Review: The Unstoppable Mindset – Jia Ruan

Mindset is alles, een juiste mindset gaat ervoor zorgen dat jij meer resultaten gaat bereiken in het leven of met sportieve doelen zoals krachttraining of als je je wilt afvallen of op financieel gebied

Daarom wil ik jou ook meenemen naar deze The Unstoppable Mindset Review die jouw de kans gaat geven om iets aan je mindset te gaan doen in positieve zin.

En aangezien een juiste mindset overal van toepassing is, past dit ook zeker in een fitness blog.

Mocht je Jia Ruan nog niet kennen? Download dan hier zijn gratis e-book en audioprogramma


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van The Unstoppable Mindset?

De verkoper van deze mindset cursus is Jia Ruan. Wellicht ken je deze naam ook van mijn Bol masterclass review

Zoals ik ook in de zojuist genoemde review heb vermeld is Jian Ruan eigenaar van het bedrijf Unstoppable en is hij enorm goed bezig met trainingen geven die ervoor kunnen zorgen dat je een passief inkomen kan creëren of zoals deze cursus de juiste mindset kan creëren.

Op deze foto zie je de verkoper van The Unstoppable Mindset
Jia Ruan

Wat houd de cursus Unstoppable Mindset precies in?

Mindset is zo ontzettend belangrijk, elke beslissing die jij maakt in het leven heeft een juiste mindset nodig. Heb je bepaalde sportdoelen dan is alleen discipline niet genoeg, met de juiste gedachte worden doelen een stuk gemakkelijker!

Unstoppable Mindset gaat je in 4 weken en heel veel lessen leren om de goede mindset te krijgen om succesvol te worden.

Dit is uiteindelijk op elke gebied, of het nu persoonlijke doelen zijn of zakelijker doelen, het komt overal terug.

Op deze foto zie je een voorbeeld van de The Unstoppable Mindset
Unstoppable Mindset


Wat krijg je precies?

De gehele cursus duurt zoals hierboven vermeld 4 weken, elke week krijg je verschillende lessen

Deze cursus werkt hetzelfde als de Bol Masterclass en de Agency Masterclass, je krijgt per week een groot aantal video’s en daar ga je rustig doorheen. Vaak kijk je video’s ook meer dan 1 keer om ze goed te begrijpen.

Week 1 – Unleash Yourself

In de eerste week krijg je door middel van 5 lessen een goede introductie over hoe deze cursus precies in elkaar zit.

Uiteraard zal Unstoppable Mindset ervoor zorgen dat je het maximale eruit halen, dus vanaf les 2 ga je gelijk aan de gang over het vastzetten van doelen en hoe jij je mindset daarop kan richten.

Les 3 tm les 5 gaan er vooral over dat elke mens zijn eigen blueprint (blauwdruk) heeft en dus uniek is. Je gaat in deze lessen leren om dit te waarderen en daar de juiste keuzes mee te maken.

Op deze foto zie je de omgeving van de cursus The Unstoppable Mindset
Voorbeeld hoe week 1 eruit ziet

Week 2 – Old Identity

Na de eerste week zijn we over het algemeen nog rustig begonnen, week 2 bestaat namelijk uit maar liefst 7 lessen.

In deze week ga je vooral veel naar jezelf kijken en dit doe je door zo eerlijk mogelijk tegen jezelf te zijn. Je gaat ook kijken naar vroeger en de keuzes die je hebt gemaakt naar de toekomst en de keuzes die je wilt gaan maken met welke mindset hierbij kan helpen.

Ook ga je in deze cursus leren om een nieuwe identiteit te worden die nog beter bij je past en dat doe je door te kijken wie je juist niet wilt zijn.

Dit alles doe je door middel van je brein opnieuw herprogrammeren zodat er ruimte is voor een nog betere mindset en een betere versie van jezelf

Week 2

Week 3 – New Identity

De reden dat je deze Unstoppable Mindset wilt doen is om te leren om een betere en juiste mindset te krijgen en daar hoort eigenlijk ook een nieuwe identiteit bij.

Je leert zoveel in deze cursus dat je echt positiever in het leven gaat staan!.

Deze week leer je onder andere

Week 3

Week 4 – The Final Steps

De laatste week maar zeker niet de minste, in deze week worden echt de puntjes op de i gezet en gaat deze gehele cursus ervoor zorgen dat je een nieuwe identiteit krijgt die gaat zorgen voor een juiste mindset

Lessen als dat je je niet moeten laten leiden door andere mensen en hoe je moet omgaan met negatieve mensen zonder je daar door te laten beïnvloeden.

