The Millionaires Club Review van Vasco Rouw & Boef + Ervaringen en Kortingscode (2021)

In deze The Millionaires Club review wil ik graag dit online platform uitgebreid bespreken. Daarbij richt ik me niet alleen op feitelijke informatie, maar vooral ook op mijn persoonlijke bevindingen en ervaringen. Ik maak zelf namelijk al enige tijd gebruik van dit platform, waardoor ik een goed beeld van alle mogelijkheden heb gekregen van het platform van Vasco Rouw en Boef.

Miljonair worden. Dat is van behoorlijk veel mensen een droom. Is het ook voor jouw een grote droom? Wil jij ook graag van financiële vrijheid in jouw leven kunnen genieten? En ben je bereid om daar veel voor te doen en te laten? Dan ben je mogelijk bij The Millionaires Club aan het juiste adres.

Ben je benieuwd of The Millionaires Club van Boef en Vasco Rouw iets voor jou is? Je gaat het lezen in deze The Millionaires Club review. Neem de review op je gemakje door, laat je verrassen en hak vervolgens de knoop door. Ga je je aanmelden voor dit online platform of kies je toch voor één van de andere platformen? Aan jou de keus! Ik kan je in ieder geval alvast één ding verklappen: om meerdere redenen is het interessant om voor The Millionaires Club te kiezen.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wat is The Millionaires Club precies?

The Millionaires Club is een online platform waarop alles om financiële vrijheid en mindset draait. Als je jouw mindset op orde hebt, ben je in staat om naar financiële vrijheid toe te werken. Mocht dat jouw droom zijn, biedt de community van The Millionaires Club jou daar mogelijk alle mogelijkheden voor.

The Millionaires Club is overigens meer dan een community. Het is eigenlijk een leefstijl waar jij lid van kunt worden. Zo kun je online bijvoorbeeld lezen dat je ook allerlei events kunt volgen. Events waarin ook financiële vrijheid en mindset volledig centraal staan.

Binnen de community staan ook meerdere modules centraal. Over deze modules vertaal ik je graag van alles in deze The Millionaires Club review. Ik kan je op dit moment één ding verklappen: met deze modules ben je in staat om naar financiële vrijheid toe te werken. Je hebt uiteraard geen garantie op de succes, maar de kans bestaat dat je dankzij deze community uiteindelijk miljonair gaat worden.

Is dit nou een community waar iedereen lid van kan worden? Ja, in principe kan iedereen lid worden. wel wordt er het een en ander van je gevraagd. Zo is het bijvoorbeeld de bedoeling dat je gemotiveerd hebt en dat je bepaalde doelen voor ogen hebt. Volgens de ontwikkelaars van The Millionaires Club is het namelijk zaak dat je in eerste instantie jouw mindset gaat veranderen. Je kunt echter alleen jouw mindset veranderen, indien je daarvoor alles in het teken gaat zetten.

Zelf ben ik ook lid van The Millionaires Club. Juist doordat ik zelf lid ben, weet ik precies hoe dit platform/community precies werkt. In deze The Millionaires Club review wil ik graag al mijn bevindingen met je delen, zodat je hier een duidelijk beeld van krijgt.

Wil je meer informatie over dit platform? Dan raad ik je aan om onderstaande video op je gemakje te bekijken. In deze video vind je meer informatie over The Millionaires Club, maar ook over de ontwikkelaars van dit platform!


Wie hebben The Millionaires Club ontwikkeld?

Toen ik voor het eerst met The Millionaires Club in aanraking kwam, was ik onwijs nieuwsgierig. Ik was niet alleen nieuwsgierig naar de inhoud van dit platform, maar ook naar de ontwikkelaars van dit platform. Want; wie zijn nou in staat om een dergelijk platform succesvol te ontwikkelen én uit te rollen? Ik ben op onderzoek gegaan; hieronder laat ik je graag kennis maken met de twee ontwikkelaars van The Millionaires Club.

Boef

Heb je wel eens naar Nederlandstalige rapmuziek geluisterd? Dan is de kans groot dat je naar songs van Boef hebt geluisterd. Deze rapper is binnen enkele jaren uitgegroeid tot één van de bekendste rappers van ons land. Dat is ook gepaard gegaan met het nodige inkomen; hij is op dit moment volledig financieel onafhankelijk.

Graag wil hij jou hier iets over gaan leren. Om dat mogelijk te maken, heeft hij de handen ineengeslagen met Vasco Rouw.

Op deze foto zie je Boef, 1 van de 2 oprichters van de The Millionaires Club
Boef

Beide heren zijn miljonairs en hebben dus veel ervaring. Volgens Boef is het zaak om echt de juiste mindset te hebben, indien je dezelfde financiële vrijheid wilt gaan behalen.

Door de jaren heen heeft Boef ook een flink portefeuille opgebouwd. Hij richt zich hierbij op onder meer crypto, aandelen en op vastgoed. Het leuke hieraan is dat hij dit hoofdzakelijk met Vasco Rouw doet. Zij hebben dus niet alleen samen dit platform ontwikkeld, maar ze zijn ook echte handelspartners van elkaar. Dat is iets wat mij in ieder geval erg aanspreekt!


Vasco Rouw

Heb je de naam Vasco Rouw wel eens eerder voorbij zien komen? Dat is goed mogelijk. Deze slimme ondernemer zoekt namelijk regelmatig de media op; zo was hij in 2021 nog in een tv programma van SBS 6 te vinden. Een programma waarin hij een vrouw hielp om alle financiële zaakjes weer op orde te krijgen.

Met de deelname van dit programma wist Vasco Rouw zich goed op de kaart te zetten. Deze jonge ondernemer wist al op jonge leeftijd zijn eerste miljoen te verdienen, waarna hij eigenlijk nooit stil is blijven zitten.

Op deze foto zie je Vasco Rouw, 1 van de 2 oprichters van de The Millionaires Club
Vasco Rouw

Na een succesvolle verkoop van zijn gamebedrijf ging hij op zoek naar andere mogelijkheden om geld op te bouwen.

Of beter gezegd: om zijn vermogen uit te bouwen. Hij heeft hierbij allerlei online verdienmodellen uitgeprobeerd, waardoor hij veel kennis op heeft gedaan. Aan de hand van deze kennis en ervaring heeft hij dus samen met Boef The Millionaires Club opgericht.

Binnen dit platform speelt Vasco Rouw een cruciale rol. Hij is niet alleen slim, maar hij is ook bijzonder sympathiek en meedenkend te noemen. Daarnaast doet er in ieder geval alles aan om óók andere mensen te helpen. Hij had in zijn eentje van zijn financiële vrijheid kunnen genieten, maar hij kiest er toch voor om dit met een ieder te delen. Dát spreekt mij in ieder geval erg aan.


Wat vind ik van Vasco Rouw en Boef?

Zo, je weet nu precies wie de ontwikkelaars van The Millionaires Club zijn. Maar, wat vind ik nou van beide heren? Nadat ik lid van The Millionaires Club ben geworden, kan ik maar één ding concluderen: beide heren zijn echt super te noemen.

Op voorhand zou je wellicht over de reputatie van beide heren je bedenkingen kunnen hebben. Al snel bleek dat er volledig ten onrechte sprake is van verkeerde bedenkingen. Al snel bleek namelijk dat zowel Vasco als Boef onwijs sympathiek zijn.

Binnen The Millionaires Club doen zij er echt alles aan om andere mensen te helpen. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je bijvoorbeeld verkeerde informatie voorgeschoteld krijgt. Nee, zeker niet. Zij doen er namelijk alles aan om jou tevreden te stellen.

Ook over de betrouwbaarheid van beide heren ben ik te spreken. Dat komt onder meer door het Instagram-gedrag van beide heren. Via Instagram laten zij je graag meekijken met hun mooie leven. Een leven waarin dure auto’s, succes en financiële vrijheid centraal staan. Vasco Rouw en Boef zijn niet alleen succesvol, maar zijn ook nog eens inspirerend en betrouwbaar. In mijn ogen zijn zij dan ook de aangewezen personen om een dergelijk platform te ontwikkelen!


Uit welke onderdelen bestaat dit platform?

Heb je nu al interesse om je aan te melden voor The Millionaires Club? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Beide ontwikkelaars zijn namelijk super inspirerend, terwijl de naam van dit platform ook direct tot de verbeelding spreekt.

Voor het overzicht heb ik even alle onderdelen van dit platform op een rijtje gezet:

 • Events: als lid van The Millionaires Club kun je gratis de events bezoeken. Deze events worden met veel passie door Vasco en Boef georganiseerd en zitten boordevol verrassingen. Tijdens deze events doe je niet alleen veel kennis op, maar je leert ook nog eens de juiste mensen te kennen. Die combinatie is in mijn ogen symbolisch voor de meerwaarde van The Millionaires Club.
 • Cursussen/modules: via het platform van The Millionaires Club kun je ook allerlei cursussen en modules volgen. Verderop in deze The Millionaires Club review kom ik graag uitgebreid terug op deze modules.
 • Persoonlijk dashboard: als je lid van The Millionaires Club bent geworden, krijg je direct beschikking over een persoonlijk dashboard. In dit dashboard zie je in één oogopslag jouw vermogen, de groei van jouw vermogen en events waar je je voor aan kunt melden.
 • Grote community: nadat je lid van The Millionaires Club bent geworden, krijg je toegang tot The Millionaires Club community. Binnen deze community vind je zo’n 5000 mensen die allemaal hetzelfde doel: nastreven. Binnen deze community kun je andere mensen helpen, kun je andere mensen inspireren en kun je uiteraard zelf ook geïnspireerd raken.

Hieronder zie je het dashboard die dan helemaal gevuld is, hier heb ik hem kunnen tijdelijks kunnen resetten omdat je anders volledig zicht hebt in mijn vermogen.

Op deze foto zie je de online omgeving van de The Millionaires Club

Al met al ben ik bijzonder te spreken over de veelzijdigheid van dit platform. Met de events, de modules en de community weet The Millionaires Club een prachtige combinatie te maken. Een combinatie waar je een hoop van kunt leren, maar waarvan je ook absoluut geïnspireerd gaat raken.


Voorbeeld exclusieve evenement met maximale waarde (24-04-2021)

Met o.a. Vasco Rouw aan het roer, dan weet je gewoon dat je goed zit! Gisteren (24 mei 2021) heb ik weer een evenement mogen bij wonen waar Vasco in maar liefst 7 uur een samenvatting heeft gegeven over alles wat hij heeft geleerd van het evenement van Tony Robbins waar hij zelfs jaarlijks 100k voor betaald.

Hierin leer je echt ontzettend veel zoals hoe miljardairs hun geld gaan inzetten de komende jaren en waarvan zij denken dat er kansen zitten en als zij zo denken, daar kan je zeker veel van overnemen.

Dit soort evenementen zorgen er echt voor dat de kosten van deze cursus in het niets vallen!

Denk bijvoorbeeld aan samenvattingen van mensen die er sproken zoals Harry Dent, Christopher Zook en Michael Saylor (2,4 miljard vermogen)

Daarnaast wil Vasco echt het maximale aan waarde geven en het feit dat er gisteren maar liefst 7 uur rond de 900-1000 mensen live aanwezig waren zegt naar mijn mening genoeg over de kwaliteit van The Millionaires Club

Hij sprak zelf maar had ook Wesley Pieterse en Guido Weijers uitgenodigd. Guido deed een Masterclass over geluk en was erg waardevol!

Op deze foto zie je Vasco Rouw die een live sessie deed bij The Millionaires Club
De 4 basis principes naar financiële vrijheid
Op deze foto zie je Vasco Rouw die een live sessie deed bij The Millionaires Club
Zelf links boven aanwezig en onder zie je dat er maar liefst 903 mensen aanwezig waren!
Op deze foto zie je Guido Weijers die een live sessie deed bij The Millionaires Club
Guido Weijers die een Masterclass doet over geluk.

De modules van The Millionaires Club

Zoals je eerder in deze The Millionaires Club review al hebt kunnen lezen, kun je meerdere modules gaan volgen. Binnen deze modules staan verschillende onderwerpen centraal, waaronder het verdienen van geld, het veranderen van jouw mindset en het streven naar financiële vrijheid.

Graag wil ik je in deze The Millionaires Club review uitgebreid informeren over deze modules. Om dat mogelijk te maken, heb ik uiteraard eerst zelf alle modules gevolgd. Doordat ik alle modules met mijn eigen ogen heb mogen aanschouwen, kan ik je hier op de juiste manier over informeren. Dat is dan ook precies wat ik hieronder ga doen. Hieronder vind je per module alle relevante informatie!

Module nummer 1: Mindset

In de eerste module staat het woord ‘mindset’ volledig centraal. Vasco Rouw en Boef gaan er alles aan doen om jou de gewenste mindset bij te brengen. Een mindset waarmee je uiteindelijk financiële vrijheid kunt behalen. Feit is wel dat je hier zelf ook een hoop voor moet doen.

Dat blijkt ook wel direct als ik naar de hoeveelheid lessen kijk: 37 stuks maar liefst. Deze 37 lessen zijn over 7 weken verdeeld, waardoor je enige tijd zoet bent met deze module.

In mijn ogen is deze module bijzonder waardevol. Als je iets in jouw leven wilt bereiken, moet je hier per sé een positieve mindset voor hebben. Ook moet je kansen zien, moet je zelfvertrouwen hebben en moet je continu streven naar de beste versie van jezelf. Als je deze eerste module gevolgd hebt, ben je in staat om continu naar de beste versie van jezelf te streven. Dat is puur te danken aan de mindset die je hebt weten te veranderen dankzij deze module.

Denk bijvoorbeeld aan het invullen van de Wheel of Life en deze kan je dan om de paar maanden weer opnieuw beoordelen en steeds beter maken. Deze is overigens ook als samenvatting in je dashboard zichtbaar.

Op deze foto zie de de Wheel of Life uit de The Millionaires Club
Wheel of Life

Module nummer 2: het Financiële huishoudboekje

Zo, je weet nu precies welke mindset je nodig hebt om financiële vrijheid te kunnen behalen. Maar, hoe zien jouw financiën er op dit moment uit? En hoe kun je inzicht krijgen in jouw huidige financiële situatie? In deze tweede module staan die vragen eigenlijk centraal.

Het leuke aan deze module is dat een financieel deskundige jou hiermee gaat helpen. Eef van Opdorp gaat, samen met Vasco Rouw, jou een hoop leren over jouw financiële huishoudboekje. Je gaat hierbij veel leren over de manier waarop jij naar geld kijkt, de manier waarop je jouw kosten omlaag kunt brengen, hoe je naar financiële optimalisatie kunt streven en wat jouw financiële brein precies is.

In deze module vind je maar liefst 11 lessen terug. Ook met deze module ben je dus enige tijd zoet, maar dat is de moeite absoluut waard. Zelf ben ik – na het volgen van deze module – in ieder geval heel anders naar geld gaan kijken. Juist doordat mijn blik naar geld veranderd is, heb ik nu meer in mijn mars om echt de financiële vrijheid te behalen. Wil jij dat ook? Dan is deze module eigenlijk voor jou op het lijf geschreven!


Module nummer 3: de weg naar financiële vrijheid

Heb je module nummer 2 met succes afgerond? Dan kun je direct met deze derde module gaan beginnen. Ook in deze derde module draait alles om financiën. Of beter gezegd: de weg naar de financiële vrijheid.

In deze module kijkt Vasco Rouw samen met jou naar jouw startvermogen. Wat is jouw vermogen precies? En welke strategie is het beste voor jou om dit vermogen uit te bouwen? Naar aanleiding van deze module kun je vervolgens meerdere andere modules gaan volgen.

Module nummer 3a: Fundamentals

In deze module ga je exacte doelstellingen stellen. Wat wil je precies gaan bereiken op het gebied van financiën? Binnen welke termijn wil je dit gaan behalen? En met welke middelen wil je dit doel uiteindelijk gaan behalen?

Op al deze vragen ga je binnen deze module een antwoord voor jezelf formuleren. Dit hoef je niet volledig zelf te doen. Nee, Vasco Rouw helpt je hier een handje bij. Om jou hier bij te kunnen helpen, laat hij jou kennis maken met zijn vier basisprincipes. Aan de hand van deze vier basisprincipes zou jij zelf ook in staat moeten zijn om de weg naar financiële vrijheid succesvol af te leggen.

Op deze foto zie je de module Fundamentals uit de The Millionaires Club

Module nummer 3b: Vastgoed

In de afgelopen jaren hebben Vasco Rouw en Boef veel panden gekocht. Deze panden verhuren zij op dit moment, waardoor zij maandelijks wederkerende inkomsten hebben. Inkomsten waar ze bovendien niks voor hoeven te doen.

Is dit iets wat jij ook kunt gaan doen? Ja, volgens Vasco Rouw is dat zéker het geval. In deze module leert hij je dan ook graag van alles over het opbouwen van een vastgoedportefeuille. Hij legt uit hoe je met jouw eerste pand kunt starten, hoe je op kunt schalen en waar je zoal rekening mee moet houden.

In deze module vind je maar liefst 5 sessies terug. Deze sessies hebben allemaal maar één centraal onderwerp: geld verdienen middels vastgoed. In mijn ogen is dit een zeer waardevolle module, maar je moet wel met één facet rekening houden. Als je deze cursus wilt volgen, moet je een Diamond Membership afsluiten. Over de verschillende memberships vertel ik je later in deze The Millionaires Club review graag meer!

Op deze foto zie je de module vastgoed uit de The Millionaires Club

Module nummer 3c: Beleggen

Kun je alleen geld verdienen met het opbouwen van een vastgoedportefeuille? Nee, zeker niet. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan beleggen. Dat is iets wat Vasco Rouw en Boef ook doen, waardoor zij je hier ook perfect mee kunnen helpen.

Binnen deze module kun je kennis maken met Vasco’s aandelenmandje. Dit is eigenlijk een digitaal mandje waarin je de aandelen kunt vinden waar Vasco zelf ook investeert. Door deze aandelen ook aan te kopen, kun je profiteren van dezelfde vermogensgroei.

Binnen deze module vind je meerdere sessies terug; 6 stuks om precies te zijn. Tijdens deze sessies leer je echt alles over beleggen. Je leert hoe je hiermee kunt starten, hoe je jouw rendement kunt vermogen en wat de beste financiële producten zijn om in te beleggen.

Dat Vasco verstand heeft over beleggen laat onderstaande video wel zien.


Module nummer 3d: Crypto

Sinds enige tijd hebben Vasco Rouw & Boef ook nog voor een extra module gezorgd: crypto. Lange tijd heeft Vasco hier niks mee gedaan, maar in de afgelopen jaren begon het bij hem toch te kriebelen. Hij is namelijk een groot voorstander van het spreiden van een portefeuille. Om zijn eigen portefeuille te kunnen spreiden, is hij daarom gestart met het beleggen in cryptocurrency.

Dat heeft hem absoluut geen windeieren opgelegd. Nee, door enkele succesvolle trades heeft hij een flink vermogen hiermee op weten te bouwen. Is dat ook jouw grote droom? Dan vind je daar in deze module ongekend veel informatie over. In deze module bespreekt Vasco namelijk de volgende onderwerpen met je:

 • De geschiedenis van Bitcoin
 • Hoe werkt blockchain
 • De verschillende cryptocurrencies
 • De verschillende manieren om te investeren in crypto
 • Evalueer je investering
 • Risico’s van cryptocurrencies
 • De grootste valkuilen…
 • Hoe koop je cryptocurrencies
 • Waarom zou ik beleggen in cryptocurrencies?

Eigenlijk leer je alles over cryptocurrencies. In mijn ogen is het super dat je dit van een ervaringsdeskundige leert. Vasco Rouw weet namelijk precies waar hij het over heeft; hij heeft een flink vermogen met zijn cryptocoins op weten te bouwen!

Nog beginnen met crypto? Namens Bitvavo mogen we onze lezers €1000,00 gratis handelen geven de eerste week. Een mooie kans om te beginnen.


Wat vind ik van alle modules van The Millionaires Club?

In deze The Millionaires Club review heb je kennis kunnen maken met de verschillende modules van dit platform. Zoals je wellicht al opgemerkt had, ben ik persoonlijk erg te spreken over deze modules. In mijn ogen zijn deze modules namelijk van een ongekend hoog niveau.

Ook ben ik van mening dat de modules op de juiste manier opgebouwd zijn. De modules zijn niet alleen uitgebreid, maar gaan ook behoorlijk de diepte in. Bovendien leer je in alle modules andere dingen ,waardoor je jouw algehele kennisniveau flink uit kunt breiden. Dát gaat jou uiteindelijk helpen om jouw financiële doelen te behalen.

Over het algemeen ben ik dus zeer te spreken over de modules. Daarbij wil ik graag nog even extra nadruk leggen op de eerste module; de module over mindset. In mijn ogen is dat de meest waardevolle module van de gehele The Millionaires Club. In mijn ogen is het namelijk van belang dat je écht de juiste mindset hebt. Alleen als je de juiste mindset hebt, ben je in staat om de financiële vrijheid te gaan behalen. Eigenlijk is dit één van de belangrijkste lessen die ik heb mogen leren van Vasco Rouw & Boef.


Voor wie is The Millionaires Club geschikt?

Zo, in deze The Millionaires Club review heb je al veel informatie kunnen vinden. Zoals ik eerder in deze review al aangaf, is dit platform niet voor iedereen geschikt.

Deze module is eigenlijk alleen geschikt voor mensen die hard willen werken. Slapend rijk worden zit er namelijk niet in. Voordat je echt van jouw geld kunt genieten, is het een kwestie van doorzetten, doorzetten en nog eens doorzetten. Net zoals Vasco Rouw & Boef hebben gedaan. Als je met dit platform aan de slag gaat, is het daarom van belang dat je echt de juiste mindset gaat creëren. Uiteraard krijg je daarbij wel de hulp van Vasco Rouw & Boef.

Tevens moet je bereid zijn om een bepaald bedrag in jezelf te investeren. Als je lid van The Millionaires Club wilt worden, moet je namelijk met een bepaald bedrag op de proppen komen. Je moet dus echt bereid zijn om in jezelf te investeren. Ben je dat niet? Dan kun je financiële vrijheid ook wel uit je hoofd zetten. Je moet immers eerst zaaien, voordat je kunt oogsten.


De verschillende Memberships bij The Millionaires Club

Wil je je graag aanmelden voor The Millionaires Club? Dan moet je een keuze maken tussen twee verschillende memberships. Vasco Rouw & Boef hebben bewust voor twee memberships gekozen, zodat ze nog meer waarde toe kunnen voegen. Over deze twee soorten memberships wil ik je graag zo uitgebreid mogelijk informeren in deze The Millionaires Club review.

Silver Membership

Gaat jouw voorkeur uit naar een niet al te uitgebreid abonnement? Wil je het liefste ook niet direct de hoofdprijs voor een membership betalen? Dan kun je kiezen voor het Silver membership.

Binnen dit membership vind je eigenlijk alle tools van The Millionaires Club terug. Je kunt onbeperkt van deze tools gebruik maken, terwijl je ook nog meerdere modules kunt volgen. Welke modules dat precies zijn, vind je direct in jouw persoonlijke dashboard terug.

Kostentechnisch is het Silver Membership zeer interessant te noemen. Tegelijkertijd moet je wel rekening houden met een minder uitgebreid aanbod van modules. Als je bepaalde modules wilt volgen, heb je daar echt het Diamond Membership voor nodig. Houd daar dus goed rekening mee!

Als je voor het Silver membership kiest, krijg je toegang tot de Silver community. In deze community tref je alle andere leden die ook voor het Silver membership hebben gekozen. Binnen deze community kun je nieuwe mensen leren kennen, kun je veel kennis opdoen en kun je de eerste stappen naar financiële vrijheid zetten.

Op deze foto zie je de mindset module van de The Millionaires Club
7 weken alles leren over mindset

Diamond Membership

Ga jij het liefste direct voor het beste van het beste? Dan is het aan te raden om voor het Diamond Membership te kiezen. Dit is eigenlijk het Silver membership + allemaal extra’s. Zo krijg je als Diamond member bijvoorbeeld toegang tot écht alle modules.

Verder heb je als Diamond member ook toegang tot de Diamond community. Deze community zit eigenlijk op een hoger niveau dan de Silver community, aangezien in deze community alleen de mensen met een Diamond membership zitten.

Voor het Diamond membership betaal je meer geld. Dat is simpelweg een feit. Tegelijkertijd krijg je ontzettend veel waar voor je geld, aangezien dit membership echt uitgebreid is. ook krijg je toegang tot meerdere modules, waardoor je direct aan jouw financiële vrijheid kunt gaan werken.

Wat mij betreft is dit het ideale membership voor bijvoorbeeld digitale ondernemers. Binnen de community kun je namelijk ook veel mensen ontmoeten, waardoor je mogelijk nieuwe nuttige connecties op kunt bouwen. Al met al geniet je met het Diamond membership van meerdere voordelen.

Van deze voordelen profiteer je ook als je naar één van The Millionaires Club events gaat. Bij deze events krijg je als Diamond member namelijk de stoelen op de eerste rij aangewezen. Je zit hierdoor echt op de voorgrond en kunt daardoor nóg meer kennis op doen.


Alle voor- en nadelen van The Millionaires Club op een rijtje

Wat denk je vooralsnog van The Millionaires Club? In deze The Millionaires Club review heb je veel informatie kunnen vinden, waarbij ik her en der ook mijn mening al met je heb gedeeld.

Om mijn mening verder met je te kunnen delen, heb ik onderstaand rijtjes opgesteld. In deze rijtjes zie je de voor- en nadelen van The Millionaires Club naar voren komen.

Voordelen van The Millionaires Club:

 • Onwijs veel waardevolle informatie. Binnen dit uitgebreide platform vind je onwijs veel waardevolle informatie. Het gaat hierbij ook echt om informatie waar je iets mee kunt. De weg naar financiële vrijheid start je in ieder geval perfect in met dit platform.
 • Je ontmoet waardevolle mensen. Binnen dit platform ontmoet je niet alleen Vasco Rouw & Boef, maar ook andere waardevolle mensen. Mensen waar je een hoop van kunt leren en waar je mogelijk ook mee samen kunt gaan werken.
 • Het persoonlijke dashboard. Persoonlijk ben ik erg te spreken over het dashboard dat je in dit platform kunt vinden. In dit platform zie je de groei van jouw vermogen staan, maar ook bijvoorbeeld events die je kunt gaan volgen. Ideaal wat mij betreft!
 • Waardevolle modules & events. Niet alleen de modules zijn interessant, maar dat geldt ook zeker voor de events. Juist tijdens deze events kun je waardevolle mensen ontmoeten en waardevolle kennis opdoen.
 • Ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Ook vind ik het super dat dit platform ontwikkeld is door ervaringsdeskundigen. Dit merk je echt aan alles terug; dit platform heeft dankzij Vasco Rouw & Boef in ieder geval een flinke naam op weten te bouwen!

Nadelen van The Millionaires Club

 • Relatief prijzig. Dit nadeel geldt met name voor het Diamond Membership; voor dat membership betaal je echt fors meer dan voor het Silver Membership. Neemt niet weg dat ik wél te spreken ben over deze memberships.
 • Een jaarabonnement. Wil je een maandabonnement afsluiten? Dan is dat helaas niet mogelijk. Bij The Millionaires Club heb je maar één mogelijkheid en dat is het afsluiten van een jaarabonnement.

Wat zijn mijn The Millionaires Club ervaringen?

Hopelijk kan je het wel een beetje zien op de manier dat ik deze review aan het schrijven ben maar ben echt ontzettend tevreden en blij dat ik de stap heb gemaakt om te stappen in The Millionaires Club.

Je krijgt echt ontzettend veel waardevolle waarde. Denk aan de modules als de maandelijkse video’s over onderwerpen zoals mindset, crypto en beleggen en dan heb je ook nog de speciale evenementen waarin Vasco Rouw en Boef echt maximale waarde willen geven aan alle leden.

Je krijgt echt inzichten op het gebied van mindset wat weer zorgt voor financiële vrijheid en dat is me echt dubbel en dwars waard.

Daarnaast maakt Vasco het ook nog eens persoonlijk. Deze afbeelding was van afgelopen evenement waarin je live opdrachten mocht uitvoeren en of je deze dan met de groep wou delen. Uit mijn comfort zone gegaan maar was echt super leuk en je krijgt er enorm veel voor terug! Afbeelding zegt genoeg lijkt me.

Op deze foto zie je waar ik live heb gesproken bij de The Millionaires Club
Voor 1000 mensen spreken

Wat vinden andere mensen van The Millionaires Club?

