Crypto Masterclass Review van Patrick Suiker en Derek Westra (Allesovercrypto) + Ervaringen (2022)(onderdeel van Money Mastery)

Crypto Masterclass is de beginnerscursus als het gaat om cryptomunten zoals de Bitcoins. Je gaat alles leren over cryptocurrency zoals het kopen en verkopen en alles wat erbij komt kijken van A tot Z in een uitgebreide cursus door Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto.

Mocht je deze review lezen terwijl we in een dalende markt zitten, dan zit je met de Crypto Masterclass ook erg goed want in module 9 leer je namelijk om te profiteren van een dalende markt en leer je alles over de bearmarkt en bullmarkt.

Zit je al een tijdje te twijfelen om te starten met crypto? Dan zit je met de Crypto Masterclass zeker goed want je krijgt toegang tot maar liefst 201 lessen en daarnaast worden er zelfs regelmatig nog lessen bijgevoegd van de laatste trends.

Update Juni 2022: Altijd al maximaal succes willen behalen op de cryptomarkt? Team AllesOverCrypto heeft doen besluiten al hun producten aan te bieden tot een alles-in-één product met de naam Money Mastery (review). Waar je voorheen de Crypto Masterclass voor 997 kocht, heb je nu al hun producten voor een jaar voor dezelfde prijs zodat je nog meer resultaat kan boeken. Via de gratis bitcoin training krijg je ook 50% korting en betaal je 997 euro inclusief btw in plaats van 1997 euro. Dit product is daarom niet meer los verkrijgbaar.

Leestijd: 17 minuten


Inhoudsopgave


Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Deze cursus begint: Ontmoet jouw docenten! Om te beginnen met Derek Westra, Derek heeft in 2013 zijn master gehaald in Gedragseconomie & Speltheorie.

In 2013 had hij zijn eerste kennismaking met crypto en zag toen al dat het een ware revolutie zou gaan betekenen. Nu zeg jaar later heeft hij al de nodige kennis en ervaring over Bitcoins en Cryptomunten.

Op deze foto zie je Derek Westra,, 1 van de Crypto Masterclass oprichters
Derek Westra

De tweede docent is Patrick Suiker, Patrick heeft een master in Entrepeneurship en is al sinds 2013 bezig om mijn kennis te delen via de website allesovercrypto.nl.

Patrick vond het lastig om alles onder de knie te krijgen omdat soortgelijke cursussen als deze toen nog niet bestonden. Dat is ook de reden dat ze deze e-learning zijn begonnen, zodat je daarna direct van start kan gaan in de cryptowereld.

Op deze foto zie je Patrick Suiker, 1 van de Crypto Masterclass oprichters
Patrick Suiker

Wat houd de Crypto Masterclass precies in?

Crypto Masterclass is momenteel DE training op het gebied van een beginnerscursus over Cryptomunten en daarmee ook de Bitcoin. Dit alles ga je leren in een online omgeving die vol staat met video’s, e-books en heel veel informatie.

Je kan volledig in eigen tempo door alle lessen heen en na elke module heb je een Quiz waarin je kennis wordt getest. Je moet deze quiz halen voordat je mag beginnen met de volgende module.

Patrick & Derek zitten al jaren in de wereld van cryptomunten en hun kennis krijg je uitgebreid in deze Masterclass.

Hier heb ik ook al veel cryptomunten ingekocht en je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelfs wilt aangezien je al een cryptomunten hebt voor € 1,00

Dit alles doe je in een mooie online omgeving waarin je precies ziet hoeveel lessen je nog moet. Daarnaast heb ik ook een uitgebreide VIDEO review gemaakt. Die vind je daaronder.

Deze cursus word nog steeds uitgebreider, toen ik begon met deze crypto masterclass had hij 92 lessen, nu zitten ze al op 208 lessen!

Zoals je hieronder ziet haal je ook het maximale uit deze cursus bij een dalende markt!

Op deze foto zie je de online omgeving van de Crypto Masterclass uit Money Mastery
Ook met een dalende markt haal haal alles uit Money Mastery!

Money Mastery video rondleiding [VIDEO]


Wat is Crypto?

Crypto is in 2019 ontstaan met de bekende cryptomunt onder de naam Bitcoin en is bedacht door Satoshi Nakamoto. Dit bleek later een alias te zijn dus tot op heden is er nog steeds niet bekend wie de bedenker is van de cryptomunten.

Satoshi was op zoek naar een manier om online geld over te maken zonder dat daar een bank tussen kwam en dat is via deze vorm van cryptocurrency gelukt.

Je kan dus cryptomunten naar iedereen in de hele wereld overmaken en het is zelfs gelijk binnen bij die persoon. Daarnaast kan je tegenwoordig steeds vaker ook online betalen met crypto voor producten of diensten.

Uiteraard is bijvoorbeeld de bitcoin heel vaak in het nieuws vanwege zijn waarde en kan je ervoor kiezen om hierin te investeren en te beleggen. Je kan cryptomunten kopen als de waarde laag is, en als de koers stijgt zal je dus winst maken.

Wel is het zo dat crypto heel instabiel is, dus je weet nooit of je winst of verlies gaat maken. Hier heb ik enige tijd geleden de bitcoin gekocht en die is al x3 gegaan met mijn inleg. De vraag is uiteraard: wanneer kies je ervoor om te verkopen.

Op deze foto zie je een voorbeeld van 3 cryptomunten
De 3 bekendste cryptomunten

Mocht je de bekende bitcoin nog niet hebben? Maak dan nu via onderstaande welkomsbonus gebruik van Bitvavo en krijg de eerste €1000,00 gratis handelen en koop gemakkelijk je eerste bitcoin bijvoorbeeld via ideal


Wat is de inhoud van de Crypto Masterclass?

Niet geheel onbelangrijk, wat zit er allemaal in deze cursus? Ik kan je vertellen, je gaat veel informatie krijgen!

Dit alles staat in een duidelijke omgeving, waar je stap voor stap door de cursus wordt meegenomen.

Al deze informatie over de wereld van Cryptomunten is te zien in maar liefst 208 lessen en 15 modules. Heel veel modules eindigen met een Quiz en je moet helemaal aan het einde zelfs een examen maken voordat je jezelf Crypto-expert mag noemen.

Daarnaast krijg je ook nog een aardige lijst van leuke bonussen, dus deze crypto beginnerscursus is een zeer compleet product.

De Crypto Masterclass is feitelijk verdeeld in 2 onderdelen, in deel 1 ga je meer de theorie in en leer je alles over crypto wat er te leren valt en in deel 2 ga je dieper in op mindset en vooral crypto trading en kijken op lange termijn.

Hieronder ga ik nog wat dieper op de modules.


Welkom bij deel 1 – Beginnen met crypto

Module 0: Welkom bij de beginnerscursus Crypto Masterclass.

De cursus begint met een duidelijke inleiding, waar je kennis maakt met de docenten Derek Westra en Patrick Suiker.

Ze geven je een goed beeld hoe de cursus in zijn werk gaat, en er komt er een enquête aan bod voordat je aan de cursus begint.

Daarnaast vind ik het ook erg positief dat er een duidelijke disclaimer in beeld komt, hierin vertellen ze dat ze geen financieel adviseurs zijn maar dat deze cursus dus echt als informatief gezien moet worden.

Ze zullen je dus nooit zeggen dat je bepaalde munten moet gaan kopen, ze zullen je wel heel veel informatie geven over bepaalde munten en vanuit daar kan je zelf de beslissing maken om ze te kopen.

Op deze foto zie je Module 0: Welkom bij de beginnerscursus Crypto Masterclass. van de crypto masterclass

Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding

Module 1 gaan we kennis maken met de wereld van Cryptomunten en alle begrippen en informatie die ter sprake komt.

Wat ik ook erg leuk vond aan deze module is dat Patrick en Derek het ook uitgebreid hebben over de eerste munten die zijn ontstaan 640 jaar voor Christus en hoe deze eruit zagen. Stukje geschiedenis.

Deze module staat weer vol met video’s en komen verschillende “test je kennis” quizzen voorbij, dus we gaan ook iets doen met alles wat we leren.

Ook krijgen we als extra een begrippenlijst zodat je straks elk crypto woord kent, denk bijvoorbeeld aan wallets, crypto brokers of wat een bitcoin is.

Op deze foto zie je Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding van de crypto masterclass

Module 1 bevat 15 lessen:

 • Welkom bij Hoofdstuk 1 – Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern : De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! : Geld (quiz)
 • 1.2 Het digitale goud : Bitcoin
 • Test je kennis! : Bitcoin (quiz)
 • 1.3 Het beste sinds het internet : Blockchain
 • Test je kennis! : Blockchain (quiz)
 • 1.4 Delete the middleman : Smart Contracts
 • Test je kennis! : Smart Contracts (quiz)
 • 1.5 De opvolger van geld : Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! : Cryptocurrency’s (quiz)
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat : Adoptiemodellen
 • Test je kennis! : Adoptiemodellen (quiz)
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste Cryptocurrency

Het gaat beginnen, in deze module ga je leren om crypto te kopen.

En daarbij komen de verschillende handelsplatformen, waar je dit kan kopen, uitgebreid aan bod, en wordt er per platform besproken wat voor karakteristieken er zijn.

Daarmee wordt snel duidelijk waar je juist wel of juist niet het beste je crypto kunt kopen als je nog maar net bent begonnen, en waar je in der loop van tijd nog meer kan kopen zodra je het onder de knie krijgt.

De Crypto Masterclass bevat ook het andere product van Patrick en Derek namelijk de Crypto Porfolio. Dit product krijg je elk jaar een nieuwe update van en bevat de 10 cryptomunten waarvan zij denken dat ze echt zullen gaan stijgen.

Daarnaast ga je alles leren waarom je crypto moet kopen bij bitvavo. Zeker een gratis account aanmaken zodat je al kan beginnen dus!

Op deze foto zie je Module 2: Je eerste Cryptocurrency van de crypto masterclass

Module 2 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video van 26 min)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video van 36 min)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video van 26 min)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video van 20 min)
 • Test je kennis! : Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (uitgebreide versie)

Module 3: Maak een killer start!

Je kan hoog en laag springen waarom je een Masterclass zou kopen, maar voor mij is het persoonlijk om te zorgen dat ik geen beginnersfouten maak en eigenlijk gelijk goed begin.

Of dit nu met fitness is, mijn websites met affiliate marketing of het kopen van cryptomunten. Ik wil eigenlijk altijd leren van de beste en het gelijk goed doen. Dit scheelt heel veel tijd en uiteindelijk vooral geld. Ik investeer daarom ook graag in mezelf.

In deze module gaan Patrick Suiker en Derek Westra hun beginnersfouten delen en dus vooral aanwijzingen geven dat wij deze fouten niet gaan Maken.

Op deze foto zie je Module 3: Maak een killer start! van de crypto masterclass

Module 3 bevat 6 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (video van 24 min)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (video van 62 min)
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (video van 37 min)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video van 56 min)
 • Schrijf een review

Module 4: Je onbreekbare kluis

De banken zorgen ervoor dat ons geld veilig staat. Bij Crypto moet je dit helemaal zelf doen. In deze module gaan je hier dieper op in.

Wat zijn hier de mogelijkheden? En hoe kan ik dit zelf goed bijhouden?

Je leert in dit deel:

 • Wallets in het algemeen
 • Paper wallet
 • Hardware wallet
 • Software wallet
 • 2FA Google Authenticator
Op deze foto zie je Module 4: Je onbreekbare kluis van de crypto Masterclass

Module 4 bevat 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 : Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis : crypto wallets
 • 4.2 Je papieren portemonnee : Paper Wallet (video van 14 min)
 • 4.3 De beste beveiliging : Hardware Wallet (video van 5 min)
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video van 10 min)
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis : Je onbreekbare kluis (quiz)

Module 5: Je winsten cashen!

Je cryptocurrency hebben gezorgd voor mooie resultaten. Elke dag lijk je weer een stukje rijker te zijn geworden. In deze module ga je leren hoe je deze winsten om gaat zetten naar euro’s, zodat je wellicht iets leuks kan gaan kopen of sparen.

Er zijn 3 methodes om het uit te laten betalen, en alle voordelen en nadelen worden weer per platform besproken. Ook wordt duidelijk hoe snel je dit weer op je rekening hebt staan.

Je leert in dit deel:

 • Binance via Bitvavo uitbetalen
 • software wallet via Bitonic uitbetalen
 • BitMEX via Kraken uitbetalen
Op deze foto zie je Module 5: Je winsten cashen! van de crypto masterclass

Module 5 bevat 6 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 : Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video van 5 min)
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic (video van 5 min)
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken (video van 12 min)
 • Test je kennis! : Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids pdf (15 blz. in pdf)

Module 6: De allereerste investeerder zijn

Dit onderwerp was geheel nieuw voor mij. Namelijk het investeren in bedrijven die een nieuwe Cryptomunt uitbrengen.

Je kunt het vergelijken met Crowdfunding, waarbij een bedrijf startkapitaal nodig heeft. In deze module ga je alles leren van deze vorm van investeren.

Wel zou elke nieuwe cryptomunten een enorme kans kunnen zijn, de bekende cryptomunt Ethereum is ooit ook als ICO begonnen. Stel je toch eens voor dat je die had gekocht toen hij net gemaakt was. (dan hoef je nu niet meer te werken)

Je leert in dit deel:

 • Wat is een ICO?
 • Meedoen aan een ICO!
 • Crypto Trading
Op deze foto zie je Module 6: De allereerste investeerder zijn van de crypto masterclass

Module 6 bevat 4 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6 : ICO’s
 • 6.1 Wat is een ICO? (video van 5 min)
 • 6.2 Hoe doe je mee aan een ICO? (video van 15 min)
 • Test je kennis! : ICO’s (quiz)

Module 7: Een passief crypto-inkomen

Wie wil er nu niet passief geld verdienen? Dit is namelijk ook mogelijk met crypto. In module 7 ga je kennis maken met verschillende methodes die zorgen voor een passief crypto-inkomen.

1 van die methodes waarvan ik zelf ook al enige tijd gebruik van maak is staking. Dit is eigenlijk rente over de cryptomunten die je in bezit hebt. Ben jij iemand die net als ik bijvoorbeeld crypto een jaar vast kan houden?

Dan is dit zeker een mooie optie, want hoe meer crypto je hebt hoe meer rente je krijgt en deze wordt bijvoorbeeld bij bitvavo elke maandag uitgekeerd.

Dat is daardoor minder geschikt als je bijvoorbeeld cryptomunten op korte termijn koopt en verkoopt.

Staking is overigens maar 1 van de methodes, je gaat ook leren over Airdrops, crypto minen, masternodes en yield farming

Op deze foto zie je module 7: een passief crypto-inkomen uit de crypto masterclass

Deze module bevat de volgende 11 lessen:

 1. Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 2. 1. Gratis crypto met airdrops
 3. Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 4. 2. Passief inkomen dankzij staken
 5. Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 6. 3. Hoe kan je zelf crypto minen?
 7. Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 8. 4. Passief inkomen met masternodes
 9. Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 10. 5. Passief inkomen met yield farming
 11. Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

Deze module hebben ze er sinds kort bijgevoegd. In deze module zullen ze regelmatig onderwerpen toevoegen over trends die nu lopen.

Dit gaat ervoor zorgen dat je nooit naast de boot vist en dus altijd op de hoogte bent van de laatste crypto trends. Deze cursus gaat dus echt jaren mee en het mooie is dat je hiervoor maar 1 keer hoeft te betalen.

Dit vind ik erg goed dat ze dit doen en zo zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen, dit zorgt er naar mijn mening ook voor dat ze de nummer 1 crypto cursus blijven.

Momenteel zijn de trends Metamask en Uniswap en die worden dan ook uitgebreid besproken.

Daarnaast zijn NFT’s ontzettend hip de laatste tijd en daarin ga je leren hoe je digitaal kunstwerk moet verkopen, denk bijvoorbeeld aan de afbeeldingen van apen.

Op deze foto zie je Module 8 - De Crypto-trends de Baas! van de crypto masterclass
Je bent straks ook volledig op de hoogte over NFT’s

Module 8 heeft de volgende 7 lessen:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video van 24 minuten)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz van 5 vragen)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video van 29 minuten)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz van 5 vragen)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz van 5 vragen)

Welkom bij deel 2 – Geld verdienen met crypto Trading

Nu je eigen alles weet over cryptomunten is het tijd om nog een stapje verder te gaan. In deel 2 gaan we namelijk kijken naar crypto trading.

Hier gaan Patrick Suiker en Derek Westra je precies uitleggen hoe je goed risicomanagement hebt, hoe je jouw emoties onder controle houdt, welke strategieën je kan gebruiken en nog veel meer.

Module 9: The Winning Mindset

Module 1 is een module die naar mijn mening zeker in elke Masterclass moet zitten, namelijk de welbekende mindset module.

Of je nu kijkt naar de Dropship Academy van Joshua Kaats of de Bol Masterclass of The Unstoppable Mindset van Jia Ruan. Ze gaan allemaal erg diep op de mindset in en je hebt echt een goede mindset nodig om iets te bereiken.

En dat is met beleggen niet anders, ik kan je echt als advies mee geven om je niet te laten leiden door je emoties. Of de koers nu zakt of stijgt. Spreek met je zelf van te voren af wanneer te verkopen bijvoorbeeld en houd je daar aan.

Of je nu wilt afvallen of geld wilt verdienen, je hebt beide doorzettingsvermogen en discipline nodig om het te bereiken. En dat is precies wat je gaat leren in deze module. Het creëren van een Winning Mindset

Op deze foto zie je Module 9: The Winning Mindset van de crypto Masterclass

Module 9 bevat 13 lessen:

 • Welkom bij module 8 : The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint (quiz)
 • 1.1 Je droom (video van 36 minuten)
 • 1.2 De Gemiddelde Crypto Trader (video van 31 minuten)
 • 1.3 Jouw angsten (video van 31 minuten)
 • 1.4 De Duurste Fouten (video van 23 minuten)
 • 1.5 Je Emoties Overwinnen (video van 68 minuten)
 • 1.6 De Tegenstander (video van 32 minuten)
 • 1.7 De Belangrijkste Emotionele Skills (video van 51 minuten)
 • 1.8 Zit Allemaal Tussen Je Oren (video van 27 minuten)
 • 1.9 Zo Blijven Winnaars Winnen (video van 76 minuten)
 • 1.10 Jij bent Belangrijk (video van 17 minuten)
 • Schrijf een review

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading

Module 2 kan je het beste doen als je een rustige week hebt, je gaat namelijk in maar liefst 23 lessen alles leren over crypto trading en alles wat daarbij komt kijken.

Mocht je denken dat crypto kopen simpel was, dan zou ik nog maar een keer denken.

Je leert in dit deel:

 • De Exchange
 • Bubbels, emoties en marktcyclussen
 • Support & Resistance
 • Candle Sticks
 • Een Live Trade

Daarnaast ga je ook alles leren over de exchange Binance. 1 van de grootste partijen om cryptomunten te kopen.

Hier zit ik zelfs bij 2 verschillende en zo heb je altijd keuze waar je de cryptomunten het goedkoopste kunt kopen want hier zit echt verschil in. Bitvavo of Binance.

Op deze foto zie je Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading van de crypto masterclass

Module 10 bevat maar liefst 23 lessen:

 • Welkom bij “Vrijheid dankzij Crypto Trading”!
 • 1. Investeren versus crypto trading
 • Test je Kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 2. De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • 3. Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 4. Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 5. Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 6. De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 7. Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss8a. Bescherm je trades met risicomanagement
 • 8.b. – Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 9. Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 10. Herken de belangrijkste patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 11. Trade mee met een professional

Module 11: De beste crypto Trading Tools en indicatoren

In de cryptowereld kan je uiteraard nog meer de diepte in en dat doe je door middel van verschillende tools waarmee jij crypto trends kunt gaan herkennen. Op deze manier ga je dus beter leren wanneer crypto te kopen en wanneer te verkopen.

Dit alles ga je leren in module 3, als je module 3 snapt dan kan je feitelijk pas echt veel geld gaan verdienen met crypto omdat je trends veel beter gaat snappen in plaats van alleen nu en dan crypto kopen en verkopen.

Op deze foto zie je module 11: De beste crypto Trading Tools en indicatoren van de crypto masterclass

Deze 11e module bevat de volgende 15 lessen:

 1. Welkom bij De beste tools & indicators
 2. Profiteer van de trend met de Moving Average
 3. Test je kennis! – Moving Average
 4. Voorspel elke reversal met RSI
 5. Test je kennis! – RSI
 6. De elegantie van MACD
 7. Test je kennis! – MACD
 8. Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 9. Test je kennis! – Bollinger Bands
 10. Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 11. Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 12. Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 13. Test je kennis! – Fibonacci
 14. Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 15. Test je kennis! – Elliott Waves

Module 12: Word Crypto Trading Master

In de laatste module van deze crypto cursus ga je nog iets dieper in het hoe en waarom. Deze module is dus echt bedoelt om ervoor te zorgen dat jij straks de crypto markt helemaal snapt.

Denk bijvoorbeeld aan vragen als wat voor invloed cryptomunten op elkaar hebben en uiteraard de bitcoin. Daarnaast leer je ook alles over hoe geld en crypto samen komen.

Patrick Suiker en Derek Westra gaan je ook kennis maken met een stukje automatisering en dat doe je via een crypto trading bot. Hoe lekker is het dat je straks nog minder hoeft te doen en nog meer geld gaat verdienen met crypto?

In deze eindmodule ga je ook nog iets dieper in op de bitcoin en straks weet je alles wat er te weten valt en vooral ook waarom jij zeker bitcoins moet gaan kopen.

Op deze foto zie je Module 12: Word Crypto Trading Master van de crypto masterclass

Heb jij al bitcoins in je bezit? Koop ze anders nu met de eerste 1000 euro geen transactiekosten

Deze laatste module bevat de volgende 19 lessen:

 1. Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 2. 1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 3. Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 4. 2. Bitcoin is King
 5. Test je kennis! – Bitcoin is King
 6. 3. Zeker van je zaak met Confluence
 7. Test je kennis! – Confluence
 8. 4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 9. Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 10. 5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 11. Test je kennis! – Trading Strategie
 12. 6. The next level – Futures, Shorten en Leverage
 13. Test je kennis! – Futures, shorten en leverage
 14. 7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 15. Test je kennis! – Trading Bot
 16. 8. Bescherm je portfolio met Hedging
 17. Test je kennis! – Hedging
 18. 9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 19. Test je kennis! – Arbitrage Trading

Module 13: Profiteren van een dalende markt

Crypto heeft ons laten zien dat het een erg onvoorspelbare markt is en dat is de reden dat de heren van AllesOverCrypto deze module zojuist nog hebben toegevoegd.

In deze module ga je in maar liefst 21 lessen alles leren hoe jij maximaal kan profiteren van een dalende markt en ga je alles leren over de bearmarkt en bullmarkt. Deze cursus is dus ook op de toekomst gericht.

Na deze module ben je dus niet meer bang dat wanneer de markt aan het dalen is en kan je hier maximaal van profiteren. Daarnaast leer je ook alles over de bearmarkt en ga je vooral de focus leggen op het krijgen van een nog betere mindset.

Uiteindelijk heb je pas verlies als je verkoopt en tot dat punt heb je het allemaal in eigen hand en dat gaan Patrick Suiker en Derek Westra je ook wel duidelijk maken in deze module.

Op deze foto zie je Module 13: Profiteren van een dalende markt van de crypto masterclass

Module 13 heeft de volgende 21 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – Profiteren van een dalende markt
 • 9.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 9.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 9.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 9.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 9.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 9.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 9.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 9.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 9.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 9.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Module: Examen

Ik ben nooit zo goed geweest in examens (school niet afgemaakt), auto theorie in 5 keer. Maar de crypto examen heb ik gelukkig in 3 keer gehaald. Ik was even bang dat het onmogelijk was.

In dit examen krijg je maar liefst 60 vragen en je moet er 48 goed beantwoorden om het certificaat te behalen.

Durf jij het aan?

Op deze foto zie je alle modules van de crypto masterclass

Doe nu de gratis bitcoin training en pak die €1000,00 korting op dit programma!


Wat zijn de Crypto Masterclass gratis bonussen?

Beide heren van AllesoverCrypto hebben ook nog wat leuke gratis bonussen erbij gedaan. Ik zal ze hieronder nog kort bespreken:

Bonus 1 : De Crypto Parels / Het Crypto Portfolio (waarde € 200,00)

Deze portfolio bevat de 10 cryptomunten waarvan Patrick en Derek denken dat die in waarde zullen stijgen.

Je krijgt ook elk jaar een nieuwe versie dus je kan de komende vooruit en je krijgt ook heel veel informatie over deze munten en de bedrijven erachter.

Op deze foto zie je de crypto portfolio als bonus van de crypto masterclass

Bonus 2 : De Bitcoinbijbel pdf

Deze bonus bevat de bitcoinbijbel en bevat maar liefst 132 informatie over bitcoins. Erg handig om bij je te hebben als je even iets bent vergeten en je niet weer door de hele Crypto Masterclass wilt.


Bonus 3 : VIP Community – The Zone

Zonder een Community ben je nergens zeg ik altijd. Er is namelijk niks leukers om je passie over een bepaald onderwerp te delen met andere die dezelfde passie hebben.

Bij deze Masterclass heet die Community “the zone” en hier zitten dus allemaal mensen in die ook bezig zijn met deze masterclass en cryptomunten.

Op deze foto zie je de VIP community, dit is een bonus van de crypto masterclass

Bonus 4 : De Million Dollar Template

Dit is een template waarin al je trades worden bijgehouden, onder het motto van je fouten kan je leren kun je dus ook leren van foutieve trades en zorgen dat je deze nooit meer fout doet.

Erg waardevolle bonus naar mijn mening!


Bonus 5 : Bitcoin & Belasting voor Nederland en België (pdf)

In deze pdf ga je alles leren hoe het zit met belasting en bitcoins. Erg handig.

Bonus 6 : Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips) (pdf)

Tijdens deze bonus krijg jij 5 goede tips waarmee je een leven zonder zorgen krijgt dankzij de bitcoin.

Bonus 7 : Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst (pdf)

Met deze begrippenlijst ken jij elk begrip wat te maken heeft met cryptomunten.

Op deze foto zie je het e-book: 5 beste tips leven onder zorgen dankzij bitcoin van de crypto masterclass
Bonus 6 : Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips) (pdf)

Bonus 8 : 12 waardevolle crypto tips voor beginners (pdf)

Nog een handige bonus, je krijgt namelijk 12 waardevolle tips die je gaan helpen met minder fouten maken als het gaat om investeren en beleggen in cryptomunten.

Ik heb veel gehad aan de tips: “Pak af en toe je winst” & “Investeer alleen geld dat je bereid bent te verliezen”


Bonus 9 : Het Ultieme Investerings-Handboek (pdf)

De laatste bonus bevat een handig Handboek die je gaat helpen bij het kopen en verkopen van cryptomunten op de juiste momenten.

Daarnaast krijg je ook een tool die je persoonlijk kunt afstellen op elke cryptomunt zoals het kopen bij een bepaalde koers.


Voor wie is de Crypto Masterclass cursus geschikt?

De Crypto Masterclass is voor iedereen geschikt die kennis wil maken met cryptomunten en dit wil doen in een cursus die vooral gericht is op beginners.

Elke stap wordt duidelijk uitgelegd en aan het einde van deze cursus heb jij feitelijk je eerste cryptomunten gekocht en weet je ook wat je aan het doen bent en wat er allemaal mogelijk is met koersen bijvoorbeeld en hoe je je cryptomunten moet opslaan.

Investeren in crypto hoeft ook niet duur te zijn en je krijgt vaak het advies om goedkoop te experimenten en vooral veel te leren en dat is precies wat jij in deze cursus gaat leren.

Daarnaast krijg je levenslang toegang en worden er nog wekelijks nieuwe lessen bijgevoegd. Daarnaast zitten er bonussen bij die elk jaar een nieuwe update krijgen.

Deze crypto cursus is dus voor je hele leven.


Crypto Masterclass Voor- en Nadelen

Voordelen:

 • De Masterclass is in elkaar gezet zodat iedereen zonder hoge opleiding alles zal snappen over cryptomunten.
 • Veel afwisseling tussen video’s en tekst zodat je makkelijk door de modules heen gaat.
 • Veel leuke en waardevolle bonussen
 • Examen en Quiz: Vond het leuk dat ze beide hebben ingebouwd in deze cursus. Maakt het allemaal wat speelser en daardoor begrijp je het ook beter
 • Patrick Suiker en Derek Westra zijn eerlijk, er komen regelmatig disclaimers voorbij en ze zullen je nooit valse beloftes doen over een bepaalde cryptomunt.

Nadelen:

 • Het blijft een aardige investering. (blijft ook persoonlijk)
 • Soms wat traagheid door de modules. Hinderde niet heel erg
 • Cryptomunten kopen is zeker geen snel-geld verdien methode. Je moet echt veel onderzoek doen naar de munten voordat je ze kunt kopen en ook dan heb je geen zekerheden.
 • Mindset module had ook in het begin gemogen (blijft ook persoonlijk)

Zijn er andere Crypto Cursussen varianten te vinden?

Patrick Suiker en Derek westra zijn momenteel marktleiders als het gaan om een Crypto Beginnerscursus, er zijn nog wat andere varianten en die heb ik hieronder gezet:


Wat kost de Money Mastery?

Je kan via de gratis online training 50% korting krijgen waardoor je geen € 1997,00 betaald maar 997,00 euro. De prijzen zijn dan als volgt:

 • Normale prijs per jaar is 1997 euro. Via de gratis training betaal je 997 euro.

Daarvoor krijg je echt alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met Cryptocurrency en daarna kan het investeren beginnen. Ook heb je volledig zelf de keuze als je het bij een kwartaal wilt houden of dat je na een jaar stopt.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast krijg je van Patrick en Derek ook 14 dagen de tijd dat mocht het toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je binnen dit termijn gewoon netjes je geld terug. Je hebt dus niks te verliezen.


Crypto Masterclass Kopen en Conclusie

Ik hoop dat ik je mijn Crypto Masterclass ervaringen heb kunnen delen in deze review. Uiteindelijk blijft een review persoonlijk en het enige wat ik doe is de inhoud tonen zodat jij kan zien of het product het kopen waard is.

Ik ben erg te spreken over hoe deze cursus in elkaar zit. Je kan op je eigen tempo door de stof gaan en de verkregen informatie is gevarieerd.

Patrick Suiker en Derek Westra weten duidelijk waar ze het over hebben en dit leggen ze op een goede manier aan je uit zodat je het zeker zal snappen. Daarnaast krijg je voor altijd toegang dus je kan altijd lessen weer terugkijken als je iets niet snapt.

Ben jij misschien iemand die moeite heeft met lezen? Dan zullen de video’s je meer duidelijkheid geven en ook andersom. Er zitten ook genoeg extra’s bij waardoor je met dit bedrag echt een leven lang updates hebt over de Cryptocurrency.

Er wordt verschillende keren verteld dat je alleen moet investeren wat je ook kwijt kan raken. Deze manier van online geld verdienen blijft een risico, gelukkig maakt deze cursus het risico zo klein mogelijk en weet jij straks alles.

Wacht dus niet langer en stap net als ik in de wereld van Cryptomunten zoals de bekende Bitcoins of lees hier mijn Review over Money Mastery.

of download hun gratis e-book met 12 tips.


Veel gestelde vragen (FAQ):

Hieronder enkele veel gestelde vragen

Wie zijn AllesOverCrypto, het bedrijf achter de Crypto Masterclass?

AllesOverCrypto bestaat uit 3 mannen, namelijk Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Patrick en Derek zijn wat meer op de voorgrond.

Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar?

Hier heb ik al enkele jaren de Crypto Masterclass en daarmee ook de Crypto Portfolio en ik spreek beide heren regelmatig op het forum. Ze geven altijd netjes antwoord en ze hebben oprecht een eerlijke passie voor cryptomunten. Ze zijn dus zeker betrouwbaar!

Wat is de Crypto Masterclass Prijs?

Momenteel kost de Crypto Masterclass € 1997,00. Wel hebben ze momenteel een kortingsactie waardoor via de webinair de kans krijgt om € 997,00 te betalen en krijg je dus €1000,00 korting. Ik weet helaas niet hoe lang deze actie blijft lopen dus wellicht is hij als je dit leest al afgelopen.

Print Friendly, PDF & Email

Crypto Masterclass

997 euro
9.3

Kwaliteit

9.5/10

Gebruikersvriendelijk

8.5/10

Support

9.5/10

Prijs

9.5/10

Pluspunten

 • Ontzettend uitgebreid, worden nog steeds lessen bijgevoegd
 • Volledig in eigen tempo te volgen
 • Heel veel gratis bonussen waarvan je elk jaar nieuwe versie krijgt
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Soms wat traagheid in de cursus omgeving
 • Beleggen in crypto is onvoorspelbaar (los van cursus)

Plaats een reactie