Review: Crypto Masterclass (Allesovercrypto.nl)

Cryptocurrency , het zal je in eerste instantie misschien niet zoveel zeggen, tenzij je via Google bent gekomen, en je al enige kennis hebt opgedaan. Maar je weet vast wel wat Bitcoins zijn. Met deze cursus ga je alles leren over deze manier van online geld verdienen.


Inhoudsopgave


De verkopers

Derek Westra

Deze cursus begint: Ontmoet jouw docenten! Om te beginnen met Derek Westra, Derek heeft in 2013 zijn master gehaald in Gedragseconomie & Speltheorie. In 2013 had hij zijn eerste kennismaking met crypto en zag toen al dat het een ware revolutie zou gaan betekenen. Nu zeg jaar later heeft hij al de nodige kennis en ervaring over Bitcoins en Cryptomunten.

De tweede docent is Patrick Suiker, Patrick heeft een master in Entrepeneurship en is al sinds 2013 bezig om mijn kennis te delen via de website allesovercrypto.nl.

Patrick Suiker

Patrick vond het lastig om alles onder de knie te krijgen omdat soortgelijke cursussen als deze toen nog niet bestonden. Dat is ook de reden dat ze deze e-learning zijn begonnen, zodat je daarna direct van start kan gaan in de cryptowereld.


Wat is het product ?

Crypto Masterclass bevat blogs, video’s en e-boeken. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk de stof te begrijpen. Aan het einde van iedere module krijg je de mogelijkheid je eigen kennis te testen.

In deze cursus word je dus klaar gestoomd in de wereld van crypto. Aan het eind van deze cursus kan je zelf cypro kopen, beveiligen en de winsten laten uitbetalen. Een goede manier om je kennis te verbreden met deze vorm van online geld verdienen.

Wat al snel duidelijk wordt, dat je met 1 euro al je eerste cryptocurrency’s kan bezitten, en vanuit daar alleen nog maar verder kan gaan groeien.

Leer alles wat je moet weten om veel geld te verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten in deze cursus!

Als je al nieuwsgierig bent, Derek en Patrick geven hier een goede indruk van wat je allemaal krijgt bij deze training.


Wat krijg je allemaal ?

Niet geheel onbelangrijk, wat zit er allemaal in deze cursus? Ikan vertellen, je gaat veel informatie krijgen! Het staat in een duidelijke omgeving, waar je stap voor stap door de cursus wordt meegenomen.

Deze cursus is verdeelt in 5 modules, waar elke module weer verdeeld is in verschillende onderdelen die bestaan uit teksten, quiz, videos of pdf’s. Heb je een onderdeel gedaan, dan klik je op ‘afronden’ en vervolg je cursus.

Ik zal hieronder wat dieper ingaan op de modules gaan zonder al teveel prijs te geven.

Op deze foto zie je een voorbeeld van de Cryptocurrency Beginnerscursus

Voorbeeld omgeving cursus. Klik afbeelding om een nog duidelijkere afbeelding te krijgen


Welkom bij de beginnerscursus Crypto Masterclass.

De cursus begint met een duidelijke inleiding, waar je kennis maakt met de docenten Derek Westra en Patrick Suiker. Ze geven je een goed beeld hoe de cursus in zijn werk gaat, en er komt er een enquête aan bod voordat je aan de cursus begint.


Inleiding

Op deze foto zie je een quiz over de bitcoin

Voorbeeld van quiz bitcoin, tijdens de cursus leer je ook.

Ze hebben een erg uitgebreide inleiding gemaakt en dat vind ik persoonlijk alleen maar goed. Voordat we echt gaan beginnen komen de volgende onderwerpen al voorbij:

 • Hoe is geld ontstaan en wat zegt dit over crypto?
 • Wat is Bitcoin en wat zorgt ervoor dat dit ‘normaal’ geld zal overnemen?
 • Hoe werkt de technologie achter Bitcoin en wat maakt het revolutionair?
 • Waarom gaan smart contracts de hele wereld volledig veranderen?
 • Welke cryptocurrency bestaan er allemaal?
 • Zijn we te laat met investeren in Bitcoin?

Je zal na het krijgen van de inleiding het nodige weten over alle crypto onderwerpen, voordat we naar het eerste deel gaan namelijk crypto kopen. Wat leuk is, is dat er verschillende quizen voorbij komen om je kennis te delen.

Je hebt een bepaalde score nodig na de quiz om te slagen. Je kunt daarna wel verder met de modules (ongeacht de score), maar toch is het leuk om hem te kunnen afvinken als je de module hebt gehaald.


Crypto kopen

Het gaat beginnen, in deze module ga je leren om crypto te kopen. En daarbij komen de verschillende handelsplatformen, waar je dit kan kopen, uitgebreid aan bod, en wordt er per platform besproken wat voor karakteristieken er zijn.

Daarmee wordt snel duidelijk waar je juist wel of juist niet het beste je crypto kunt kopen als je nog maar net bent begonnen, en waar je in der loop van tijd nog meer kan kopen zodra je het onder de knie krijgt. Deze module staat weer vol met video’s en er komen ook regelmatig extra’s voorbij waar ik later nog verder op in duik.

De voor en nadelen van de verschillende platformen worden uitgebreid besproken


Crypto Beveiligen

De banken zorgen ervoor dat ons geld veilig staat. Bij Crypto moet je dit helemaal zelf doen. In deze module gaan je hier dieper op in. Wat zijn hier de mogelijkheden? En hoe kan ik dit zelf goed bijhouden?

Je leert in dit deel:

 • Wallets in het algemeen
 • Paper wallet
 • Hardware wallet
 • Software wallet
 • 2FA Google Authenticator

Begin nu ook deze cursus waarbij je leert over hoe jij geld kunt verdienen met cryptocurrency


Winsten uitbetalen

Je cryptocurrency hebben gezorgd voor mooie resultaten. Elke dag lijk je weer een stukje rijker te zijn geworden. In deze module ga je leren hoe je deze winsten om gaat zetten naar euro’s, zodat je wellicht iets leuks kan gaan kopen of sparen.

Er zijn 3 methodes om het uit te laten betalen, en alle voordelen en nadelen worden weer per platform besproken. Ook wordt duidelijk hoe snel je dit weer op je rekening hebt staan.

Je leert in dit deel:

 • Van Binance via Bitvavo uitbetalen
 • Van software wallet via Bitonic uitbetalen
 • Van BitMEX via Kraken uitbetalen

Initial Coin Offerings (ICO’s)

Dit onderwerp was geheel nieuw voor mij. Namelijk het investeren in bedrijven die een nieuwe Cryptomunt uitbrengen.

Je kunt het vergelijken met Crowdfunding, waarbij een bedrijf startkapitaal nodig heeft. In deze module ga je alles leren van deze vorm van investeren.

Je leert in dit deel:

 • Wat is een ICO?
 • Meedoen aan een ICO!
 • Crypto Trading

Crypto Trading

De laatste en zeker niet de minste module, bestaat uit maar liefst 16 delen. In deze module leer je hoe te handelen in geld maar ook in producten.

Je leert in dit deel:

 • De Exchange
 • Bubbels, emoties en marktcyclussen
 • Support & Resistance
 • Candle Sticks
 • Een Live Trade
Op deze foto zie je het traden van cryptocurrency

Hier ga je leren hoe je crypto kan traden


Bonuslessen en eindexamen

De cursus eindigt met een paar bonuslessen, zoals termen als “bitcoin shorten & leverage”. Er staat wel geavanceerd bij, dus dit is pas als je de hele cursus hebt gehad.

Aan het einde vindt er een examen plaats,bestaande uit 60 vragen. Je moet er 48 goed beantwoorden om dit examen te halen.

Na het succesvol afronden van de cursus heb je de nodige kennis op het gebied van blockchain en cryptocurrency’s opgedaan. Je hebt een sterke fundering aangelegd om succes te behalen in deze nieuwe wereld!


Extra’s

Er komen regelmatig extra’s voorbij in de modules. Verder zijn er nog de volgende extra’s:

 • VIP Community groep waar je al je vragen in kunt stellen en waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft, namelijk winst maken met Cryptocurrency
 • Persoonlijke mentor die je door het hele proces heen helpt.
 • PDF vol met Cryptocurrency termen.
 • Een PDF van een Bitcoinbijbel met maar liefst 132 bladzijdes.
 • PDF over 12 tips voor beginners en een gids met 5 tips waarbij je zoveel mogelijk kunt verdienen.
 • Een gids waarbij alles wordt uitgelegd over: Hoe het zit met de belastingdienst?
 • En tot slot, een levenslange toegang en voor altijd update.

  Aan extra’s geen gebrek in deze cursus. Klik afbeelding om naar de cursus te gaan


Wat kost de Crypto Masterclass ?

Je kan eerst de gratis online training doen om te zien hoe het in elkaar zit, als je daarna overtuigd bent kan je de gehele cursus na een korting aanschaffen voor € 267,00

Daarvoor krijg je echt alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met Cryptocurrency en daarna kan het investeren beginnen.

Je hebt ook de keuze om een Crypto porfolio te kopen voor € 99,00, hier leer je ook al de eerste stappen.


Conclusie

Ik hoop dat ik je mijn Crypto Masterclass ervaringen heb kunnen delen in deze review. Uiteindelijk blijft een review persoonlijk.

Ik ben erg te spreken over hoe deze cursus in elkaar zit. Je kan op je eigen tempo door de stof gaan en de verkregen informatie is gevarieerd.

Ben jij misschien iemand die moeite heeft met lezen? Dan zullen de video’s je meer duidelijkheid geven en ook andersom. Er zitten ook genoeg extra’s bij waardoor je met dit bedrag echt een leven lang updates hebt over de Cryptocurrency .

Er wordt verschillende keren verteld dat je alleen moet investeren wat je ook kwijt kan raken. Deze manier van online geld verdienen blijft een risico, gelukkig maakt deze cursus het risico zo klein mogelijk en weet jij straks alles.

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *