Review: Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie gaat je leren hoe jij vanaf start een website moet maken en dit verdienmodel kan toepassen, op deze pagina deel ik mijn ervaringen en resultaten van Jacko Meijaard.

Hier heb ik momenteel al 4 websites waar ik Affiliate Marketing op toepas, dus ik weet er echt alles van. Hopelijk kan ik dit ook overbrengen in deze review!

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van de Affiliate marketing revolutie?

Jacko Meijaard (1991) is voor velen geen onbekende meer ook als je zoekt op Google. Hij begon al op 18 jarige leeftijd met Affiliate Marketing, momenteel meer dan 10 jaar.

Veel positieve verhalen, waarbij veel jonge ondernemers die Jacko hebben leren kennen zijn begonnen met het opzetten van onder andere blogs en websites, waarbij de focus op Affiliate Marketing.

Er zijn veel ondernemers die dankzij Jacko Meijaard, deze uitgebreide cursus hebben gevolgd, nu ook geld verdienen aan Affiliate Marketing.

Op deze foto zie je Jacko Meijaard de oprichter van de Affiliate marketing revolutie
Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie Review [VIDEO]

Hieronder mijn 2e videoreview opname ooit dus hoop in de toekomst steeds hogere kwaliteit te kunnen neerzetten.

Wellicht neem jij na het zien van de video ook gelijk actie?!


Wat is Affiliate marketing

Om weer even terug te komen op Affiliate Marketing, wat houdt dit precies in? Met Affiliate marketing promoot je producten van een andere partij, als daaruit een aankoop komt, dan krijg je hier een kleine commissie voor.

Affiliate marketing is voor beide partijen voordelig. Jij als blogger hoeft geen fysiek product te verkopen en de webshop betaald alleen als er ook daadwerkelijk een verkoop is.

De verkoper hoeft dan niet geld aan reclames uit te geven zonder de zekerheid dat dit zijn doel bereikt.

Ik vind het persoonlijk wel belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft met Affiliate Marketing, zo zal ik dus alleen producten linken die dicht bij me staan.


Wat houd de Affiliate Marketing Revolutie precies in?

Zodra je de cursus Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft kan je op zijn website inloggen en krijg je toegang tot een heel online netwerk vol met trainingen, video’s tot een heel forum waar allemaal mensen opzitten die ook bezig zijn met Affiliate Marketing.

Het is zeer uitgebreid, waarbij stap voor stap alles duidelijk wordt. Het voordeel van deze training is dat de video’s afgevinkt worden zodra je ze hebt bekeken, zo zie je dus altijd welke video’s je al hebt gehad en welke je nog moet gaan kijken. Er staan er namelijk genoeg op.

Ik zal een aantal van de modules bespreken.

Op deze foto zie je de inhoud van de Affiliate marketing revolutie
Hierbij het voorbeeld met alles wat je tot je beschikking hebt

Wat krijg je precies?

  • Module 0: Inspiritatie en Motivatie (10 video’s)
  • Module 1: Starten met Affiliate Marketing (8 video’s)
  • Module 2: Je website inrichten (6 video’s)
  • Module 3: Hoog scoren in Google (9 video’s)
  • Module 4: website live zetten (3 video’s)
  • Module 5: Meten is weten (1 video’s)
  • Module 6: Puntjes op de i (4 video’s)
  • Module 7: Afronding (2 video’s)

Deze modules zijn allemaal gebaseerd op een thema.

Daarnaast zijn er ook nog 6 modules beschikbaar voor als je je eigen website welke geheel zelf  in te richten.

Ik zal hieronder de modules gaan bespreken.

Afbeelding van de affliate marketing revolutie
Alle afbeeldingen in deze blog zijn aan te klikken voor een scherpere pagina

Module 0: Inspiratie & Motivatie

Een duidelijke module waarin duidelijk wordt hoe belangrijk mindset eigenlijk is. Met een positieve en doorzettende mindset zul je namelijk veel meer resultaten gaan boeken dan een mindset waarin je geen geduld hebt of heel snel resultaat wilt behalen.

In 10 video’s krijg je allemaal tips om je mindset te veranderen, en veel meer open te staan voor een passief inkomen. Daar zal de affiliate marketing uiteindelijk voor gaan zorgen.

Je krijgt op een gegeven moment nu en dan of constant commissies binnen van blogs die op jouw website staan.

