Review: Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

Keto ook wel ketose genoemd. Een begrip dat erg is hip tegenwoordig, vooral in de Verenigde Staten. Je kan er op korte termijn veel kilo’s mee afvallen en je zou uiteindelijk niet meer afhankelijk zijn van koolhydraten . Precies de reden dat ik een review schrijf over de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren.

Inhoudsopgave
De Verkoper

Mitchel van Duuren is geen onbekende, en wellicht ken je hem zelfs van de Paleo eetstijl, hij heeft daarnaast ook de website paleo.nl.

Paleo en Keto hebben veel met elkaar gemeen. Feitelijk is ketose een strengere variant op Paleo omdat je een stuk minder koolhydraten mag omdat je anders niet in ketose raakt.Op deze foto zie je de uitvinder van de Keto Revolutie

Mitchel heeft in het verleden al veel cursussen en e-books uitgebracht over de Paleo leef en eetstijl, en is sinds eind 2018 begonnen met de Keto leefstijl en daar is uiteindelijk dit uitgebreide e-book uitgekomen.

Als je online zoekt op Mitchel van Duuren zie je genoeg positieve reacties van mensen die begonnen zijn met Paleo, en ook positieve reacties van mensen die begonnen zijn met keto / ketose.

Mitchel raad in dit boek aan een mix tussen Paleo en keto dieet te volgen. Hij heeft er zelf ook een mix in heeft gevonden.

Wat is keto / Ketose ?

Keto of ketose heeft puur te maken in wel staat van verbranding je lichaam zit. Normaal wordt er glucose verbrand als brandstof. Wanneer je geen of weinig koolhydraten meer eet zal je lichaam overschakelen naar het verbranden van vetzuren als brandstof.

Het grote voordeel van ketose is dat je niet meer afhankelijk bent van koolhydraten. Je lichaam zal in een meer constante energie zitten doordat je niet afhankelijk meer bent van koolhydraten en dus geen insuline dipjes meer zult hebben.

De voordelen van ketose zouden onder andere zorgen voor vetverlies, ontstekingsremmend effect en het zou ook beter zijn voor de hersenen.

Het product

Het product is een goed compleet pakket wat je gaat helpen om met een goed gevoel in ketose te komen en daar ook in te blijven. Deze hulp krijg je in de vorm van verschillende e-books en ook nog een 20 delige video cursus.

Wat krijg je allemaal ?
  • Als belangrijkste krijg je uiteraard het e-book keto Revolutie waarin stap voor stap uitgelegd wordt wat ketose precies is, hoe je in keto komt en welke macro’s je moet hanteren (vet, eiwitten en koolhydraten) . Daarnaast staat dit e-book helemaal vol met producten die je mag eten en waar je voor moet oppassen. Ook gaat Mitchel Op de foto zie je de voorkant van het boek Keto Revolutieer dieper op in wanneer je uit ketose raakt en waar het mogelijk aan kan liggen.
  • Daarnaast zit er ook een intermittent fasting e-book bij wat je alles vertelt over fasten. Zelf vast ik al enige jaren en eet ik alleen tussen 12:00-20:00 en vind het persoonlijk een erg goede aanvulling op ketose. Je raakt namelijk sneller in ketose op het moment dat je intermittent fasting doet door de lange periode dat je niks eet.

In dit e-book leer je precies wat intermittent fasting is, hoe het in de praktijk werkt en uiteindelijk nog 15 goede tips om het vasten door te komen. Uiteraard komen ook alle gezondheidsvoordelen langs.

  • Daarnaast zit er ook een 63 recepten Keto e-book bij wat erg handig is, aangezien koken zonder koolhydraten aardig wennen is. Het is een e-book voor 21 dagen aan ontbijt, lunch en diner recepten.
  • Daarnaast zit er er ook een voedingslijst bij zodat je precies kan zien welke groente, fruit, vlees e.d. je kan halen zonder uit ketose te raken.
  • Een volledige Keto Revolutie video Cursus. Ben jij nou een moeilijke lezer dan is de gehele cursus ook in 20 video’s te zien waarin Mitchel van Duuren alles aan je over brengt. Ik vind dit zelf erg handig omdat iets horen soms beter aan komt dan iets lezen.

Prijs

De Keto Revolutie is verkrijgbaar voor de prijs van € 37,00. Daar krijg je dan ook een zeer compleet pakket voor waar alles bij zit en waar je echt zonder moeite keto kunt gaan volgen.

De verschillende e-books op het gebied van Keto en Intermittent fasting (goede aanvulling op dit pakket) en de verschillende receptenlijsten zorgen er voor dat je met een gerust hart het keto avontuur in kan gaan (mocht je hem aanschaffen).

Als je dit pakket vergelijkt met andere pakketten dan vind ik dit zeker de moeite waard.

Eigen ervaring

Onder het motto als je iets koopt dan moet je het ook zelf proberen. Zelf heb 3 weken in ketose gezeten en na een lichte keto griep van 3 dagen ben ik in ketose gekomen.

Ik moet daarbij wel vertellen dat ik veel verhalen heb gelezen van mensen met een heftige vorm van de beruchte keto griep. Ik heb zelf de weken ervoor al langzaam de koolhydraten afgebouwd zodat mijn lichaam minder last had van het afkicken.

Sinds die dag is het eigenlijk goed bevallen. Ik ben uiteindelijk 4 kg afgevallen (ongeveer 2 kg vocht) maar gedurende dag kreeg ik veel meer energie en was ik niet meer afhankelijk van koolhydraten.

Daarnaast at ik vooraf 2 eieren met een handje noten en begon ik aan mijn (kracht)training, en ging het echt super goed. Ik ben in die 3 weken geen spiermassa verloren.

Het koken is wel even wennen. Ik besefte niet hoe snel je aan teveel koolhydraten zit per maaltijden. Gelukkig kan je heerlijke omeletten maken en ook keto pancakes waren erg welkom.

Wil je ook niet afhankelijk zijn van koolhydraten ?. Dan raad ik dit totaal pakket zeker aan!

Conclusie

Keto is oprecht een mooie methode om snel kilo’s af te vallen. Bedenk wel dat je last kan hebben van een keto griep en dat die bij iedereen anders kan vallen. Geef niet op, je zult je daarna snel in ketose zijn en gebruik maken van alle voordelen die ketose te bieden heeft.

Ook een groot pluspunt is dat je het e-book intermittent fasting erbij krijgt. Mocht je in de toekomst besluiten dat ketose niks voor jou is dan kan je bijvoorbeeld wel door blijven gaan met vasten. Hier sla ik het ontbijt over en daardoor mag ik extra groter maaltijden tussen 12:00 en 20:00 en toch val ik lekker af. Daardoor heb ik niet het idee dat ik een dieet aan het doen ben.

Daarnaast uiteraard een compleet e-book met recepten die echt onmisbaar is als je begint met ketose. Je zal een stuk meer met eieren gaan werken en na een week of 2 weet je niet anders en zijn ketose recepten erg goed te doen.

Dus ik zou echt zeggen, ga het gewoon proberen. Ik raad je wel aan om het in een periode te doen dat het uitkomt, dus in een maand waar je niks geen grote plannen zoals uiteten hebt gepland. Want éénmaal uit ketose kost weer een paar dagen om er weer in te komen. Succes!

Zie ook mijn blogs over een passief inkomen creëren via internetmarketing,  ik heb er al meerdere reviews over geschreven. Zo kan je zelf ook beter kijken welke tak van geld verdienen je meer aanspreekt.

  1. Bol Masterclass van Jia Ruan Review
  2. Hoe Verdien Je Geld Met De Affiliate Marketing Revolutie
  3. Zie hier mijn gehele selectie categorie van geld verdienen
Print Friendly, PDF & Email

Je eigen webshop beginnen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *