Review: Koolhydraatarm 50 dagen programma

Koolhydraatarm eten kan zorgen voor gewichtsverlies. De eerste week is zwaar, maar daarna zul je merken dat je meer energie krijgt. Je verliest niet alleen gewicht maar ook vocht, waardoor je meer zult drinken. Tijdens deze periode zul je merken dat je niet meer afhankelijk bent van koolhydraten.

Vandaag een review op mijn fitness blog van een programma wat ik al enige tijd in bezit heb. Dit ‘Koolhydraatarm 50 dagen programma’ is vooral gericht op vrouwen die meer dan 10 kg willen afvallen.

Mijn bezoekersaantallen worden steeds groter en trekt een breder publiek. Vandaar ik mijn blogs verder ga uitbreiden om meerdere doelgroepen te bereiken. Ik hoop dat jij net als velen anderen ook het gewenste resultaat gaat behalen met dit programma.


Inhoudsopgave


Wie is Niels Bosman? De bedenker van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Niels is al enkele jaren eigenaar van een behoorlijk groot blog namelijk makkelijkafvallen.eu

Op deze blog staan allemaal blogs, recepten en verschillende producten.

Niels heeft deze cursus gemaakt omdat hij zelf een groot voorstander is van koolhydraatarm eten.

Hij is van mening dat deze manier van eten gaat zorgen voor een slank en gezond lichaam. Door koolhydraatarm te eten, zul je uiteindelijk meer energie krijgen.

Op deze foto zie je de oprichter van het Koolhydraatarm 50 dagen programma
Niels Bosman

Wat houdt het koolhydraatarm 50 dagen programma precies in?

Zoals ik eerder al aangaf, is dit een programma puur bedoeld om kilo’s af te vallen. De reden dat ik dit zeg is omdat de calorieën laag is, namelijk tussen de 1100 en 1600. Wel ben ik van mening dat je na het volgen van dit programma, bewuster om zult gaan met koolhydraten en dus minder afhankelijk bent.

In dit programma ben je niet verplicht om te sporten. Als je je alleen richt op dit programma, dan zul je alsnog afvallen en werk je naar een slanker lichaam.

Dit programma bevat voor 50 dagen lang kant en klare menu’s. Deze menu’s bestaan uit 6 maaltijden per dag, ontbijt, lunch en avondeten en tussendoortjes.

Daarnaast staan er ook meer dan 40 recepten in die koolhydraatarm zijn, en krijg je wekelijks opdrachten en handige tips die je zeker zullen helpen.


Wat krijg je precies als je begint?

Zodra je hebt besloten om met dit programma te starten krijg je een uitgebreid e-book wat je kunt gebruiken op de computer, tabblad of telefoon.

Dit programma draait uiteraard om de 50 dagen aan dagmenu’s en je zult deze periode gewend raken aan deze manier van koolhydraatarm eten.

Na de 50 dagen stopt het uiteraard niet en kan je gewoon verder gaan. Je zult de recepten daarna zeker nog vaker blijven eten maar niet meer dagelijks. Alle recepturen bevatten ook foto’s.

Daarnaast krijg je wekelijks de verschillende opdrachten waarmee je een nieuwe leefstijl gaat leren.

Op deze foto zie je de voorkant van het Koolhydraatarm 50 dagen programma
Koolhydraatarm 50 dagen programma kortingspagina

Deel 1: Dagmenu’s voor 50 dagen

Je gaat leren om op een goede manier koolhydraatarm te eten en minder afhankelijk te worden van koolhydraten.

Je krijgt een pdf waar voor 50 dagen schema´s in staan en je start uiteraard met dag 1. Elk recept bevat een doorklik link waarmee jij naar het recept gaat. Elke dag en elk dagdeel bevat ook het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten.

Door het gebruik van deze dagmenu´s krijg je meer rust omdat dit al voor je is samengesteld.

Op deze foto zie je een dagmenu uit het Koolhydraatarm 50 dagen programma
Voorbeeld van 1 dag van de dagmenu’s

Deel 2: Koolhydraatarme recepten

Dit programma niet bedoeld om je na de 50 dagen geen ondersteuning meer te geven.

Dit Koolhydraatarm 50 dagen programma bevat daarom ook meer dan 40 recepten die koolhydraatarm zijn, ze bevatten allemaal een foto en ingrediënten en de bereidingswijze. Deze recepten kun je na deze periode gewoon blijven eten.

