Dropship Academy 4.0 Review van Joshua Kaats & Ervaringen (2021)

Dropship Academy 4.0 is de nieuwe cursus van Joshua Kaats en hier ga je alles leren over Internationaal Dropshipping. Daarnaast ga je zelfs gebruik maken van de Nederlandse Leverancier van Joshua en kan je dropshippen zonder gebruik te maken van Aliexpress.

In deze Dropship Academy Review deel ik weer mijn ervaringen en geef ik je een rondleiding door de cursus zodat je precies ziet je allemaal krijgt mocht je besluiten om deze uitgebreide cursus te kopen.

Weet je nog niks over Low-Ticket Dropshipping? Doe dan eerst de Gratis Webinair van Joshua Kaats of download zijn gratis e-book.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is iemand waar ik tegenop kijk, vooral omdat hij van zijn passie zijn werk gemaakt.

Hij leeft nu het leven wat hij wil leven, eigen uren bepalen en geen baas meer om voor te werken.

En in zijn vrije tijd is hij veel te vinden in de sportschool.

Om precies die reden heb ik de Dropship Academy aangeschaft om ook binnen een jaar volledig voor mezelf te kunnen beginnen.

Op deze foto zie je Joshua Kaats, maker van de dropship academy
Wie is Joshua Kaats

Joshua heeft al op jonge leeftijd zijn succes gemaakt want hij is momenteel nog maar 24 jaar en is begonnen met dropshipping sinds zomer 2017.

2020 is zelfs het jaar waar hij zijn eigen Mansion heeft gekocht en hij is in het bezet van meerdere leuke auto’s.

Daarnaast heeft hij sinds dit jaar zijn 2e training gelanceerd onder de naam High Ticket Dropship Academy, daarover later meer.


Wat houdt de Dropship Academy 4.0 precies in?

Dropship Academy 4.0 gaat je stap voor stap alles leren over het opzetten van je eigen webshop en alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast ga je naast een goede basis ook alles leren over internationaal dropshippen dus Joshua Kaats blijft zijn cursus voorzien van updates.

Deze erg uitgebreide training is overal in de wereld online te volgen en kan je in eigen tempo stap voor stap doorlopen. Het mooie van dropshipping is dat je nooit een eigen voorraad hebt en dat het gewoon vanuit de leverancier wordt verzonden.

Deze uitgebreide training is in een online omgeving te volgen waarin je precies ziet hoeveel lessen je nog moet volgen en hoeveel je er al hebt gedaan.

Dropship Academy 3.0 bevat momenteel 7 modules en 63 lessen en Dropship Academy 4.0 bevat 16 modules en 36 lessen en dit gaat zeker nog uitgebreider worden tot 1 geheel 4.0. Daarnaast bevat deze dropship cursus ook heel veel extra’s zoals wekelijkse coaching calls voor al je vragen.

Hierna volgt ook nog een video review waar ik je mee neem door de Dropship Academy 4.0 cursus, daaronder neem ik je ook mee door versie 3.0 zodat je een goed beeld hebt van beide.

Op deze foto zie je de online module van de Dropship Academy 4.0

Dropship Academy 4.0 Review [VIDEO]

Aangezien ik deze cursus al enige tijd in mijn bezit heb, heb ik een video gemaakt destijds van 3.0 en nu van versie 4.0. Mocht je twijfelen dan raad ik aan om beide te kijken en anders gewoon alleen de 4.0

Joshua Kaats heeft momenteel 2 websites, controleer beide voor de beste prijs en beschikbare plekkenActiepagina1 & Actiepagina2.


Dropship Academy 3.0 Review [VIDEO]

Via onderstaande video vertel ik je meer over dropshipping en ik je de gehele inhoud van deze training zien die gebaseerd is op versie 3.0. Wellicht is deze video al genoeg om ook te beginnen met Joshua kaats.


Wat houd deze reguliere manier van dropshipping in?

Dropshipping is eigenlijk het specifiek verkopen van iemand anders zijn of haar producten via je eigen webshop.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij veel beter bent in marketing dan de leverancier. Zo krijg je veel mensen op je webshop en het verschil tussen je inkoop en je verkoop is je winst.

Een groot voordeel hiervan is dat je geen eigen of nauwelijks eigen startkapitaal nodig hebt omdat je het product past inkoopt of het moment dat je het geld binnen hebt van je verkoop.

Nog een groot voordeel is dat je geen eigen inventaris nodig hebt en dat eigenlijk alles via de leverancier gaat, een nadeel is hiermee wel dat mocht het geen goede leverancier zijn dat je dan klachten gaat krijgen.

Dan zullen de klanten bij jou aankloppen want jij bent en blijft verantwoordelijk voor de service van de producten.

Daarnaast heeft Joshua ook sinds kort oktober/november 2020 de High Ticket Dropship Academy die zich richt op de duurdere producten en Nederlandse markt.

Ik zal nog even beide manieren van dropshipping uitdiepen zodat je makkelijker een keuze kan maken tussen beide.


Low Ticket Producten vs High Ticket Producten

Zoals je wellicht in mijn High Ticket Dropship Academy Review hebt gelezen heb je 2 verschillende manieren van dropshipping en beide zijn eigenlijk ook uniek.

In deze review ga je de reguliere manier van dropshipping, ga je Low Ticket Producten verkopen die vaak tussen de € 10,00 en € 30,00 per stuk kosten. Je gaat je richten op de Aziatische markt zoals China en je gaat bijvoorbeeld je producten leveren vanuit AIIiExpres.

Je verkoopt makkelijker producten vanwege de lage prijs maar daardoor is je winstmarge wat lager en moet je dus meer producten verkopen.

Wil je liever High Ticket Producten verkopen, dan zal de verkoopprijs tussen de € 200,00 en € 2000,00 liggen en richt je je op Nederlandse leveranciers of eventueel Europa. De producten zijn over het algemeen iets moeilijker te verkopen maar de winstmarge is wel stukken hoger.

Wel is deze cursus ook stukken duurder, dus wellicht is het slim om met de reguliere manier te beginnen.

Hieronder nog even kort samengevat de verschillen tussen beide manieren van dropshipping

Dropship Academy vs High Ticket Dropship Academy verschillen

Dropship Academy 4.0

 • Verkoopprijs tussen de € 10,00 en € 30,00 per artikel
 • Spontane en snellere kopers
 • Lagere marges per product
 • Focus op Aziatische landen zoals China
 • Langere levertijden (1 tot 3 weken)
 • Webshop is makkelijker op te zetten zonder kennis van producten

High Ticket Dropship Academy

 • Verkoopprijs tussen de € 200,00 en € 2000,00 per artikel
 • Koopgerichte klanten
 • Hogere marges per product
 • Focus op Nederlandse en Europese leveranciers
 • Korte levertijden (1 tot 4 werkdagen)
 • Eerst leveranciers aantrekken en dan webshop bouwen. Daarnaast webshop waar meer kennis van producten nodig is.

Hopelijk heb ik je een idee gegeven van beide manieren, er is geen goed of slechts. Je moet puur kijken welke manier van verkopen je meer aanspreekt.

Er zijn mensen die tientallen low ticket producten verkopen per dag en zo duizenden euro’s per maand verdienen en er zijn mensen die slechts een aantal high ticket producten verkopen en hetzelfde verdienen.


Hoe ziet deze dropshipping cursus eruit?

Momenteel krijg je toegang tot de lessen van Dropship Academy 3.0 en Dropship Academy 4.0. Ik ga beide even bespreken zodat je precies ziet wat je allemaal gaat leren.

Per module eindig je vaak met actie of een pdf zodat je ook daadwerkelijk actie gaat ondernemen.

Joshua gaat je zeker aan het werk zetten, die verdiende vrijheid komt niet vanzelf. En het geld uiteraard ook niet.

Dropship Academy 3.0

Versie 3.0 bevat 63 lessen over 7 modules. Ik ga ze hieronder bespreken.

Module 1 – Uitleg cursus

Joshua gooit je gelukkig niet gelijk in het diepte.

Hij gaat je eerst via een Dropship Academy uitleg door het hele proces heen begeleiden.

Het is een begeleiding van minimaal 1 jaar dus er komt zeker genoeg bij kijken om het een succes te maken.

Op deze foto zie je de introductie van de Dropship Academy

Module 2 – Mindset en Big Picture

De mindset is zo ontzettend belangrijk en vooral het krijgen van een winning mindset. Daarom ben ik ook extra blij dat Joshua begint met deze module.

Als je stapt in de wereld van geld verdienen dan zal je daar ook een mindset in moeten krijgen, geen belemmerende negatieve gedachtes meer en geloven dat alles mogelijk is als je er maar hard voor werkt!

Zoals Joshua Kaats hieronder zegt: “in deze video gaan we het hebben over falen, fouten maken en keihard op je bek gaan”.

En zo is het ook precies. Progressie in de sportschool of een dropship webshop beginnen gaat niet met een constante stijgende lijn.

Vallen en opstaan en daarvan leren en zo word je steeds beter.

Module 2 bevat 8 lessen.

Op deze foto zie je het stukje mindset van de Dropship Academy

Module 3 – Product- en niche research

Nu we de introductie hebben gehad en het stukje mindset ga je je klaar maken om echt te beginnen met je eigen dropshipping webshop.

En dit doe je ook door eerst product en niche onderzoek te doen, welke producten verkopen goed en welke producten zoeken mensen veel op.

Stel je voor dat ik een webshop wil vol met pre-workouts of losse eiwitrepen, dan moet ik wel zeker weten dat hier vraag naar is en dat de marge goed is.

Gelukkig weet Joshua precies welke producten goed zijn en welke niet en dat legt hij ook uitgebreid uit in de video’s.

Module 3 bevat de volgende 15 lessen:

 • Dropshipping Introductie
 • Shopify Account aanmaken
 • Niche Research
 • Concurrenten binnen jouw Niche
 • Product Research (de basics)
 • Het belang van Winners
 • Winners van onze concurrenten
 • Spy Tools
 • Google Trends
 • Adspy
 • Hoe vind je de beste leveranciers?
 • Nederlands vs. Internationaal dropshippen
 • Domeinnaam bedenken
 • Checklist Module #1

Module 4 – Online Marketing 101

Net als een blog het moet hebben van mensen die via google naar de blog komen, moet je het ook hebben van bezoekers op je dropship webshop.

In dit 2e deel gaan we alles leren over de soorten marketing die je kunt gaan doen om gerichte bezoekers te krijgen die al geïnteresseerd zijn om iets te gaan kopen.

Daarnaast komen er ook heel veel marketingtermen voorbij met de uitleg daarbij, je bent een marketing expert hierna.

Op deze foto zie je het hoofdstuk online marketing 101 van Dropship Academy

Module 4 bevat de volgende 6 lessen:

 • Introductie
 • De Kracht van Verliesaversie
 • Social Proof en Wederkerigheid
 • Communicatie en Klantpersona
 • Funnels en Conversie
 • Marketingtermen die je moet kennen.

Module 5 – Onweerstaanbaar aanbod

De dropshipping wereld is groot en daardoor komen er steeds meer dropship webshops.

Dat is ook de reden waarom je ook gaat leren hoe jij jouw webshop kan veranderen in een onweerstaanbaar aanbod voor klanten.

Dit zorgt ervoor dat ze eerder producten zullen kopen, bijvoorbeeld omdat je webshop er betrouwbaar uit ziet.

Module 5 is ook het laatste stukje theorie, hierna ga je echt beginnen.

Module 5 bevat 4 lessen:

 • Introductie
 • Naming
 • Pricing
 • Productomschrijvingen
Op deze foto zie je het hoofdstuk Onweerstaanbaar aanbod van Dropship Academy

Module 6 – Winstgevende webshop

Hopelijk begin je met volle energie met module 6, je gaat namelijk in maar liefst 18 lessen leren je eigen dropship webshop te beginnen en op te zetten.

Aan het einde van deze module heb je dus ook je eigen webshop, hoe gaaf is dat?!

Ook ga je kennis maken met het bekende Shopify, dit platform is speciaal voor alle mensen die een eigen webshop beginnen.

Shopify is daarnaast zo gemakkelijk dat je geen teschnische kennis hoeft te hebben en zo een webshop kan opzetten.

Op deze foto zie je het hoofdstuk Winstgevende webshop van Dropship Academy

Module 6 bevat 18 lessen:

 • Introductie
 • Collecties aanmaken
 • Standaard Pagina’s
 • Contactpagina
 • Over Ons Pagina
 • Bestelling en Levering
 • Ruilen en Retourneren
 • Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 • Track je order
 • Veelgestelde vragen pagina
 • Menu’s aanmaken
 • Thema en Webshop design
 • Webshopnaam en “Powered by Shopify”
 • Webshop Design (Tips en Tricks)
 • Cookie Bar
 • Sales Pop
 • Duw je bezoekers over de koop-streep
 • Reviews

Module 7 – Systemen en Automatisering

Uiteraard gaat een product verkopen via je webshop niet vanzelf.

En komt ook een groot deel bij kijken over systemen en automatiseren.

Denk bijvoorbeeld aan een automatische mail die eruit gaat bij een nieuwe order tot het betaling systeem zodat klanten makkelijk kunnen betalen.

Bij een eigen bedrijf hoort uiteraard ook een zakelijk email adres dus die ga je ook aanmaken.

Op deze foto zie je het hoofdstuk Systemen en Automatisering van Dropship Academy

Module 7 bevat 10 lessen:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail adres
 • Bedrijfsmanager en FB-pagina
 • Checkout Instellingen
 • Shipping Instellen
 • Oberlo instellen (ook deels voor DSers)
 • Mollie Account aanmaken
 • Abandoned Checkout
 • Bevestigingsmail
 • Shipping Confirmation

Dropship Academy 4.0

Het fijne van Dropship Academy 4.0 is dat je niet verplicht ben om internationaal te drophippen, je kan ook gewoon in Nederland en België blijven verkopen.

Joshua Kaats zal je wel altijd van updates voorzien zodat jij het maximale uit je webshop kunt halen, dat is ook precies de reden dat hij constant naar de markt kijkt en waarde blijft geven. Precies de reden dat ik al wat jaartjes betaal.

Versie 4.0 bevat momenteel 16 modules en 36 lessen en er komen er vast nog wel meer bij ondanks dat het al erg compleet is.

Module 1 – Product en Niche Research

Als je besluit om je markt te gaan verbreden of je te gaan richten op landen buiten Nederland en België dan zal je toch weer product en Niche onderzoek moeten doen naar producten die het daar goed doen.

Zo heb je bepaalde producten die in Nederland erg populair zijn maar in Duitsland bijvoorbeeld helemaal niet, en dat is precies wat je gaat leren in deze module.

In module 1 gaat Joshua ook kijken naar alle veranderingen die eraan komen in 2021 en deelt hij een unieke case die hem €10k/dag heeft gebracht.

Wat ik persoonlijk nog het fijnste vond is dat je de Nederlandse leverancier van Joshua Kaats mag gebruiken, je gaat dus Ali Express alleen gebruiken om informatie op te zoeken.

Op deze foto zie je Module 1: Product en Niche Research van Dropship Academy 4.0

Module 1 bevat 12 lessen:

 • Dropshipping: 2021 and beyond
 • Shopify Account Aanmaken
 • De beste webshop voor Dropshipping
 • Producten importeren naar je webshop
 • Product Research (de basis)
 • Product Research Cheatsheet
 • Het belang van winners
 • €10k/Dag Product Research
 • Winners van onze concurrenten
 • Spy Tools
 • Nederland vs. Internationaal
 • Domeinnaam bedenken

Module 2 – Online Marketing 101

In deze module ga je weer alles leren over het stukje marketing wat komt kijken bij het opzetten van je webshop.

Je kan hieraan denken bij het maken van funnels van mensen die bijvoorbeeld via een advertentie rechtstreeks naar een bepaald product gaan, daarnaast ga je ervoor zorgen dat de kans dat ze het product ook kopen groot genoeg is.

Fijne van module 2 is dat Joshua ook met praktijkvoorbeelden komt dus daar leer je ontzettend veel van.

Module 2 bevat de volgende 6 lessen:

 • Introductie: Denk als een marketeer
 • De Kracht van Verliesaversie
 • Social Proof en Wederkerigheid
 • Communicatie en Klantpersona
 • Funnels en Conversie
 • Marketingtermen die je moet kennen

Module 3 – Onweerstaanbaar Aanbod

Uiteindelijk is je doel van je webshop om je bezoekers een onweerstaanbaar aanbod te doen zodat ze gewoon je producten moeten kopen, en dat is precies wat Joshua je gaat leren in module 3.

