Review: Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard

Affiliate marketing is hip en dat is vast ook de reden dat je dit artikel hebt gevonden. Ik pas al een tijdje de Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard toe op mijn website toe en ik kan je alvast vertellen dat ik erg enthousiast ben, en hopelijk kan ik dit overbrengen in deze review.


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van de Affiliate marketing revolutie?

Jacko Meijaard (1991) is voor velen geen onbekende meer ook als je zoekt op Google. Hij begon al op 18 jarige leeftijd met Affiliate Marketing, momenteel meer dan 10 jaar.

Veel positieve verhalen, waarbij veel jonge ondernemers die Jacko hebben leren kennen zijn begonnen met het opzetten van onder andere blogs en websites, waarbij de focus op Affiliate Marketing.

Er zijn veel ondernemers die dankzij Jacko Meijaard, deze uitgebreide cursus hebben gevolgd, nu ook geld verdienen aan Affiliate Marketing.

Op deze foto zie je Jacko Meijaard de oprichter van de Affiliate marketing revolutie
Jacko Meijaard

Wat is Affiliate marketing

Om weer even terug te komen op Affiliate Marketing, wat houdt dit precies in? Met Affiliate marketing promoot je producten van een andere partij, als daaruit een aankoop komt, dan krijg je hier een kleine commissie voor.

Affiliate marketing is voor beide partijen voordelig. Jij als blogger hoeft geen fysiek product te verkopen en de webshop betaald alleen als er ook daadwerkelijk een verkoop is. De webshop hoeft dan niet geld aan reclames uit te geven zonder de zekerheid dat dit zijn doel bereikt.

Ik vind het persoonlijk wel belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft met Affiliate Marketing, zo zal ik dus alleen producten linken die dicht bij me staan.


Top cursus

Ik zal deze review behandelen als een boek review, maar dan zijn de pagina’s in het boek geen bladzijdes maar video’s.

Ik ben super enthousiast geworden tijdens het volgen van de cursus en hoop dat ik jullie ook nieuwsgierig ga maken.

Mijn enthousiasme heeft ermee te maken dat ondanks de cursus Affiliate marketing revolutie wordt genoemd, het echt zoveel meer is! Je leert namelijk alles om een blog op te zetten, deze goed in te richten om vervolgens goed gevonden te worden op Google, en waar je goed op moet letten met het maken van blogs, tot het verdienen van commissies .

Jacko deelt alles met je en wil je ook echt helpen om je doel te bereiken.


Wat houd de Affiliate marketing revolutie precies in?

Zodra je de cursus Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft kan je op zijn website inloggen en krijg je toegang tot een heel online netwerk vol met trainingen, video’s tot een heel forum waar allemaal mensen opzitten die ook bezig zijn met Affiliate Marketing.

Het is zeer uitgebreid, waarbij stap voor stap alles duidelijk wordt. Het voordeel van deze training is dat de video’s afgevinkt worden zodra je ze hebt bekeken, zo zie je dus altijd welke video’s je al hebt gehad en welke je nog moet gaan kijken. Er staan er namelijk genoeg op.

Ik zal een aantal van de modules bespreken.

Op deze foto zie je de inhoud van de Affiliate marketing revolutie
Hierbij het voorbeeld met alles wat je tot je beschikking hebt

Wat krijg je precies?

  • Module 1: Starten met Affiliate Marketing (8 pagina’s)
  • Module 2: Je website inrichten (10 pagina’s)
  • Module 3: Hoog scoren in Google (7 pagina’s)
  • Module 4: Puntjes op de i (6 pagina’s)
  • Module 5: Geld met e-mails (5 pagina’s)
  • Module 6: Alles komt samen (6 pagina’s)
  • Module 7: Meten is weten (2 pagina’s)

Deze modules zijn allemaal gebaseerd op een thema. Daarnaast zijn er ook nog 6 modules beschikbaar voor als je je eigen website welke geheel zelf  in te richten.

Ik zal er een paar bespreken hieronder.

Afbeelding van de affliate marketing revolutie
Alle afbeeldingen in deze blog zijn aan te klikken voor een scherpere pagina

Module: Starten met Affiliate Marketing

Ik ga binnenkort nog een apart blog schrijven over wat Affiliate Marketing precies inhoud. Anno nu leven we in een tijd dat bijna elke blogger wel aan Affiliate Marketing doet. Overigens hoeft het niet op te vallen als bezoeker.

In deze module legt Jacko duidelijk uit wat Affiliate Marketing precies is en wat je er allemaal mee kan. Ook komen er verschillende producten aan te pas die je eventueel kunt promoten en is elke soort blog eigenlijk mogelijk.

Wil je dus een blog over vrouwen in de overgang of een blog over “meer zelfvertrouwen”of stress, in elke soort blog is Affiliate Marketing toe te passen.

Ook word je duidelijk wat voor soort domein naam je website kan heten en waar je meer succes mee kan hebben

Op deze foto zie je een module van de Affiliate marketing revolutie
Module: Starten met Affiliate Marketing

Module: Inspiratie & Motivatie

Een duidelijke module waarin duidelijk wordt hoe belangrijk mindset eigenlijk is. Met een positieve en doorzettende mindset zul je namelijk veel meer resultaten gaan boeken dan een mindset waarin je geen geduld hebt of heel snel resultaat wilt behalen.

In 10 video’s krijg je allemaal tips om je mindset te veranderen, en veel meer open te staan voor een passief inkomen. Daar zal de affiliate marketing uiteindelijk voor gaan zorgen. Je krijgt op een gegeven moment nu en dan of constant commissies binnen van blogs die op jouw website staan.

In deze module worden bijvoorbeeld ook veel succes verhalen gedeeld van mensen die begonnen zijn met affiliate marketing, dit motiveerd enorm om hieraan te beginnen en te investeren. En ook ik heb al regelmatig succes geboekt.

Op deze foto zie je een module uit deze cursus
Module: Inspiratie & Motivatie

Module: Hoog scoren in Google

Een heel belangrijk punt van het plaatsen van een blog.

Deze module gaat er namelijk voor zorgen dat bezoekers mijn reviews of blogs vinden op Google. Als ik mijn blogs inricht zoals Jacko uitlegt, dan komen er steeds meer mensen naar mijn blog. Wat uiteindelijk ook het doel is van je site, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken.

Jacko legt alles duidelijk, tot in de details uit in 7 video’s, met als resultaat dat de blogs hoog komen bij Google en dus gevonden worden.

Wat ook uitgelegd wordt is de kwaliteit die je moet afleveren want ook daar kijkt Google naar. Een review met maar 200 woorden zal Google negeren.

Maar een review met 1000 woorden en afbeeldingen en kopjes, die scoren hoog in google. Kwaliteit gaat dus altijd voor. En dat weet ik maar al te goed.

Module: Hoog scoren in Google

Bonus: Forum

Daarnaast heb je naast alle module video’s ook toegang tot een heel forum waar iedereen die Affiliate Marketing Revolutie heeft aangeschaft op zit. Hier heb je allemaal verschillende topics waar je succes kan delen en van andere kan inzien tot CEO vragen of andere vragen.

Iedereen probeert je te helpen en ook Jacko zit hier zelf op en heeft mij al meerdere keren geholpen met een probleem.

Je doet het dus niet alleen maar ook met andere die net als jij bezig zijn met Affiliate Marketing. .


Wat betaal je voor deze cursus?

Voor deze complete cursus betaal je € 47,00. Ik vind een prijs altijd erg persoonlijk en zal er niet snel een mening over geven.

Wel heb ik zoveel aan deze website gehad van het bouwen van een website tot mijn eerste commissies waarmee ik mijn server kosten eruit haal, dat ik alleen maar kan zeggen dat deze cursus het geld echt waard is!


Wat heb ik al verdiend aan Affiliate marketing?

Hier ben ik momenteel in het bezit van meerdere websites, ook omdat ik uiteindelijk volledig eigen baas wil zijn.

Uiteindelijk doel is mijn salaris verdienen door middel van mijn websites en als hobby Online coaching geven.

Hier zie je het bewijs dat het echt werkt. Met datums en op naam.

Voor € 47,00 leer je zo ontzettend veel, wacht niet langer 🙂


Affiliate marketing revolutie Conclusie en mijn ervaring.

Zoals ik al eerder aangaf ben ik super enthousiast over de affiliate marketing revolutie, en dat heeft puur te maken dat het zo’n compleet plaatje is. Je wordt van begin tot einde door middel van video’s begeleid door Jacko die alles op een duidelijke manier uitlegt en door middel van de video’s ook duidelijk ziet wat je moet veranderen.

De focus ligt dus niet alleen op Affiliate Marketing, maar ook op het bouwen van een website. Waar moet ik op letten, hoe moet ik een domein naam vastleggen, en waar moet ik van Google rekening mee houden? Echt alles komt aan bod.

Zoals Jacko ook mooi zegt: Het maakt niet van wat voor achtergrond je komt, of je een diploma hebt ja of nee. Slim of helemaal niet zo slim bent of je een man of een vrouw bent.

Dit maakt allemaal niks uit, op het internet is iedereen gelijk. Iedereen kan dit doen en geld verdienen op het internet is zeker mogelijk. En dat doe je met alle informatie die je nu voor je hebt staan (de cursus).

Neem net als ik de stap naar een eigen website en wie weet wel meer en verdien je eigen inkomen!

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *