Bitvavo Review: Mijn Ervaringen + Eerste €1.000,- Geen Handelskosten!

Wil jij graag starten met het beleggen in cryptocurrency? Of ben je al enige tijd bezig met het beleggen in cryptocurrency? Ongeacht hoeveel ervaring je hier al mee hebt, heb ik één advies voor je: ga op zoek naar een goede online broker. In de afgelopen jaren is gebleken dat veel beleggers hierbij kiezen voor Bitvavo. Is dat logisch? Is dat te verklaren? En is deze online broker aan te raden? Je gaat het in deze Bitvavo review lezen.

In deze Bitvavo review deel ik graag mijn eigen ervaringen, bespreek ik alle voordelen van deze online broker én kijk ik ook naar de minpunten van deze broker. Alleen als je gebruik van een goede online broker maakt, kun je het hoogst mogelijke rendement behalen. Bovendien geniet je daarbij van meerdere zijdelingse voordelen!

Al met al krijg je een duidelijk beeld van deze online broker met deze Bitvavo review. Neem de review daarom op je gemakje door, maak vervolgens een goede vergelijking voor jezelf en hak de knoop door. Op dit moment kan ik je alvast één ding verklappen: ik maak al geruime tijd met veel plezier gebruik van Bitvavo.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Disclaimer

Je kunt deze Bitvavo review enkel zien als een kritische en onafhankelijke review over deze online broker. Aan de hand van deze review kun je dan ook geen rechten ontlenen. Deze review is namelijk alles behalve een financieel advies; ik ben namelijk géén financieel adviseur.

Alles wat ik in deze uitgebreide Bitvavo review bespreek, is gebaseerd op mijn persoonlijke bevindingen. Zoals ik eerder al aangaf, maak ik namelijk al geruime tijd gebruik van deze online broker. Graag deel ik mijn bevindingen in deze review met je, maar deze bevindingen bieden geen garantie op succes. Ook als je via Bitvavo in cryptocurrency gaat beleggen, loop je het risico op het kwijtraken van jouw inleg.


De geschiedenis van online brokers én van Bitvavo

In het jaar 2008 kon de wereld voor het eerst kennis maken met de Bitcoin. Vanaf dat moment kwam er eigenlijk al een run op de cryptocurrencies, ware het niet dat er ook veel mensen redelijk sceptisch waren. In eerste instantie leken de sceptici deels gelijk te krijgen; meerdere online brokers bleken namelijk frauduleus of de zaakjes niet op orde te hebben.

Gelukkig is daar in de afgelopen jaren een flinke verandering in aangebracht. Zo is niet alleen Bitvavo bijzonder populair geworden, maar dat geldt ook voor bijvoorbeeld Coinbase en Binance. Juist doordat je nu uit meerdere online brokers kunt kiezen, ben je in staat om een goede vergelijking te maken.

De geschiedenis van Bitvavo loopt in ieder geval nog niet al te lang. Deze online broker zag namelijk in 2018 pas het levenslicht. In dat jaar kwam een ambitieus team van mensen in Amsterdam bijeen; het doel hierbij was om de kloof tussen traditionele valuta en de digitale valuta te overbruggen.

Om die kloof te kunnen overbruggen, was het volgens Bitvavo nodig om een nieuw platform te lanceren. Dat platform werd uiteindelijk in 2018 onder de naam Bitvavo gelanceerd.

Deze geschiedenis laat mij in ieder geval direct twee dingen zien:

 • Bitvavo heeft lange tijd gehad om zich voor te bereiden. De eerste online brokers zagen al in 2008 het levenslicht, dus Bitvavo heeft het goede werk af kunnen kijken bij deze brokers. Bovendien heeft Bitvavo aan deze online brokers gezien hoe je bepaalde dingen níet aan moet pakken.
 • Bitvavo is volledig Nederlands. Ja, het is een feit dat deze online broker in onze hoofdstad opgericht is. Dit zie je dan ook terug in de website, de app en de klantenservice; alles bij Bitvavo is in het Nederlands. Dit is één van de grootste voordelen wat mij betreft, maar daar kom ik later in deze Bitvavo review nog uitgebreid op terug.

Al met al ben ik te spreken over de geschiedenis van Bitvavo. Uiteraard kan niemand op de geschiedenis invloed uitoefenen, maar het heeft er alle schijn van dat Bitvavo op de juiste manier opgericht is. Zo heeft het bedrijf vanaf het begin af aan al een goed idee, een ambitieus team én de juiste middelen. Zonder de juiste middelen was het immers niet mogelijk om zó hard te groeien sinds 2018.


Bitvavo Review [VIDEO]

Als je een review schrijft, dan hoort hier naar mijn mening ook een uitgebreide rondleiding door bitvavo bij. In deze video laat ik je ook zien hoe jij kunt kopen en verkopen via bitvavo en kan je eigenlijk gelijk daarna beginnen!


De groei van Bitvavo

Nadat Bitvavo in 2018 opgericht was, ging het al vrij snel hard met deze online broker. Deze populariteit had eigenlijk twee redenen. Enerzijds had Bitvavo de zaakjes perfect op orde, terwijl anderzijds ook meer en meer mensen interesse in de cryptocurrencies kregen. Juist op die toenemende vraag heeft Bitvavo perfect in kunnen spelen.

Eigenlijk is Bitvavo precies op het juiste moment ingestapt. Vanaf het jaar 2018 heeft de Bitcoin immers flink aan naamsbekendheid gewonnen. Iets wat ook geldt voor de overige altcoins. Bitvavo was dus op tijd en was gelukkig ook niet te laat met haar platform. Nee, achteraf gezien kan ik stellen dat de lancering van het platform perfect op tijd was.

Al met al heeft Bitvavo een indrukwekkende groei doorgemaakt. Een groei die door weinig andere online brokers geëvenaard kan worden. Opvallend daarbij is dat Bitvavo ook haar vleugels gespreid heeft. De online broker is niet meer alleen in ons land actief, maar ook in andere Europese landen.

Op de website van Bitvavo valt daar het volgende over te lezen: Bitvavo is marktleider in eigen land en een toonaangevende digitale valuta exchange in Europa.

Deze stelling laat ook direct zien dat Bitvavo uitgegroeid is tot dé marktleider in ons land. Dat is een knappe prestatie, aangezien de concurrentie ook in ons land hevig is. Deze prestatie heeft er in ieder geval alle schijn van dat deze online broker veel te bieden heeft. Of dat ook echt zo is, ga je in het restant van deze Bitvavo review lezen.

Wil je nu graag alvast starten met het beleggen in cryptocurrency via Bitvavo? Dat kan ik me goed voorstellen. Daarbij wil ik je graag op een unieke actie wijzen. Als je nú via mijn website gebruik van de welkomstbonus maakt, hoef je over de eerste 1.000 euro geen kosten te betalen. Je kunt gewoonweg gratis handelen bij Bitvavo, terwijl je hier normaal gesproken wel voor moet betalen. Een hele interessante deal dus.

Hieronder gaan we van de groei van bitvavo naar de groei van de bitcoin.


Hoe kun je een account bij Bitvavo aanmaken?

Heb ik je met deze Bitvavo review warm weten te maken? Wil jij ook graag zo snel mogelijk een account aanmaken bij Bitvavo? Dan heb ik goed nieuws voor je: je kunt dit account behoorlijk makkelijk aanmaken. Hoe je dit precies kunt doen, bespreek ik hieronder.

Voordat je een account aan gaat maken, moet je wel een goede vergelijking voor jezelf maken. Is Bitvavo écht de online broker waar je naar op zoek bent? Of kun je mogelijk beter voor een andere broker kiezen? Dat zijn vragen die ik niet voor jou kan beantwoorden, maar het zijn ook vragen waar je echt even kritisch naar moet kijken. Zoals je in deze Bitvavo review hebt kunnen lezen, is het in ieder geval interessant om te kiezen voor deze Nederlandse online broker.

Daarnaast is een bitvavo account aanmaken gratis en bovendien krijg je de eerste week tot €1.000,- euro geen handelskosten. Zorg er dus voor dat je de eerste week iets meer aanschaft omdat je dan geen handelskosten betaald.

Stap 1: ga naar de website van Bitvavo en klik op ‘Aanmelden’

Allereerst is het zaak dat je naar marchealthy.nl/bitvavo toe gaat. Zodra je daar aangekomen bent, kun je klikken op ‘Aanmelden’. Als je ook dat gedaan hebt, kun je doorgaan met de volgende stap. Belangrijk voordeel hierbij is dat alles in het Nederlands is én dat je dit dus allemaal prima kunt begrijpen.


Stap 2: vul je persoonsgegevens in

Vervolgens is het zaak om jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Je kunt hierbij denken aan jouw naam, aan jouw e-mailadres, aan jouw telefoonnummer en aan aanvullende persoonsgegevens.

Ik wil je graag wijzen op het feit dat je deze persoonsgegevens naar waarheid in moet vullen. Mocht je dat niet doen, kun je hier mogelijk in een later stadium gezeur mee krijgen.


Stap 3: bevestig je aanmelding

Heb je alle persoonsgegevens ingevuld? Dan kun je jouw aanmelding definitief maken. Nadat je dat gedaan hebt, kun je direct naar de volgende stap.


Stap 4: verifieer jouw account

Nadat je alle gegevens ingevuld hebt, krijg je per mail een verificatiebericht. Met dit bericht moet je verifiëren dat jij de eigenaar van dit account bent. Hoe dit precies moet, verschilt van tijd tot tijd. Bitvavo doet er namelijk alles aan om de veiligheid te waarborgen, waardoor dit proces af en toe ook aangepast wordt.

Na deze stap krijg je ook nog wat aanvullende vragen en moet je een foto maken van je Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart


Stap 5: account in gebruik nemen

Heb je jouw account volledig geverifieerd? Dan kun je jouw account direct in gebruik gaan nemen. Je kunt geld naar jouw account overmaken, je kunt de gewenste cryptocoins kopen en je kunt geld gaan verdienen. Dat is uiteindelijk de reden waarom jij een Bitvavo account aangemaakt hebt, niet waar?


Voor 1000 euro gratis handelen!

Ben je van plan om een account bij Bitvavo aan te maken? Dan raad ik je aan om dat via deze link te doen. Als je dit via deze link doet, kun je de eerste 1000 euro namelijk volledig gratis verhandelen.

Hoe dat precies zit? Nou, normaal gesproken betaal je handelskosten over alle transacties die je uitvoert. Dankzij deze kortingsactie hoef je die kosten echter niet te betalen over de eerste 1000 euro. Dit betekent dat je dus bijvoorbeeld direct voor 1000 euro aan Bitcoin kunt kopen, terwijl je daar géén kosten voor hoeft te betalen. Ideaal.

Overigens hanteert Bitvavo zelf ook nog erg lage handelskosten, dus je kan net als ik na die eerste week ook lekker crypto kopen en verkopen.

Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Ga dan naar bitvavo.com/marchealthy, volg bovenstaand stappenplan op en ga direct aan de slag. Dankzij deze welkomstbonus weet je in ieder geval vanaf het eerste moment al een flink rendement te behalen.


Hoe werkt kopen en verkopen van cryptocurrencies op Bitvavo?

Zodra je een account hebt en met bitvavo aan de slag gaat, zal je zien hoe ontzettend gebruiksvriendelijk alles eruitziet.

Dat is ook gelijk de reden dat het geen enkel probleem is mocht je nog nooit cryptocurrency hebben gekocht, want je ziet gelijk hoe je geld moet storten of opnemen en als je bijvoorbeeld op een cryptomunt klikt, dan zie je gelijk hoe je deze kunt kopen.

In het hoofdscherm zie je de historie van de koers van je cryptomunten en deze kan je per dag, week, maand of jaar instellen.

Zoals je hieronder kunt zien heb ik een mooi saldo staan, ik laat namelijk ook een groot deel staan omdat ik gebruik maak van de optie staking. Dit betekent dat ik rente krijg over bepaalde munten dit in mijn bezit heb.

Op deze foto zie je de bitvavo koers van huidige cryptomunten

Hoe werkt de Bitvavo wallet?

Met Bitvavo kan je ook je cryptomunten gewoon overmaken naar je eigen wallet als je dat wilt maar je kan er dus ook voor kiezen om een gedeelte te laten staan zoals ik zelf ook doe.

Ik vind de wallet met cryptomunten erg overzichtelijk en je ziet eigenlijk gelijk de waarde van je gekochte cryptovaluta. Daarnaast kan je ook de munten aanklikken en vanuit daar weer kijken hoe de koers afgelopen tijd was.

Helemaal bovenaan zie je eerste de munten die je in bezit hebt en daaronder de overigens munten die je niet hebt maar eventueel nog kunt kopen.

Onderstaand zie je mijn wallet en zoals eerder in deze review, ik geef geen financieel advies. Ik koop cryptomunten op het doen eigen onderzoek.

Op deze foto zie je de bitvavo wallet
Mijn Bitvavo wallet

Hoe werkt Staking op Bitvavo?

Zoals eerder gezegd houd ik bepaalde cryptomunten waar ik staking op krijg. Staking is gratis rente op munten die je in bezit heb. In bovenstaande afbeelding zie je bij sommige munten de (s) erachter staan.

Deze coins komen in aanmerking voor staking en mocht je deze kopen, dan krijg je daar dus een bepaald % aan rente voor die elke maandag op je tegoed komt te staan.

Hieronder zie je dat ik 1,76% krijg over €531,16 euro. Het is wellicht niet veel, maar het is gewoon gratis geld dus ik raad je zeker aan om de staking instelling aan te zetten bij de Bitvavo instellingen.

Op deze foto zie je bitvavo staking.

De Geavanceerd modus

Bitvavo bied je ook de Geavanceerde modus, dit zorgt ervoor dat je echt kunt inzoomen op munten en zelfs op uren kunt kopen en verkopen. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt om te daytraden.

Hier maak ik er zelf geen gebruik van omdat het dashboard zelf al de koersen laat zien. Wil je meer leren over crypto kopen, dan kan je ook deze crypto training doen.

Op deze foto zie je de Geavanceerde modus van bitvavo
De Geavanceerd modus

Wat zijn de voordelen van Bitvavo?

Zo, het mag duidelijk zijn: ik ben groot fan van Bitvavo. Maar, wat zijn dan precies de belangrijkste pluspunten van deze online broker? En wat zouden voor jou de belangrijkste redenen zijn om óók gebruik van Bitvavo te maken? Ik heb de belangrijkste voordelen van deze online broker even voor je op een rijtje gezet. Neem de onderstaande voordelen door en hak direct de knoop voor jezelf door!

Volledig Nederlands

Zoals je in deze Bitvavo review al hebt kunnen lezen, is deze online broker in Amsterdam opgericht. Door de jaren heen is Bitvavo ook in Amsterdam gevestigd gebleven. Dit brengt in mijn ogen belangrijke voordelen met zich mee:

 • De website is volledig in het Nederlands. De website spreekt dus direct voor zich en je hebt geen woordenboek nodig.
 • De app is volledig in het Nederlands. Ook heeft Bitvavo voor een volledig Nederlandstalige app gekozen; in mijn ogen ook erg handig.
 • De klantenservice is volledig in het Nederlands. Heb je vragen of wil je van advies voorzien worden? In beide gevallen kun je in het Nederlands contact opnemen met de klantenservice. Ook het feit dat de klantenservice in het Nederlands communiceert, is mijn inziens een belangrijk voordeel.

Al met al is het een groot voordeel dat Bitvavo volledig Nederlands is. Dit levert een flink concurrentievoordeel op ten opzichte van bijvoorbeeld de Amerikaanse brokers. Bij die brokers heb je toch altijd met een taalbarrière te maken.


Gunstige kosten

Heb je interesse om te beleggen in cryptocurrency? Dan wil je ongetwijfeld maar één ding: een zo’n hoog mogelijk rendement behalen. Dit rendement behaal je door veel ‘inkomsten’ te combineren met lage kosten.

Een absoluut voordeel is dat Bitvavo relatief lage kosten hanteert. Het zijn niet de allerlaagste kosten die je op de markt kunt vinden, maar de kosten zitten wel onder het gemiddelde. Juist doordat de kosten onder het gemiddelde zitten, is de kans op een flink rendement groter bij Bitvavo.

Wat de kosten precies zijn, is overigens afhankelijk van jouw handelsvolume. Op de website van Bitvavo kun je meer informatie vinden over de totale kosten. Neem het kostenstaatje echt even goed door, zodat je voor jezelf een goede vergelijking kunt maken. Feit is in ieder geval dat je bij Bitvavo van relatief lage kosten geniet.


Perfect werkende website en app

Wil je even snel bepaalde cryptocoins aanschaffen? Of wil je juist snel bepaalde cryptocoins verkopen? Doordat de markt nogal volatiel is, is het van belang om zo snel mogelijk te kunnen handelen. Dankzij de website en app van Bitvavo behoort dit tot de mogelijkheden.

Zelf maak ik echt al jarenlang gebruik van de website en de app. Naar mijn mening werken zowel de website als de app perfect. De website en app zijn overzichtelijk, de website en app werken snel en de website en app bevatten simpelweg de juiste functies.

Ook dit is in mijn ogen één van de belangrijkste voordelen van Bitvavo. Je kunt op een snelle en aangename manier handelen, waarbij je je niet hoeft te ergeren. De website en app werkt immers feilloos!

Op deze foto zie je de bitvavo app hoofdscherm
Bitvavo app hoofdscherm
Op deze foto zie je hoe je kunt kopen en verkopen via bitvavo app
makkelijk kopen en verkopen via de app

Zeer veilig

In de afgelopen jaren is meermaals gebleken dat niet alle online brokers de zaakjes op orde hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld bij meerdere online brokers cryptocurrencies gestolen. Is dat ook mogelijk bij Bitvavo? Nee, dat is in principe niet mogelijk.

Vanaf het allereerste moment heeft Bitvavo namelijk alles gedaan aan het zo veilig mogelijk maken van het platform. Als je via Bitvavo gaat handelen, hoef je daardoor niet over de veiligheid in te zitten. Dit betekent dat je jouw cryptocurrencies eventueel ook op jouw persoonlijke account van Bitvavo kunt laten staan. Je hoeft hier dus niet per sé bijvoorbeeld een fysiek wallet voor te gebruiken.

Ook met deze veiligheid weet Bitvavo zich te onderscheiden. De online broker doet er in ieder geval alles aan om jouw veiligheid te waarborgen. Dat geldt uiteraard ook voor de veiligheid van alle cryptomunten; die kun je veilig bij Bitvavo laten staan!

Bovendien kun je bij Bitvavo de veiligheid van jouw account naar eigen inzicht uitbreiden. Dat doe je bijvoorbeeld met een IP management, met Anti Phishing methode en met een Multifactor Authentication. Dankzij dergelijke extra veiligheidsmaatregelen kun je jouw account voor 110% veilig maken bij Bitvavo!

Daarnaast kan je zelf ook een 2 staps-beveiliging instellen, hier maak ik ook nog gebruik van een google authenticator.


Perfecte klantenservice

Is iets niet helemaal duidelijk voor je? Of heb je vragen over bepaalde functies van de website of app? Ongeacht wat jouw vraag is, kun je contact opnemen met de klantenservice van Bitvavo.

Toen ik voor het eerst met de klantenservice van Bitvavo contact opnam, was ik direct verbaasd. Ik had namelijk de keus uit meerdere communicatiekanalen, ik werd snel te woord gestaan en ik werd echt perfect geholpen. Ook in de afgelopen periode is meermaals gebleken dat de klantenservice van Bitvavo perfect functioneert.

Heb je vragen? Bij Bitvavo hoef je niet bang te zijn om die vragen te stellen. Nee, je wordt op een aangename, snelle en vakkundige manier geholpen. De klantenservice van Bitvavo verdient wat mij betreft echt een dik compliment.


Wat zijn de nadelen van Bitvavo?

In deze Bitvavo review heb je kennis kunnen maken met behoorlijk veel voordelen. Juist vanwege deze voordelen maak ik al geruime tijd met veel plezier gebruik van deze online broker.

Heb ik tijdens deze periode ook nog minpunten ondervonden? Zijn er bepaalde zaken waar ik iets minder over te spreken ben? Nou, eigenlijk is er maar één nadeel waar ik af en toe een beetje mee in mijn maag zit. Dat is echter ook overdreven, aangezien dit nadeel prima te omzeilen is. Verder kan ik stellen dat ik géén nadelen bij Bitvavo ondervonden heb.

Niet super uitgebreid aanbod

Wil jij in de Bitcoin investeren? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar meerdere altcoins? Als je via Bitvavo gaat handelen, heb je de keus uit behoorlijk veel cryptocurrencies. Let wel op: het gaat hierbij hoofdzakelijk om de bekendere coins.

Heb je op bijvoorbeeld Reddit iets gelezen over een onbekende cryptocoin? Dan is het niet zeker dat je die coin via Bitvavo kunt kopen. In dat geval kun je beter voor een Amerikaanse broker kiezen, maar daarbij geniet je niet van alle hierboven genoemde voordelen.

Is dit daarom een zwaarwegend nadeel? Nee, dat is in mijn ogen zéker niet het geval. Het is een nadeel waar je mogelijk heel af en toe last van hebt. Van alle hierboven genoemde voordelen geniet je echter 24/7. In mijn ogen is dat vele malen belangrijker.


Mijn ervaringen met Bitvavo

Heb je deze Bitvavo review tot zover gelezen? Dan heb je al kunnen lezen dat ik zelf jarenlang al klant bij Bitvavo ben. Persoonlijk ben ik behoorlijk vroeg begonnen met het beleggen in cryptocurrency, waarbij ik eerst begon bij een Amerikaanse broker.

Deze Amerikaanse broker werkte op zich prima, maar bracht toch enkele nadelen met zich mee. Aan het begin had ik deze nadelen niet zozeer door, maar gaandeweg liep ik wel meer en meer tegen deze nadelen aan. Dat deed mij besluiten om op zoek te gaan naar een andere exchanges.

Tijdens mijn zoektocht heb ik meerdere online brokers aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk is mijn keuze hierbij op Bitvavo gevallen; een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad.

Mijn ervaringen met Bitvavo zijn echt heel positief te noemen. In de afgelopen jaren heb ik een mooie winst weten te behalen; iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de voordelen die Bitvavo met zich mee brengt.

Onder aan de streep kan ik het volgende concluderen: zelf ben ik echt héél erg fan van Bitvavo. Deze online broker is volledig naar mijn wens en ga ik dan ook nog jarenlang gebruiken. Dat is eigenlijk één van de weinige zekerheden in mijn bestaan als crypto-belegger. Je kunt winst maken en je kunt verlies maken. Feit is dat ik via Bitvavo sowieso veel plezier beleef in het beleggen in cryptocurrencies.

Op deze foto zie je de bitvavo website
Bitvavo website

Daarnaast scoort Bitvavo een 4.4 van 5 sterren op Trustpilot. dat zegt ook wel genoeg van ruim 8000 reacties.


Wil jij starten met het beleggen in cryptocurrency?

Is het jouw wens om te beleggen in cryptocurrency? Heb je hier echter nog geen ervaring mee? Dan heb ik twee belangrijke tips voor je:

 • Ga de X10 met Crypto cursus volgen. Met deze cursus kun je echt alle benodigde kennis op doen over het beleggen in cryptocurrency. Je leert hierbij precies hóe je kunt beleggen, waar je op moet letten en wat alle ingewikkelde termen betekenen. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn X10 met Crypto review; daarin vind je ook mijn persoonlijke bevindingen over deze cursus!
 • Maak een account bij Bitvavo aan. Zoals deze Bitvavo review duidelijk heeft laten zien, biedt deze online broker alleen maar voordelen aan. Zeker voor beginners kan ik daarom aanraden om zo snel mogelijk een account bij Bitvavo aan te maken. Je geniet van lage kosten, je geniet van een interessante welkomstbonus én deze gehele online broker is in het Nederlands. Al deze voordelen tezamen zorgen ervoor dat ik met veel plezier gebruik maak van Bitvavo. Word jij de volgende? Via onderstaande banner geniet je van de super interessante welkomstbonus!
Print Friendly, PDF & Email

Bitvavo

0,00
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

9.0/10

Gemak

9.5/10

Pluspunten

 • Volledig Nederlands, zowel website als app
 • Gunstige kosten
 • Crypto kopen via de website of makkelijk via de app
 • Zeer veilig
 • De klantenservice is volledig in het Nederlands

Minpunten

 • Vooral de bekende cryptomunten te kopen
 • Zet alleen geld in wat je kan missen. Beleggen brengt altijd risico's met zich mee

Plaats een reactie