Je gaat hier namelijk leren hoe jij producten moet presenteren en dit doet hij weer aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Zoals je merkt ga je echt het succesverhaal van Joshua over kopiëren en dat maakt deze cursus echt de moeite waard.

Op deze foto zie je Module 3 - Onweerstaanbaar Aanbod van Dropship Academy 4.0

Module 3 bevat de volgende 4 lessen:

 • Introductie + Productselectie
 • Naming
 • Pricing
 • De Ideale Productomschrijving

Module 4 – Winstgevende Webshop

De vorige modules ware voornamelijk theorie, in module 4 ga je namelijk echt aan de slag met een webshop in elkaar zetten. Denk bijvoorbeeld aan het werken met Shopify tot alles over bestellingen zoals Ruilen en Retourneren.

Na deze module staat je webshop live en kan het werken naar vrijheid gaan beginnen. Dropshippen maakt het mogelijk om overal in de wereld locatie onafhankelijk te werken!

Module 4 bevat 12 lessen:

 • Introductie: rondleiding door Shopify
 • Collecties Aanmaken
 • Standaard Pagina’s
 • Contactpagina
 • Bestelling en Levering
 • Ruilen en Retourneren
 • Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 • Track Je Order
 • Veelgestelde Vragen
 • Menu’s Aanmaken
 • Branding en Design
 • Thema en Webshop Design

Global Dropshipping Blueprint 4.0

Dit is een apart gedeelte binnen de cursus en hier ga je alles leren over het stukje internationaal dropshippen. Deze module bevat 12 lessen en ik zal er enkele bespreken.

Uiteindelijk kan je er zelf ook achter komen hoe compleet deze cursus is, en dat is door de Dropship Academy 4.0 te gaan kopen.

#1 – Introductie tot Internationaal Dropshippen

Internationaal dropshippen komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen bij Joshua, in deze les laat hij ons zien waarom er zoveel potentie zit in landen buiten Nederland en België zoals bijvoorbeeld Duitsland.

Op deze foto zie je Module #1 - Introductie tot Internationaal Dropshippen van Dropship Academy 4.0

#2 – Internationale webshops vs. Nationale webshop
#3 – Marktonderzoek: kies je land

Ondanks dat ik het al enkele keren over Duitsland heb gehad heb je uiteraard de keuze tussen meer landen, dat is precies wat je in module 3 gaat leren.

#4 – Product research over de grens
#5 – Betaalmethodes

Uiteraard gelden er ook andere betaalmethodes in andere landen en ook daar is Joshua gelukkig goed van op de hoogte en jij straks ook. Na deze modules ken je alle voorwaardes van de verschillende landen.

Op deze foto zie je Module #5 - Betaalmethodes van Dropship Academy 4.0
#6 – Webshop Instellen
#7 – Domeinnaam Kopen
#8 – Je business vertalen
#9 – Legal checkup
#10 – Betaalmethodes & Financiën
#11 – Cashflow Problemen en Financiën (Coming Soon)
#12 – Case Study – 250k in één week

Tegenwoordig worden er steeds vaker Case Studies toegevoegd en die zijn natuurlijk ontzettend leerzaam omdat dit echt op de praktijk gericht is. Je leert hier enorm veel van en je zou dit succes zo kunnen overnemen met een soortgelijk product.

Deze Case Study is gericht op een webshop in Duitsland en hier hebben ze in één week tijd €250.000 als omzet behaald. Zo zie je maar hoe ontzettend populair internationaal dropshippen is.

Op deze foto zie je Module #12: Case Study – 250k in één week van Dropship Academy 4.0

Of doe dan eerst de Gratis Webinair van Joshua Kaats


Wat zijn de Dropship Academy 4.0 gratis Bonussen

De dropship cursus 4.0 zelf gaat een mooie basis leggen over alles wat erbij komt kijken.

Maar nu begint het eigenlijk pas, en om echt die financiële vrijheid te krijgen moet je vanaf nu het maximale eruit gaan halen!

Hierbij de extra’s die je erbij krijgt:

#1: 104 persoonlijke coaching sessies

Deze zet ik niet voor niks op nummer 1 omdat ik hier heel veel aan heb gehad, je gaat minimaal 1 jaar aan de gang en dat betekent dat je 104 weken elke week een persoonlijke coaching call gaat krijgen.

In deze sessie kan je al je vragen stellen en ga je samen naar je dropship webshop kijken en zal je adviezen of tips krijgen.

Hier heb je echt ontzettend veel aan!


#2: Dropship community

Eigenlijk kan je niet succesvol worden zonder een community. Een community zorgt er namelijk voor dat je altijd het maximale uit jezelf gaat halen en als je een dipje hebt of ergens onzeker over bent, dan kan je elkaar helpen.

Je krijgt namelijk toegang tot de facebookgroep Dropship Academy community waar op moment van schrijven maar liefst 3.223 leden in zitten.

Dit zijn dus ruim 3000 mensen die net als jij een passie hebben met geld verdienen met dropshipping.

Op deze foto zie je de facebook groep van de Dropship Academy
Dropship facebookgroep

#3: Maandelijkse Groepscoaching

Naast de wekelijke calls met je coach krijg je ook maandelijkse groepscoaching.

Hier blijf je ook op de hoogte van de laatste updates als het gaat over dropshipping.

Deze groeps-coaching is ook met Joshua Kaats zelf dus hier kan je ontzettend veel van leren. Overigens worden ze ook opgenomen dus je kan ze altijd terugkijken.

Daarnaast wordt alles opgenomen en kan je het dus altijd terug kijken.


#4: Premium Shopify Templates 

Het kan natuurlijk zijn dat je net als ik nog geen verstand hebt van het bouwen van een webshop.

Met deze bonus krijg je toegang tot allemaal Shopify Templates die er feitelijk voor zorgen dat je binnen 30 minuten als je dropship webshop website klaar hebt staan.


#5: Cursus E-Mail marketing

Email marketing is superbelangrijk, vaak hebben klanten nog maar een zetje nodig om bijvoorbeeld een product te kopen.

Ook bouw je een klantenbestand op dat zodra je bijvoorbeeld nieuwe producten op je webshop hebt staan, dat je hiervan een mail kan sturen naar je klanten.

Op deze foto zie je bonus 5 cursus email marketing van de Dropship Academy

#6: Cursus Chatbot Domination

Ken je al die webshops die zo’n chatbot hebben, dat wil jij uiteraard ook op je website en met deze bonus ga je die gelukkig ook instellen.


#7: Finance Mastery

Als je net begint met een eigen dropship bedrijf dan heb je nog weinig kijk op wat er allemaal bij komt kijken,  geld op deze manier verdienen.

Denk bijvoorbeeld aan je administratie, belasting en boekhouding bijhouden.

Gelukkig gaat Raymond Geleijnse (financieel expert) je alle tips geven om te zorgen dat jij niet gelijk je verdiende geld gaat uitgeven.

Op naar een winstgevende dropship webshop.

Op deze foto zie je bonus 7 finance mastery van de Dropship Academy

#8: Google Ads Blueprint & #9 Facebook Ads Blueprint

Tijdens de laatste 2 bonussen ga je alles leren hoe jij succesvol gebruik kan maken van google ads en facebook ads.

Hier maak ik al enkele maanden gebruik van google ads en je betaalt daar alleen voor de mensen die ook daadwerkelijk naar je website gaan.

Ik hoef feitelijk maar 1 commissie te pakken per maand en ik heb al een kleine winst van 1 maand promoten. Elk commissie boven die 1 is winst.


Voor wie is de Dropship Academy 4.0 geschikt?

Dit is eigenlijk de ultieme beginnerscursus op het gebied van dropshippen die echt stap voor stap door het hele proces gaat. Denk aan het beginnen van een eigen website tot het instaleren van je webshop tot het krijgen van je eerste verkoop.

Joshua Kaats gaat stap voor stap door het hele proces en daardoor is deze training voor iedereen geschikt.

Het mooie is dat je nooit je eigen voorraad hoeft te hebben en daardoor ook geen hoog startkapitaal om met deze training te beginnen, en je kan ook nog in termijnen betalen.


Wat zijn de Dropship Academy 4.0 Academy voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Weinig technische kennis nodig, alles wordt stap voor stap uitgelegd.
 • Nu ook gericht op Internationaal dropshipping en je krijgt de Nederlandse leverancier van Joshua Kaats
 • Zeer complete training waarin alles van A tot Z voorbij komt over dropshipping.
 • Heel veel coaching sessies waar je al je vragen kwijt kan of samen kijken naar je webshop.
 • Gezellige Dropship community met veel resultaten van deelnemers
 • Veel gratis extra’s en de training wordt elk jaar ge-update
 • Zeer goede mindset module.

Nadelen:

 • Je gaat een Jaarabonnement aan. Wel zal je dit op den duur makkelijk kunnen betalen en dan blijf je gewoon een samenwerking aan gaan met Joshua Kaats. Daarnaast mogelijkheid tot betalen in termijnen en zelfs per maand.
 • Steeds meer concurrentie waardoor je steeds meer onderzoek moet doen naar producten.

Dropship Academy resultaten

Met 3000 leden in de facebook groep worden er super veel resultaten gedeeld. Dit kan je motiveren maar ook demotiveren.

Iedereen is anders, sommige halen al verkopen na enkele maanden, sommige na 1 jaar.

Belangrijkste is dat je het voor jezelf doet en niemand anders, blijf dus vooral trouw aan je eigen doelen in deze!

Als je ook kijkt naar de homepagina van Joshua dan zie je onderaan tientallen resultaten, ik heb die ook gezien van de mensen zelf in de facebook groep.

Dus ze zijn 100% betrouwbaar, hierbij nog een paar.

Op deze foto zie je dropshipping resultaten
Op deze foto zie je dropshipping resultaten
Op deze foto zie je dropshipping resultaten
Op deze foto zie je dropshipping resultaten

Joshua Kaats onterecht als onbetrouwbaar of scam.

Er zijn mensen die helaas een negatieve mindset hebben en niet geloven dat “die jonge gastjes zoals Jia Ruan en Mitchell Weijerman van Team Unstoppable” zulke succes kunnen behalen.

Zo werd ook Joshua negatief naar voren gehaald, ik ken Joshua als iemand die altijd alle vragen via Instagram, facebook en mails beantwoord dus in mijn ogen is hij 100% betrouwbaar en ik sta dan ook volledig achter zijn video.

Mocht je twijfelen aan Joshua? Kijk dan hieronder de video.


Zijn er nog dropshipping trainingen alternatieven?

Joshua Kaats is zo goed als de enige en marktleider op het gebied van zijn dropshipping trainingen. Hij heeft maar 1 “concurrent”

 • Bol Masterclass: Deze cursus is geen dropshipping maar maak je gebruik van verkopen via bol.com. Dit houd in dat je geen eigen website hoeft te hebben maar dat dat je echt een product gaat inkopen en door middel van private label van eigen branding gaat voorzien. Doe hier de Gratis Webinair

  Of neem hier een kijkje bij mijn Bol Masterclass 4.0 Review
 • High Ticket Dropship Academy: Zoals eerder gezegd is deze cursus ook van Joshua Kaats en ga je hier producten verkopen tussen de €200,00 en €2000,00 waardoor een marge wel kan oplopen tot €500,00. Dit betekend dan ook gelijk dat deze cursus wel een stukje duurder is.

  Lees hier mijn High ticket Dropship Academy Review.

Hoeveel kost de Dropship Academy?

Mensen zijn geneigd om minder tijd te investeren in iets dat goedkoop is, daarom ga je hier een jaarabonnement aan die je overigens ook in delen kunt betalen maar dan ga je er zeker een succes van maken.

Joshua bied momenteel aan om in 1 keer te betalen of per maand. Zo is het voor iedereen mogelijk om mee te doen.

 • Betaal je het in 1 keer, dan betaal je € 1497,00 (Hier krijg je nog 259,81 aan btw terug)
 • Je kan ook per kwartaal betalen en dan betaal je 450 euro (Hier krijg je 78.10 btw terug)
 • Betaal je liever per maand? dan betaal je het bedrag van 147 euro (Hier krijg je 25,51 btw terug). Deze optie zie gebeurd heel vaak omdat dit iedereen dit bedrag wel zou kunnen missen per maand.

Belangrijk: Bij een eigen bedrijf kan je alles wat je investeert in je bedrijf de btw terug vragen, dat is ook de reden dat ik de btw bedragen erachter heb genoemd.


100% Succesgarantie

Joshua geeft je zelfs de garantie dat je binnen 30 dagen al je eerste sales gaat maken, mocht dit niet het geval zijn. Dan krijg je netjes je geld terug.

Dit zegt genoeg lijkt me zo!


Eindoordeel van mijn Dropship Academy 4.0 Review

Ik hoop je in deze Dropship Academy 4.0 een goed beeld te hebben gegeven over deze uitgebreide cursus. Het feit dat Joshua deze cursus jaarlijks van updates voorziet en echt voorziet van de laatste trends op de huidige markt maakt het een erg complete dropshipping cursus.

Je bent niet de enige die een dropship webshop gaat beginnen en tegenwoordig is er genoeg concurrentie, maar is dat dan gelijk een reden om er niet voor te gaan?

De Dropship Academy gaat je hier stap voor stap bij helpen en je hebt echt een goede aan Joshua Kaats.

Feitelijk heb je ook niks te verliezen, een website kost maar 40 euro per jaar en je hoeft pas producten te kopen of het moment dat je ze hebt verkocht.

Ik raad mensen altijd aan om in jezelf te investeren, dit kan in vorm zijn van bijvoorbeeld mindset of zoals hier een manier van geld verdienen.

Net als mijn review website zijn er 100 andere review websites, maar toch doet de website het erg goed. Ik ga voor kwaliteit en probeer bezoekers zo goed mogelijk te informeren.

Dus dit is ook zeker mogelijk met een nieuwe webshop waar je nu zelfs gaat richten op internationaal dropshippen en het gebruik van de Nederlandse leverancier van Joshua.

Hopelijk neem jij net als ik die stap naar die vrijheid en ga je binnenkort winstgevende producten verkopen via je eigen dropship webshop.

Of download hier zijn gratis e-book


Is er een Dropship Academy kortingscode beschikbaar?

Ja, goed nieuws, Zoals al vaker vermeld in deze review is sinds kort versie 3.0 uit, hij heeft daarom een speciaal actietarief voor mensen die klaar zijn om in de wereld van dropshipping te stappen.

Via deze speciale actiepagina krijg je met code DROPSHIPLISA maar liefst €100,00 euro korting! (helaas werkt deze code niet meer, gelukkig heb je een goed actietarief)


Ik hoop je in deze Dropship Academy review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben stel die dan hieronder.

 • Wat is dropshipping?
 • Wie is Joshua Kaats?
 • Is Joshua Kaats betrouwbaar?
 • Wat houdt de cursus Dropship Academy in?
 • Hoeveel kost de cursus Dropship Academy
 • Wat zijn de Dropship Academy resultaten

Neem zeker ook een kijkje bij mijn andere Geld Verdienen Reviews


Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierbij enkele veel gestelde vragen:

Wat zijn de kosten van Dropship Academy 4.0 per jaar?

Naast de aanschaf van deze training komen er nog enkele kosten bij, dit zijn de volgende:

 • Shopify Membership: Ongeveer 29 dollar per maand
 • Een domeinnaam: (kost een paar euro)
 • Een startbudget voor Facebook ads: €50-250
 • Inschrijving bij de KvK: Eenmalig €50

Heb ik Garantie?

Joshua is ervan overtuigd dat je succesvol gaat worden, dat is ook de reden dat hij je 30 dagen niet goed-geld-terug-garantie bied.

Is er een kortingscode beschikbaar?

Via deze speciale actiepagina krijg je met code DROPSHIPLISA maar liefst €100,00 korting! (Kortingscode werkt helaas niet meer, wel is het actietarief geldig)

Print Friendly, PDF & Email

Dropship Academy 4.0

1497 euro
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Les van Joshua Kaats. Hij weet ontzettend veel
 • Nu ook internationaal dropshippen en een Nederlandse leverancier
 • Zeer complete cursus van A tot Z over dropshipping
 • Veel bonussen en regelmatig updates
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Abonnement* *je krijgt wel veel waarde voor dit geld.
 • Veel concurrentie

Plaats een reactie