Na deze week durf jij zonder angsten ergens voor te gaan en successen te boeken, of dit nu op het gebied van sporten is of op financieel gebied.

Mensen hebben vaak ook de angst om voor een zorgeloos leven te gaan, in deze lessen ga je leren om hiermee om te gaan en nooit meer stress te ervaren.

Week 4: Les 9 en 10 ontbreken op deze foto

Wat voor extra’s krijg je bij de The Unstoppable Mindset?

Unstoppable staat erom bekend dat ze meerdere extra’s bij hun curussen doen, dit deden ze ook met de bol masterclass en agency masterclass en dat doen ze ook met deze cursus.

De volgende extra’s zitten erbij:


Groepscoaching + Opnames!

Nadat je de cursus succesvol hebt afgerond krijg je elke week groepscoaching van Jia Ruan zelf om constant de lopende kennis en succes met je te delen zodat je constant in jezelf blijft investeren.

Mis je een keer een bijeenkomst, dan is dat geen probleem. Ze worden allemaal opgenomen!.


Facebook community groep Unstoppable Lions

Dit bedrijf weet hoe ze om moeten gaan met mensen die de cursus hebben aangeschaft want je komt in een Facebook groep samen met alle mensen die de cursus ook hebben aangeschaft, je staat er dus nooit alleen voor!.

Op deze foto zie je de facebook groep van de The Unstoppable Mindset
Op moment van schrijven zitten er al 263 mensen in deze groep.

Money Mastery Program

Wat voor een handige bonus is, is dat je gaat leren om geld te verdienen maar vooral ook om dit geld te behouden en niet weer kwijt te raken.

De The Unstoppable Mindset is dus niet alleen een mindset cursus, je gaat ook stappen daarna zetten om er financieel beter uit te komen.

Vasco Rouw gaat je deze geld tips geven.

Money Mastery Program

Reprogram Yourself Audio

Vanaf nu heb jij altijd een positieve mindset want daar gaat dit audioprogramma voor zorgen!. Met dit programma pas je het op jezelf toe maar ook zeker op je omgeving.


Daily Succes Program

Resultaten komen niet vanzelf en daar kan je zeker soms hulp bij nodig hebben, gelukkig zit deze bonus er bij want dit is een programma dat er voor gaat zorgen dat je de resultaten ook gaat halen.

Hier komen elke dag verschillende tips, opdrachten en challenges zodat je positief bezig blijft.


Wat zijn de The Unstoppable Mindset ervaringen van klanten?

Op moment van schrijven is de cursus nog vrij nieuw maar de makers van deze cursus zijn uiteraard niet nieuw want dat hebben ze al bewezen met de bol masterclass en agency masterclass.

Hieronder enkele reacties van mensen die de cursus momenteel hebben gedaan.


Wat betaal je voor deze cursus?

De cursus voor een juiste mindset en nieuwe identiteit kost je € 997,00. Je kan er ook voor kiezen om in 3 termijnen te betalen van € 397,00

Mocht je er wellicht aan zitten te denken om deze cursus te beginnen, dan kan je eerst de gratis Unstoppable Mindset e-boek en audioboek downloaden waarmee je een idee krijgt wat deze cursus inhoud.

Vanaf daar krijg je namelijk de optie om deze cursus aan te schaffen.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Om een enige twijfel iets weg te nemen bied deze cursus ook de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie aan, dit betekend dat mocht deze cursus niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Klik afbeelding voor hun homepagina

Conclusie en mijn ervaring over de cursus The Unstoppable Mindset van Jia Ruan

Ik ben persoonlijk erg positief over deze cursus en vind het super goed dat mensen nu de mogelijkheid om aan een betere en goede mindset te werken.

Een goede mindset gaat er echt voor zorgen dat je in een positieve flow gaat zitten en daardoor echt een grotere kans hebt om je doelen te gaan halen, of dit nu met sport te maken heeft of zakelijke doelen op financieel gebied.

The Unstoppable Mindset van Jia Ruan zit erg uitgebreid in elkaar en er komen echt heel veel lessen voorbij waar jij echt wat aan hebt, mijn ervaring is dan ook zeker dat je veel kan bereiken met een nieuwe mindset en dat deze cursus dat er zeker uit kan halen!

Mocht je vaak in een negatieve flow zitten en je hebt het gevoel dat je vaak twijfelt bij het maken van beslissingen of dat het aanleren van nieuwe gewoontes je moeilijk af gaat, wacht dan niet langer! Begin dan deze cursus nu!

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie