High Ticket Dropship Academy Review van Joshua Kaats + Ervaringen & Kortingscode (2021)

High Ticket Dropship Academy is de nieuwste training van Joshua Kaats en hiermee ga je de focus leggen op de Nederlandse markt voor producten met een hogere prijs en hogere marges. Hierbij mijn Review en Ervaringen. Deze cursus doet hij overigens met Sven Jansen.

Zoals veel weten heb ik naast deze website nog 3 websites. Deze review is dan ook van toepassing op die website.

Waar zijn eerste cursus Dropship Academy 3.0 zich richt op Aziatische landen en goedkopere producten, gaat deze nieuwe High Ticket Dropshipping Academy zich richten op Nederlandse of Europese leveranciers met de verkoop van producten tussen de €200,00 en €2000,00 wat kan oplopen tot een winstmarge van €500,00 per product.

Hierdoor heb je betere kwaliteit en snellere levering en je richt je op duurdere producten met hogere marges.

Ken je High Ticket Dropshipping nog niet? Doe dan nu eerst de Gratis Webinair van Joshua Kaats!

Leestijd: 17 minuten


Via mijn banners werkt momenteel code DROPSHIPLISA voor 100 euro extra korting!

Inhoudsopgave


Wie zijn de verkopers van de High Ticket Dropship Academy?

Joshua Kaats is de eerste persoon die zich al sinds 2017 richt op de wereld van geld verdienen met dropshipping.

Joshua is hiermee zelfs als enige in Nederland mee begonnen toen nog niemand ermee bezig was en is hier momenteel super succesvol geworden.

29 oktober was de dag dat hij zijn sleutels kreeg van zijn dropship droomhuis. En dat op 24-jarige leeftijd!

Hij is de bedenker van mijn Dropship Academy Review. Zijn nieuwe training High Ticket Dropship Acadmy doet hij met Sven Jansen.

Sven Jansen is coach en daarnaast ook de businesspartner en beide eigenaren van de High Ticket Dropship Acadmy (HTDSA).

Op deze foto zie je Joshua Kaats en Sven Jansen, de verkopers van de training High Ticket Dropship Academy
Joshua Kaats & Sven Jansen

Wat leer je in de High Ticket Dropship Academy?

De High Ticket Dropship Academy is in grote lijnen goed vergelijkbaar met de reguliere Dropship Academy.

Het grote verschil is dat je via High Ticket dropshipping op een andere duurdere markt gaat richten en daardoor is het opzetten van een dropship webshop toch geheel anders.

In deze uitgebreide videocursus komt alle informatie over dropshipping van A tot Z bij. Denk aan het opzetten van je eigen webwinkel tot het beginnen van je eigen bedrijf en wat er allemaal bij komt kijken.

Joshua Kaats en Sven Jansen willen alleen mensen die er vol voor gaan, je krijgt als je deze training koopt namelijk Levenslange toegang (door de enigszins hoge prijs kun je in 1 termijn, 4 termijnen of 10 keer termijnen betalen).

Ik ben er overigens wel erg blij mee want je krijgt daardoor voor altijd LIVE coaching sessies en daardoor kunt je echt een winstgevende dropship webshop opbouwen.

Op deze foto zie je de High Ticket Dropship academy omgeving
High Ticket dropship academy omgeving

Uitgebreide HTDSA Review op video

We moeten alles voor het eerst leren en daarom heb ik voor het eerst een video opgenomen om deze review van nog meer waardevolle informatie te voorzien en nog completer.

Ondanks dat het 1 van mijn eerste video’s is, geeft hij wel een goede inhoud van de cursus en wellicht weet jij na het zien van deze video al genoeg om ook te beginnen met dropshipping 😉

Via mijn banners werkt momenteel code DROPSHIPLISA voor 100 euro extra korting!


Via onderstaande video maak je kennis met Joshua Kaats & Sven Jansen en hebben ze het over High Ticket Dropshopping.


Wat is het verschil met normaal dropshippen?

