Affiliate Marketing Domination Review van Robert Janssen & Eigen Ervaringen & Resultaten + (2021)

Affiliate Marketing Domination is een uitgebreide video cursus van mijn favorieten verdienmodel waar ik momenteel 7 websites van heb. Lees nu mijn uitgebreide review over de cursus van Robert Janssen en Corné Marchand en begin ook!

Altijd al willen bloggen over een onderwerp waar je veel over weet en daar geld mee verdienen? Dat is precies wat Affiliate Marketing mogelijk maakt en dit kan oplopen tot minstens 5k per website.

Ik wil je met deze review ook vooral persoonlijk meenemen hoe het bij mij is gegaan en wat mogelijk is. Daarnaast deel ik ook eigen resultaten, dit is wel gebaseerd op een kleine 2 jaar bloggen met Affiliate marketing.

Ken je Robbert Jannssen nog niet? Doe dan nu zijn 3-Daagse Kick Start Training.

Update oktober 2021: Deze cursus is verder gegaan onder de naam Affiliate Marketing Meesterschap 3.0 en is nog veel uitgebreider geworden. Binnenkort zal ik de review bijwerken of een nieuwe review schrijven. Deze review geeft je al een goed beeld wat je allemaal krijgt.

Update december 2021: Krijg in de maand december een extra 100 euro korting op de Affiliate Marketing Meesterschap met kortingscode FEESTMAAND en betaal geen 497 euro maar slechts 397 euro!

Leestijd: 19 minuten


Of start eerst met zijn 3-Daagse Kick Start Training

Inhoudsopgave


Wie zijn Robert Janssen en Corné Marchand?

Robert Janssen en Corné Marchand zijn mensen zoals jij en ik. 2 personen die een passie hebben voor websites maken die kunnen leiden naar een eigen online business en vooral vrijheid.

Wat ze beide ook hebben overigens, ze werken niet meer in loondienst en leven van de commissies die ze krijgen. Lekker vanuit hun laptop waar ze maar willen.

Beide mannen verdienen al enige jaren hun geld met Affiliate Marketing en dit passen ze ook toe op 5 tot 10 websites.

Daarnaast zijn ook in het verleden begonnen met de beginnerscursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en zijn vanuit daar hun eigen succesvolle pad ingeslagen.

Op deze foto zie je Robert Janssen en Corné Marchand, de verkopers van de Affiliate Marketing Domination
Robert Janssen en Corné Marchand

Wat is de Affiliate Marketing Domination?

Affiliate Marketing Domination is een video cursus die je stap voor stap alles gaat leren van A tot Z over Affiliate Marketing en vooral hoe jij daarmee geld gaat verdienen.

We leven momenteel in tijdperk waarin de online wereld enorm is gegroeid, elke training of cursus is tegenwoordig in online vorm te doen en dit zal alleen nog maar meer gaan worden komende jaren.

Dit is precies de reden dat Affiliate Marketing zo enorm populair is geworden omdat je dan de producten van iemand anders promoot en hier vaak een kleine commissie voor krijgt.

Robert en Corné hun doel is jullie naar een maandinkomen van minstens 5k krijgen en ik kan je vertellen dat dit zeker mogelijk is. Hier ben ik afgelopen december voor het eerst de 2k voorbij gegaan en dat is nog maar op basis van 3 producten die ik promoot op die websites.

Dit alles ga je leren in maar liefst 8 weken en 65 lessen in een mooie online omgeving, daarnaast krijg je verschillende bonussen en krijg je elk jaar een nieuwe versie met nog meer informatie.

Ook worden er maandelijkse coaching calls gegeven waarin je vragen kan stellen of onderwerpen worden besproken.

Daarnaast krijg je levenslang toegang dus je hoeft het maar 1 keer aan te schaffen. Hier heb ik regelmatig dat ik in 1 week tijd 2 commissies krijg van € 500,00 (heb ik ook als resultaat laten zien)

Hieronder een voorbeeld van de omgeving en daarna volgt er een video review over dit product.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Affiliate Marketing Domination
Affiliate Marketing Domination omgeving

Affiliate Marketing Domination Review [VIDEO]

Soms is een video genoeg om de stap te nemen, ik probeer je zo goed en uitgebreid mogelijk mee te nemen naar het product en wie weet stap jij hierna ook in de wereld van Affiliate Marketing!

Krijg in de maand december een extra 100 euro korting op de Affiliate Marketing Meesterschap met kortingscode FEESTMAAND en betaal geen 497 euro maar slechts 397 euro!

Of start eerst met zijn 3-Daagse Kick Start Training


Wat is Affiliate Marketing?

Om te weten wat je gaat leren vertel ik je in het kort even wat Affiliate Marketing precies is.

Affiliate Marketing is heel makkelijk gezegd het promoten van producten van iemand anders zijn, dit kunnen tv’s, boeken of bijvoorbeeld een online masterclass zijn of zoals veel influencers via Instagram ook overnachtingen of supplementen leveranciers promoten.

Vaak zit er bijvoorbeeld onder de bekende “swipe up” een Affiliate link en mocht je iets kopen, dan krijg die persoon daar vaak een kleine commissie voor. Jij betaalt overigens gewoon dezelfde prijs dus het is niet nadelig voor je.

Doordat ik meerdere websites heb met het Affiliate link verdienmodel kan ik het iedereen aanraden, je brengt feitelijk gewoon klant en verkoper bij elkaar door het geven van waardevolle informatie en daar kan je dan voor beloond worden door middel van een commissie.

Daarnaast doet tegenwoordig iedereen het en zelfs de bekende vergelijkingswebsite of kortingswebsite of zelfs een nieuwe website passen affiliate marketing toe achter hun links.

En het mooie van dit verdienmodel is, iedereen kan het doen want er is altijd wel een onderwerp waar jij veel over weet.

Hieronder hoe het eruit ziet in de praktijk

Op deze foto zie je hoe Affiliate Marketing werkt
Affiliate Marketing stappenplan

Voor wie is de Affiliate Marketing Domination cursus geschikt?

De Affiliate Marketing Domination cursus is voor iedereen geschikt en de reden dat ik dit zeg is omdat jij echt alles gaat leren wat er te leren valt, je begint met het bedenken van een domeinnaam en daarna ga je samen met Robert en Corné een website bouwen.

Vanuit daar ga je stap voor stap artikelen schrijven en krijg je precies te horen hoe jij goed moet schrijven (SEO) om vanuit daar gratis bezoekers te krijgen en vanuit daar weer commissies.

Ook doordat Robert en Corné dit al jaren doen is deze cursus ook zeer geschikt voor mensen die al wel ervaring hadden met Affiliate Marketing zoals ik. Ik weet zeker dat ik dit jaar van 2k naar 4k of zelfs 5k zal gaan.

Daarnaast is elke niche geschikt, denk aan een reizen blog, een review website of een website over afvallen.


Wat is de inhoud van deze cursus?

Mocht je de Affiliate Marketing Domination kopen, dan krijg je inlog gegevens waar je een online omgeving hebt waar je alle lessen stap voor stap op eigen tempo kan doen.

De cursus bevat 8 modules wat bijvoorbeeld 8 weken zou kunnen zijn, maar jij bepaald het tempo dus je kan hem ook in 2 weken doen.

Week 1: Introductie

Zoals al eerder gezegd is deze cursus ook zeer geschikt voor beginners die nog geen ervaring hebben met Affiliate Marketing want met week 1 begin je met de introductie en leer je alles over wat dit verdienmodel precies is.

Je leert bijvoorbeeld ook precies de Affiliate Marketing voor- en nadelen want het is uiteraard niet alleen maar zonneschijn.

Robert Janssen en Corné Marchand zijn overigens ook erg eerlijk, want tijdens week 1 ga je namelijk te horen krijgen dat je de eerste maanden nauwelijks tot geen commissies gaat krijgen en vooral dat iedereen zijn eigen pad zal behandelen.

Hier kreeg ik pas na 7 maanden mijn eerste commissie binnen en dat was toen € 106,80. Nu anderhalf jaar later zat ik afgelopen december op € 2172,54.

En het kan alleen maar meer worden aangezien ik steeds meer artikelen blijf toevoegen, elke week opnieuw.

Dit mooie verdienmodel heeft dus een lange adem nodig en vooral een goede mindset en veel discipline om niet op geven.

Op deze foto zie je Week 1: Introductie van de Affiliate Marketing Domination

Week 1 bevat de volgende lessen:

 1. Welkom bij de AMD Premium Community
 2. De Fundering
 3. Het Businessmodel Affiliate Marketing

Week 2: Mindset voor succes

Hier heb ik goed geïnvesteerd in mijn huidige mindset en daardoor ben ik extra blij dat veel trainingen en cursussen een mindset module bevatten.

In week 2 gaan Robert en Corné je namelijk leren hoe je een winning mindset moet krijgen en leer je meer over het creëren van een lange termijn visie.

Daarnaast zal je alleen maar geld gaan verdienen met affiliate marketing door consistentie, dit betekent elke week weer een nieuwe blog online zetten en dat het hele jaar door.

Op deze foto zie je module 2 over mindset in de Affiliate Marketing Domination cursus
Week 2: Mindset voor succes

Week 2 bevat de volgende lessen:

 1. Introductie tot mindset
 2. Lange Termijn visie
 3. Vergeet perfectie
 4. Consistentie
 5. Focus
 6. Oneindig doorzetten
 7. Word verliefd op het proces
 8. Falen hoort erbij
 9. Conditionering
 10. Visualiseren & Concreet maken

Week 3: Niche & Product

Waarom ik Affiliate Marketing zo’n fijn verdienmodel vind? Omdat je echt in elk soort niche of product een website kan beginnen.

Hier ooit begonnen met een fitness website, daarna kwam er een reisblog en een review website en toen leerde ik weer meer over geld verdienen en toen ontstond er een geld verdienen website.

Toen leerde ik nog meer inhoudelijk over geld verdienen en toen (dit jaar) kwam er een beleggen en dropship website.

Er is in elk niche geld te verdienen, als jij je bezoeker maar waarde kan leveren door het geven van veel waardevolle informatie.

Dit doe ik met mijn reviews, ervoor zorgen dat jij eigenlijk geen andere review meer nodig hebt om dit product wel of niet te kopen.

Week 3 ga je alles leren hoe jij een niche kan kiezen en producten kan vinden die je kan promoten.

Op deze foto zie je module 3 over niche onderzoek in de Affiliate Marketing Domination cursus
Week 3: Niche & Product

Week 3 bevat de volgende lessen:

 1. De affiliate modellen
 2. De customer journey
 3. Niche onderzoek
 4. Productonderzoek

Week 4: Jouw Online Vastgoed opzetten

Nu je een goede mindset hebt gekregen en je weet alles over de affiliate modellen en het product wat je wilt promoten en waar je dit kan vinden is het tijd om je eigen Online Vastgoed op te zetten.

En dat doe je samen met Corné, want hij gaat je alles uitleggen hoe jij een website live gaat zetten en wat daar allemaal bij komt kijken.

Denk aan een domeinnaam vastleggen tot het instaleren van een gratis of betaald thema. Je krijgt genoeg keuzes voorgeschoteld om er een succes van te maken.

Daarnaast maak je kennis met het verschil tussen een pagina en een bericht.

Week 4 bevat de volgende lessen:

 1. Domein en hosting regelen
 2. WordPress installeren
 3. Frisse start I
 4. Frisse start II
 5. Pagina of Bericht?
 6. Kies een thema
 7. Pagebuilder
 8. Elementor en/of Thrive installeren
 9. Logo (laten) maken

Week 5: Google Domination

Hier heb ik zelf het meeste van geleerd, namelijk het krijgen van mensen via google en wellicht ben jij ook zo op deze pagina beland (dan heb ik het goed gedaan).

Je kan nog zo goede artikelen of blogs schrijven, maar als er vervolgens geen bezoeker op je website komt, dan zal die bekende eerste commissie ook niet binnen gaan komen.

Deze week gaat Robert ons alles leren over het hoog scoren op google door gebruik van een goed SEO. Hier richt je je op gratis bezoekers via google.

Daarnaast krijg je ook nog wat uitleg over SEA en dat doe je door middel van advertising zoals bijvoorbeeld google ads.

Hier heb ik afgelopen december voor € 200,00 een bepaalde review gepromoot van 1 van mijn websites die me per commissie € 500,00 opleverde. Die commissie kwam na 3 weken en zo had ik dus € 300,00 verdiend. Was de commissie niet gekomen, dan had ik € 200,00 verlies gehad.

Op deze foto zie je module 5 over google in de Affiliate Marketing Domination cursus
Week 5: Google Domination

Week 5 bevat de volgende lessen:

 1. SEO basis
 2. 4 Factoren voor een Hoge Ranking
 3. Zoekwoordonderzoek
 4. Rijke content
 5. Google Tools introductie
 6. Google Tools toepassen

Week 6: Content Domination

Nu je weet wat je moet doen om hoog te scoren is het tijd om je eerst berichten te gaan maken. Je krijgt deze week les van Robert en hij weet er echt alles van.

Daarnaast krijg je ook een duidelijke uitleg hoe jij een YouTube kanaal moet beginnen, zo kan je weer extra waarde bieden aan je berichten en zo maak je weer meer kans om hoger op google te komen en meer commissies te krijgen.

Hier sinds 2 maanden bezig met youtube en al veel positief commentaar gekregen.

Week 6 bevat de meeste lessen en dat er maar liefst 22:

 1. Bloggen: Begin hier
 2. Pakkende Titel
 3. Blog Maken (WordPress)
 4. Affiliate Links plaatsen (WordPress)
 5. Media plaatsen (WordPress)
 6. Blog Maken (Thrive Architect)
 7. Affiliate Links plaatsen (Thrive)
 8. Opmaak + Media toevoegen (Thrive)
 9. Uitgelichte Afbeelding maken
 10. Maak je blog Google-proof
 11. Blog publiceren & Aanmelden
 12. YouTube introductie
 13. YouTube kanaal opzetten
 14. YouTube banner maken
 15. YouTube profielfoto toevoegen
 16. YouTube basisinformatie toevoegen
 17. YouTube video maken
 18. YouTube video bewerken
 19. YouTube video uploaden
 20. YouTube video publiceren
 21. YouTube branding
 22. Social media marketingGoogle Ads

Week 7: Email Marketing Domination

Heb jij je wel eens voor een gratis e-book ingeschreven voor een nieuwsbrief? Zo ja, dan is de kans groot dat in de mails die je daarna hebt gekregen ook affiliate marketing links waren verwerkt.

In week 7 ga je namelijk leren met deze wereld van e-mail marketing en hoe je hier nog meer geld mee kan verdienen.

Er zijn mensen die 2000 inschrijvingen hebben en elke mail zou een commissie of meerdere uit kunnen komen.

Ook kan het email proces volledig automatiseren zodat mensen na inschrijving een mail krijgen, dan een week later de 2e en zodoende. Dit kan bijvoorbeeld met Enormail.

Hier nog niet echt bezig met e-mail marketing, wil het 2022 gaan oppakken.

Op deze foto zie je module 7 over email marketing in de Affiliate Marketing Domination cursus
Week 7: Email Marketing Domination

Week 5 bevat 5 lessen:

 1. Het belang van e-mailmarketing
 2. E-mailmarketing campagne opzetten
 3. Gratis weggever
 4. Autoresponders
 5. Nieuwsbrief

Week 8: De Weg naar 5k Per Maand

De basis is gelegd, vanaf hier ga je samen met Robert kijken naar een stukje opschalen of uitbesteden.

