Trading Navigator Methode Review van Harm van Wijk + Ervaringen (2022)

Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een 6 weekse-cursus en software pakket die je echt alles gaat leren over beleggen in aandelen en opties. Daarnaast is de software van Harm van Wijk te automatiseren en gericht op een mooi rendement.

Beleggen is enorm populair geworden sinds we geen spaarrente meer krijgen, daarnaast bied het toch iets meer zekerheid dan bijvoorbeeld crypto. Na deze cursus weet je dan ook alles over beleggen.

In deze Trading Navigator Methode Review deel ik mijn ervaringen en geef ik je een rondleiding door deze uitgebreide cursus.

Mocht je overigens Harm van Wijk nog niet kennen, download dan vooral ook zijn gratis e-book vol met tips over aandelen.

Leestijd: 16 minuten


Of zijn Homepagina Trading Navigator Methode voor meer informatie

Inhoudsopgave


Wie is Harm van Wijk?

Denk ik aan beleggen, dan denk ik aan Harm van Wijk. Harm heeft zelf namelijk al 32 jaar ervaring met de financiële wereld.

Harm heeft bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en vanuit daar een indrukwekkende cv opgebouwd.

Als we bijvoorbeeld kijken naar zijn cv, dan zien we dat hij onder andere heeft gewerkt bij de ABN Amro, BinckBank, Fortis en de SNS bank en allemaal financiële posities.

Hier had hij verschillende functies die te maken hadden met beleggen. Daarnaast is hij ook nog één van de directeuren geweest van de Financiële Telegraaf.

Uit al zijn kennis en ervaring is zijn website onder de naam beleggen.com gekomen en producten zoals een crypto cursus of deze Trading Navigator Methode cursus.

Zijn website krijgt zelfs 9000 bezoekers per maand omdat het ontzettend informatief is over beleggen.

Op deze foto zien we Harm van Wijk, de oprichter van de Trading Navigator Methode
Harm van Wijk

Is Harm van Wijk Betrouwbaar?

Harm van Wijk is zeker betrouwbaar, ik spreek hem regelmatig per mail of in zijn community waar hij zelf ook erg actief is. Hij beantwoord veel vragen maar daarnaast reageert hij ook op vragen of onderwerpen zoals het vaccin. Zie onderstaand als voorbeeld 3 dagen geleden.

Daarnaast heeft Harm zich netjes inschreven bij de kvk en je kan hem vinden via onderstaande gegevens:

Bedrijfsnaam:BeursBulletin Alerts B.V.
Adres:Rokebrandlaan 2
Postcode:1261 WV
Plaats:Blaricum
KVK-nummer:34244390
Email adres:info@beleggen.com

Daarnaast deel ik ook nog een Journaal Interview met Harm van Wijk:


Wat is de cursus Trading Navigator Methode precies?

De Trading Navigator Methode is een cursus die je van A tot Z alles uitlegt over beleggen en waar ook de software bij zit die het mogelijk maakt om te beleggen.

Deze cursus is vooral voor mensen die hongerig en leergierig zijn, maar nog onvoldoende kennis hebben over beleggen. Overigens beginnen ook zeker ervaren mensen met deze cursus om de methode van Harm te gaan doen.

Dit alles ga je in een 6-weekse cursus doen (die overigens in eigen tempo is te volgen) en bevat heel veel video’s en pdf’s en informatie over beleggen in aandelen en opties.

Mocht je de Trading Navigator Methode kopen dan krijg je daarmee toegang tot een erg uitgebreide omgeving waar je les voor les kan volgen.

Ook bevat deze omgeving heel veel waardevolle bonussen en een Community waar allemaal mensen in zitten die een passie hebben voor beleggen en waar je je vragen kan stellen. Daarnaast krijg je ook wekelijkse coaching met Harm van Wijk.

Hieronder zie je de omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik nog mijn video review over deze cursus.

Op deze foto zien we de online omgeving van de Trading Navigator Methode cursus

Trading Navigator Methode Review [VIDEO]

Sinds kort probeer ik mijn reviews aan te vullen met meer inhoud van het product zelf aangezien ik de producten zelf ook gebruik. Hierbij de inhoud van de weken en wie weet begin jij gelijk met beleggen na deze video!

Of download hier zijn gratis handleiding over aandelen


Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

Deze cursus is vooral geschikt als je er nog helemaal blanco in beleggen bent en dus alle informatie nieuw is. Harm heeft echt al zijn ervaring en kennis in deze training gestopt en legt je dit op een makkelijk te snappen manier uit.

Zijn video’s zitten vaak speels in elkaar waardoor de onderwerpen makkelijker te snappen zijn. Uiteraard is en blijft beleggen vrij ingewikkeld en ook het instaleren van de Trading Navigator Software kost wat tijd, maar alles wordt stap voor stap aan je uitgelegd.

Harm zegt ook mooi in zijn training dat de cursus feitelijk voor iedereen geschikt is behalve voor 1 groep mensen: Negatieve mensen die denken dat ze al alles weten en verwachten dat ze zonder tijd, geld en energie succesvol gaan beleggen.

Beleggen is zeker geen snel geld verdienen methode, er kunnen weken tot maanden overheen gaan.


Wat is beleggen?

Wanneer we praten over beleggen, dan praten we over het investeren van eigen geld in de hoop dat we er uiteindelijk meer geld uit krijgen dan we erin hebben gestopt.

Dit alles komt doordat we in een tijd zitten dat we geen rente meer krijgen op onze spaarrekeningen, mensen gaan toch kijken naar andere manieren dat we toch onze “spaarrente” terugkrijgen maar dan in de vorm van beleggen.

Beleggen kan bijvoorbeeld in vastgoed, cryptomunten of zoals deze cursus in aandelen en opties.

Uiteindelijk werkt het principe hetzelfde, je stapt in op een moment dat er een bepaalde waarde of koers op zit en je hoopt op een gegeven moment uit te stappen als deze waarde of koers hoger is en je dus winst hebt gemaakt.

Mocht je gaan beleggen dan loop je altijd risico’s en je hebt nooit garanties wat de koersen gaan doen, zet daarom alleen geld in wat je kan missen.

Daarin tegen maak je wel kans op Koersrendement en Dividend en dus zeker meer kans dan de 0% die altijd hetzelfde blijft op je bank of in je kluis.

Onderstaande video van Harm van Wijk geeft een mooi beeld over beleggen:


Wat is de inhoud van de Trading Navigator Methode?

Deze methode van Harm van Wijk bevat zowel de keuze om te beleggen in aandelen als opties. Beide worden dus uitgebreid besproken en uiteindelijk kan je zelf een keuze maken waar je voor wilt gaan.

Naast de 6-weekse cursus vol met video’s en veel informatie krijg je ook nog veel gratis bonussen die zeker toegevoegde waarde leveren aan dit product en krijg je uiteraard de Trading Navigator Software tot je beschikking die het allemaal mogelijk maakt.

Het volgende zit er allemaal bij en zal ik dan ook bespreken in deze Trading Navigator Methode Review. Dit is overigens ook te zien op de Homepagina van Harm van Wijk.

 1. Trading Navigator Methode cursus
 2. Trading Navigator software
 3. 2 jaar VIP toegang tot de community
 4. 2 jaar alerts via Telegram
 5. Gratis handleiding geld verdienen met opties
 6. Handleiding geld verdienen met aandelen
 7. Handleiding speeders, Sprinters en Turbo’s
 8. MeXem transactietegoed van 500 euro
 9. 2 jaar live coaching
 10. Levenslang toegang tot de Trading Navigator Methode training

Trading Navigator software

De Trading Navigator Software van Harm van Wijk is ingericht zodat zowel beginners als de meer ervaren beleggers goed van start kunnen gaan. Harm heeft namelijk grotendeels geautomatiseerd zodat je op de goede momenten signalen krijgt om erin of uit te stappen.

Deze software is namelijk constant aan het kijken naar trends die lopen bij aandelen of opties, zodra er een verschuiving plaatsvindt dan krijg jij een signaal zodat je op dat moment een goede trade kan plaatsen.

Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook een stoploss instellen zodat hij bij een bepaalde koers automatisch verkoopt zodat je op dat moment een eventueel verlies kan minimaliseren.

Wel is de Trading Navigator software er uiteraard voor ingericht om je rendement juist te verhogen en heeft de Trading Navigator van Harm van Wijk een gemiddelde winst van 20,6% per jaar. Uiteraard heb je nooit garanties en zitten er altijd risico’s aan beleggen.


Trading Navigator Methode

Hieronder zal ik de 6 weken kort bespreken zodat je een indruk krijgt wat je allemaal gaat leren in deze cursus van Harm van Wijk.

Week 1: Welkom bij Beleggen

Week 1 is de ouderwetse welkom module waarin we kennis gaan maken met deze cursus en we krijgen een uitgebreide introductie over beleggen.

Deze week bevat ook de welbekende mindset module en hierin ga je doelen maken die jij wilt bereiken over beleggen. Harm hamert erop dat doordat we deze doelen maken, je veel meer kans hebt om doelen ook te bereiken en zo is het maar net.

Daarnaast gaan we deze week ook de Trading Navigator Software instaleren en daar komt best wel wat bij kijken.

Gelukkig krijgen we een uitgebreide handleiding dus elke beginner kan zeker goed uit de voeten en technische kennis daardoor niet nodig.

In deze week ga je ook leren wat je zelf wilt over een broker/bank en daar zal je dan ook een rekening openen.

Harm komt uitgebreid met de voor en nadelen van bepaalde brokers dus hierna kan je zeker een keuze maken.

Op deze foto zien we week 1 van de Trading Navigator Methode

De eerste week krijgen we maar liefst 8 lessen en de namen zijn als volgt:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Instalie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Beleggingsstrategieën

Waar we met week 1 nog bezig waren met het maken van doelen, komen we in week 2 erachter dat deze doelen alleen goed werken als we ook Beleggingsstrategieën toepassen.

We gaan dus niet gelijk los op aandelen of opties, we gaan eerst bewust een strategie kiezen waarmee we dan uiteindelijk doelbewust gaan beleggen en daardoor ook de risico’s beperken.

Harm van Wijk noemt beleggen soms hetzelfde als een oorlog en komt dan met bekende quotes naar voren zoals: elk gevecht is gewonnen voordat het is begonnen.

Het is dus erg belangrijk om je voor te bereiden voordat je het gevecht aan gaat, gelukkig ga je het gevecht samen met Harm aan.

Op deze foto zien we week 2 van de Trading Navigator Methode

De tweede week krijgen we 6 lessen en dat zijn de volgende:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Trendvolgend beleggen en Emotie

Waarom ik zelf altijd investeer in trainingen zoals beleggen, dropshipping of Affiliate marketing is omdat dit ervoor zorgt dat je het gelijk goed doet. je zal dus niet de fouten maken die zij al hebben gemaakt.

Harm van Wijk heeft 32 jaar ervaring dus hij weet bijvoorbeeld alles over Trendvolgend beleggen en het herkennen en op de juiste momenten beleggen.

In week 3 gaan we dus leren hoe we trends kunnen herkennen zodat je ook niet gelijk in paniek raakt mocht het even wat minder gaan.

Harm gaat ons uitgebreid money management leren waardoor we leren hoe we onze emoties gaan uitschakelen en het systeem het werk laten doen.

Daarnaast gaan we ook vooral leren om gespreid te beleggen en daardoor de risico’s echt minimaal te houden.

Op deze foto zien we week 3 van de Trading Navigator Methode

De derde week bevat 4 lessen onder de volgende namen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Credit Spreads en Statistieken 

In week 4 gaan we kennis maken met opties en het schrijven van opties en de risico’s die daaraan hangen.

Daarnaast neemt Harm ons ook mee met AEX Statistieken uit het verleden, zo kan je precies zien hoe groot het aantal % is dat winst krijgt.

In deze week krijgen we ook een werkboek waarin we de basisprincipes van opties gaan leren. Na dit boek kunnen we het volgende:

 1. Inzicht krijgen in de rechten en plichten van lange en korte opties.
 2. Leren om winst en verlies bij expiratie te berekenen en
 3. De werking van uitoefening en toewijzing te leren.

We leren dus ook de potentiële winst, het potentiële risico en het break-even-punt van verschillende posities te berekenen. Een erg waardevol werkboek dus. Overigens komen uiteindelijk de strategieën er ook nog bij kijken.

Er komt aardig wat “ingewikkelde” stof voorbij, gelukkig brengt Harm het op een duidelijk te snappen manier over den dit doet hij ook door speelse video’s te maken.

Op deze foto zien we week 4 van de Trading Navigator Methode

De vierde week bevat 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

Week 5: Kansen en Monitoren

Net wanneer je dacht het allemaal onder de knie te krijgen, gaan we nog een stapje hoger in week 5 en krijgen we te maken met termen als Short Strangle, wat een wat een geschreven call en een geschreven put optie is.

De Trading Navigator Methode is dus echt een methode waarbij je een systeem gaat leren waarmee je uiteindelijk hoog rendement zal gaan behalen, dit rendement is volgens Harm van Wijk zelfs 20.6% pj dus weet wat je het voor doet en dat het allemaal een reden heeft.

In week 5 gaan we ook leren hoe we Statistische kansen kunnen monitoren en hoe we hier op het juiste moment in kunnen gaan, daarnaast mocht het wat minder gaan dan leren we ook hoe we wat kunnen bijsturen.

Harm legt alles stap voor stap uit, dus je kan echt met een goed gevoel beginnen met beleggen zonder het gevoel honderden euro’s te gaan kwijtraken.

Op deze foto zien we week 5 van de Trading Navigator Methode

Week vijf bevat 5 lessen en dit zijn:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Handelsplan en Trading journaal

Week 6 is de laatste week en zeker niet de minste vond ik zelf, we gaan namelijk leren om een trading journaam te maken en een handelsplan.

Een Trading journaal is zoals de naam doet vermoeden een journaal van alle trades die je maakt. Hierin ga je dus precies bijhouden wat er allemaal goed ging, wat niet en of we winst of verlies hebben gemaakt.

Al deze kennis van dit journaal ga je dan meenemen naar je toekomstige trades waardoor je dus eigenlijk steeds meer winst gaat maken omdat je steeds beter leert hoe je het wel moet doen.

Daarnaast ga je ook een Handelsplan maken, en dat is eigenlijk gewoon een Businessplan waar je in gaat vullen welke trades je wilt gaan doen in de toekomst en waar het doel is om niet meer dan 1% te verliezen per transactie.

Mocht je hierna nog dieper willen gaan dan biedt Harm ook de optie om nog een 3-daagse coaching sessie te doen met maximaal 10 personen.

Hier was het allemaal erg duidelijk en dat werd nog duidelijker in de wekelijkse coaching calls en vragen die ik kon stellen in het forum.

Op deze foto zien we week 6 van de Trading Navigator Methode

Week 6 eindigt met 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Overtuigd? Ja, ik wil 20,6% rendement maken zonder stress en in minder dan 10 minuten per week >>


Wat zijn de Trading Navigator Methode gratis bonussen?

Veel grote trainingen beginnen eigenlijk pas nadat je alle lessen hebt gevolgd, je krijgt namelijk toegang tot heel veel bonussen waar je jaren mee vooruit kan.

Ik zal ze hieronder nog kort bespreken:

Bonus 1: Trading Navigator software (Waarde € 1997)

Deze cursus is niet alleen een cursus, je krijgt namelijk ook de software van Harm van Wijk erbij. Deze software zorgt ervoor dat je makkelijker vooruit kan kijken als het om beleggen gaat en beter kan voorspellen wat een koers gaat doen of heeft gedaan.

Zeer waardevolle bonus dus!


Bonus 2: toegang tot de Trading Navigator Methode Community

Ik vind persoonlijk een Community zeer waardevol, het lijkt wellicht iets simpels, maar ik vind het zelf heel fijn als ik kan zien hoe andere succesvol geld beleggen of tips geven over beleggen of als ik vragen heb dat ik die ergens kan stellen en dat ze altijd beantwoorden worden.

Dat is de kracht van een Community


Bonus 3: 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)

Telegram is een soort WhatsApp maar dan op beleggen niveau, je krijg 2 jaar lang allemaal tips en signalen over bepaalde aandelen waar je dan voor zou kunnen kiezen om te stappen.

Dit scheelt jou zeker onderzoek werk al raad ik je zeker aan om altijd om je heen te blijven kijken als het om aandelen en opties gaat.


Bonus 4: MeXem transactietegoed (Waarde € 500)

MeXem is 1 van de bekende brokers (tussenpartijen) waar je kan beleggen, Harm heeft kunnen regelen dat je als bonus € 500,00 transactietegoed krijgt zodat je een goede start gaat maken!


Bonus 5: 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Je krijgt maar liefst 2 jaar lang LIVE coaching sessies elke week opnieuw, hierin zal Harm van Wijk veel nuttige informatie delen over beleggen en de laatste veranderingen.

Daarnaast kan jij al je vragen hier stellen en worden de sessies opgenomen zodat je ze later terug kan kijken!


Bonus 6 en 7: Handleiding Geld verdienen met Opties pdf + Aandelen (2x € 47)

Harm van wijk verkoopt ook al enige jaren enige producten los, deze producten krijg jij gratis bij deze training.

Dit zijn uitgebreide e-books die veel nuttige informatie geven over Opties of Aandelen.

Raad je zelf ook aan om deze helemaal te lezen, want ze geven een goede aanvulling op de training en maken het soms net iets duidelijker.

Harm zegt ook mooi: Je gaat leren om geld voor je te laten werken in plaats van te werken voor geld.

Op deze foto zie je een gratis bonus: Geld verdienen met opties van de Trading Navigator Methode cursus
Handleiding Geld verdienen met Opties

Bonus 8: Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)

Bonus 8 is een e-book wat veel informatie geeft over Speeders, Sprinters en Turbo’s. Na dit e-book en de bonussen weet je echt alles wat er te weten valt!


Gratis E-books van Harm Van Wijk

Harm van Wijk heeft daarnaast enkele waardevolle e-books die zeker de moeite waard zijn om te downloaden. Ze geven gratis tips of waardevolle informatie.


Wat zijn de Trading Navigator Methode Ervaringen?

Zelf heb ik erg goede ervaringen met Harm van Wijk, zoals al eerder gezegd is beleggen geen snel geld verdienen maar dat was rente op je spaarrekening ook niet.

Online zijn er gelukkig genoeg positieve reacties te vinden over zowel zijn cursus als zijn bedrijf en zal ze beide hieronder delen:

Op deze foto zie je Trading Navigator Methode Ervaringen

Daarnaast heb ik ook een video gevonden waar mensen hun mening geven:


Beleggen.com

Daarnaast heeft Harm zeker al naam gemaakt met zijn website en daar vind je op google genoeg positieve reacties, je kan dus zeker met een goed gevoel producten kopen van Harm van Wijk want hij is zeker betrouwbaar!

Op deze foto zie je beleggen.com ervaringen

Wat zijn de Trading Navigator Methode Voor- en Nadelen?

Ondanks dat voor- en nadelen en ervaringen toch altijd persoonlijk zijn deel ik ze wel en ik hoop dat je er iets aan hebt.

Voordelen:

 • Geen Technische kennis nodig: Je hebt geen technische kennis nodig, je kan er volledig blanco in en je gaat alles van A tot Z leren over beleggen.
 • Harm van wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring met beleggen en daar krijg jij les van: Harm van Wijk heeft een goede reputatie en naam gemaakt en ik vind het super om hem regelmatig te spreken.
 • Toegang tot een bewezen methode: Deze Trading Navigator Methode is gericht op een rendement van 20,6% per jaar*. *beleggen is nooit zonder risico’s
 • Cursus lessen zijn goed te volgen: Cursus zit goed in elkaar en video’s zijn speels in elkaar gezet en daardoor goed te volgen.
 • Toegang tot een waardevolle Community: Gezellige Community van ervaren beleggers en startende beleggers.
 • Veel bonussen en extra’s: Veel gratis bonussen waar je nog een lange tijd mee vooruit kan.

Nadelen:

 • De cursus kan soms wat oud gedateerd aanvoelen: Hier heb ik al vele cursussen mogen doen dus ben wellicht ook een luxere omgeving gewend zoals de Crypto Masterclass of de High Ticket Dropship Academy.
 • De prijs: De prijs kan een behoorlijke investering zijn. Daarnaast is het wel zo dat je de bewezen methode van Harm van Wijk ervoor terug krijgt. Is overigens ook een persoonlijk kwestie. Hier regelmatig in mezelf geïnvesteerd en heb het altijd nog dubbel en dwars terug verdiend.
 • Lange termijn werk: Beleggen is en blijft lange adem werk. Je moet geduld hebben en niet verwachten dat je binnen een dag al winst hebt.

Zijn er nog meer opties voor cursussen over beleggen?

Harm van Wijk is zo goed als marktleider op het gebeid van beleggen van aandelen en opties. Ik heb nog 2 alternatieve cursussen gevonden maar die wijken beide ook iets af.

 • Money Mastery: Cryptomunten zijn super hip om ook in te beleggen, hier heb ik de bekende bitcoins gekocht enige tijd terug en als ik ze nu zou verkopen heb ik 3 keer mijn inleg.

  De Money Mastery betreft alle producten van team AllesOverCrypto zoals hun crypto masterclass met meer dan 200 lessen of hun discord waar je koop- en verkoopsignalen krijgt. Je krijgt les van Patrick Suiker en Derek Westra en die zijn al sinds 2013 bezig met crypto. Doe hier hun Gratis online Bitcoin Training voor 50% korting.  

  Zie hier mijn Money Mastery Review

Wat betaal je voor deze cursus over beleggen?

Harm van Wijk heeft momenteel een leuke actie lopen, mocht je zijn cursus kopen via de gratis webinair dan krijg je 25% korting, je betaalt dan geen € 1997,00 maar € 1497,00.

Een mening geven over een prijs kan ik niet echt, want ik heb ook een andere website waar ik met regelmaat cursussen van 1300,00 verkocht zie worden dus het is echt aan jou of je dit de investering waard vindt.


Bevalt de cursus niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Harm geeft niet de gebruikelijke 14 dagen niet goed geld terug garantie maar zelfs 30 dagen. Dat laat wel zien hoeveel vertrouwen hij heeft in zijn cursus en ik ben het daar zeker mee eens.

Je krijgt dus binnen 30 dagen netjes je geld terug mocht je toch niet tevreden zijn.


Trading Navigator Methode Conclusie en moeite waard om te kopen?

Ik heb mijn uiterste best gedaan om je zoveel mogelijk te laten zien van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk zodat jij nu precies weet wat je allemaal krijgt mocht je besluiten om deze cursus te kopen.

Uiteindelijk blijft beleggen gewoon een vorm van een lange adem maar Harm heeft wel echt een methode ontwikkeld dat zorgt dat de lange adem de moeite waard is. Ik wist echt niks over aandelen en opties en de wereld is voor me open gegaan.

Wel kwam er veel meer bij kijken dat ik dacht en dacht ik heel makkelijk even een aandeel te kopen. Ik vergelijk beleggen dan ook een beetje met bloggen waar je bij een nieuwe website een paar maanden moet wachten op je eerst organische bezoekers via google.

En zo werkt het met beleggen ook, je zet eerst geld in en vervolgens moet je maanden wachten voordat dit zich uitbetaald.

Wacht niet langer en start nu met beleggen en zorg ervoor dat je meer terugkrijgt dan die 0% spaarrente!

Of zijn Homepagina Trading Navigator Methode voor meer informatie!


Neem hier zeker een kijkje bij mijn andere Geld Verdienen Reviews die mijn leven zeker hebben verbeterd.


Trading Navigator Methode FAQ

Hieronder bespreek ik nog enkele vaak gevraagde vragen:

 • Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Ik snap dat als je een aanschaf van een relatief hoog bedrag twijfelt of de verkoper wel betrouwbaar is, ik kan je zeker zeggen dat Harm van Wijk betrouwbaar is.

Hij heeft verschillende social media kanalen, een eigen websites en email adres en in netjes ingeschreven bij de kvk. Hij reageert ook netjes op de mail.

Mocht je meer willen weten over Harm van Wijk? Lees dan vooral deze Harm van Wijk Review of deze nog uitgebreidere Trading Navigator Methode Review.

 • Zijn er geld verdien garanties?

Er zijn geen garanties, wel is het zo dat Harm al zijn kennis van meer dan 32 jaar gestopt heeft in deze training en zijn methode is gericht op een 20,6% rendement per jaar. Dus het is zeker een bewezen methode aangezien al duizenden mensen zijn Trading Navigator Methode aan het doen zijn.

 • Waar moet ik de Trading Navigator Methode inloggen?

Zodra je dit product hebt gekocht, krijg je inlog gegevens voor de website https://mijn.beleggen.com, vanuit daar kom je in een overzichtelijke online omgeving waar je producten en lessen kunt zien.

 • Hoe oud moet je zijn voor de Trading Navigator Methode?

Harm is zelf begonnen toen hij 20 jaar was en had eigenlijk gewild dat hij eerder was begonnen, hij raad zijn methode dus aan voor beleggers boven de 18 jaar.

 • Is er een Trading Navigator Methode kortingscode?

Nee, er is geen kortingscode. Wel krijg je via zijn Gratis Webinar een aanbod om zijn cursus niet voor 1997 maar 1497 te kopen.

Print Friendly, PDF & Email

Trading Navigator Methode

1497 euro
8.8

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Les van Harm van Wijk met meer dan 32 jaar ervaring!
 • Zeer complete cursus van A tot Z over beleggen
 • Zowel leren op gebied van aandelen als opties
 • Trading Navigator Methode is gericht op een rendement van 20,6% per jaar*
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Beleggen is lange termijn geld verdienen
 • Er blijven altijd risico's. Zet alleen geld in wat je kan missen

Plaats een reactie