Zoals je wellicht in mijn Dropship Academy 3.0 review hebt kunnen lezen, heb je 2 manieren van dropshippen. In de reguliere manier van dropshippen verkoop je goedkopere producten (Low Ticket) en maak je meer gebruik van Aziatische landen zoals China en leveranciers als AliExpress.

En je leest nu de deze Review waar je High Ticket producten gaat verkopen met een hogere verkoopprijs en winstmarge en gericht op Nederlandse leveranciers of eventueel in Europa met een hogere winstmarge.

Met beide kan je prima een dropshipping business mee opzetten maar ik wil toch nog even de verschillen bespreken zodat jij 100% de juiste keuze maakt mocht je beginnen met 1 van de 2 cursussen van Joshua Kaats kopen.


Wat zijn de 6 grote verschillen van dropshippen tussen de reguliere Dropship Academy en de High Ticket Dropship Academy?

High Ticket Dropship Academy

 • Je gaat producten verkopen die beginnen vanaf verkoopprijs €200,00 en kunnen oplopen tot €2000,00.
 • Hoge verkoopprijzen en dus ook een hoge winstmarge als high ticket dropshipper.
 • Samenwerking met Nederlandse leveranciers en Europese leveranciers en dus betere communicatie.
 • Hierdoor heb je snellere levertijden tussen de 1 en 5 werkdagen bijvoorbeeld.
 • Andere manier van dropshippen, bij High Ticket benader je eerst leveranciers en dan maak je je webshop af.
 • Koopgerichte klanten, klanten hebben al vooronderzoek gedaan naar product.

Dropship Academy

 • Je verkoopt producten die vaak liggen tussen €20,00 en € 30,00
 • Lage verkooprijzen en dus lagere winstmarge. Klanten kopen wel makkelijker je producten
 • Samenwerkingen met Aziatische landen
 • Levertijden tussen de 2 en 3 weken.
 • Sneller een webshop opgezet en minder kennis nodig van producten.
 • Spontane kopers vanwege de lage prijs.

Wat is beter: Low Ticket Producten of High Ticket Producten?

Er is eigenlijk geen goed of slecht tussen de Dropship Academy training (low ticket) of de High Ticket Dropship Academy training (high ticket)

Wel moet je rekening houden dat beide echt een hele andere ervaring geven van dropshippen, met high ticket dropshipping verkoop je duurdere producten en zal je een hogere marge krijgen waardoor je weer minder verkopen hoeft te doen wat weer leidt naar minder klantenservice.

Ook vind ik het persoonlijke leuker om Nederlandse leveranciers te spreken over een passie voor producten dan een gebrekkig Engels sprekende Chinese leverancier.

Daarnaast heb je met High Ticket klanten die al gericht aan het zoeken zijn dus feitelijk hoef je alleen een hoge kwaliteit webshop neer te zetten, low ticket klanten zijn spontane klanten die bijvoorbeeld spontaan nieuwe oordopjes kopen.

Wel kan je met beide zeker geld verdienen en dit gebeurdt tot op vandaag ook nog zeker. Low ticket dropshipping is bijvoorbeeld veel makkelijker opgezet en mensen kopen sneller spontaan je producten vanwege de lage prijs.

Concusie: Je kan met beide echt prima geld verdienen, je moet gewoon bij jezelf afvragen wat voor soort webshop je wilt opzetten en van welke producten je kennis hebt en wilt gaan verkopen.


Wat betekent High Ticket Dropshopping?

High Ticket Dropshopping gaat zoals de naam al doet vermoeden, zich richten op een duurdere soort producten om te dropshippen.

Waar je met de Dropship Academy vooral richt op het verkopen van bijvoorbeeld grote hoeveelheden Low Ticket producten zoals oordopjes of sleutelhangers ga je met High Ticket voor producten die beginnen vanaf € 200,- en € 500,00

Joshua noemde als voorbeeld het dropshippen van een ergobike, maar je kan ook fitness materiaal als een Lat Machine of Bench verkopen.

En dat is waar ik me op ga richten tussen nu en 6 maanden, op een Dropship webshop gebaseerd op krachttraining materiaal.

Het voordeel van een hogere prijsklasse is dat je dus minder producten hoeft te verkopen en dat je een hogere winstmarge hebt die soms wel oploopt tot € 500,00 per verkoop.

Je gaat samenwerken met Nederlandse of Europese leveranciers wat de levertijden een stuk sneller maken.


Joshua Kaats is uiteraard te vinden op youtube en ik heb er even een video bij gezocht waarin hij verteld over wat High Ticket Dropshipping precies is.


High Ticket dropshipping voordelen

Om deze review niet al te lang te maken (dat is hij al), hieronder nog enkele voordelen van High Ticket Dropshipping.

Ik geloof overigens niet dat het 1 beter is dan het andere. Er zijn genoeg mensen die nog steeds super veel geld verdienen met Low Ticket Dropshipping.

Enkele voorbeelden:

 • Duurdere producten (vaak tussen de € 200,00 en € 2.000,00)
 • Hoge winst per order (tussen de € 100,00 en € 500,00)
 • Minder orders nodig per maand door hoge marge
 • Nederlandse leverancier (makkelijke communicatie)
 • Korte levertijd (vaak tussen 1 en 5 dagen)
 • Betere controle op de kwaliteit

Het grootste voordeel van High Ticket Dropshipping vind ik persoonlijk nog veel minder klantenservice (na de hogere marge uiteraard).

Doordat je minder orders nodig hebt, heb je feitelijk minder klanten en dus minder werk. Win-win situatie.


Wat krijg je in deze videocursus?

In deze cursus HTDSA ga je door middel van 10 modules met maar liefst 122 lessen alles leren over High Ticket Dropshipping.

Daarnaast krijg je levenslange toegang tot alle materiaal.

Vergis je dus zeker niet hoe lang je ermee bezig bent. Gelukkig kan je elke les of video zo vaak terugkijken als je zelf wilt.

Zoals jullie van mij gewend zijn ga ik ook dieper op de review en product in.

Dit alles doe je in een online omgeving zoals je hieronder kunt zien, je ziet rechtsboven ook dat het op naam is.

Op deze foto zie je de online omgeving van de High Ticket Dropship Academy
High Ticket Dropship Academy omgeving

Welkom + Introductie

Een nieuw begin of iets opstarten is altijd spannend, gelukkig word je door Joshua Kaats en Sven Jansen warm welkom geheten en zal je kennis maken met je mede genoten.

Je hebt namelijk de stap gemaakt om geld te verdienen met dropshipping en daar komt meer bij kijken dan je denkt, gelukkig zit het erg goed met de coaching!

Wat ik zelf ook fijn vond was dat Joshua en Sven hun kennis gaan delen met hun eigen opgebouwde webshop, je zult dus echt hun succes gaan overnemen en toepassen op je eigen webshop om net zo succesvol te worden!

De welkom module bevat 2 lessen.

Op deze foto zie je de welkoms woord van de High Ticket Dropship Academy
Josjua Kaats en Sven Jansen heten je welkom

Week 1: Niche Goldmining

In maar liefst 13 video’s ga je alles leren hoe jij een niche kunt kiezen voor je webshop.

Uiteraard is het wel zo dat bepaalde producten beter verkopen dan andere. Gelukkig heb je wekelijks contact met je coach mee die je alles gaat vertellen over de populaire producten.

Daarnaast beginnen we in week 1 ook over een stukje zoekwoordonderzoek. Dit betekent dat je al gaat leren hoe jij je webshop moet inrichten en waar je op gevonden wilt worden.

Je krijgt gelukkig ook een erg makkelijke lijst die je kunt invullen met je persoonlijke voorkeuren over je webshop, nadat je dit hebt ingevuld komt er een niche uit die geschikt is voor jou.

Week 1 bevat 13 lessen.


Week 2: Webshop Magneet

In week 2 ga je leren hoe jouw webshop een magneet gaat worden voor je bezoekers, je gaat in 20 instructievideo’s leren hoe je een high-ticket dropshipping webshop moet bouwen.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat dit een erg ingewikkelde training is, ze hebben alle video’s netjes onder verdeeld in onderwerpen. Dus je zal per video 1 ding leren en toepassen op je website.

Bij deze training ga je eerst een website bouwen en dan de leveranciers benaderen, het is dus van belang dat je webshop er al goed uit ziet.

Daarom ga je tijdelijk neppe producten als afbeeldingen op je website zetten zodat leveranciers precies zien hoe je website eruit kan zien met hun producten erop.

Week 2 bevat 19 lessen


Week 3: Shoptimized Thema

Je moet gelukkig niet bang te zijn dat er heel veel komt kijken bij het bouwen van een dropship webshop.

Je krijgt namelijk de keuze om voor een betaald thema te gaan of een gratis thema. In week 3 bespreken Joshua en Sven hun betaalde thema die ze zelf op hun websites hebben staan.

Joshua en Sven gaan namelijk dieper op hun favorieten thema onder de naam Shoptimized die je kan toepassen op je website.

In week 4 ga je ook het gratis thema bespreken, dus je kan uiteindelijk zelf de keuze maken wat je wilt.

Week 3 bevat 20 lessen.

Op deze foto zie je week 3 van de High Ticket Dropship Academy
Shoptimized Thema uitleg

Week 4: Gratis Shopify Thema

Gelukkig kan je je eigen beslissingen maken om je webshop te bouwen, ik raad zelf aan om dit ook te doen als je nog maar net begonnen bent tenzij je beschikt over een leuk budget wat je kan besteden.

Je kan namelijk uiteindelijk ook overstappen van een gratis thema naar een betaald thema zodra jij je eerst inkomsten binnenkrijgt.

Wel moet je bedenken dat je meer functionaliteiten krijgt bij een betaald thema en waarschijnlijk ook eerder inkomsten omdat het er beter uit ziet.

Dus mocht je nog wat geld hebben, dan raad ik je wel aan om voor de betaalde versie te gaan.

Ook in dit hoofdstuk krijg je een duidelijk uitleg hoe jij een gratis thema kan downloaden en instaleren.

Week 4 bevat 12 lessen.


Week 5: Leveranciers Fishing

Het fijne in de dropshipping wereld is dat leveranciers vaak maar al te graag op je webshop willen staan, zij krijgen uiteindelijk meer verkopen omdat achter de schermen de dropshipper de producten besteld bij de leverancier.

Daarnaast ga je ook leren hoe je leveranciers kan aanschrijven en voor je het weet krijg je al je eerste verkoop.

In dit hoofdstuk krijg je ook toegang tot een gesprek tussen Sven Jansen en Tessa Verschuijten.

Tessa weet alles over hoe je leveranciers moet aantrekken dus hier leer je veel van.

Week 5 bevat 5 lessen.

5. Leveranciers Fishing

Week 6: Conversie Magic Bootcamp

Deze keer geen krachttraining bootcamp maar een conversie bootcamp.

Je eerste dropship webshop staat live, er staan producten op en je hebt samenwerkingen met leveranciers. Laat de verkopen maar komen.

De volgende stap is ook zorgen dat de mensen die op je website komen ook daadwerkelijk producten gaan bestellen.

Je kan nog zoveel bezoekers hebben, als die vervolgens alleen voor informatie naar je website komen en de producten alsnog ergens anders bestellen dan loop je veel mis.

Gelukkig weten Joshua en Sven heel goed hoe jij van bezoekers, kopers moet maken.

Waarschijnlijk heb je net als ik je coach nodig om dit proces goed te snappen, want het is een ingewikkelde week. Wees dus voorbereid.

Week 6 bevat 9 lessen.


Week 7: Conversie Magic Optimalisatie

Nu we hebben geleerd om bezoezkers naar onze webshop te krijgen is het tijd om de puntjes op de i te gaan zetten. In week 7 gaan we namelijk leren hoe we het maximale uit onze webstore gaan halen.

Je gaat dus leren om de maximale verkopen eruit te gaan halen.

Deze week bevat 19 lessen.

Conversie Magic Optimalisatie

Week 8: Sales Funnel Machine

In week 7 gaan we ervoor zorgen dat bezoekers geen keuze stress gaan krijgen. Je wilt dat ze maar 1 ding gaan doen en dat is kopen!

Daarom ga je dus leren hoe je bezoekers op de juiste manier direct naar het product krijgt en dit is zo belangrijk dat je hiermee je toekomst veilig stelt.

Daarnaast maak je kennis met Google Shopping ads waarmee je klanten direct vanuit google op de juiste pagina op je webshop terecht komen.

Deze week bevat maar liefst 23 lessen.Wat voor bonussen krijg je bij de High Ticket Dropship Academy?

Joshua en Sven zullen je de komende jaren gaan begeleiden zodat je zeker een winstgevende dropship webshop zult gaan krijgen.

Met de training zelf leg je dus een goede basis en daarna ga je zorgen dat je succesvol wordt en blijft.

Er staat ook op hun website: “In de High Ticket Dropship Academy is jouw resultaat onze #1 prioriteit. “

De bonussen zorgen ervoor dat jij het resultaat door kan gaan zetten de komende jaren:

Bonus 1: 270 Persoonlijke LIVE coaching sessies

Bonus 1 is wat mij betreft ook gelijk de meest waardevolle.

Je krijgt de mogelijk om 5 keer per week een gesprek met je coach aan te gaan om te kijken naar je webshop.

Hierdoor kan je alle vragen stellen die nog onduidelijk voor je zijn of dat je gaat aanpassingen moet doorvoeren om te zorgen dat je meer verkopen gaat krijgen.

Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je er alleen voor staat! Aanrader dus.

Op deze foto zie je de LIVE coaching sessies van de High Ticket Dropship Academy
coaching sessies

Bonus 2: High Ticket Dropshipping Community

Naast de verschillende coachen die klaar voor je staan krijg je ook toegang tot de High Ticket Dropshipping Community.

Dit is een grote groep van allemaal mensen die zich bezighouden met High Ticket Dropshipping.

Hierin worden ook veel vragen gesteld en beantwoord door of leden of door coachen maar vooral ook resultaten gedeeld.

Hierdoor zal je enorm gemotiveerd blijven.

Op deze foto zie je de High Ticket Dropship Academy Community
High Ticket Dropshipping Community

Bonus 3: Platinum partner secrets (twv: €1.000)

Nog een erg uitgebreide en waardevolle bonus, in deze bonus krijg je namelijk kennis die je normaal alleen krijgt op de evenementen van Tony Robbins.

Joshua betaal hier jaarlijks € 100.000 voor. Alle principes staan hierin van de meest succesvolle personen in de wereld.

Deze geheimen kan jij de komende jaren zelf gaan toepassen.


Bonus 4: Facebook Ads Blueprint (twv: €400)

Tijdens deze bonus ga je alle geheimen leren over de wereld van adverteren via facebook.

Joshua deelt daarnaast ook hoe hij producten verkoopt voor € 1700,00 met facebook ads met een winstmarge van € 500,00

Deze blueprint bevat 34 video’s.

Op deze foto zie je de bonus facebook ads van de training High Ticket Dropship Academy

Bonus 5: Klantgeluk Blueprint (twv: €400)

In bonus 5 krijg je een blueprint waarin je leert hoe je van je trouwe fans, vaste klanten kan maken.

Onder het motto klant is koning ga je hier alles over leren en ligt de focus vooral op het geluk van de klant.


Bonus 6: Coaching Bibliotheek

4 keer per week worden er LIVE groepscoaching sessies gegeven en het fijne hiervan is dat je ze ook terug kan kijken.

Deze sessies worden gegeven op:

 • Maandag 10:00 voor Gevorderden 
 • Maandag 19:00 voor Beginners & Gevorderden
 • Donderdag 19:00 voor Gevorderden
 • Donderdag 20:00 voor Beginners

Ze worden gegeven door Sven voor de gevorderden en Marnix voor de beginners.

Coaching Bibliotheek

High Ticket Dropship Academy Resultaten

De High Ticket Dropship Academy is op moment van schrijven nog maar 1 maand oud. Er staan al wel verschillende resultaten op de website van Joshua en Sven.

De Dropship Academy 3.0 bestaat overigens al wel meerdere jaren en met een facebook groep van duizenden mensen zijn er genoeg resultaten te vinden.

Van High ticket zullen ook snel genoeg mooie resultaten en ervaringen komen omdat de marge een stuk hoger ligt.

Hieronder enkele dropshipping resultaten:

Op deze foto zie je High Ticket Dropship Academy restultaten
High Ticket Dropship Academy resultaten

Daarnaast heb ik nog een video gevonden van Lisa, dit is 1 van de studentes van de High-Ticket Dropship Academy die al mooie resultaten heeft bereikt:


De voor en nadelen van de High Ticket Dropship Academy

+ Zeer complete cursus waarin je alles leert van A tot Z.
+ Erg waardevolle bonussen, had zelf veel aan de Platinum partner secrets.
+ Video’s zitten niet ingewikkeld in elkaar en gaat gericht de onderwerpen af.
+ Wekelijkse coaching was hier meer dan welkom. Uiteindelijk krijg je de smaak te pakken en kan je steeds meer zelf.
+ Cursus blijft in ontwikkeling en er komt regelmatig nieuwe content bij.

– Ik miste een beetje de bekende Mindset module, uiteindelijk draait succes en doorzettingsvermogen ook zeker om het hebben van een goede mindset.
– Ook veel informatie die ik nog wist van de Dropchip Academy werd hier gedeeld. Dit is aan de andere kant ook logisch omdat mensen deze training ook voor het eerst doen.


Zijn er nog alternatieve online Dropshipping Cursussen te vinden?

Joshua Kaats en Sven Jansen hebben het goed voor elkaar, want naast hun reguliere Dropship Academy training zijn er eigenlijk nauwelijks alternatieve trainingen.


Hoeveel kost de High Ticket Dropship Academy?

Je gaat samen met Joshua en Sven een Lifetime Deal aan waarbij je voor altijd toegang krijgt tot deze cursus HTDSA.

Wel heeft Joshua besloten om deze cursus exclusief te houden en heeft hij dus een hoge prijs. Je krijgt ook hoge marges van € 300,00 tot € 500,00 per product die je gaat verkopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in 3 verschillende termijnen te betalen zoals je op hun website kan zien.

 1. Je betaalt in 1 keer € 3.630,00
 2. Of je betaalt in 2 termijnen van € 1.875,00
 3. Je betaalt in 10 termijnen van € 419,87

Een prijs blijft altijd persoonlijk, maar er is onderhand wel bewezen dat Joshua erg succesvol is geworden met geld verdienen met dropshipping en dat er al duizenden mensen deze training hebben gedaan.

Met een winstmarge van € 300,00 tot € 500,00 per product, dan zou je de kosten van deze training er snel uit hebben en zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen om in 10 termijnen te betalen.

Daarnaast kan je als bedrijf (hier heb ik me ingeschreven bij de kvk), de btw terugkrijgen.

Dit betekent dat je dan op € 3.630,00 x 21% = € 630,00 kan terug krijgen waardoor je eigenlijk € 3000,00 hoeft te betalen.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen-niet-goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast biedt deze training ook de 14 dagen geld terug garantie. Mocht je binnen deze 2 weken je geld terug willen, dan krijg jij gewoon netjes je geld terug.


High Ticket Dropship Academy Kopen?

Hopelijk heb ik je in deze High Ticket Dropship Academy review een goede indruk gegeven van de mooie wereld van dropshipping en in dit geval High Ticket producten.

Laat je niet leiden door de omstandigheden van het leven maar neem het recht in eigen handen.

Uiteraard staat hier een investering tegenaan, maar ik ben ervan overtuigd dat als jij er succesvol wilt gaan worden met dropshipping dat Joshua Kaats zeker de juiste persoon is om je hierbij te helpen!

Deze cursus zal je van alle informatie voorzien voor deze nieuwe manier van High Ticket dropshipping.

Wel vergt het zeker wat meer kennis over het verkopen van duurdere producten, dus je moet zeker een niche uitzoeken waar je iets mee hebt.

Gelukkig gaan Joshua en Sven er alles aan doen om een succes te maken, en dat gevoel brengen ze ook goed over. Daarnaast zitten ze beide ook in de facebook groep.

Joshua en Sven hebben een super uitgebreide videocursus neergezet en hierna weet je echt alles over dropshipping wat er te weten valt.

Daarnaast zal je veel hebben aan de coaching sessies en de High Ticket Dropshipping Community.

Wacht dus niet langer en stap net als ik in de wereld van High Ticket dropshipping en ga online geld verdienen!

Via mijn banners werkt momenteel code DROPSHIPLISA voor 100 euro extra korting!

En claim zeker je plek voor de webinair


Ik hoop je in deze High Ticket Dropship Academy review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je meer vragen hebben stel die dan hieronder.

 • Wat is High Ticket Dropshipping?
 • Is Joshua Kaats betrouwbaar?
 • Wat houdt de cursus High Ticket Dropship Academy in?
 • Wie zijn Joshua Kaats en Sven Jansen?
 • Wat zijn de Dropshipping resultaten?
 • Hoe zijn de High Ticket Dropship Academy ervaringen?

FAQ (veel gestelde vragen)

Hieronder beantwoord ik nog enkele veel gestelde vragen

Hoeveel kosten ben ik het eerste jaar kwijt?

De kosten voor een betaald thema zijn ongeveer € 30 dollar per maand, daarnaast heb je ook een domeinnaam en server nodig en die heb ik zelf voor € 40,00 per jaar.

Ik raad daarom aan om deze training HTDSA in 1 keer te betalen zodat je uiteindelijk goedkoper uit bent.


Is Joshua Kaats betrouwbaar?

Joshua Kaats is zeer zeker betrouwbaar, ik spreek hem zelf regelmatig via Instagram en hij reageert altijd netjes en op tijd op verzonden mails.

Met een Community van 3000 leden hoef je je echt geen zorgen te maken en kan je zijn producten met een gerust hart bestellen!


Is er een High Ticket Dropship Academy Kortingscode?

Yes, ik heb goed nieuws want er is een High Ticket Dropship Academy Kortingscode. Via deze speciale pagina kan je de code DROPSHIPLISA gebruiken voor een extra €100,00 korting. Is toch weer mooi meegenomen.


Wat is de prijs van de High-Ticket Dropship Academy?

Als je naar de naar de betaalpagina gaat dan zie je dat je op 3 verschillende manieren kunt betalen, namelijk de volgende:

 1. Via 2 maandtermijnen van 1550,00 euro
 2. Voor 10 maandtermijnen van 347,00 euro
 3. in 1 betaling van 3000,00 euro.

Hiervoor krijg je levenslang toegang en je gaat High Ticket producten verkopen waar de winstmarge kan oplopen tot €500,00 per product.


Waar moet ik inloggen bij de High Ticket Dropship Academy?

Mocht je besluiten de (HTDSA) High-Ticket Dropship Academy te kopen, dan krijg je de inlog gegevens waar je inlogt via de volgende link: https://leden.htdsa.nl/.

Print Friendly, PDF & Email

High Ticket Dropship Academy

3000 euro
8.8

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

 • Zeer complete cursus waarin je alles leert van A tot Z
 • Zowel les van Joshua Kaats als Sven Jansen. Beide dropship experts
 • Online omgeving waar de lessen volledig in eigen tempo zijn te volgen
 • High Ticket producten hebben een hoge winstmarge
 • Éénmalige aanschaf voor levenslang toegang

Minpunten

 • Een grote investering, daarnaast wel levenslang toegang
 • Het komt je zeker niet aanwaaien, doorzettingsvermogen heb je wel nodig.

Plaats een reactie