ik de videoreview variant.


Droog Trainen Protocol Vrouwen Review [VIDEO]

Ik heb zelf ook de vrouwen versie gekocht zodat ik extra waarde aan deze review kan bieden, zie hieronder mijn uitgebreide video review waar ik ook iets vertel over droog trainen en daarna laat ik de e-books zien van dit complete pakket van Henry en Rinus.


Voor wie is het Droog Trainen Protocol Vrouwen geschikt?

Dit programma is echt voor iedereen geschikt, je krijgt heel veel e-books en daarnaast zitten er bij elke krachtoefening een video waar je precies ziet hoe je die oefening moet doen.

Daarnaast zitten er 2 uitgebreide e-books in pdf formaat bij die je alles gaan vertellen over wat droog trainen precies is, en hoe de voeding in elkaar zit.

Ook kan jij zelf volledig zelf beslissen of je 3,4 of 5 dagen per week kan trainen en daar krijg je dan ook een calorie calculator bij die je precies kunt instellen op de dagen dat je wilt trainen.

Het doel van de mannen van Droog Trainen Academie is dus om iedereen kennis te laten maken met dit protocol en daarom is het ook extra geschikt voor beginners omdat alles duidelijk is uitgelegd.


De inhoud van het Droog Trainen Protocol

Hieronder zal ik nog even kort ingaan van alle e-books en pdf’s die er bij zitten. Naar mijn mening is het echt een zeer compleet pakket voor maar € 67,00 dus hoop dit ook echt te laten zien in deze review.

Voeding: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (E-book)

Deel 1 draait het allemaal om: Voeding. Zoals de sportwereld ook altijd zegt, 75% is voeding en 25% is bewegen.

In dit deel ga je alle geheimen ontdekken en leren die te maken hebben met vetverlies.

Dit ga je daarna allemaal toepassen, denk bijvoorbeeld aan plateau’s of jojo effecten. Alles word uitgebreid besproken!

Deel 1 bevat 8 hoofdstukken:

 1. Inleiding
 2. De 6 fundamenten van voeding (voor vetverlies)
 3. De kracht van voeding
 4. Energiebalans
 5. Calorieën en macronutriënten tracken
 6. Voedingsschema samenstellen ja of nee?
 7. Meten is weten
 8. Extra
Op deze foto zie je het voeding gedeelte van de droog trainen protocol vrouwen
Hoofdstuk 2: 6 fundamenten

Training: ​Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (E-book)

Na deel 2 weet jij alles hoe je effectief krachttraining kan gebruiken als tool om dat vet te verbranden. Je zal zelfs tijdens het afvallen sterker worden of zelfs spiermassa aanmaken door de verschillende schema’s die erbij zitten en jezelf blijven prikkelen wat uiteindelijk zal leiden tot het meer verbranden van calorieën.

In de sportschool zie je tegenwoordig steeds meer vrouwen heel veel cardio doen, dit programma gaat je precies leren wat de juiste hoeveelheid cardio is zodat je hierna nooit meer teveel cardio doet.

Het krachttraining deel bevat 4 hoofdstukken en dat zijn de volgende:

 1. De kracht van krachtsport
 2. Voordat we beginnen met trainen
 3. Aan de slag met het DTP
 4. Cardio

In dit deel krijgen we ook uitleg over krachttraining en hoe belangrijk het is om full range te trainen

Op deze foto zie je het training gedeelte van de droog trainen protocol vrouwen
Full Range of Motion (ROM)

Progressie: ​Progressie meten en het plan bijstellen (E-book)

Progressie motiveert enorm, daarom zit hier een apart deel bij waar jij alles gaat leren over het goed bijhouden van progressie.

Soms zelfs als je denkt dat je geen progressie hebt gemaakt op de weegschaal bijvoorbeeld, als je dan een foto van 1 maand ervoor terug haalt die zie je opeens wel die progressie.

Ook gaat dit deel dieper in op vetverlies als dit niet op gang komt.

Op deze foto deel 3 progressie van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Progressie gaat nooit in een rechte lijn

Je gaat in dit e-book leren hoe jij objectief data kan meten door het invullen van gewicht en omtrekken van je lichaam.

Ook verplichten ze je niet om elke dag op de weegschaal te staan als jij iemand bent die daar niet van houdt, ze komen dan met een andere optie.


Wat voor bonussen krijg je bij het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

En dan zijn we er nog niet, het is deze dagen niet meer gek dat er ook extra’s bij zitten en die zorgen ervoor dat het programma of die bepaalde cursus of masterclass nog completer is.

De volgende extra’s zitten erbij:

Bonus 1: Macronutriëntencalculator

Vanaf nu hoef je je nooit meer zorgen te maken hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten je moet en mag eten. Je krijgt namelijk een makkelijke calculator die dit allemaal voor je uitrekent.

Dit betekend dat je vaak alleen maar je gewicht hoeft in te vullen en dan word alles automatisch voor je uitgerekend. Weer een zorg minder.

Daarnaast gaat deze bonus er ook voor zorgen dat jij je eigen trainingsschema’s kan gaan maken, dit programma zorgt er echt voor dat het een éénmalige aanschaf zal zijn!

Hieronder zie je wat je moet invullen en daaronder krijg je alle macro’s zoals eiwitten, vetten en koolhydraten.

Op deze foto zie je een Macronutriëntencalculator van de droog trainen protocol vrouwen
Bonus 1: Macronutriëntencalculator

Bonus 2: Trainingsschema’s voor thuis of in de gym

Uiteraard leer je hoe je je eigen schema’s gaat maken, maar je krijgt ook kant en klare Trainingsschema’s voor zowel thuis als in de gym voor maximaal resultaat.

De schema’s zijn gebaseerd op 3 fases waarbij progressieve overloading en het prikkelen van je lichaam het hoofddoel is. Dit stimuleert vetverbranding en maximaal resultaat.

En dat is precies wat jij wilt in dit programma, je zal alleen wel het trainen echt zelf moeten doen!

Op deze foto bonus 2 van de Droog Trainen Protocol Vrouwen
Kant en klare Trainingsschema’s

Bonus 3: Gratis toegang tot de support groep

Hoe fijn zou het zijn als je er niet alleen voor staat? Daar gaat deze bonus namelijk voor zorgen, je krijgt toegang tot een groep van alle vrouwen die het droog trainen protocol hebben aangeschaft en op die manier kan je elkaar motiveren en inspireren.

Heb je een motivatie dip? Dan gooi je dit in deze groep en er is altijd iemand die jou er weer bovenop helpt zodat jij weer verder knalt naar de beste versie van jezelf.

Wat mij betreft een erg fijne bonus.


Wat zijn de voor- en nadelen van het Droog Trainen Protocol vrouwen

Voordelen:

 • Doordat Rinus en Hendry al jaren verschillende cursussen, trainingen en opleidingen hebben gedaan, hebben ze al die kennis in dit programma gezet. 
 • Je gaat echt leren om zelfstandig verder te gaan, straks maak jij je eigen schema’s en bereken je zelfs hoeveel je mag eten en hoeveel gram eiwitten je bijvoorbeeld mag nemen.
 • Er zit geen niveau verschil in dit programma, train je bijvoorbeeld al enkele jaren of je begint net met krachttraining of je weet nog niet wat een dumbell is, dit programma is voor iedereen! 
 • Zowel schema’s voor in de sportschool als met je bodyweight thuis. Daarnaast kun je 3,4 of 5 dagen per week trainen.
 • De voeding is flexibel, dat betekend dat je niet elke dag volgens een schema’s moet eten, je moet er juist een nieuwe leefstijl van maken en dat ga je ook leren. 
 • Facebook groep die ervoor gaat zorgen dat je er nooit alleen voor staat, steun andere en laat je ook steunen door anderen. 

Nadelen:

 • De sportschool schema’s bevatten momenteel geen video’s van de oefeningen. Mannen versie heeft dit wel. De bodyweight schema’s voor thuis bevatten wel instructie video’s.
 • Uiteindelijk moet je het zelf doen en daar heb je zeker discipline voor nodig. Je zal je periode moeten houden aan de gestelde calorieën. Daarnaast krijg je veel support in de facebook groep en ook de transformatie foto’s motiveren enorm.

Wat zijn de Droog Trainen Protocol Vrouwen Resultaten?

Dit programma bestaat gelukkig al een lange tijd, daardoor zijn er verschillende vrouwen Droog Trainen Protocol ervaringen en resultaten te vinden, zelf ken ik ook mensen via instagram die erg tevreden zijn, en onderstaande zijn vrouwen uit de Facebook groep:

Daarnaast staat hun homepagina ook vol met foto’s van transformaties van ervoor en erna. Zeker de moeite waard om even te kijken! Die deel ik hier niet vanwege de privacy wet maar die kan je daar wel bekijken.

Op deze foto zie je ervaringen van mensen die de Droog Trainen Protocol Vrouwen hebben gedaan.
Reacties van vrouwen van het Droog Trainen Protocol

Eigen resultaat van het Droog Trainen Protocol (wel enige trainingsjaren)

Op deze foto zie je eigen droog trainen resultaten
Hierbij mijn resultaat van 4 maanden bij de mannen versie

Wat is de Droog Trainen Protocol vrouwen prijs?

Een prijs is en blijft persoonlijk maar voor dit gehele programma + extra’s betaal je slechts € 67,00.

Als jij je volledig inzet met het lesmateriaal dat je krijgt, dan kan je hiermee echt een transformatie ondergaan en succesvol droog trainen en afslanken met behoud van spiermassa.

Ook doen Henry en Rinus van droog trainen protocol ook echt zichtbaar hun best om te zorgen dat je zelfstandig verder kan met dit programma en niet weer een nieuw programma nodig hebt.

Vind ik een groot pluspunt!


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 90 dagen garantie!

Ja, je leest het goed. Henry en Rinus geven maar liefst 90 dagen garantie op dit product. Je hebt dus echt niks te verliezen en ik weet zeker dat jij die garantie niet nodig hebt!


Droog Trainen Protocol Vrouwen Kopen? Mijn Conclusie

Eindelijk een programma dat goed in elkaar zit en eigenlijk overal goed aan denkt op het moment dat vrouwen een traject in gaan om af te slanken.

Naast dat je veel goede informatie krijgt, ga je ook daadwerkelijk zelf stappen zetten zodat je daarna ook zelfstandig verder kan, en dat zie je tegenwoordig veel te weinig in begeleidingstrajecten.

Heel veel trajecten bieden namelijk alleen ondersteuning op het moment zelf, en op het moment dat je daarmee stopt, dan kom je erachter dat je eigenlijk nog niks zelfstandig kan.

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen pdf zit daar gelukkig anders in, na dit programma weet je zelf precies hoeveel calorieën je mag eten, wat voor macro’s en hoe je je eigen trainingsschema’s moet maken!.

Wacht niet langer en begin nu ook deze transformatie naar de beste versie van jezelf, en dat kan ook door middel van de thuis trainschema’s met je lichaamsgewicht, dus je bent niet afhankelijk van een sportschool.

Heb je na het lezen van deze review nog vragen of opmerkingen over het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Laat dan onderaan het artikel een reactie achter en je krijgt altijd antwoord!


Neem zeker ook een kijkje bij mijn Afslank en betere welzijn reviews

Print Friendly, PDF & Email

Droog Trainen Protocol vrouwen

€67,00
8.9

Prijs

9.0/10

Inhoud en Opmaak

9.0/10

Prijs-kwaliteitverhouding

9.5/10

Support

8.0/10

Pluspunten

 • Henry en Rinus van DTA hebben heel veel kennis
 • Veel positieve ervaringen en transformaties te vinden
 • Je krijg de handvaten om hierna zelfstandig verder te kunnen
 • Lifestyle, voeding en training voor een goede prijs

Minpunten

 • Droog trainen blijft hard werken en je hebt zelf discipline nodig
 • Niet alle oefeningen hebben instructievideo's

Plaats een reactie