Viral Academy Review van Sophia Meijer + Ervaringen + Kortingscode (2022)

Viral Academy van Sophia Meijer is de cursus die je nodig hebt als je wilt leren hoe jij geld kunt verdienen met TikTok. Dit platform heeft onderhand meer dan een miljard gebruikers en dus zeker het ideale platform om hier geld te verdienen.

In deze Viral Academy Review zal ik je een rondleiding geven door de modules en de cursus zelf. Daarnaast deel ik ook mijn ervaringen.

Mocht je op zoek zijn naar een Viral Academy kortingscode? Dan heb ik goed nieuws want ik heb een kortingscode voor maar liefst 200 euro korting.

Hier had ik mijn eerste commissie al na 5 tiktok berichten door mensen te sturen naar mijn instagram waar ik vervolgens Affiliate Marketing kon toepassen. Zodra je 1000 volgers hebt kan je binnen tiktok ook een link plaatsen en gaat het alleen maar nog sneller!

Leestijd: 17 minuten


Wil je gelijk starten? Gebruik dan code MARC200 in dit winkelmandje voor 200 euro korting. Ook in termijnen geldig.

Inhoudsopgave


Wie is Sophia Meijer?

Sophia Meijer is de oprichtster van de Viral Academy en hoort met haar 21 jaar naar mijn mening bij een mooi rijtje van jonge succesvolle ondernemers zoals Joshua Kaats met zijn Dropship Academy en Jelline Brands met haar Cash Cow Academy.

Ze is bezig met verschillende businessmodellen zoals cash cow channels, affiliate marketing en dus ook TikTok.

Met TikTok heeft ze momenteel al meer dan 100.000 volgers en ze verdiende met 4.000 volgers al tussen de 10k-15k per maand. Tel uit je winst.

Dit verdienmodel is ook voor iedereen toepasbaar aangezien het mogelijk is om online te gaan zonder jezelf op te nemen.

Uiteindelijk heeft ze doen besluiten om al haar kennis te delen in een eigen cursus om al haar kennis te gaan delen.

Op deze foto zie je Sophia Meijer, de oprichtster van Viral Academy
Sophia Meijer

Wat houdt de Viral Academy cursus in?

De Viral Academy is de ultieme cursus die je stap voor stap gaat leren hoe jij geld kunt verdienen met TikTok. Dit platform bevat momenteel meer dan 1 miljard gebruikers en is daardoor zeer geschikt om geld mee te verdienen.

Daarnaast ga je ook in deze cursus leren hoe je video’s online gaat zetten zonder jezelf te filmen en dat net als bij YouTube je video’s altijd online zullen blijven staan waardoor je dus een constant en passief inkomen kan creëren.

Sophia Meijer gaat je in deze cursus gemaakt met hoge kwaliteit huddle alles leren in maar liefst 12 modules en 61 lessen. Daarnaast krijg je ook toegang tot verschillende casestudies zoals hoe je van 0 naar 100.000 volgers gaat. Dit kan je dus zo overnemen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot een discord omgeving waarin je gezellig kan chatten, vragen kan stellen maar vooral met gelijkgestemde bent. Daarnaast is er via deze discord ook wekelijkse groepscoachings.

In het volgende hoofdstuk deel ik weer een video review en geef ik je een korte rondleiding door de cursus zodat je precies ziet wat je allemaal zal krijgen in deze cursus.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Viral Academy

Viral Academy Review [VIDEO]

Bewegend beeld zegt vaak meer dan een geschreven review, daarom geef ik je in onderstaande video een korte rondleiding door de cursus en bespreek ik de voor- en nadelen.

Starten met de Viral Academy? Gebruik dan code MARC200 voor 200 euro kassakorting of gebruik MARC200 via de algemene actiepagina.


Voor wie is Viral Academy Geschikt?

Deze cursus en dit verdienmodel is zo ingericht dat het eigenlijk voor iedereen geschikt is en dat heeft ermee te maken dat je ook video’s kunt opnemen waar je zelf niet op hoeft te staan.

Dit alles word je stap voor stap uitgelegd door 60 lessen en verschillende casestudies.

Wel moet je rekening houden dat die verdienmodel vooral voor mensen met een lange adem is want er gaat een aardige tijd overheen om volgers te krijgen. Daarnaast zal je een behoorlijk aantal video’s online moeten gaan zetten en dit kost uiteindelijk tijd.

Ben je zelf iemand die nauwelijks tijd heeft, dan raad ik dit verdienmodel niet aan. Heb je geen tijd maar wel geld dan is het wel mogelijk omdat je de video’s ook kunt laten maken en dit komt ook terug in deze cursus.


Waar bestaat de Viral Academy uit?

Mocht je besluiten om de Viral Academy te kopen dan krijg je toegang tot een mooie huddle cursus omgeving met maar liefst 60 lessen en 12 modules. Daarnaast krijg je ook enkele casestudies en je krijgt toegang tot een actieve discord omgeving waarin je al je vragen kan stellen en samen met gelijkgestemde bent.

Hieronder ga ik kort door de modules zodat je een beetje ziet waar je allemaal toegang tot krijgt.

Module 1: Introductie

Tijdens de eerste module maken we kennis met Sophia Meijer en hoe zij in aanraking is gekomen met het verdienmodel tiktok. We zien dat ze een dropshipping achtergrond heeft en een affiliate marketing achtergrond en beide kunnen ook worden toegepast op tiktok video’s.

Daarnaast worden de voordelen van geld verdienen met tiktok uitgelegd. Enkele voordelen:

 • Je hoeft in beginsel niet ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel
 • Zolang een video online staat, kan het altijd bekeken worden, dus kun je een passief inkomen genereren
 • Je betaalt geen omzetbelasting – let op: wel inkomstenbelasting
 • Geen klantenservice nodig
 • Je kunt gemakkelijk zelf beginnen of juist goedkoop uitbesteden 
 • Je kunt locatie onafhankelijk werken en overal ter wereld geld verdienen

Daarnaast krijg je in deze module ook toegang tot de discordgroep vol met gelijkgestemde.

Op deze foto zie je Module 1: Introductie van de Viral Academy

Module 1 bevat de volgende 4 lessen:

 1. Introductie Academy
 2. Verdienmodel introductie
 3. Sophia Meijer introductie
 4. Word lid van de Discordgroep

Module 2: Persoonlijke voorbereiding

Module 2 ga je alles leren over het creeren van de juiste mindset. Dit is echt nodig wat ook dit verdienmodel is gebaseerd op tijd (en geduld). Je zal consistent moeten zijn met het uploaden van video’s en uiteindelijk gaan leiden naar volgers wat weer gaat leiden naar een passief inkomen.

Daarnaast is er ook een les voor een money mindset en dat heeft ermee te maken dat veel mensen soort van bang zijn om over geld te praten terwijl je juist moeten denken dat niks onmogelijk is als je ergens voor wilt gaan. Wil je 10k per maand gaan verdienen? Dit is zeker mogelijk.

Daarnaast krijg je in deze module ook opdrachten zodat je nu al aan een betere mindset gaat werken. Ook ga je leren hoe je doelen moet stellen.

Module 2 bevat de volgende 3 lessen:

 1. Mindset en consistentie
 2. Money Mindset
 3. Doelen stellen

Module 3: Verschillende soorten content

Het voordeel van dit verdienmodel is ook dat je volledig in eigen hand hebt of je wel zelf in beeld wilt of niet. Uiteraard kan het zijn dat als je wel in beeld komt dat je volgers iets meer een persoonlijke brand met je opbouwen en daardoor wellicht sneller views en volgers gaat krijgen.

Er zijn gelukkig genoeg voorbeelden dat TikTok kanalen waar niemand in beeld komt net zo succesvol of zelfs succesvoller kunnen worden zonder persoonlijkheid. Dus heb je camera angst? Dan hoef je je dus zeker geen zorgen te maken en kan je minstens net zo succesvol worden met TikTok dan iemand die wel in beeld komt.

Daarnaast komen nog lessen voorbij waar je TikTok kan toepassen voor een bedrijf bijvoorbeeld. Hier heb ik een TikTik kanaal die toepasbaar is op 1 van mijn websites. Zo kon ik dus erg gemakkelijk daar informatie vanaf halen en daar video’s van maken.

Module 3 bevat de volgende 4 lessen:

 1. Zonder persoonlijkheid
 2. Met persoonlijkheid
 3. Voor bedrijven en brands
 4. Voor iemands bedrijf (Tiktok Manager Freelancer)

Module 4: Nichemarkt kiezen

Tijdens de 4e module ga je kennis maken met de verschillende niches waaruit je kan kiezen. Sophia laat ons ook weten dat we bijvoorbeeld op een later moment nog kunnen wisselen van niche. Wel is het belangrijk dat je een niche kent waar je een passie in hebt zodat je ook echt kan volhouden en niet zal opgeven.

Geld verdienen met TikTok is voor mensen met een lange adem dus dan is het erg belangrijk dat jij ook verstand hebt van die niche. Ben jij geen sporter en je kiest wel voor een fitness niche, dan zal je na enkele weken al geen motivatie meer hebben omdat je geen inspiratie hebt voor je video’s.

Het leuke van deze cursus vind ik zelf dat dit verdien model ook erg lijkt op mij als blogger met affiliate marketing. Net als je met bloggen specifiek schrijft ga je sneller bezoekers krijgen, dit geld ook met TikTok. Hoe specifieker je niche is, je sneller je dus views en volgers gaat krijgen.

In deze module ga je ook kijken wat een niche is met potentie anders kan je net zo goed niet beginnen.

Op deze foto zie je Module 4: Nichemarkt kiezen van de Viral Academy

Module 4 bevat de volgende 3 lessen:

 1. Kies de ideale nichemarkt voor jou
 2. Specifieke nichemarkt kiezen
 3. Nichemarkt met potentie kiezen

Module 5: Algemene voorbereiding

Enige module die naar mijn mening iets uitgebreider had gemogen. Je krijgt hier namelijk alleen te horen dat je een TikTok account moet aanmaken en dat je deze bijvoorbeeld moet koppelen aan je instagram account.

Het was fijner geweest als je hier toegang krijgt tot een video waarin je stap voor stap ziet hoe je een account moet aanmaken en hoe je deze moet koppelen aan je instagram.

Het voordeel is wel dat als je ook instagram hebt dat het dan mogelijk is dat mensen je ook gaan volgen op instagram en daardoor nog een groter aantal volgers gaat krijgen.

Module 5 bevat de volgende les:

 1. TikTok account maken en koppelen met Instagram

Module 6: TikTok algoritme uitgelegd

Wellicht heb je net als ik Instagram en heb je last van het algoritme en zien veel van je volgers je posts bijvoorbeeld niet. Wil je het algoritme verslaan daar dan heb je een strategie nodig en dat is met TikTok precies hetzelfde.

In deze module krijg je dus de gehele strategie uitgelegd hoe jij maximaal restultaat gaat behalen en hoe je het maximale uit deze TikTok Algoritme kan halen.

Aangezien Sophia precies weet wat wel of niet werkt, ga je dankzij deze module precies doen wat wel werkt.

Op deze foto zie je Module 6: TikTok algoritme uitgelegd van de Viral Academy

Module 6 bevat de volgende 13 lessen:

 1. Hoe kom je op de For You Page?
 2. Hoe vaak moet je posten?
 3. Op welke tijden moet je posten?
 4. Doet het licht in je video ertoe?
 5. Doet engagement ertoe?
 6. Wat doen beschrijvingen en hashtags?
 7. Wat is het effect van tekst in je Tiktok?
 8. Overgang van het ene beeld in het andere beeld
 9. Trending muziek
 10. Het vinden van trends in jouw niche voor content ideeën
 11. Hoe maak je content binnen 5 minuten?
 12. Waarom je geen weergave krijgt op Tiktok
 13. Hoe weet je of je een shadow ban hebt en hoe kom je er vanaf?

Module 7: Belangrijkste factoren voor succesvol TikTok-account

Module 7 is naar mijn mening een erg waardevolle module en dat heeft ermee te maken dat je verschillende factoren te horen krijgt die uiteindelijk gaan leiden hoe succesvol jij gaat worden en hoeveel geld je gaat verdienen met dit mooie verdienmodel.

Dit betekent dus dat als jij al deze factoren gaat toepassen dat je gelijk een goede start zal gaan maken. De laatste les is ook een erg waardevolle les want hierin krijg je een strategie hoe je 10k volgers kan krijgen in 10 dagen.

Op deze foto zie je Module 7: Belangrijkste factoren voor succesvol TikTok-account van de Viral Academy

Module 7 bevat de volgende 11 lessen:

 • Virale formule
 • Hoe ga je door het dak heen op Tiktok zonder volgers?
 • 1 op 1 content
 • Hoe zorg je dat meerdere mensen zich kunnen vinden in jouw content (relatable
 • Samenwerkingen
 • Content die later viraal gaat
 • Deel 1, 2 en 3
 • De beste Tiktok functies die je kunt gebruiken
 • De focus hoort vooral hierop te zijn
 • Zet kijkers (weergave) direct om in volgers
 • Hoe krijg je 10k volgers in 10 dagen?

Module 8: Strategie maken

Met het hebben van doelen is het belangrijk dat je een strategie maakt om er naartoe te werken. Of dit nu is om bijvoorbeeld af te vallen of financieel onvergankelijk te worden.

Zonder strategie zal je namelijk merken dat je binnen enkele weken bijvoorbeeld al motivatie kwijt raakt omdat je geen duidelijk doel hebt. Dit is precies wat je in module 8 gaat leren. Het maken van een duidelijke strategie zal er namelijk toe leiden dat je meer succes gaat hebben.

Module 8 bevat de volgende 5 lessen:

 1. Waarom en hoe?
 2. Doelen stellen
 3. Marktonderzoek
 4. Mijn persoonlijke strategie uitgelegd
 5. Hoe gebruik je Tiktok analytics

Module 9: Dit moet je vooral NIET doen

Sophia Meijer heeft zelf uiteraard ontzettend veel ervaring met TikTok en dat precies wat terug gaat komen in deze module, je krijgt namelijk lessen van dingen die je NIET moet doen.

Daarnaast laat Sophia je ook precies weten wat voor gevolgen sommige beslissen hebben en dit gaat er echt voor zorgen dat jij het straks in 1 keer goed gaat doen en dat je geen uren gaat verspillen over hoe het juist niet moet.

Module 9 bevat de volgende 3 lessen:

 1. Tiktok’s verwijderen & Copyright problemen
 2. Nieuwe accounts
 3. Neppe engagement

Module 10: €10K+ per maand verdienen met TikTok

Tijdens module 10 ga je alle tools tot je beschikking krijgen die het mogelijk maken om €10k+ per maand te gaan verdienen met TikTok. De reden dat ik dit verdienmodel erbij hebt gepakt is omdat ik al veel ervaring had met affiliate marketing (15 websites).

Ik kon dus al die samenwerkingen over zetten in TikTok video’s. Mocht je overigens nog geen ervaring hiermee hebben is dat ook geen probleem want dat is precies wat je gaat leren in deze module.

Overigens is dat zeker niet het enige wat je gaat leren, je gaat bijvoorbeeld ook leren hoe je dropshipping kan toepassen en hoe je een personal brand kan gaan worden door nog bekender te worden doordat je je richt op een bepaalde nichemarkt.

Op deze foto zie je Module 10: €10K+ per maand verdienen met TikTok van de Viral Academy

Module 10 bevat de volgende 7 lessen:

 1. Samenwerkingen met bedrijven
 2. Affiliate marketing
 3. Dropshipping via Tiktok
 4. Organisch verkeer voor brands en bedrijven
 5. Word een Tiktok Manager
 6. Personal brand
 7. Bekend worden

Module 11: Adverteren op TikTok

Wat voor verdienmodel je ook toepast, je hebt altijd de mogelijkheid om te adverteren. Dit kan op Instagram, facebook of zoals ik mijn blogs adverteer op google ga je in deze 11e module ook leren hoe je kan adverteren op TikTok.

Daarnaast ga je vooral ook leren hoe je je video’s moet analyseren zodat je het maximale eruit gaat halen. Lopen bepaalde advertenties erg goed? Dan kan je deze juist gaan opschalen zodat je nog meer kan verdienen.

Module 11 bevat de volgende 2 lessen:

 1. Adverteren op Tiktok
 2. Data van de advertenties analyseren en aanpassen

Module 12: Veelgestelde vragen

Tijdens de laatste module bespreekt Sophia enkele veel gestelde vragen. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je moet posten en hoe je aan je eerste 1000 volgers moet komen. Daarnaast ook een belangrijke en dat is hoe je moet opschalen.

Module 12 bevat de volgende 5 lessen:

 • Reposten uitgelegd
 • Wanneer moet je meer posten?
 • Hoe kom je aan je eerste 1.000 volgers?
 • Opschalen en automatiseren
 • De volgende stappen

Wat vind ik van de modules?

Sophia bewijst dat de lessen van een cursus geen 20 minuten hoeven te zijn in deze cursus want ondanks dat de lessen tussen de 1 en 3 minuten per stuk zijn, zijn ze duidelijk en weet ze goed waar ze over praat.

Een enkele keer had het wel iets uitgebreider gemogen en had je wellicht meer gehad aan een duidelijke sheet met uitleg in plaats van alles horen maar gelukkig kan je onbeperkt vragen stellen en is deze cursus nog maar net uit en zal hij zeker nog worden aangevuld in de toekomst.

Ook komen er nu en dan wel afbeeldingen door de lessen wat het zeker iets duidelijker maakt. Gelukkig krijg je levenslang toegang dus dat komt helemaal goed.

Module 5 had naar mijn mening iets uitgebreider gemogen waarbij je bijvoorbeeld stap voor stap een TikTok account ging aanmaken.


Direct starten met korting?

Ben je na het zien van deze modules overtuigd en wil je ook beginnen met geld verdienen met TikTok? Zo ja dan heb ik goed nieuws want ik heb een kortingscode voor maar liefst 200 euro korting.

Dan betaal je geen 997 euro maar slechts 797 euro. Gebruik nu kortingscode MARC200 in dit winkelmandje en begin nu!


Welke gratis bonussen krijg je meegeleverd?

Als je een kijkje neemt op de website van Sophia Meijer dan zie je dat er verschillende bonussen bij zitten. Hieronder zal ik ze even kort uitlichten:

Bonus 1: Viral Community

Je krijgt toegang tot de Viral Community vol met gelijkstemde. Dit platform loopt via discord en is te gebruiken op zowel een computer als mobiele telefoon. Ben jij iemand die vragen heeft na de lessen? Dan kan je die hier allemaal stellen.

Er zitten namelijk al 50+ online ondernemers in die al ervaring hebben met dit verdienmodel en je dus bij alles kunnen helpen mocht je vragen hebben. Je moet wel rekening houden dat op moment van schrijven deze cursus nog ontzettend nieuw is en dat er steeds meer mensen bij gaan komen komende tijd.

Op deze foto zie je Bonus 1: Viral Community van de Viral Academy

Er zijn overigens verschillende kanalen zoals je hierboven kunt zien, dit zijn een paar voorbeelden:

 • Vragen over de Basis – TikTok
 • Vragen over de Basis – Nichemarkt
 • Een kanaal over vragen over geld verdienen.
 • Verschillende kanalen over bijvoorbeeld Crypto of Nfts.

Bonus 2: 52 Groepscoachings per jaar

Naast toegang tot de Community krijg je ook elke wekelijkse groepscoaching waar je al je vragen kan stellen. Hier worden ook regelmatig onderwerpen besproken die op dat moment spelen.


Bonus 3: Geld verdienen met gezicht op TikTok

Voor het eerst met je gezicht in beeld kan behoorlijk eng zijn, dat is dan ook de reden dat Sophia een aparte les heeft opgenomen waarin ze je stap voor stap hoe je zelf gemakkelijk video’s kunt opnemen en je angsten overwint.


Bonus 4: Geld verdienen zonder gezicht op TikTok

Uiteraard kan het ook juist zijn dat je gewoon zonder in beeld te komen video’s gaat maken. Ook hier krijg je een duidelijke uitleg over zodat je helemaal zelf de keuze kunt gaan maken.


Bonus 5: Dropshipping via TikTok

Naast het toepassen van affiliate marketing kan je ook beginnen met dropshipping. Hier ga je dus producten verkopen/promoten die je zelf niet op voorraad hebt. Zo kan je bijvoorbeeld unboxing video’s maken waar je pakketjes gaat uitpakken en daar kan je dan naartoe gaan linken bijvoorbeeld.

Op deze foto zie je Bonus 5: Dropshipping via TikTok van de Viral Academy

Zijn er nog soortgelijke verdienmodellen?

Naast dat ik mijn geld verdien via Affiliate Marketing en nu per heden met TikTok deed ik dat ook al via YouTube en dan kan ik deze cursus ook aanraden:

 • Cash Cow Academy: Jelline Brands gaat je in deze cursus stap voor stap uitleggen hoe je geld kan verdienen via YouTube. Dit doe je namelijk door middel van het krijgen van zoveel mogelijk views zodat je daarna via advertenties geld kan verdienen. Ook hier heb ik een kortingscode van 200 euro korting. Overigens vind ik persoonlijk TikTok nog leuker en dat heeft ermee te maken dat je daar verschillende verdienmodellen op kan toepassen.

  Of lees nu mijn Cash Cow Adademy Review.

Wat zijn de Viral Academy ervaringen van andere cursisten?

Op moment van schrijven is deze cursus letterlijk nog maar enkele weken oud dus veel ervaringen zijn er nog niet. Wel staat de Viral Academy Trustpilot al op een 4.1 van 5 reviews dus dat is zeker een positief begin.

Hieronder enkele ervaringen hieruit:

Op deze foto zie je de Viral Academy trustpilot met ervaringen

Wat vind ik van Sophia Meijer?

Zo, je weet nu precies wie Sophia Meijer is. Aangezien ik in deze Viral Academy Review uitgebreid mijn ervaringen en mening deel wil ik dat uiteraard ook nog even doen over Sophia Meijer.

Het wordt snel duidelijk in de cursus dat Sophia er ontzettend veel over weet want ze legt alles erg duidelijk uit. Ze is vakkundig, ze is sympathiek en ze probeert veel mensen te helpen als er vragen zijn en reageert overal ook snel op. Dit kan bijvoorbeeld in de community zijn maar ook per email.

Het leuke vind ik dat Sophia al verschillende verdienmodellen heeft geprobeerd in het verleden en net als ik ondernemersbloed heeft. Dit zorgt ervoor dat ze ook andere mensen hiermee kan helpen als het gaan om geld verdienen.

Enige nadeel die ik me kan bedenken is dat ik de lessen vrij kort vind en dat het hier en daar iets uitgebreider had gemogen of dat je bijvoorbeeld met haar beeldscherm mee kijkt zoals je in steeds meer cursussen ziet. Wel is de cursus nog maar net uit en je kan al beginnen voor een introductieprijs van 997 euro en kortingscode MARC200 gebruiken waardoor je nog maar 797 betaald.


