Koolhydraatarm 50 dagen programma Review van Niels Bosman + Mijn Ervaringen (2021)

Koolhydraatarm 50 dagen programma is een programma vooral gericht op vrouwen die meer dan 10kg willen afvallen of voor mensen die wellicht net als ik minder afhankelijk wouden zijn van koolydraten. Ik neem je hier mee met mijn Koolhydraatarm 50 dagen programma Review van Niels Bosman en deel mijn ervaringen.

Koolhydraatarm eten kan zorgen voor gewichtsverlies. De eerste week is zwaar, maar daarna zul je merken dat je meer energie krijgt. Je verliest niet alleen gewicht maar ook vocht, waardoor je meer zult drinken. Tijdens deze periode zul je merken dat je niet meer afhankelijk bent van koolhydraten.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Niels Bosman? De bedenker van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Niels is al enkele jaren eigenaar van een behoorlijk groot blog namelijk makkelijkafvallen.eu

Op deze blog staan allemaal blogs, recepten en verschillende producten.

Niels heeft deze cursus gemaakt omdat hij zelf een groot voorstander is van koolhydraatarm eten.

Hij is van mening dat deze manier van eten gaat zorgen voor een slank en gezond lichaam. Door koolhydraatarm te eten, zal je uiteindelijk meer energie krijgen.

Op deze foto zie je de oprichter van het Koolhydraatarm 50 dagen programma
Niels Bosman

Niels heeft naast het Koolhydraatarm 50 dagen programma ook het Zomerslank 2021 boek uitgebracht.


Wat is een koolhydraatarm dieet?

Zoals de naam al doet vermoeden ga je tijdens dit programma leren om koolhydraatarm te eten.

Dit houd gelukkig niet in dat je helemaal geen koolydraten meer mag eten maar vooral dat je gezonde koolydraten gaat eten zoals Fruit, groente, zoete aardappel en zilvervliesrijst).

Dit is dus geen dieet gebaseerd op ketose waar je maar 20 tot 50 gram koolhydraten mag eten. Je gaat juist onderscheid maken tussen goede en slechte koolhydraten

Tijdens dit koolhydraatarm dieet ga je juist afstand nemen van producten als witte rijst, koek, suiker, snoep en pasta.

Je gaat dus echt leren om koolhydraten te eten die je langdurig energie geven in plaats van kort zoals de zojuist genoemde producten. Dit zal uiteindelijk leiden naar meer energie.

Wel is het zo dat je snelle koolhydraten gewend bent en hier dus wel vanaf moet kicken voordat je echt kan profiteren van de voordelen van koolhydraatarm eten.


Wat houdt het koolhydraatarm 50 dagen programma precies in?

Zoals ik eerder al aangaf, is dit een programma puur bedoeld om kilo’s af te vallen. De reden dat ik dit zeg is omdat de calorieën laag is, namelijk tussen de 1100 en 1600. Wel ben ik van mening dat je na het volgen van dit programma, bewuster om zult gaan met koolhydraten en dus minder afhankelijk bent.

In dit programma ben je niet verplicht om te sporten. Als je je alleen richt op dit programma, dan zul je alsnog afvallen en werk je naar een slanker lichaam.

Dit programma bevat voor 50 dagen lang kant en klare menu’s. Deze menu’s bestaan uit 6 maaltijden per dag, ontbijt, lunch en avondeten en tussendoortjes.

Dit alles krijg je in een erg mooi boek van maar liefst 223 pagina’s en koolhydraatarm 50 dagen programma pdf versie en verschillende bonussen e-books.

Daarnaast staan er ook meer dan 40 recepten in die koolhydraatarm zijn, en krijg je wekelijks opdrachten en handige tips die je zeker zullen helpen.

Daarnaast raad Niels je ook juist aan om zeker ook flexibel te zijn met de recepten omdat je het dan makkelijker volhoud. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je 50 dagen lang alleen maar deze recepten mag eten.

Dit programma is gebaseerd op 20% koolhydraten, 50% eiwitten en 30% vetten.


koolhydraatarm 50 dagen programma Review [Video]

Zoals jullie van mij gewend zijn voeg ik ook video reviews toe om je een beter beeld te geven van het product. Ik hoop je op deze manier te laten zien wat je krijgt mocht je dit product kopen


Wat is de inhoud van dit programma?

Zodra je hebt besloten om met dit programma te starten krijg je zowel een fysiek boek verzonden als toegang tot veel verschillende e-books die je kunt gebruiken op de computer, tabblad of telefoon.

Dit programma draait uiteraard om de 50 dagen aan dagmenu’s en je zult deze periode gewend raken aan deze manier van koolhydraatarm eten.

Na de 50 dagen stopt het uiteraard niet en kan je gewoon verder gaan. Je zult de recepten daarna zeker nog vaker blijven eten maar niet meer dagelijks. Alle recepturen bevatten ook foto’s.

Daarnaast krijg je wekelijks de verschillende opdrachten waarmee je een nieuwe leefstijl gaat leren.

Op deze foto sta ik samen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma fysieke Boek
Het fysieke boek

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Boek

Je gaat leren om op een goede manier koolhydraatarm te eten en minder afhankelijk te worden van koolhydraten.

Je krijgt een zowel een fysiek boek als pdf waar voor 50 dagen recepten en schema’s in staan en je start uiteraard met dag 1. Elk recept in je schema bevat een doorklik link waarmee jij naar het recept gaat. Elke dag en elk dagdeel bevat ook het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten.

Door het gebruik van deze dagmenu´s krijg je meer rust omdat dit al voor je is samengesteld. Dit alles doe je door 6 keer per dag te eten (3 maaltijden en 3 tussendoortjes).

Je kan ervoor kiezen om volledig dit programma te volgen en dan hoef je dus geen calorieën te tellen.

Op deze foto zie je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma boek voorkant
Op deze foto zie je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma boek achterkant

Koolhydraatarme recepten

Dit programma niet bedoeld om je na de 50 dagen geen ondersteuning meer te geven.

Dit Koolhydraatarm 50 dagen programma bevat daarom ook meer dan 40 recepten die koolhydraatarm zijn, ze bevatten allemaal een foto en ingrediënten en de bereidingswijze. Deze recepten kun je na deze periode gewoon blijven eten.

Daarnaast vindt Niels de volgende voorwaarden belangrijk:

 • Ze zijn makkelijk te maken
 • De ingrediënten zijn betaalbaar
 • Een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • De maaltijden zijn goed op smaak.

Hieronder 2 voorbeelden zodat je ziet dat je zeker niks tekort komt in dit programma.

Op deze foto zie je een recept uit het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma
Op deze foto zie je een recept uit het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Meerdere Opdrachten en tips

Daarnaast wil dit programma je ook een nieuwe leefstijl aanleren. Dat doe je doe middel van opdrachten en tips die je elke week krijgt.

Je zult hierdoor bewuster met het programma bezig zijn, waardoor je meer resultaten zult behalen.


De extra’s uit het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Extra’s zitten er tegenwoordig steeds vaker bij en maken het net iets meer compleet. Ook dit programma geeft jou meerdere extra’s, namelijk de volgende:

Bonus 1: #Boodschappenlijsten voor 7 weken

Dit programma doet er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, waardoor je je volledig kunt richten op het vallen.

Dat is waarom je voor elke week een boodschappenlijst krijgt, zodat je precies weet wat je moet halen en feitelijk maar 1 keer per week naar de supermarkt hoeft.

Voor de verse producten zul je misschien een extra keer de deur uit moeten.

Op deze foto zie je een Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bonus

Bonus 2: #9 Drinktips tijdens het programma en erna

Uiteraard is voeding niet alleen het belangrijkste. Vocht is ook een heel belangrijk onderdeel tijdens deze periode om het gewenste resultaat te behalen.

Deze extra geeft je allemaal tips op het gebied van drinken, waardoor je uiteindelijk minder calorieën binnen zult krijgen en gemakkelijker kunt afvallen.

Op deze foto zie je een Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bonus

Bonus 3: 100#Koolhydraatarme lekkernijen

Je kan niet genoeg recepten hebben om deze nieuwe leefstijl vol te houden en er toch voor zorgen dat het gewicht de juiste richting op blijft gaan en houden.

Daarom krijg je meer dan 100 koolhydraatarme lekkernijen die ervoor gaan zorgen dat als deze 50 dagen erop zitten, dat je daarna ook kunt blijven genieten van een koolhydratenarm snack.


De voordelen en nadelen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Voordelen:

 • Zowel e-book als fysiek boek
 • Recepten zien er goed uit
 • Zowel bereiding, ingrediënten als voedingswaardes per recept
 • Makkelijk te maken recepten
 • Je ontvangt regelmatig opdrachten en tips per mail
 • Heel veel gratis bonussen als pdf’s
 • Resultaat: Momenteel zijn er al 45.000 succesvol afgevallen met dit programma

Nadelen:

 • Gewenning, je moet even afkicken van de ongezonde koolhydraten
 • Dit product is gericht om af te vallen, daardoor zullen de calorieën wat lager zijn.

Koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Van elke programma of cursus zijn tegenwoordig wel online ervaringen te vinden. Er zijn al velen mensen jou voor geweest die dit programma hebben gevolgd en en hun ervaringen hebben achter gelaten.

Doordat je ook minder koolydraten eet houd je minder vocht vast en dat zorgt ook voor een lager gewicht, daardoor krijg je ook motivatie om het nog langer vol te houden en door te blijven gaan. Hieronder enkele ervaringen:

Op deze foto zie je Koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Voor wie is dit programma geschikt?

Op dit moment word dit programma voornamelijk gedaan voor vrouwen die bijvoorbeeld enkele tot meer dan 10kg willen afvallen. Dit programma van Niels Bosman gaat ervoor zorgen dat je veel bewuster gaat eten en dit doe je door goede koolhydraten en minder goede koolhydraten te scheiden.

Overigens doen mannen dit programma ook, hier ben ik ermee begonnen als experiment om minder afhankelijk te zijn van koolhydraten en producten als snoep, koek en pasta eet ik nauwelijks meer. Behalve pasta na een zware krachttraining sessie.

Daarnaast maakt Niels ook gebruik van Cheat days waar je iets losser mag gaan waardoor je dit programma langer gaat volhouden.


Hoeveel kost het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Momenteel krijg je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma inclusief fysiek boek en e-books al voor een prijs van € 37,00 euro. Naar mijn mening is dit het ook zeker waard omdat je gaat investeren naar een gezonder lichaam.

Uiteindelijk is een investering altijd persoonlijk en jij bent de enige die kan beslissen of je dit wel of niet wilt uitgeven.


Maak dan gebruik van de 50 dagen niet-goed-geld-terug garantie als het programma niet bevalt!

Mocht je na het aanschaffen van dit product denken ‘dit is niet wat ik ervan verwacht had’, dan kan je zelfs gebruik maken van maar liefst 50 dagen niet goed geld terug garantie, waarmee je je volledige aankoopbedrag terug krijgt.


Mijn eindoordeel over de Koolhydraatarm 50 dagen programma Review

Ik hoop je een goede indruk te hebben gegeven in deze Koolhydraatarm 50 dagen programma Review over wat je allemaal krijgt mocht je besluiten om te starten met dit programma.

Met mijn ervaring in de fitness wereld, de coaching trajecten en boeken die ik heb gelezen, kan ik je vertellen dat het mogelijk is om het gewenste resultaat te boeken met dit programma en de nodige kilo’s af te vallen!

In mijn blogs schrijf ik vaak dat calorieën leidend zijn. Als jij 50 dagen een bepaald aantal calorieën zult eten, en je je zult houden aan deze gestelde calorieën, dan zul je echt gaan afvallen.

Wel ben ik van mening dat je na deze 50 dagen zeker meer calorieën moet gaan eten om een nog gezondere leefstijl aan te houden. Je spreekt anders van een “crash dieet” omdat de calorieën relatief lager zitten dan ik zou aanraden. Gelukkig raad Niels in het boek ook aan om na deze 50 dagen langzaam je calorieën te verhogen.

Wel is het positief dat als jij geen sporter bent, dat je dit nu ook niet verplicht bent om te gaan doen. Als jij alleen het programma zou gaan volgen dan ga je zeker kilo’s afvallen zonder te sporten en hopelijk uiteindelijk meer energie te krijgen!

Neem jij ook de stap en ga je beginnen met dit programma?

Neem zeker een kijkje bij mijn Afslank en Welzijn reviews

Print Friendly, PDF & Email

Koolhydraatarm 50 dagen programma

€ 37,00 euro
9

Inhoud

8.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Zowel e-book als fysiek boek
 • Recepten zien er modern uit
 • Zowel bereiding, ingrediënten als voedingswaardes per recept
 • Heel veel gratis bonussen als pdf's
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Gewenning, je moet even afkicken van de ongezonde koolhydraten

Plaats een reactie