In week 8 neemt Robert ook een paar websites onder de loep waar hij erg over te spreken is, ook bespreekt hij WritGo.nl en daar heb ik zelf ook goede ervaringen mee.

Week 8 eindig je met 5 lessen:

 1. Introductie
 2. JouwPersoonlijkeGroei.nl
 3. WritGo.nl
 4. BedrijvenConsultant.nl
 5. Schrijf een review ❤

Interesse gewekt? Stap dan net als ik nu in de mooie wereld van Affiliate Marketing en het bouwen naar een passief inkomen!


Wat zijn de Affiliate Marketing Domination gratis extra’s?

Doordat het toch best een investering is, zorgen verkopers voor steeds meer waarde in hun cursussen in de vorm van gratis bonussen die zeker toegevoegde waarde bieden.

Deze cursus heeft de volgende:

Extra 1: Groepscoaching

Momenteel krijgen we 1 keer per week groepscoaching, hierin kan je nog meer vragen stellen en worden ook trens besproken van dat moment.

Daarnaast zitten we ook in een community waar ook vragen worden gesteld en beantwoord dus geen gebrek aan duidelijkheid.


Extra 2: Belasting & Administratie

Je bent niet verplicht om je gelijk in te schrijven bij de kvk, maar als je richting de 500-1000,00 per maand gaat dan moet je het wel doen.

In deze bonus ga je alles leren hoe de belasting dan werkt en hoe je je administratie moet doen.

Ik vind het een waardevolle bonus!

Op deze foto zie je Extra 2: Belasting & Administratie in de Affiliate Marketing Domination

Extra 3: Het Content Kanon

In deze bonus ga je goed leren wat voor berichten en pagina’s je moet toevoegen door een ijzersterke website te maken wat weer leidt naar nog meer bezoekers.


Extra 4: Bedrijf inschrijven

Zoals ik al eerder zei, je hoeft je niet gelijk in te schrijven maar het biedt zeker ook veel voordelen.

Denk bijvoorbeeld 21% btw terugvragen op deze cursus of andere producten.

In deze bonus krijg je een duidelijke uitleg voor zowel Nederlands als Belgen.

Hier ben ik dan ook ingeschreven bij de kvk.

Op deze foto zie je Extra 4: Bedrijf inschrijven in de Affiliate Marketing Domination

Extra 5: 15K casestudy (twv: €1.000)

Na 4 weken krijg je toegang tot deze module waarin Robert gaat laten zien hoe hij door middel van 1 product maar liefst 15k heeft verdiend!

Op deze foto zie je Extra 5: 15K casestudy (twv: €1.000) van de Affiliate Marketing Domination

Extra 6: Must Reads

Hier ben ik zelf ook wat het lezen van bijvoorbeeld mindset boeken, extra 6 krijg je een volledige lijst van boeken die Robert en Corné aanraden.


Extra 7: SEO Checklist

Er is niks belangrijkers dan het hebben van een goede CEO voor meer gratis bezoekers. Deze bonus geeft je een checklist om te controleren of je SEO goed is.


Extra 8: Toegang Tot Exclusieve Community

Hier vind ik een Community echt geweldig want hoe fijn is het om je passie voor een bepaald onderwerp zoals Affiliate Marketing met andere te delen en hierover te praten.


Extra 9: Uitbestedingsformule

Uiteindelijk wil je leren hoe je door middel van minder zelf te doen, toch meer kan verdienen. En dit ga je leren in extra 9.

Hier heb ik ook 1 website volledig uitbesteed. Ik geef € 300,00 uit aan een tekstschrijver en krijg hiervoor 4 teksten per maand. Die website promoot een product per commissie van € 500,00.

Dus ik hoef het product maar 1 keer te verkopen en dan heb ik de tekstschrijver er al uit en ook € 200,00 winst. Hoe meer blogs je krijgt, hoe meer commissies je krijgt. Tel uit je winst.

Op deze foto zie je Extra 9: Uitbestedingsformule van de Affiliate Marketing Domination

Affiliate Marketing Domination Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Zeer uitgebreid, alles betreft Affiliate Marketing en je bedrijf opzetten wordt besproken
 • Zowel theorie als praktijk komt in beeld. Je gaat dus echt actie ondernemen
 • Hun gehele blauwdruk naar 5k wordt gedeeld.
 • Eerlijk. Beide heren vertellen gelijk waar dit verdienmodel voor staat en dat het zeker geen makkelijke journey gaat worden.
 • Mindset module
 • Veel gratis extra’s en er gaan er nog meer komen komende jaren.
 • éénmalige aanschaf voor altijd inclusief updates

Nadelen:

 • Affiliate Marketing is geen snel geld verdienen model (staat los van de cursus). Het kan zeker 3 tot 12 maanden duren voordat je de eerste commissie krijgt. Daarna kan het wel snel gaan.

Zijn er nog andere Affiliate Marketing Trainingen?

Affiliate Marketing is razend populair aan het worden, dit betekend dat je verschillende keuzes kunt maken. Je hebt de volgende keuzes:

 • GameChangers: Deze cursus is van niemand minder dan Eelco de Boer. Je gaat hier door een periode van 12 weken door al zijn producten en opnames die zijn gemaakt. Het betreft dus tijdelijk toegang waarin je super veel kan leren voor slechts het symbolische bedrag van €77,00 .
 • Affiliate Formule: Dit is ook een uitgebreide cursus over Affiliate Marketing van Sebastien Debaenst. Sebastien heeft helaas geen homepagina van zijn product, hij geeft wel een Webinair.

Wat zijn de Affiliate Marketing Domination Ervaringen?

Naast dat ik zelf erg tevreden ben over de inhoud van deze cursus is het ook altijd leuk om iets verder te kijken wat de ervaringen van andere studenten zijn.

Hieronder heb ik enkele ervaringen gevonden die allemaal ook positief zijn.

Op deze foto zie je Affiliate Marketing Domination ervaringen
Affiliate Marketing Domination Ervaringen

Eigen Affiliate Marketing resultaten

Uit ervaring kan ik zeggen dat je het meeste gemotiveerd word door het zien van resultaten.

Hieronder deel ik mijn paypro december 2020 en januari 2021 resultaten. Dit is gebaseerd op maar 1 tussenpartij. Zo zit ik nog bij enkele andere. Planning is om iets minder vaak op te nemen in de toekomst.

Dit is ook gebaseerd op 1 a 2 websites die nog maar 1 jaar bestaan, verwacht komend jaar minstens x2 of x3 te gaan.

Op deze foto zie je maandelijkse affiliate marketing inkomsten via paypro
Affiliate Marketing December 2020

Affiliate Marketing passief voorbeeld Juni 2021

Het mooiste van Affiliate marketing vind ik nog steeds dat je ook wederkerende commissies kunt krijgen door het promoten van producten die in abonnement vorm zijn.

Dit betekent dat je elke maand of jaar commissies terug gaat krijgen zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Hier heb ik 6 maanden mijn focus op gelegd en verdien momenteel al 30% van mijn vorige loondienst baan volledig passief. Doel is eind 2021 op 75% te zitten en dan gaan we snel de 100% voorbij.

Dit betekent dus in de praktijk dat ik niet eens meer hoef te werken en dat ik gewoon mijn volledige loondienst salaris waar ik toen 40 uur voor moest werken passief op mijn rekening krijg.

Hieronder zie je een voorbeeld over de maand juni waar ik 3k netto op jaarbasis erbij heb gekregen. Uiteindelijk is het gewoon stapelen, stapelen en nog eens stapelen. Elke maand paar abonnementen erbij.

Op deze foto zie je maandelijkse affiliate marketing inkomsten via plug & pay
Juni 2021

Wat is de Affiliate Marketing Domination prijs?

Robbert vind dat iedereen een kans moet krijgen om dit mooie verdienmodel te ontdekken, daarom bied hij maar liefst 3 keuzes aan om te starten met deze cursus.

 • Per maand 67 euro
 • Of per kwartaal 197 euro
 • Per jaar 697 euro.

Uiteraard omdat je mijn affiliate marketing resultaten hebt gezien en als je er hard voor wil werken ga je dit dik terug verdienen.

*Je kan 21% BTW terugvragen als investering in je bedrijf, dat is de reden dat je de prijzen exclusief btw ziet.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Robert en Corné bieden je ook een 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie! Dit betekent dat mocht deze cursus toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je gewoon netjes je geld terug.

Enige voorwaarde is wel dat je niet meer dan 5 video’s hebt gekeken anders kan je even hun succesvolle geheim overnemen en dan een refund vragen.


Affiliate Marketing Domination Kopen? Mijn conclusie

Hopelijk heb ik je mee kunnen nemen in deze lange review over mijn ervaringen met Affiliate Marketing en deze Affiliate Marketing Domination cursus.

Ik vind het een fantastisch verdienmodel en mijn websites gaan ervoor zorgen dat ik 2022 uit loondienst kan, hoeveel is vrijheid voor jouw waard?

Dat is de vraag die je moet bedenken om bijvoorbeeld de stap te nemen met het opzetten van een Affiliate Marketing Website en het kopen van deze cursus.

Robert Janssen zet een erg goede video cursus neer waar je alles van A tot Z gaat leren over het toepassen van Affiliate Marketing en hun succesvolle blauwdruk waarmee zij meer dan 5k per maand verdienen.

Neem jij ook de eerste stappen naar je vrijheid? Stel die vrijheid dan niet langer uit en start nu!

Krijg in de maand december een extra 100 euro korting op de Affiliate Marketing Meesterschap met kortingscode FEESTMAAND en betaal geen 497 euro maar slechts 397 euro!

Of start eerst met zijn 3-Daagse Kick Start Training


Wellicht is dit niet jouw verdienmodel? Zie hier mijn andere geld verdienen reviews


Affiliate Marketing Domination FAQ (Meest gestelde vragen)

Hieronder de FAQ over deze cursus:

 • Kan je snel geld verdienen met Affiliate Marketing?

Nee, Affiliate Marketing is een verdienmodel waarbij een lange adem nodig is. Je moet je eerst bewijzen voor en daarna gaat google je daarvoor belonen door je zichtbaar te maken en daar krijg je gratis bezoekers voor. Dit kan tussen de 3 en 10 maanden duren.

 • Zijn Robert Janssen en Corné Marchand betrouwbaar?

Beide heren zijn zeker betrouwbaar en ook bereikbaar en zitten beide ook op het forum van de cursus. Je zal dus al je vragen aan hun kunnen stellen en je ziet ze maandelijks in de coaching calls. Dit worden er waarschijnlijk nog meer in de toekomst.

 • Waar kan ik de Affiliate Marketing Domination kopen?

Robert Janssen heeft een speciale kortingspagina ingericht waar dit product op staat. Daarnaast kan je ook nog de BTW van 21% terug vragen.

 • Komen er nog veel extra kosten bij?

Nee, naar mijn mening is dit verdienmodel echt 1 van de goedkoopste verdienmodellen. Je hebt voor het eerste jaar als een domeinnaam en hosting voor 30 euro.

Hier heb ik 130 euro betaald voor de eerste 3 jaar voor 4 websites aan hosting. Daarnaast kan je overal in de wereld werken met alleen internet en je laptop en je bent helemaal vrij om uiteindelijk op te schalen door aan de gang te gaan met een tekstschrijver of ads.


Print Friendly, PDF & Email

Affiliate Marketing Domination

497 euro
8.8

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Ontzettend uitgebreid van A tot Z over Affiliate Marketing
 • Robert en Corné delen eigen resultaten
 • Levenslang toegang
 • Veel waardevolle bonussen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Affiliate Marketing is hard werken, 3 tot 12 maanden voor eerste commissie(s)
 • Veel Concurrentie

Plaats een reactie