Review: Online geld verdienen startersgids van Mick van Zadelhoff

Online geld verdienen startersgids van Mick van Zadelhoff ,is een uitgebreide pdf die je een goed overzicht gaat geven van welke manieren er zijn om online geld te verdienen via affiliate marketing mocht je hiermee willen beginnen. In deze review duik ik dieper in op dit product.


Inhoudsopgave


Mick van zadelhof

Als ik online zoek op Mick van Zadelhof, dan kom ik er erachter dat hij achter de website demodernenomaden.nl zit. Hij is nog maar 25 jaar oud en is echt zijn dromen gaan volgen.

Mick is een echte digitale nomad, dit houd in dat hij lekker rond reist en ondertussen verdient

Mick van zadelhof

Hij heeft  een passief inkomen ontwikkeld dankzij online marketing. Waar hij vroeger dj was, begeleid hij tegenwoordig mensen die ook willen beginnen met internet marketing.

Om mensen extra informatie te geven betreft online marketing, is hij deze handige marketing gids begonnen.


Wat is het product ?

In de Online geld verdienen startersgids ga jij leren welke mogelijkheden er zijn die je kunt toepassen om geld te verdienen via internet marketing of affiliate marketing.

In deze pdf ga je in 51 pagina’s door 12 manieren die er zijn om te zorgen voor een passief inkomen.


Waar bestaat dit product uit ?

Zoals hierboven vermeld worden er 12 manieren uitgebreid besproken als je je wilt gaan verdiepen in de vorm van online marketing. Zoals in elke review ga ik iets dieper in op het product. Ik zal de manieren even kort uitdiepen.

 • Een eigen website als verdienmodel

Het boek begint met de bekendste manier van geld verdienen, namelijk via een eigen website. Deze manier pas ik ook regelmatig toe. Zo probeer ik een product zo uitgebreid mogelijk te reviewen en daar kan dan een link in staan naar het product.

De bezoekers worden zo goed en duidelijk mogelijk geïnformeerd naar een product wat hij of zij eventueel wilt kopen. Mocht het gekocht worden dan is het mogelijk dat de persoon die de review heeft geschreven, een kleine commissie over het aankoopbedrag krijgt.

Daarnaast komen er verschillende methodes voorbij, zoals een product verkopen via je website of door middel van advertenties.

 • Bloggen over alles en nog wat

Heb jij een passie over een product, dan kan je hier uiteraard ook over bloggen en anderen informeren. Dan kan je ook samenwerkingen aan gaan die betrekking hebben op dit product en gaan zorgen voor een commissie.

Uiteraard kan je nog zoveel willen bloggen, er zullen eerst mensen naar je blog moeten komen, dit hoofdstuk gaat dieper in wat deze verschillende manieren kunnen zijn.

 • Online marketing voor bedrijven

Zoals in mijn Agency Masterclass review staat beschreven, zijn er ook veel mogelijkheden waar je online marketing toepast voor andere bedrijven. Deze vorm van marketing wordt in dit deel besproken.

Uiteindelijk is je doel om de de verkopen van een ander bedrijf omhoog te brengen, en daar krijg je dan een commissie of fee voor.

 • Verdienen met je Instagram account

Ook via Instagram zijn er mogelijkheden om online geld te verdienen. Deze worden uitgebreid besproken.

Zelf vind ik Instagram geen goede bron. Dit heeft met het algoritme te maken dat posten door elkaar zet, en niet kijkt naar datum. Daardoor kan het zijn dat mensen je post niet zien en daar kan je dus eigenlijk niet op vertrouwen.

 • Online vertalen

Deze manier kende ik zelf nog niet. Er zijn heel veel websites die vertalers zoeken en via deze manier kan je inkomsten krijgen. Als je bijvoorbeeld heel goed bent in het vertalen van teksten, denk aan een blog van 1000 woorden al aan € 100,00.

 • E-book

Een eigen e-book uitbrengen waar je je passie en kennis in kan delen. Dat zie ik mezelf nog wel doen in de toekomst. Ik heb zelf een behoorlijke transformatie ondergaan, en zou alles wat ik heb geleerd willen delen met jullie in een e-book.

In dit deel komen er allemaal tips voorbij die hierbij van toepassing zijn en hoe je dit dan moet gaan aanpakken.

 • Affiliate marketing

Uiteraard komt affiliate marketing ook uitgebreid aan bod. Deze vorm van marketing is veruit de bekendste, en zonder dat je het vaak ziet doet eigenlijk elke blog of pagina hieraan mee. Zelf een nieuwspagina als voorbeeld.

Er zijn verschillende programma’s waarbij je je kan aansluiten om deze vorm van marketing toe te passen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Bol.com.

Wil je ook beginnen in de wereld van online geld verdienen via affiliate marketing? Begin dan met deze startersgids!

 • Facebook

Deze manier gaat er om hoe je met een eigen Facebook pagina geld kan verdienen. Uiteraard moet je eerst een pagina hebben die goed loopt om in aanmerking te komen voordat je er geld mee kunt verdienen.

 • Youtube

Ben jij goed op beeld? Dan zijn er zeker ook genoeg mogelijkheden met Youtube om daar een online inkomen te genereren. Deze manieren worden uitgebreid besproken in de Online geld verdienen startersgids. 

 • Online huiswerk begeleiding

Deze manier kende ik zelf ook nog niet, maar er zijn verschillende platforms die mensen zoeken die veel kennis hebben van een bepaald vak en nodig zijn om mensen online te begeleiden.

Ben jij bijvoorbeeld heel goed in wiskunde, dan kan je je aanmelden om anderen te gaan begeleiden en zo kan je daar nog een mooi extra centje bijverdienen.

 • Online coaching

Deze vorm zie je steeds vaker terug, de online coaches stampen uit de grond en tegenwoordig lijkt bijna iedereen coach te kunnen worden. Denk hierbij aan fitness online coach of een coach op online geld verdienen.

 • Videotraining

Kennis kan ook gedeeld worden op video, door middel van trainingen en die kan je omzetten in een online training. Deze vorm word uitgebreid besproken van wat de mogelijkheden allemaal zijn.


Wat is de prijs ?

Deze gids heb je al binnen voor € 27,00, dan heb je ook gelijk een gids waarmee je al goed uit de voeten kan om te beginnen met online geld verdienen.

En zodra je dit gaat toepassen dan heb je het aankoop bedrag er ook zo weer uit. Er zijn zelfs producten waar je dit bedrag er met 1 commissie al uit hebt.


Online geld verdienen startersgids Conclusie

Ondanks dat het lijkt alsof het maar 51 pagina’s zijn wordt er echt veel informatie gegeven in de 12 manieren die kunnen zorgen voor een passief inkomen dankzij online marketing of affiliate marketing.

Ik hoop dat ik je mijn Online geld verdienen startersgids ervaringen via deze review heb kunnen delen. De wereld van affiliate marketing is groot en kan zeker voor een passief inkomen gaan zorgen.

Dit boek is vooral geschikt als je nog helemaal nieuw bent op dit gebied. Aangezien mijn website al twee jaar bestaat wist ik al het 1 en ander.

Wel staan er een paar manieren in die ik nog niet toepas en zeker ook kan gaan toepassen.


Een passief inkomen creëren is zeker mogelijk en ik heb er al meerdere reviews over geschreven, ook omdat ik dagelijks werk met affiliate marketing. Zo kan je zelf ook beter kijken welke tak van geld verdienen je meer aanspreekt.

 1. Bol Masterclass van Jia Ruan Review
 2. Agency Masterclass van Mitchell Wijerman review
 3. Hoe Verdien Je Geld Met De Affiliate Marketing Revolutie
 4. Zie hier mijn gehele selectie categorie van geld verdienen
Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Eigen website beginnen en affiliate marketing toepassen?