In deze module worden bijvoorbeeld ook veel succes verhalen gedeeld van mensen die begonnen zijn met affiliate marketing, dit motiveert enorm om hieraan te beginnen en te investeren. En ook ik heb al regelmatig succes geboekt.

De titels geven een mooi beeld waar dit stukje mindset over gaat.

Deze module bevat 10 video’s


Module 1: Starten met Affiliate Marketing

Ik ga binnenkort nog een apart blog schrijven over wat Affiliate Marketing precies inhoudt. Anno nu leven we in een tijd dat bijna elke blogger wel aan Affiliate Marketing doet. Overigens hoeft het niet op te vallen als bezoeker.

In deze module legt Jacko duidelijk uit wat Affiliate Marketing precies is en wat je er allemaal mee kan. Ook komen er verschillende producten aan te pas die je eventueel kunt promoten en is elke soort blog eigenlijk mogelijk.

Wil je dus een blog over vrouwen in de overgang of een blog over “meer zelfvertrouwen” of stress, in elke soort blog is Affiliate Marketing toe te passen.

Ook word je duidelijk wat voor soort domeinnaam je website kan heten en waar je meer succes mee kan hebben

Deze module bevat 8 videos

Op deze foto zie je een module van de Affiliate marketing revolutie
Module: Starten met Affiliate Marketing

Module 2: Je Website Inrichten

In module 2 ga je alles leren over hoe jij je website moet inrichten. Bijvoorbeeld dat het geen poppenkast is of dat je zoveel mogelijk waardevolle informatie moet delen met je bezoeker.

Denk bijvoorbeeld ook aan een logo maken of hoe je een menu in elkaar zet.

Deze module bevat 6 videos.


Module 3: Hoog scoren in Google

Een heel belangrijk punt van het plaatsen van een blog.

Deze module gaat er namelijk voor zorgen dat bezoekers mijn reviews of blogs vinden op Google. Als ik mijn blogs inricht zoals Jacko uitlegt, dan komen er steeds meer mensen naar mijn blog. Wat uiteindelijk ook het doel is van je site, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken.

Jacko legt alles duidelijk, tot in de details uit in 7 video’s, met als resultaat dat de blogs hoog komen bij Google en dus gevonden worden.

Wat ook uitgelegd wordt is de kwaliteit die je moet afleveren want ook daar kijkt Google naar. Een review met maar 200 woorden zal Google negeren.

Maar een review met 1000 woorden en afbeeldingen en kopjes, die scoren hoog in google. Kwaliteit gaat dus altijd voor. En dat weet ik maar al te goed.

Module: Hoog scoren in Google

Module 4: Website Live Zetten

Je eerste website live zetten is zeker een spannend moment, opeens kun je gevonden worden op google en zal je de eerste bezoekers gaan krijgen op je website.

In deze module ga je door middel van 3 video’s je website live zetten en alles wat daarbij komt kijken.


Module 5: Meten Is Weten

Eindelijk als je website een paar maanden bestaat is het leuk om te gaan kijken hoeveel mensen naar je website komen en welke pagina’s ze bijvoorbeeld bekijken.

Dit alles gaan we doen via Google Analytics. Hier leren we onze bezoekers beter kennen.


Module 6: Puntjes Op De i

In module 6 leert Jacko ons op de puntjes op de i te zetten.

Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van categorieën of bijvoorbeeld een Breadcrumb zodat mensen bijvoorbeeld in een kennisbank makkelijk de weg weer terugvinden.

Deze module bevat uit 4 video’s

Module 6: Puntjes Op De i

Module 7: Afronding

Module 7 bestaat uit 1 a 2 video’s. 1 video bestaat uit hoe jij meer berichten kan gaan toevoegen in de video en dus echt iets kan opbouwen.

En de 2e video bestaat uit een gratis Clarity Call, die kan uiteindelijk leiden naar een coaching van Jacko Meijaard.

Hier doe ik dit momenteel maar ik raad het aan om dit pas te doen als je al enkele maanden bezig bent of echt het geld er wel voor hebt want dan doe je het gelijk goed.


Bonus: Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

Daarnaast heb je naast alle module video’s ook toegang tot een heel forum waar iedereen die Affiliate Marketing Revolutie heeft aangeschaft op zit. Hier heb je allemaal verschillende topics waar je succes kan delen en van andere kan inzien tot CEO vragen of andere vragen.

Iedereen probeert je te helpen en ook Jacko zit hier zelf op en heeft mij al meerdere keren geholpen met een probleem.

Je doet het dus niet alleen maar ook met andere die net als jij bezig zijn met Affiliate Marketing.

Zie hier de video over het forum:

Zie hier om meer te weten te komen over dit forum en hoe het er allemaal uitziet!


Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie?

De cursus bestaat al enige jaren, daardoor zijn er gelukkig genoeg mensen te vinden die net zo tevreden zijn over het product van Jacko als ik.

Hieronder enkele ervaren van andere.

Daarnaast ook nog een video van een deelnemer:

Voor meer ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie raad ik je aan om dit forum door te lezen.


Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Ik ben super enthousiast geworden tijdens het volgen van de cursus en hoop dat ik jullie ook nieuwsgierig heb gemaakt.

Mijn enthousiasme heeft ermee te maken dat ondanks de cursus Affiliate marketing revolutie wordt genoemd, het echt zoveel meer is!

Je leert namelijk alles om een blog op te zetten, deze goed in te richten om vervolgens goed gevonden te worden op Google, en waar je goed op moet letten met het maken van blogs, tot het verdienen van commissies.

Jacko deelt alles met je en wil je ook echt helpen om je doel te bereiken.


Op moment van schrijven 4 websites

Hier heb ik deze cursus al op 4 websites toegepast en er gaan komende jaren zeker nog meer websites komen.

Ik voeg namelijk steeds meer waardevolle informatie toe op mijn websites waardoor ik meer bezoekers krijg en daardoor weer meer commissies.

Mijn eerste website was deze fitness blog, mijn 2e website was een review website, mijn 3e website was een reisblog (ligt momenteel stil) en mijn 4e website is een geld verdienen niche en zo zijn er al plannen voor een 5e en 6e website 🙂

En stel je voor hoe veel dit over enkele jaren zal zijn. Hieronder een voorbeeld van 3 maanden.

Voorbeeld 3 maanden. Begin ook nu!

Wat heb ik al verdiend aan Affiliate marketing?

Hier ben ik momenteel in het bezit van meerdere websites, ook omdat ik uiteindelijk volledig eigen baas wil zijn.

Uiteindelijk doel is mijn salaris verdienen door middel van mijn websites en als hobby Online coaching geven.

Hier zie je het bewijs dat het echt werkt. Met datums en op naam.

Voor € 47,00 leer je zo ontzettend veel, wacht niet langer 🙂


Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor deze complete cursus betaal je € 47,00. Ik vind een prijs altijd erg persoonlijk en zal er niet snel een mening over geven.

Wel heb ik zoveel aan deze website gehad van het bouwen van een website tot mijn eerste commissies waarmee ik mijn server kosten eruit haal, dat ik alleen maar kan zeggen dat deze cursus het geld echt waard is!

Je betaald het bedrag maar 1 keer en daarvoor krijg je jarenlange updates waardoor we nu al op versie 4.0 zitten.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht het product toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan hoef je maar een mailtje te sturen en krijg je binnen 30 dagen netjes je geld terug.


Affiliate marketing revolutie Conclusie en mijn ervaring.

Zoals ik al eerder aangaf ben ik super enthousiast over de affiliate marketing revolutie, en dat heeft puur te maken dat het zo’n compleet plaatje is. Je wordt van begin tot einde door middel van video’s begeleid door Jacko die alles op een duidelijke manier uitlegt en door middel van de video’s ook duidelijk ziet wat je moet veranderen.

De focus ligt dus niet alleen op Affiliate Marketing, maar ook op het bouwen van een website. Waar moet ik op letten, hoe moet ik een domein naam vastleggen, en waar moet ik van Google rekening mee houden? Echt alles komt aan bod.

Zoals Jacko ook mooi zegt: Het maakt niet van wat voor achtergrond je komt, of je een diploma hebt ja of nee. Slim of helemaal niet zo slim bent of je een man of een vrouw bent.

Dit maakt allemaal niks uit, op het internet is iedereen gelijk. Iedereen kan dit doen en geld verdienen op het internet is zeker mogelijk. En dat doe je met alle informatie die je nu voor je hebt staan (de cursus).

Neem net als ik de stap naar een eigen website en wie weet wel meer en verdien je eigen inkomen!

Mocht Affiliate Marketing niet jouw ding zijn, neem dan zeker een kijkje in mijn Dropshipping Kennisbank waarmee je gemakkelijk een webshop gaat beginnen.

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie