Review: Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

Keto ook wel ketose genoemd. Een begrip dat erg is hip tegenwoordig, vooral in de Verenigde Staten. Je kan er op korte termijn veel kilo’s mee afvallen en je zou uiteindelijk niet meer afhankelijk zijn van koolhydraten.

Vorige week nog de Droog Trainen Protocol vrouwen review gedaan waar je in 8 tot 16 weken kan afvallen (heb dit zelf gedaan), nu gaan we naar een review om in ketose te komen en op die wijze af te vallen.

Zelf pas ik dit altijd toe voor mijn fitness shoots en ook op aanraden van mijn coach voor maximaal resultaat of als tool om droger over te komen, dit blijf je dan uiteraard alleen als je ook in ketose blijft.

Mitchel van Duuren is geen onbekende op het gebied van afvallen, precies de reden dat ik een review schrijf over de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren en deze kan toevoegen aan al mijn Fitness blogs.


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van de Keto Revolutie?

Mitchel van Duuren, de bedenker van dit uigebreide product is geen onbekende, en wellicht ken je hem zelfs van de Paleo eetstijl, hij heeft daarnaast ook de website paleo.nl.

Paleo en Keto hebben veel met elkaar gemeen. Feitelijk is ketose een strengere variant op Paleo omdat je een stuk minder koolhydraten mag omdat je anders niet in ketose raakt.

Mitchel heeft in het verleden al veel cursussen en e-books uitgebracht over de Paleo leef en eetstijl, en is sinds eind 2018 begonnen met de Keto leefstijl en daar is uiteindelijk dit uitgebreide e-book uitgekomen.

Op deze foto zie je Mitchel van Duuren, de oprichter van de Keto Revolutie
Mitchel van Duuren

Als je online zoekt op Mitchel van Duuren zie je genoeg positieve reacties van mensen die begonnen zijn met Paleo, en ook positieve reacties van mensen die begonnen zijn met keto / ketose.

Mitchel raad in dit boek aan een mix tussen Paleo en keto dieet te volgen. Hij heeft er zelf ook een mix in heeft gevonden.


Wat is keto / Ketose ?

Keto of ketose heeft puur te maken in wel staat van verbranding je lichaam zit. Normaal wordt er glucose verbrand als brandstof. Wanneer je geen of weinig koolhydraten meer eet zal je lichaam overschakelen naar het verbranden van vetzuren als brandstof.

Het grote voordeel van ketose is dat je niet meer afhankelijk bent van koolhydraten. Je lichaam zal in een meer constante energie zitten doordat je niet afhankelijk meer bent van koolhydraten en dus geen insuline dipjes meer zult hebben.

De voordelen van ketose zouden onder andere zorgen voor vetverlies, ontstekingsremmend effect en het zou ook beter zijn voor de hersenen.


Wat houd de Keto Revolutie precies in?

Dit complete product gaat jou stap voor stap leren hoe het is om in ketose te komen en de voordelen hiervan te ervaren, daarnaast zul je uiteraard niet zo maar in ketose komen en daar gaan ze ook dieper op in over de zo geheten keto griep.

Je gaat de verschillende methodes leren van de keto revoltutie en de daarbij horende Macronutriënten zoals vet, eiwitten en koolhydraten.

Deze e-book gaat uiteraard ook een stuk dieper in op alle voeding die je wel of niet mag eten en er zitten nog een paar leuke extra’s bij, daarover later meer.

Op deze foto zie je het e-book Keto Revolutie
Alle afbeeldingen in deze blog zijn aan te klikken voor een nog scherpere foto.

Wat krijg je precies?

Het product is een goed compleet pakket wat je gaat helpen om met een goed gevoel in ketose te komen en daar ook in te blijven. Deze hulp krijg je in de vorm van verschillende e-books en ook nog een 20 delige video cursus.

Zoals jullie van mij gewend zijn ga ik ook altijd wat dieper in op het product zonder al te veel weg te geven.


De Keto Revolutie

Als belangrijkste krijg je uiteraard het e-book keto Revolutie waarin stap voor stap uitgelegd wordt wat ketose precies is, hoe je in keto komt en welke macro’s je moet hanteren (vet, eiwitten en koolhydraten) .

Daarnaast staat dit e-book helemaal vol met producten die je mag eten en waar je voor moet oppassen. Ook gaat Mitchel er dieper op in wanneer je uit ketose raakt en waar het mogelijk aan kan liggen.

Op deze foto zie je een pagina van de inhoud van de Keto Revolutie
Voorbeeld boek voordelen van ketose

Intermittent fasting e-book

Daarnaast zit er ook een intermittent fasting e-book bij wat je alles vertelt over fasten. Zelf vast ik al enige jaren en eet ik alleen tussen 12:00-20:00 en vind het persoonlijk een erg goede aanvulling op ketose. Je raakt namelijk sneller in ketose op het moment dat je intermittent fasting doet door de lange periode dat je niks eet.

In dit e-book leer je precies wat intermittent fasting is, hoe het in de praktijk werkt en uiteindelijk nog 15 goede tips om het vasten door te komen. Uiteraard komen ook alle gezondheidsvoordelen langs.

Op deze foto zie je een foto van intermittent fasting boek
Intermittent fasting

Zoals ik al zei doe ik al enkele jaren aan intermittent fasting, ik vind het zelf een groot voordeel als ik moet afvallen om alleen te eten tussen 12:00-20:00, ik eet dan extra grote maaltijden tussen die 8 uur en merk eigenlijk helemaal niet dat ik aan het afvallen ben.


Wat voor extra’s krijg je bij de Keto Revolutie?

Geen training of masterclass is tegenwoordig niet meer compleet zonder extra’s. Daar doet dit product ook aan mee, en naar mijn mening geeft het vaak wel een toevoegde waarde en hoort het er eigenlijk gewoon bij.

Mitchel van Duuren heeft de volgende extra’s bijgevoegd:


Bonus 1: 63 Keto recepten

Keto gerechten is hele andere koek dan je wellicht gewend bent want feitelijk zitten bijna overal koolydraten in tegenwoordig.

Gelukkig zit er een e-book bij met 63 keto recepten, het bestaat uit 21 dagen aan ontbijt, lunch en diner recepten.

Enkele voorbeelden: Keto Brood, Keto Energierepen en Chia Keto Pudding

Op deze foto zie je een bonus van de Keto Revolutie
63 keto gerechten

Bonus 2: Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

Daarnaast zit er er ook een voedingslijst bij zodat je precies kan zien welke groente, fruit, vlees e.d. je kan halen zonder uit ketose te raken.

Alles draait in ketose om maaltijdplanning zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en daar is dit dan een aangename bonus voor zodat jij precies weet wat je moet halen.


Bonus 3: Een volledige Keto Revolutie video Cursus.

Ben jij nou een moeilijke lezer dan is de gehele cursus ook in 20 video’s te zien waarin Mitchel van Duuren alles aan je over brengt. Ik vind dit zelf erg handig omdat iets horen soms beter aan komt dan iets lezen.


Wat zijn de Keto Revolutie ervaringen van klanten?

Keto Revolutie ervaringen zijn er zeker, daarin moet ik wel zeggen dat negatieve ervaringen vaak niet te vinden zijn.

Zelf sta ik wel achter de ervaringen omdat ik zelf ook regelmatig dankzij deze cursus in ketose sta, enkele voorbeelden:

Op deze foto zie je ervaringen van de Keto Revolutie
Keto Revolutie ervaringen

Wat betaal je voor deze training?

De Keto Revolutie is verkrijgbaar voor de prijs van € 37,00. Daar krijg je dan ook een zeer compleet pakket voor waar alles bij zit en waar je echt zonder moeite keto kunt gaan volgen.

De verschillende e-books op het gebied van Keto en Intermittent fasting (goede aanvulling op dit pakket) en de verschillende receptenlijsten zorgen er voor dat je met een gerust hart het keto avontuur in kan gaan (mocht je hem aanschaffen).

Als je dit pakket vergelijkt met andere pakketten dan vind ik dit zeker de moeite waard.


Eigen ervaring

Onder het motto als je iets koopt dan moet je het ook zelf proberen. Zelf heb 3 weken in ketose gezeten en na een lichte keto griep van 3 dagen ben ik in ketose gekomen.

Ik moet daarbij wel vertellen dat ik veel verhalen heb gelezen van mensen met een heftige vorm van de beruchte keto griep. Ik heb zelf de weken ervoor al langzaam de koolhydraten afgebouwd zodat mijn lichaam minder last had van het afkicken.

Sinds die dag is het eigenlijk goed bevallen. Ik ben uiteindelijk 4 kg afgevallen (ongeveer 2 kg vocht) maar gedurende dag kreeg ik veel meer energie en was ik niet meer afhankelijk van koolhydraten.

Daarnaast at ik vooraf 2 eieren met een handje noten en begon ik aan mijn (kracht)training, en ging het echt super goed. Ik ben in die 3 weken geen spiermassa verloren.

Het koken is wel even wennen. Ik besefte niet hoe snel je aan teveel koolhydraten zit per maaltijden. Gelukkig kan je heerlijke omeletten maken en ook keto pancakes waren erg welkom.


Keto Revolutie Conclusie

Keto is oprecht een mooie methode om snel kilo’s af te vallen. Bedenk wel dat je last kan hebben van een keto griep en dat die bij iedereen anders kan vallen. Geef niet op, je zult je daarna snel in ketose zijn en gebruik maken van alle voordelen die ketose te bieden heeft.

Ook een groot pluspunt is dat je het e-book intermittent fasting erbij krijgt. Mocht je in de toekomst besluiten dat ketose niks voor jou is dan kan je bijvoorbeeld wel door blijven gaan met vasten. Hier sla ik het ontbijt over en daardoor mag ik extra groter maaltijden tussen 12:00 en 20:00 en toch val ik lekker af. Daardoor heb ik niet het idee dat ik een dieet aan het doen ben.

Daarnaast uiteraard een compleet e-book met recepten die echt onmisbaar is als je begint met ketose. Je zal een stuk meer met eieren gaan werken en na een week of 2 weet je niet anders en zijn ketose recepten erg goed te doen.

Dus ik zou echt zeggen, ga het gewoon proberen. Ik raad je wel aan om het in een periode te doen dat het uitkomt, dus in een maand waar je niks geen grote plannen zoals uiteten hebt gepland. Want éénmaal uit ketose kost weer een paar dagen om er weer in te komen.

Sinds dit product zit ik regelmatig in ketose voordat ik een fitness shoot heb, dus raad je zeker aan om het te gaan proberen! Succes!


Marchealthy.nl

Op Marchealthy.nl heb ik meer dan 60 Fitness blogs, zie hier een overzicht van al mijn blogs

Wellicht is dit programma iets te heftig om af te vallen, zie dan ook mijn andere Afslank reviews die gebaseerd zijn om af te vallen of welzijn.

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *