X10 met Crypto Review van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte + Ervaringen (2021)

X10 met Crypto van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte is een cursus die je uitgebreid gaat mee nemen in de wereld van cryptomunten en in deze review deel ik mijn persoonlijke ervaringen met je.

Het doel van deze crypto cursus is dat jij x10 gaat met je inbreng en dit doen ze bijvoorbeeld met koop en verkoop signalen wat er allemaal bij zit. Daarnaast krijg je ook toegang tot een zeer uitgebreide video cursus waar je alles stap voor stap gaat leren over crypto. Deze cursus is ook wel bekend onder de naam 10X Crypto Challenge.

De cryptocoins zijn in de afgelopen jaren de lucht ingeschoten. Niet alleen op het gebied van winstgevendheid, maar ook op het gebied van populariteit. Meer en meer mensen zijn zich bezig gaan houden met het handelen in cryptocurrencies, waarbij relatief veel mensen winst hebben weten te behalen. Als jij óók graag geld met cryptocurrency wilt verdienen, is mogelijk de cursus X10 met Crypto voor jou interessant.

In deze X10 met Crypto review bespreek ik alles wat met dit online programma te maken heeft. Zo bespreek ik wie dit programma ontwikkeld heeft, waar het bij dit programma omdraait, wat je met dit programma kunt bereiken en wat je voor het programma moet betalen. Daarbij richt ik me uiteraard ook nog op belangrijke zaken zoals het prijskaartje en eventuele bonussen die standaard meegeleverd worden.

Voordat ik deze X10 met Crypto review kon/ging schrijven, heb ik mezelf voor dit programma aangemeld. Ik weet hierdoor exact wat dit programma precies inhoudt, hoe het werkt en wat je aan dit programma kan hebben. Doordat ik het programma zelf gevolgd heb, was ik in staat om deze review op eerlijke, kritische en onafhankelijke te schrijven. Ben je benieuwd geworden naar dit online programma? Neem de X10 met Crypto review op je gemakje door en laat je verrassen!

Leestijd: 19 minuten


Inhoudsopgave


Wat is het online programma X10 met Crypto precies?

In de afgelopen jaren zijn de cryptocoins onwijs populair geworden. Dit begon eigenlijk in het jaar 2008; toen werd voor het eerst een bestand over de Bitcoin op het internet geplaatst. Veel mensen waren destijds sceptisch, aangezien dit een regelrechte ‘aanval’ zou zijn op het monetaire stelsel. Hedendaags kunnen we stellen dat dit geen aanval was, maar dat het puur een nieuw betaalmiddel was. Een nieuw betaalmiddel dat gaandeweg steeds populairder geworden is.

Dat is ook terug te zien aan de cursussen en trainingen die je op dit moment over cryptocurrency kunt volgen. Je hebt de keus uit meerdere varianten, maar het online programma X10 met Crypto weet zich op dit vlak echt te onderscheiden.

Dit is namelijk een uitgebreid online programma waarin één onderwerp centraal staat: cryptocurrency. Of beter gezegd: het verdienen van geld met de handel in cryptocurrency. Als je op de juiste manier in cryptocurrency weet te handelen, kun je hier namelijk onwijs veel geld mee gaan verdienen. Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dat gaat je mogelijk (ook) lukken met het X10 met Crypto online programma.

Voordat ik uit kan leggen wat dit programma precies is, is het verstandig om naar de naam van het programma te kijken. Want, wat betekent dat ‘X10’ nou precies? Zoals je wellicht weet, wordt de letter ‘x’ gebruikt voor het vermenigvuldigen van getallen. In dit geval is dat ook zo; X10 betekent namelijk een vertienvoudiging van jouw vermogen.

Deze cursus draait dus om één ding: om het vertienvoudigen van jouw vermogen. Je hoeft hier niet voor te werken, maar je hoeft hier alleen maar dit online programma voor te volgen. Als je dit online programma op de juiste wijze weet te volgen, zou je in staat moeten zijn om jouw vermogen binnen 1 jaar te vertienvoudigen. Dat klinkt nogal interessant, niet waar?

Hieronder zie je de online omgeving van het gedeelte van Harm van Wijk en in de video review neem ik uiteraard beide mee.

Op deze foto zie je de online omgeving van de x10 met crypto cursus

X10 met Crypto Review [VIDEO]

Zoals jullie van mij gewend zijn probeer ik jullie nog meer waardevolle informatie te geven en dat doe ik door middel van een video review. Hopelijk geeft onderstaande X10 met Crypto video nog meer inzicht in deze cursus.


Wie heeft het X10 met Crypto programma ontwikkeld?

Heb je op voorhand interesse om het X10 met Crypto programma te volgen? Dat kan ik me goed voorstellen. Ik was namelijk zelf ook erg enthousiast, maar ik wilde wel graag eerst weten wie dit programma nou precies ontwikkeld had. Toen ik voor het eerst op de website terechtkwam, zag ik direct bekende namen voorbij komen.

Over de ontwikkelaars van het X10 met Crypto programma wil ik je graag uitgebreid informeren. In mijn ogen zijn de ontwikkelaars in dit geval bepalend voor de kwaliteit van dit programma. Wie de ontwikkelaars van het X10 met Crypto programma precies zijn? Dat zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

Indien je enige ervaring in de financiële wereld hebt, ben je deze namen ongetwijfeld wel eens tegengekomen. Beide heren zijn namelijk in de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware experts. Experts waar je ongetwijfeld veel van kunt leren!

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is een expert op het gebied van beleggingen. Die expertise heeft hij in de afgelopen 30 jaar op weten te bouwen. Ja, je leest het goed: Harm van Wijk is al ongeveer 30 jaar actief in de wereld van beleggingen. Al op relatief jonge leeftijd trokken de beleggingen zijn aandacht, waarna hij besloot om hier iets mee te gaan doen.

Hij startte eigenlijk met een ‘normale’ baan, maar hij wist zichzelf al vrij snel omhoog te werken.

Zo wist hij uiteindelijk uit te groeien tot een belangrijke pion bij meerdere banken in ons land. Bij deze banken heeft hij een perfect kijkje in de keuken kunnen nemen.

Daarnaast heeft hij ook nog furore gemaakt als directeur van de Financiële Telegraaf. Het financiële gedeelte van de Telegraaf kan in de beleggingswereld op veel waardering rekenen; het was dan ook veelzeggend dat uitgerekend Harm van Wijk uit wist te groeien tot de directeur hiervan.

Op deze foto zie je Harm van Wijk, 1 van de oprichters van de cursus x10 met crypto
Harm van Wijk

Ondertussen had hij het echter continu het idee dat hij iets miste. Hij was een flinke carrière aan het maken, maar hij had ook het idee dat er iets ontbrak. Uiteindelijk is hij hier goed over na gaan denken, waarna hij het wist: hij wilde eigen projecten gaan ontwikkelen. Al snel zag de website beleggen.com het levenslicht. Een website waarop je terecht kunt voor veel informatie over beleggen, maar ook voor meerdere cursussen.

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk zich online gemanifesteerd als één van de beste experts. Dit heeft hij voor elkaar weten te krijgen met verschillende cursussen, met webinars en met seminars. Uiteindelijk is zijn website/bedrijf Beleggen.com in de afgelopen jaren flink gegroeid.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Zo, je weet nu wie Harm van Wijk is. Maar, is hij ook betrouwbaar? Ik durf mijn handen in het vuur te steken voor de betrouwbaarheid van Harm van Wijk. Ik ben er echter van overtuigd dat hij voor 100% te vertrouwen is.

Waarom ik daar zo overtuigd van ben? Nou, daar zijn eigenlijk twee redenen voor. Allereerst is Harm van Wijk super transparant. Je vindt op zijn website bijvoorbeeld veel informatie over hem, inclusief een duidelijke foto. Daarmee laat hij direct zien dat hij niks te verbergen heeft.

Ten tweede heeft Harm van Wijk ook een grote naam op weten te bouwen. Veel mensen kennen hem inmiddels, waardoor hij zich echt geen enkele misstap kan veroorloven. Hij doet er dan ook alles aan om zijn goede naam hoog te houden. Mocht je een cursus van Harm van Wijk willen volgen, kun je dat met een gerust hart doen. Dat geldt uiteraard ook voor het X10 met Crypto programma!

Hieronder zie je enkele Harm van Wijk ervaringen via google.

Op deze foto zie je Harm van Wijk ervaringen. Bedenker van de X10 met crypto

Wie is Jan Robert Schutte?

Zoals ik eerder in deze X10 met Crypto review al aangaf, heeft Harm van Wijk dit programma niet alleen ontwikkeld. Nee, dit heeft hij samen gedaan met Jan Robert Schutte. Hij is op dit moment werkzaam voor de website/het bedrijf van Harm van Wijk, maar hij is ook zelfstandig ondernemer.

Zo wist Jan Robert Schutte in 2011 het bedrijf OptieAcademy op te richten. Met zijn bedrijf wilde hij andere mensen gaan helpen met het beleggen in opties. In dat doel is hij behoorlijk goed geslaagd, aangezien hij hier duizenden mensen mee heeft kunnen helpen.

Daarna startte hij in 2017 ook met zijn bedrijf CryptoAcademy. Dit bedrijf lag eigenlijk in het verlengde van zijn bedrijf OptieAcademy, alleen richtte hij zich nu op de cryptocurrencies. Dat is ook iets wat Harm van Wijk in de afgelopen jaren heeft gedaan, waardoor beide heren hun handen in een hebben geslagen.

Op deze foto zie je Jan Robert Schutte, 1 van de oprichters van de cursus x10 met crypto
Jan Robert Schutte

Is Jan Robert Schutte een heuse expert? Ja, ik durf te beweren dat dit inderdaad het geval is. Zo neemt hij regelmatig deel aan Crypto Trading Seminars, is hij een veelgevraagde spreker voor op crypto events en heeft hij zelf ook meerdere (informatieve) video’s gemaakt. Veel van deze video’s kun je terecht vinden op de website van Harm van Wijk; beleggen.com.

Het mag duidelijk zijn; Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben de nodige raakvlakken. Juist doordat beide experts de nodige raakvlakken hebben, vormen ze een gouden duo. Of dat ook terug te zien is aan het X10 met Crypto programma? Daarover vertel ik je graag later in deze X10 met Crypto review meer!

Is Jan Robert Schutte betrouwbaar?

Je hebt hierboven al kunnen lezen dat Harm van Wijk 100% betrouwbaar is. Geldt dat echter ook voor Jan Robert Schutte? Kan ik ook stellen dat Jan Robert Schutte voor 100% betrouwbaar is? Ja, dat kan ik inderdaad stellen.

Net zoals Harm van Wijk is hij namelijk ook erg open en transparant. Hij staat met meerdere afbeeldingen op het internet, je kunt zijn bedrijfsgegevens op het internet vinden en hij heeft niks te verbergen. Ondertussen heeft hij ook zijn zaakjes prima op orde, aangezien hij zijn bedrijven flink heeft laten groeien.

Daarnaast heeft ook hij een flinke naam op weten te bouwen. Net zoals Harm van Wijk moet hij dus zuinig op zijn reputatie zijn, waardoor hij zich geen enkele misstap kan veroorloven. Ook dit zorgt ervoor dat ik overtuigd ben van de betrouwbaarheid van Jan Robert Schutte. Net zoals Harm van Wijk durf ik hem ook met mijn ogen dicht te vertrouwen!


Waar bestaat het X10 met Crypto programma uit?

In deze X10 met Crypto review heb je veel achtergrondinformatie kunnen vinden. Het is nu de hoogste tijd om echt in dit programma te gaan duiken. Om dit te kunnen doen, heb ik alle onderdelen van dit programma voor je op een rijtje gezet:

 • Geld verdienen met Bitcoin cursus; ontwikkeld door Harm van Wijk
 • De CryptoAcademy cursus; ontwikkeld door CryptoAcademy
 • Wekelijkse live Q&A sessies met Harm en/of Jan Robert.
 • Exclusieve toegang tot meerdere platforms
 • Trading updates
 • Onderzoeksrapporten van de experts met daarin concrete opties

Wat dit lijstje laat zien? Onder meer dat het X10 met Crypto programma echt heel uitgebreid is. In mijn ogen spelen de twee cursussen hierbij de hoofdrol, maar ook de onderzoeksrapporten zijn het benoemen meer dan waard. In deze X10 met Crypto review vertel ik je graag meer over deze onderdelen van het X10 met Crypto programma.

Verschillende onderdelen

Is het terecht dat ik X10 met Crypto omschrijf als een online ‘programma’? Daar kan over gediscussieerd worden. Als je op het internet op zoek gaat, kom je namelijk ook andere benamingen tegen. Zo hebben sommige mensen het over de cursus X10 met Crypto, hebben sommige mensen het over de training X10 met Crypto en hebben sommige mensen het over de zogeheten X10 met Crypto Challenge.

In mijn ogen is het mogelijk om al deze benamingen te gebruiken. In mijn ogen is het daarbij het meest terecht om het woord ‘programma’ te gebruiken. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om een cursus, maar het gaat om véél meer dan dat. Zo vind je in dit online programma ook een Challenge terug; daar komt de benaming X10 met Crypto Challenge dan ook vandaan.

In deze X10 met Crypto review wil ik graag mijn pijlen richten op het volledige programma. Ik bespreek alle onderdelen, ik geef over alle onderdelen mijn eigen mening en ik kijk daarbij ook naar het totale plaatje. Nadat je deze X10 met Crypto review op je gemakje doorgenomen hebt, weet je eigenlijk alles over dit online programma!

Is dit programma alleen online te volgen?

Voordat ik het X10 met Crypto programma ging volgen, stelde ik mezelf één vraag: gaat het hierbij nou om een volledig online programma of niet? Al snel wist ik het antwoord op deze vraag te vinden: het gaat inderdaad om een volledig online programma.

Dit brengt verschillende gevolgen met zich mee. Zo is het een gevolg dat je dit programma móet volgen via een computer, een laptop of een mobile device. In het verlengde daarvan kun je dit programma dus wel áltijd volgen. Het maakt hierbij niet zo zeer uit waar je bent en hoe laat je dit programma wilt gaan volgen.

Bijkomend voordeel: je kunt dit programma volledig op jouw eigen tempo gaan volgen. Dat heeft niet alleen betrekking op de cursus die je in dit programma vindt, maar ook op de andere onderdelen van dit programma. Al met al ben ik zéér te spreken over het feit dat dit een online programma betreft. Zodra je een device en een internetverbinding tot je beschikking hebt, ben je in staat om dit programma van A tot Z te volgen!


Geld verdienen met Bitcoin cursus

In 2008 zag de eerste cryptocurrency het levenslicht; de Bitcoin. Vanaf dat moment is dit ook de meest populaire en meest waardevolle cryptocoin gebleven. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat Harm van Wijk een speciale cursus hiervoor ontwikkeld heeft; het geld verdienen met Bitcoin cursus.

Deze cursus kun je apart aanschaffen, maar je kunt ook het volledige X10 met Crypto programma aanschaffen. In dit programma vind je immers ook deze volledige cursus terug, waarin Harm van Wijk je onwijs veel gaat leren.

Zo krijg je allereerst een duidelijke instructie. Met deze instructie leer je direct hoe de cursus opgebouwd is, waar het bij deze cursus omdraait en waar je rekening mee kunt gaan houden. Tevens krijg je hierbij ook direct een lijst aangeleverd met daarop de beste exchanges en brokers. Om in Bitcoin te kunnen handelen, heb je immers een exchange of een broker nodig.

In deze cursus vind je ook nog tal van andere modules en lessen. Zo legt Harm van Wijk uit wat de Bitcoin precies is, wat altcoins zijn, hoe je kunt starten met handelen, met welke wetgeving je rekening moet houden en op basis van welke techniek de cryptocurrencies werken.

Op deze foto zie je de cursus Geld verdienen met Bitcoin cursus uit X10 met crypto

Deze cursus is volledig opgebouwd aan de hand van video’s. Juist door deze video’s is de cursus leuk om te volgen en blijft de cursus ook boeien. Als je deze cursus wilt gaan volgen, is het goed om te weten dat je daarbij de volgende 8 modules moet doorlopen:

 • Module 1: handelen in Bitcoins
 • Module 2: Altcoins
 • Module 3: De basis van Bitcoin
 • Module 4: Platforms en wallets
 • Module 5: Techniek
 • Module 6: Wetgeving en regulatie
 • Module 7: vragen en antwoorden
 • Module 8: Crypto rapporten

Module 1: Handelen in Bitcoins

In deze eerste module maak je kennis met het handelen in Bitcoins. Harm van Wijk legt uit hoe je kunt starten met crypto en schotelt je ook nog een complete handleiding over de Bitcoin en Ethereum voor. Tevens legt Harm van Wijk uit hoe de Belastingdienst naar de cryptocurrencies kijkt.

Module 1 bevat de volgende 2 lessen:

 1. Welkom
 2. Live Training handelen met Bitcoin

Module 2: Altcoins

In de tweede module vind je een uitgebreide video over de altcoins. Dit zijn eigenlijk alle cryptocoins met uitzondering van de Bitcoin. Je leert in deze module welke altcoins er bestaan én welke altcoins veel potentie hebben. In deze module maak je voor het eerst kennis met enkele favorieten van Harm en Jan Robert.

Op deze foto zie je module 2: Altcoins van de cursus x10 met crypto
Welke (alt)coins zijn ‘Hot’

Module 2 bevat de volgende lessen:

 1. Wat zijn Altcoins?
 2. Waar koop je deze aan?
 3. Welke zijn ‘hot’?
 4. Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 5. Hoe kan je deze volgen?

Module 3: De basis van Bitcoin

In de derde module legt Harm uit hoe de Bitcoin precies werkt. Zo leer je wat het lighting network precies is, leer je wat de termen PoW/PoS/PoL betekenen en leer je wat de blockchain precies. Een vrij technische en leuke module!

Module 3 bevat maar liefst 7 modules en is 1 uur en 7 minuten. Je bespreekt de volgende lessen:

 1. Wat zijn Bitcoins?
 2. Wat is Blockchain
 3. Waar koop & verkoop je Bitcoins?
 4. Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 5. Wat is SegWit?
 6. Wat is PoW, PoS en Pol?
 7. Wat is Lightning network?

Module 4: Platforms en wallets

In de vierde module leer je alles over platforms en wallets. Bij de platforms kun je de cryptocoins aanschaffen en weer verkopen. Maar, voor welk platform kun je dan het beste kiezen? Daar helpen Harm en Jan Robert je graag mee. Daarnaast bespreken zij ook voor welke wallets je het beste kunt kiezen.

Op deze foto zie je module 4: Platforms en Wallets van x10 met crypto cursus

In deze module worden zoals je hierboven kunt zien de volgende lessen besproken:

 1. Hardware wallets
 2. Software wallets
 3. Papieren wallets
 4. Online wallets
 5. Platforms
 6. Exchanges

Module 5: Techniek

Als je in cryptocurrencies gaat handelen, moet je veel achtergrondkennis hebben. In deze module leggen Harm en Jan Robert je alles uit over de techniek van de Bitcoin.

Je krijgt hiermee een duidelijk beeld van het reilen en zeilen binnen de wereld van Cryptocurrencies en de Blockchaintechnologie.

Tijdens module 5 worden de volgende lessen besproken:

 1. Het Nederlandse betalingsverkeer
 2. Een Bitcoin transactie
 3. Controle van trasacties
 4. Het Bitcoin netwerk
 5. Quantum computing
 6. Hashing

Module 6: Wetgeving en regulatie

Uiteraard is het ook van belang om op de hoogte te zijn van alle regels. Over de wetgeving en regulatie van cryptocoins vind je in deze module alle benodigde informatie.

Ook deze module is weer uitgebreid en waardevol.

Op deze foto zie je module 6: Wetgeving en Regulatie van x10 met crypto cursus
Opname online training bitcoin wetgeving en regulering

In deze module worden de volgende lessen besproken:

 1. Cryptocurrencies en de belastingdienst
 2. Nalatenschap
 3. Wetsontwikkelingen in de wereld
 4. Innovaties door overheden

Module 7: Vragen en antwoorden

In de zevende module geeft Harm een uitgebreid antwoord op veel vragen die binnengekomen zijn.

Het is uitermate interessant om naar deze antwoorden te luisteren, aangezien hiermee mogelijk ook al veel vragen voor jezelf beantwoord worden.


Module 8: Crypto rapporten

Tot slot vind je aan het einde van deze cursus nog informatie over andere verdienmodellen met betrekking tot de Bitcoin. Tevens kun je in deze module een gratis boek van Harm van Wijk aanvragen; het boek met de titel ‘De meest gestelde vragen over de Bitcoin’.


CryptoAcademy cursus

Het X10 met Crypto programma bestaat niet alleen uit de hierboven besproken cursus, maar ook uit de CryptoAcademy cursus. Deze cursus is opgesteld door Jan Robert Schutte en is net zo interessant als de cursus van Harm van Wijk. In deze cursus van de CryptoAcademy vind je zes verschillende modules:

 • Module 1: How to’s
 • Module 2: Crypto trading on deribit
 • Module 3: English trading webinars
 • Module 4: Dutch trading webinars
 • Module 5: Crypto Wednesday webinars
 • Module 6: X10 Crypto
 • Extra module: Case Studies

Module 1: How To’s

De naam van deze module is wellicht ietwat vreemd, maar dat geldt zeker niet voor de inhoud. Zodra je deze module bekijkt, zie je direct dat de module behoorlijk de diepte in gaat.

Zo krijg je in deze module uitleg over het begrip ‘staking’, krijg je uitleg over de verschillende strategieën en leert Jan Robert je meer over jouw crypto portfolio. Ook ga je alles leren hoe Jan Robert Binance gebruikt en jij straks ook.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

 • Tutorial hoe te handelen op Binance
 • Koppelen en traden met Binance
 • How to train on Coinmerce
Op deze foto zie je module 1: Hoe te handelen op binance van x10 met crypto

Module 2: Crypto trading on deribit

In deze twee module leer je meer over het deribit platform. Dit is een platform waarop je gebruik kunt maken van opties; ook daar kun je veel geld mee verdienen. In deze module vind je eigenlijk een compleet stappenplan waarmee je gebruik van dit platform kunt gaan maken.

Module 3: English trading webinars

In deze module vind je eigenlijk maar één ding terug: een webinar van 1,5 uur. In deze webinar wordt besproken wat de crypto market is, waarbij de aandacht expliciet uitgaat naar het M2W-TS systeem. Een vrij ingewikkelde doch leerzame module.

Module 4: Dutch trading webinars

Ook in deze vierde module draait het allemaal om webinars. Om specifieker te zijn: om drie webinars die volledig voor je opgenomen zijn. In deze webinars hebben experts het over de cryptocurrencies én over het handelen in cryptocurrencies.

Module 5: Crypto Wednesday webinars

In de vijfde module vind je de nieuwe Crypto Wednesday webinars terug. Via de mail krijg je bovendien een uitnodiging om aan deze live webinars mee te doen, waarbij je ook direct jouw vragen kunt stellen. Ook deze webinars zijn in mijn ogen erg waardevol en interessant.


Module 6: X10 met Crypto

De laatste module van deze cursus heeft de toepasselijke naam X10 met Crypto gekregen. In deze module vind je tal van opnames van de Mastermind meetings; tijdens deze meetings konden de leden hun vragen stellen.

In de module vind je dan ook veel interessante vragen ínclusief de antwoorden terug. Ook erg leerzaam om te bekijken.

Op deze foto zie je module 6 van x10 met crypto
X10 met Crypto

Mijn bevindingen over de cursussen

Zo, het X10 met Crypto programma bestaat dus uit twee uitgebreide en waardevolle cursussen. In mijn ogen zijn beide cursussen van een ongekend hoog niveau. Daarbij is het ook super dat de twee cursussen naadloos op elkaar aansluiten; zonder dat je het wellicht doorhebt, doe je eigenlijk alle benodigde kennis op.

Daarbij ben ik ook erg te spreken over de opbouw én over de vorm van de lessen. Het is in mijn ogen super dat Harm en Jan Robert gekozen hebben voor modules in de vorm van video’s. Je hoeft deze video’s alleen maar te bekijken, waarbij je dus direct de nodige kennis op doet. Wat wens je nog meer?

Al met al ben ik zeer enthousiast over beide cursussen. Zowel mijn ervaringen over de cursus van Beleggen.com als de cursus van CryptoAcademy zijn super waardevol te noemen.

Indien je deze beide cursussen gevolgd hebt, kun je direct starten met het verdienen van geld met de cryptocurrencies!


Wat zijn de X10 met crypto gratis bonussen en extra’s?

Eerder in deze X10 met Crypto review gaf ik al aan dat dit programma uit meerdere onderdelen bestaat. Het gaat hierbij om bovengenoemde cursussen, maar ook om de volgende extra’s:

 • Trading updates en kansen: je krijgt van een ervaren crypto experts regelmatig tips over trading kansen.
 • Onderzoeksrapporten: in deze onderzoeksrapporten vind je alle concrete posities die door Harm en Jan Robert ingenomen worden. Juist met deze posities kun je jouw vermogen vertienvoudigen.
 • Live Q & A sessies: verder krijg je toegang tot exclusieve live Q & A sessies, waarin je jouw vragen aan de experts kunt stellen.
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching service: deze service heeft een waarde van maar liefst 1197 euro en is alleen weggelegd voor elite traders.
 • VIP toegang tot mijn.beleggen.com: ook krijg je 2 jaar lang gratis toegang tot het forum van Harm van Wijk. Op dit forum tref je tal van gelijkgestemden waaraan je ook jouw vragen kunt stellen. Ook kun je op dit forum meedoen aan discussies en andere mensen helpen.
 • 12 maanden toegang 3 crypto portefeuilles
 • Toegang Telegram groep
 • Toegang tot de CryptoAcademy membershipsite

Ondanks dat alle bonussen ontzettende waardevol zijn wil ik alleen de onderzoeksrapporten hieronder even uitdiepen zodat ook jij kunt zien hoe ontzettend waardevol dit is als jij dit ook krijgt.

Onderzoeksrapporten (trading alerts om crypto te kopen en te verkopen)

Het mag duidelijk zijn: het X10 met Crypto programma bestaat uit méér dan alleen de cursussen. Ik ben hierbij met name te spreken over de onderzoeksrapporten die je toegestuurd krijgt.

In deze rapporten vind je namelijk de concrete posities die door Harm en Jan Robert zelf ingenomen zijn, waardoor je direct dezelfde trades kunt plaatsen. Aangezien beide heren zeer succesvol zijn, is de kans groot dat je op deze manier jouw vermogen flink kunt laten groeien.


Hieronder een voorbeeld van een trading buy alert van de munt VeChain op 26 Februari 2021

Op deze foto zie je hoe trading alerts werken tijdens de cursus x10 met crypto

Hier kan je dus echt maximaal van profiteren. En je bepaald volledig zelf hoeveel je inzet of dat je wel of niet mee doet. In de mail staat ook waar je de munt kunt kopen zoals in dit geval bij Coinmerce


Hieronder een verkoop alert van deze munt van 50% op 9 maart met een winst van €140,44. Had je gekozen voor 100% had je nog meer winst maar ook geen munten meer.

Op deze foto zie je hoe trading alerts werken tijdens de cursus x10 met crypto

Daarnaast krijg je ook nog enkele waardevolle e-books

Het mag duidelijk zijn: het X10 met Crypto programma bestaat uit veel onderdelen. Je krijgt toegang tot tal van exclusieve groepen, tot twee cursussen en tot de trades die Harm en Jan Robert zelf ook plaatsen. Daar blijft het echter niet bij! Je krijgt namelijk ook nog gratis de beschikking over de volgende bonussen:

 • E-book: Meest gestelde vragen over de Bitcoin
 • E-book: 10 tips voor de aanschaf van ICO’s
 • E-book: In 7 etappes van start tot finish
 • E-book: Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum 

Ook over deze bonussen ben ik weer zeer te spreken. Deze e-books sluiten namelijk naadloos aan op de cursussen en op het gehele programma. Eigenlijk kun je deze bonussen zien als een waardevolle aanvulling op het gehele programma.


Voor wie is het X10 met Crypto programma ontwikkeld?

Heb jij in de afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan met de handel in cryptocurrencies? Heb je op dit moment bijvoorbeeld al de nodige cryptocoins in jouw online portefeuille staan? En heb je ondertussen de ambitie om hier nóg meer geld mee te gaan verdienen? Dan is het X10 met Crypto programma voor jou op het lijf geschreven.

Met dit programma ga je dus jouw vermogen vertienvoudigen. Dit doe je puur door de juiste cryptocoins aan te kopen, waarmee je jouw vermogen flink kunt laten groeien. Om dat mogelijk te maken, is het wel eerst zaak om het volledige programma te volgen. Waar dit programma precies uit opgebouwd is, bespreek ik graag later in deze X10 met Crypto review.

In mijn ogen is dit programma in ieder geval voor een breed publiek geschikt. Je hoeft eigenlijk maar aan twee ‘voorwaarden’ te voldoen:

 • Je moet enige affiniteit hebben met crypto; zo is het bijvoorbeeld wenselijk dat je zelf al bezig bent met het handelen in cryptocurrencies.
 • Je moet bereid zijn om nieuwe dingen te leren; het programma vraagt namelijk de nodige tijd en aandacht van je, maar daar ga je ook een hoop voor terug krijgen

Voldoe jij aan de hierboven gestelde ‘voorwaarden’? Dan is het X10 met Crypto programma zeker voor jou geschikt. Als je op dit moment helemaal nog geen ervaring met handelen in cryptocurrencies hebt, kun je overigens ook dit programma gaan volgen.

Wel moet je dan rekening houden met de nodige opbouwtijd; je kunt immers niet direct een flinke winst maken. Harm en Jan Robert zorgen er gelukkig voor dat je al snel deze winst kunt gaan maken!


Wat is het doel van het X10 met Crypto programma?

Het mag duidelijk zijn: zowel Harm als Jan Robert zijn volledig te vertrouwen. Ook blijkt uit hun verleden dat zij experts zijn op het gebied van crypto en op het gebied van beleggen. Een terechte vraag is wel waarom zij hun krachten voor dit programma gebundeld hebben.

Dat vroeg ik mezelf ook af, maar al snel wist ik het antwoord op die vraag te vinden. Ik las online namelijk dat Harm van Wijk en Jan Robert Schutte graag andere mensen willen helpen. Dat blijkt ook wel uit de diensten die zij op dit moment aanbieden; niet alleen dit programma wordt door hun aangeboden, maar ook tal van andere cursussen.

Het doel van dit programma is dat je uiteindelijk jouw vermogen kunt vertienvoudigen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld in het jaar 2021 met 1000 euro start, waarna je in het jaar 2022 al een vermogen van 10.000 euro kunt hebben. Als je dit enkele jaren – dankzij dit programma – vol weet te houden, ben je in staat om een flink vermogen op te bouwen.

In mijn ogen is het doel van het X10 met Crypto programma tweeledig. Enerzijds willen Harm en Jan Robert je helpen, terwijl zij anderzijds ook jouw vermogen op willen krikken. Dit komt uiteindelijk op hetzelfde neer; het is hoe dan ook een nobel streven van deze experts.


X10 met Crypto: Voor- en nadelen

Zo richting het einde van mijn X10 met Crypto review kan je zoals de lengte van deze review laat zien dat er heel veel voordelen zijn van deze cursus. Hieronder bespreek ik de positieve en negatieve punten:

Voordelen:

 • Maximaal profiteren van de kennis van zowel Harm van Wijk van beleggen.com als Jan Robert Schutte van CryptoAcademy.
 • 2 crypto cursussen en omgevingen voor de prijs van 1.
 • Heel veel waardevolle bonussen zoals trading alarts zodat je precies weet wanneer te kopen en te verkopen.
 • Maar een liefst een jaar lang koop- en verkoopsignalen.
 • Zowel Harm als Jan Robert zijn er transparant en persoonlijk.
 • Toegang tot het beleggen.com forum waar Harm van Wijk erg betrokken bij is.
 • Video’s en lessen zijn volledig in eigen tempo te volgen.

Nadelen:

 • De crypto cursussen voelen niet modern aan maar bevatten gelukkig wel heel veel waardevolle informatie.
 • Waar bijvoorbeeld de crypto masterclass ook lessen heeft van 10 minuten, heeft deze cursus alleen maar lessen tussen 1 uur en 90 minuten.
 • Komt veel theorie op je af, dus je moet er zeker even de tijd voor nemen.

Zijn er nog andere crypto cursussen?

Doordat crypto zo ontzettend populair is heb je meerdere keuzes als het gaat op crypto producten, al ben ik zelf helemaal weg van X10 met crypto. Uiteindelijk zal jij de keuze moeten maken. Je hebt de volgende keuzes:

 • Crypto Masterclass: Dit is naar mijn mening ook een geweldige crypto cursus met een mooie online omgeving waar je in meer dan 100 lessen alles gaat leren over crypto. Doe hier de gratis bitcoin training van Patrick Suiker en Derek Westra waar je 1000 euro korting krijgt naar 997,00.

  Of neem een kijkje bij mijn Crypto Masterclass Review

Wat zijn de X10 met Crypto ervaringen?

In deze X10 met Crypto review heb je veel informatie kunnen vinden over dit programma. Daarbij heb ik ook regelmatig mijn eigen mening gegeven; het mag duidelijk zijn dat ik behoorlijk te spreken ben over dit programma.

Is dat ook iets wat voor andere volgers van dit programma geldt? Ik ben op onderzoek uitgegaan! Al snel vond ik op het internet de volgende reviews over dit programma:

Op deze foto zie je de X10 met crypto ervariing
Op deze foto zie je de X10 met crypto ervariing

Wat deze beoordelingen aangeven? Dat deze leden in ieder geval erg te spreken zijn over het programma. Opvallend daarbij is dat dit ook voor veel andere leden van dit programma gelden. Eigenlijk zijn alle reviews die ik online gevonden heb super positief over dit programma.

Het doet mij goed om te zien dat de meningen van andere mensen overeenkomen met mijn eigen mening. Dat geeft eigenlijk al aan dat dit programma aan de verwachtingen voldoet en dat het programma waardevol is.

Zouden veel andere volgers dit programma aanraden? Ik ben ervan overtuigd dat zij dit ook zouden doen. Online vind je immers alleen maar positieve beoordelingen over dit programma; die positieve beoordelingen komen niet zomaar uit de lucht vallen!


Wat betaal je voor het X10 met Crypto programma?

Heb je naar aanleiding van deze X10 met Crypto review interesse om je aan te melden voor dit programma? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Als je je voor dit programma aan wilt melden, kun je beter maar snel zijn.

Normaal gesproken betaal je een bedrag van 1997 euro voor dit programma. Harm en Jan Robert hebben echter besloten om tijdelijk een korting te geven via deze kortingspagina; je betaalt hierdoor tijdelijk slechts 997 euro voor dit programma. Dat is alsnog veel geld, maar je weet dus wel direct 1000 euro te besparen.

Vind ik een bedrag van 997 té fors? Nee, zeker niet. Als je op de juiste manier met dit programma aan de slag gaat, verdien je dit bedrag binnen de kortste keren weer terug. Je kunt dit bedrag dan ook als een pure investering zien in plaats van als een uitgave.


Garantie

Op de website van dit programma heb ik niks kunnen vinden over een garantie. Wettelijk gezien heb je als consument echter 14 dagen garantie op een online aankoop. Ik kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat Harm en Jan Robert netjes deze garantieperiode van 14 dagen hanteren!

Zijn andere cursus heeft zelfs 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!


Wat is mijn X10 met Crypto review eindoordeel?

Zo, ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze X10 met Crypto review. In deze review heb je eigenlijk alle relevante informatie kunnen vinden. Ben je door deze informatie enthousiast geworden? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen!

Ik wil je graag het volgende aanraden: meld je direct voor dit programma aan. Elke dag dat je nog langer wacht, is weer een dag zonder extra inkomsten. Met dit programma ga je namelijk op korte termijn al van extra inkomsten genieten. Bovendien kun je binnen 1 jaar jouw vermogen vertienvoudigen; dat is althans datgene wat Harm en Jan Robert beloven.

Bovendien ga je maximaal profiteren van zowel de kennis van Harm van Wijk als van Jan Robert Schutte en krijg je feitelijk 2 cursussen van de prijs van 1. Daarnaast krijg je dagelijks alerts via de mail om bepaalde cryptomunten te kopen dus daar kan je al maximaal van profiteren.

Als je je via deze kortingspagina nu aanmeldt, krijg je ook nog eens 1000 euro korting. Wat wil je nog meer? Ik ben in ieder geval groot fan van het X10 met Crypto programma van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte!


Print Friendly, PDF & Email

X10 met Crypto

997 euro
8.9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Maximaal profiteren van de kennis van zowel Harm van Wijk van beleggen.com als Jan Robert Schutte van CryptoAcademy
 • Feitelijk 2 crypto cursussen voor de prijs van 1
 • Veel waardevolle bonussen zoals crypto alerts wanneer te kopen en verkopen
 • Actief beleggen.com community
 • Goede prijs/inhoud verhouding

Minpunten

 • Cursus omgeving kan wat oud aanvoelen (kan ook persoonlijke mening zijn)
 • Veel theorie dus je moet er zeker tijd voor maken
 • Crypto is vooral lange termijn geld verdienen

Plaats een reactie