Daarnaast vindt Niels de volgende voorwaarden belangrijk:

  • Ze zijn makkelijk te maken
  • De ingrediënten zijn betaalbaar
  • Een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten.
  • De maaltijden zijn goed op smaak.
Op deze foto zie je als voorbeeld 2 recepten uit het Koolhydraatarm 50 dagen programma
Voorbeeld van de recepten.

Meerdere Opdrachten en tips

Daarnaast wil dit programma je ook een nieuwe leefstijl aanleren. Dat doe je doe middel van opdrachten en tips die je elke week krijgt.

Je zult hierdoor bewuster met het programma bezig zijn, waardoor je meer resultaten zult behalen.


De extra’s uit het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Extra’s zitten er tegenwoordig steeds vaker bij en maken het net iets meer compleet. Ook dit programma geeft jou meerdere extra’s, namelijk de volgende:

#Boodschappenlijsten voor 7 weken

Dit programma doet er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, waardoor je je volledig kunt richten op het vallen.

Dat is waarom je voor elke week een boodschappenlijst krijgt, zodat je precies weet wat je moet halen en feitelijk maar 1 keer per week naar de supermarkt hoeft.

Voor de verse producten zul je misschien een extra keer de deur uit moeten.


#9 Drinktips tijdens het programma en erna

Uiteraard is voeding niet alleen het belangrijkste. Vocht is ook een heel belangrijk onderdeel tijdens deze periode om het gewenste resultaat te behalen.

Deze extra geeft je allemaal tips op het gebied van drinken, waardoor je uiteindelijk minder calorieën binnen zult krijgen en gemakkelijker kunt afvallen.


#Koolhydraatarme lekkernijen

Je kan niet genoeg recepten hebben om deze nieuwe leefstijl vol te houden en er toch voor zorgen dat het gewicht de juiste richting op blijft gaan en houden.

Daarom krijg je meer dan 100 koolhydraatarme lekkernijen die ervoor gaan zorgen dat als deze 50 dagen erop zitten, dat je daarna ook kunt blijven genieten van een koolhydratenarm snack.


koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Van elke programma of cursus zijn tegenwoordig wel online ervaringen te vinden. Er zijn al velen mensen jou voor geweest die dit programma hebben gevolgd en en hun ervaringen hebben achter gelaten.

Uiteraard blijft het een “dieet” en moet je dit echt zien om een bepaald aantal kilo’s af te vallen, zodat je daarna op een gezonde manier meer kunt eten en eventueel in combinatie van sport.

Hieronder enkele reacties.

Afbeelding is aan te klikken voor een grotere foto

Wat betaal je voor dit programma?

Dit complete product gaat er hopelijk voor zorgen dat jij de nodige kilo’s gaat afvallen. De prijs is € 37,00.

Investeren in je lichaam vind ik heel veel waard. Je krijgt er veel voor terug.


Maak dan gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie als het programma niet bevalt!

Mocht je na het aanschaffen van dit product denken ‘dit is niet wat ik ervan verwacht had’, dan kan je gebruik maken van de ’30 dagen niet goed geld terug garantie’, waarmee je je volledige aankoopbedrag terug krijgt.


Mijn ervaring en conclusie over het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Met mijn ervaring in de fitness wereld, de coaching trajecten en boeken die ik heb gelezen, kan ik je vertellen dat het mogelijk is om het gewenste resultaat te boeken met dit programma en de nodige kilo’s af te vallen!

In mijn blogs schrijf ik vaak dat calorieën leidend zijn. Als jij 50 dagen een bepaald aantal calorieën zult eten, en je je zult houden aan deze gestelde calorieën, dan zul je echt gaan afvallen.

Wel ben ik van mening dat je na deze 50 dagen zeker meer calorieën moet gaan eten om een nog gezondere leefstijl aan te houden. Je spreekt anders van een “crash dieet” omdat de calorieën relatief lager zitten dan ik zou aanraden.

Wel is het positief dat als jij geen sporter bent, dat je dit nu ook niet verplicht bent om te gaan doen. Als jij alleen het programma zou gaan volgen dan ga je zeker kilo’s afvallen zonder te sporten en hopelijk uiteindelijk meer energie te krijgen!

Neem jij ook de stap en ga je beginnen met dit programma?

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Eigen website beginnen en affiliate marketing toepassen?