Viral Academy voor- en nadelen:

Voordelen:

 • Verdienmodel wat voor iedereen geschikt is: Je hebt zelf de keuze om een kanaal te maken met zowel zonder persoonlijkheid (je hoeft zelf nooit in beeld) als met persoonlijkheid (wel in beeld). Daardoor voor iedereen geschikt.
 • Sophia Meijer heeft enorm veel kennis: Het is duidelijk dat Sophia Meijer enorm veel weet want dit komt duidelijk terug in de lessen. Ze deelt naast veel kennis ook verschillende technieken die je zo kan toepassen.
 • Erg leuke cursus: De cursus zit leuk in elkaar. Doordat de lessen niet heel lang zijn ga je er snel doorheen, daarnaast krijg je ook verschillende opdrachten en ga je gelijk aan de slag. Ondanks dat de cursus nog erg nieuw is, is het zeker al gezellig in de community.
 • Praktijkvoorbeelden: Sophia komt met verschillende praktijkvoorbeelden en casestudies die je feitelijk zo kan overnemen.
 • Betaling in termijnen: Ben je iemand die nog niet zoveel geld te besteden heeft? Goed nieuws want deze cursus is ook aan te schaffen in termijnen zodat hij voor iedereen geschikt is om mee te beginnen.
 • Community + Wekelijkse coaching: Eigenlijk begint het pas nadat je de cursus hebt gevolgd, je hebt namelijk wekelijkse coaching waar verschillende onderwerpen worden besproken en waar je vragen kan stellen. Ook is er een community.
 • Lage introductieprijs + levenslang toegang: Momenteel kan je al beginnen voor 797 euro als je mijn kortingscode MARC200 gebruikt. Hier krijg je ook levenslang toegang. Ik weet zeker dat de lessen nog uitgebreider gaan worden waar nodig en dat het een zeer complete cursus is.

Nadelen:

 • Korte lessen: Ondanks dat de cursus zeker compleet genoeg is zijn de lessen relatief kort. Allemaal tussen de 1 en 3 minuten. Daardoor heb je soms het gevoel dat je wat informatie mist of dat het net iets uitgebreider had gemogen. Of ik ben verwend met lange lessen uit andere cursussen. (wel is ze al bezig nieuwe lessen op te nemen en je hebt levenslang toegang)
 • Verdienmodel met lange adem: Het enige nadeel van dit verdienmodel is dat je de nodige uren erin moet spenderen om de nodige video’s te maken. Daardoor zullen je volgers gaan oplopen wat uiteindelijk zal leiden naar een passief inkomen aangezien de video’s altijd online staan.

Hoeveel kost de Viral Academy?

Doordat deze TikTok cursus nog zo nieuw is kan jij al beginnen voor een introductieprijs van 997 euro. Daarnaast kan je mijn kortingscode MARC200 toepassen voor maar liefst 200 euro korting waardoor je het volgende betaald:

 • Bij een éénmalige betaling geen 997 euro maar 797 euro.
 • Kies je voor 2 maandtermijnen van 597 euro, dan betaal je de eerste termijn maar 397 euro.
 • Bij 3 maandtermijnen van 447 euro betaal je de eerste termijn 247 euro.

Overigens zijn deze prijzen exclusief btw. Dit heeft ermee te maken dat je met dit verdienmodel een eigen bedrijf kan opzetten en uiteindelijk de btw kan terug vorderen.


Garantie

Bij deze cursus dien je binnen 7 dagen na het sluiten van deze overeenkomst schriftelijk per mail op te zeggen als je recht wilt op geldteruggave. Daarnaast is de voorwaarde dat je maximaal de eerste 7 lessen hebt bekeken uit de eerste 2 modules. Heb je lessen uit andere modules bekeken dan vervalt het annuleringsrecht.


Conclusie: Viral Academy kopen of niet?

Viral Academy is momenteel wellicht de ultieme cursus als het gaat om geld verdienen met TikTok. Sophia Meijer gaat je alles stap voor stap uitleggen en daarnaast kan je verschillende verdienmodellen gaan toepassen binnen TikTok.

Het feit dat Sophia Meijer ondernemersbloed heeft is een groot voordeel want naast vragen over TikTok beantwoord ze ook vragen over alle verdienmodellen zoals affiliate marketing en dropshipping en onder het ondernemen zelf.

Daarnaast mocht TikTok uiteindelijk niks voor je zijn, dan kan je bijvoorbeeld ook wat je hebt geleerd over affiliate marketing gaan toepassen op blogs net als ik. Hier heb ik naast het schrijven van blogs ook geld verdienen met TikTok erbij heb genomen.

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je aan een abonnement vast zit want het is een éénmalige aanschaf met levenslang toegang en toekomstige updates.

Ook is dit verdienmodel echt voor iedereen geschikt aangezien je de keuze hebt om zonder gezicht in beeld te komen of uiteraard wel met gezicht.

Ook starten met geld verdienen met TikTok? Start dan nu samen met Sophia Meijer in dit mooie verdienmodel! Gebruik mijn kortingscode MARC200 in het winkelmandje voor 200 euro korting of ga eerst nog naar haar actiepagina voor meer informatie.


Viral Academy FAQ (veel gestelde vragen)

 • Hoe kan ik geld verdienen met TikTok?

Zodra je aan een bepaald aantal volgers komt zal je geld gaan verdienen. Dit zal vanaf 5.000 tot 10.000 volgers interessant zijn. Daarnaast zijn er verschillende verdienmodellen die je kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan Affiliate Marketing, sponsordeals of dropshipping.

 • Is er een Viral Academy kortingscode?

Ja, goed nieuws! Met kortingscode MARC200 krijg je maar liefst 200 euro korting! Deze kortingscode is ook te gebruiken bij de keuzes in termijnen en wordt dan in minder gebracht van het eerste termijn.

 • Hoeveel tijd kost het?

Aangezien je verschillende opties hebt om dit verdienmodel toe te passen komt het op het volgende neer:

 1. Met gezicht: Rond de 1 a 2 uur per dag voor 1-3 video’s.
 2. Zonder gezicht: Rond de 1 uur per dag voor 1-3 video’s.
 3. Uitbesteden: Rond de 60 minuten per week voor het analyseren voor bijvoorbeeld advertenties.
 • Hoeveel geld heb ik nodig om te starten?

Naast het aanschaffen van deze cursus heb je nog een videobewerking programma nodig, die heb je al voor 10 euro per maand bijvoorbeeld en een ringlicht 20-100 euro. Ben je iemand die het volledig uit handen wil geven? Dan ben je $30 tot $100 per maand kwijt, Dit is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad


Print Friendly, PDF & Email

Viral Academy

997 euro
8.5

Inhoud

8.5/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

7.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Verdienmodel wat voor iedereen geschikt is: Je hebt zelf de keuze om een kanaal te maken met zowel zonder persoonlijkheid (je hoeft zelf nooit in beeld) als met persoonlijkheid (wel in beeld). Daardoor voor iedereen geschikt.
 • Sophia Meijer heeft enorm veel kennis: Het is duidelijk dat Sophia Meijer enorm veel weet want dit komt duidelijk terug in de lessen
 • Praktijkvoorbeelden: Sophia komt met verschillende praktijkvoorbeelden en casestudies die je feitelijk zo kan overnemen.
 • Community + Wekelijkse coaching: Eigenlijk begint het pas nadat je de cursus hebt gevolgd, je hebt namelijk wekelijkse coaching waar verschillende onderwerpen worden besproken en waar je vragen kan stellen.
 • Lage introductieprijs + levenslang toegang: Momenteel kan je al beginnen voor 797 euro als je mijn kortingscode MARC200 gebruikt.

Minpunten

 • Korte lessen: Ondanks dat de cursus zeker compleet genoeg is zijn de lessen relatief kort. Allemaal tussen de 1 en 3 minuten. (wel is ze al bezig met nieuwe lessen aan het opnemen dus cursus zal steeds uitgebreider worden)

Plaats een reactie