Zo, bovenstaande voor- en nadelen spreken wat mij betreft tot de verbeelding. Maar, hoe kijken andere mensen naar The Millionaires Club? Zijn andere mensen net zo te spreken als ik? Ik ben op onderzoek uitgegaan.

Al snel zag ik dat veel mensen zéér te spreken zijn over The Millionaires Club. Dit proefde ik niet alleen binnen de community, maar heb ik ook op het internet veelvuldig teruggelezen. Veel van de leden zijn echt te spreken over Vasco Rouw en Boef; zij zijn ware inspiratiebronnen voor veel leden.

Ook de inhoud van de modules spreekt veel leden aan. Dit is overigens ook iets waar ik me in kan vinden, zoals je eerder in deze The Millionaires Club review al hebt kunnen lezen.


Wat kost The Millionaires Club?

Wil jij dolgraag lid worden van The Millionaires Club? Dat kan ik me goed voorstellen! Als je lid wilt worden, moet je tussen de volgende twee memberships een keuze maken:

 • Silver Membership: 47 euro per maand
 • Diamond Membership: 97 euro per maand

Let wel op: je kunt deze memberships niet voor één maand afsluiten. Als je lid van The Millionaires Club wilt worden, ben je direct voor een heel jaar lid. Zoals ik eerder in deze The Millionaires Club review al aangaf, vind ik het Diamond Membership behoorlijk prijzig. Toch kan ik je dit membership van harte aanraden; je krijgt namelijk echt heel veel waar voor je geld.

Daarnaast kan je ook per maand, kwartaal of per jaar betalen. Dus het is echt voor iedereen mogelijk om te beginnen te werken naar financiële vrijheid.

Gebruik daarnaast via deze actiepagina de Kortingscode LAMBO en krijg nog eens een extra 20% korting mocht je de The Millionaires Club kopen.

Op deze foto zie je de prijzen van de The Millionaires Club

Garantieperiode

Heb je een jaarabonnement bij The Millionaires Club afgesloten? Dan kun je binnen 14 dagen nog afzien van dit jaarabonnement. Binnen deze periode kun je het volledige bedrag terugvragen.


Wat is mijn eindoordeel over deze The Millionaires Club Review?

Deze The Millionaires Club review sluit ik graag met een algehele conclusie af. Een conclusie die super positief is; ik ben namelijk erg te spreken over The Millionaires Club. Dit platform is ongekend uitgebreid, is waardevol en is ontwikkeld door ware experts.

Als jij financiële vrijheid wilt behalen, is dit hét platform waar je gebruik van kunt maken. Het enige waar je een keuze tussen moet maken, is de twee memberships. Ga je voor het Silver Membership of kies je voor het Diamond Membership? Aan jou de keus!

Al met al kan ik je van harte aanraden om lid te worden van The Millionaires Club. Veel plezier!


The Millionaires Club FAQ (meest gestelde vragen)

Hieronder nog enkele meest gestelde vragen:

 • Hoeveel moet ik betalen mocht ik de The Millionaires Club kopen?

Mocht je besluiten om ook lid te worden van de The Millionaires Club dan heb je de keuze om voor 47 euro per maand voor de Silver Membership te gaan of voor 97 euro de Diamond Membership. Beide keuzes zijn ook in kwartaal en jaarvorm dus je kan zelf de keuze maken hoe je wilt betalen.

Daarnaast ga je altijd een jaarabonnement aan.

 • Is er een The Millionaires Club kortingscode?

Yes! Mocht je maximaal in jezelf willen investeren dan kan je via deze actiepagina de The Millionaires Club kortingscode LAMBO gebruiken waarmee je nog een eens extra 20% korting krijgt.

 • Kan ik mijn The Millionaires Club abonnement elk moment opzeggen?

Ja, je kan hem feitelijk elk moment opzeggen, je moet alleen wel rekening houden dat je een jaarabonnement aan gaat.

Print Friendly, PDF & Email

The Millionaires Club

47 euro
9.1

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Onwijs veel waardevolle informatie over mindset en financiële vrijheid
 • Ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Vasco en Boef weten echt alles.
 • Waardevolle modules & events en gastsprekers
 • Het persoonlijke dashboard waar je al je vermogen kunt zien
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Jaarabonnement (maar je krijgt er ontzettend veel voor)

Plaats een reactie