Review: Bol Masterclass Jia Ruan

Bol Masterclass zorgt voor een financiële vrijheid wat weer zorgt voor een betere gezondheid. In onderstaand review gaat het over hebben over de Bol Masterclass van Jia Ruan.

De juiste manier om online geld te verdienen wordt steeds duidelijker in beeld gebracht door middel van online cursussen. Voor iedereen toepasbaar en je kunt hiermee passief geld verdienen, wat jou weer nieuwe kansen biedt.


Inhoudsopgave


Jia Ruan van Unstoppable

De bedenker van dit programma (hier gratis webinair) is Jia Ruan en is sinds 2017 begonnen met zijn eigen bedrijf. Hij wist toen al dat hij niet gemaakt was voor een 9-6 ritme, dit was ook de reden dat hij met zijn HBO opleiding is gestopt.

Jia heeft zich ingelezen in de wereld van E-Commerce en voordat hij het wist verdiende hij duizenden euro’s per maand door enkel vanuit zijn laptop te werken.

Jia is ook bekend geworden met zijn podcast die op nummer 1 terecht is gekomen met de naam: The Unstoppable Podcast

Met de Bol Masterclass heeft Jia al zijn kennis en ervaringen in 1 masterclass gestopt om ook anderen de kans te geven hier hun succes mee te behalen. En ja, er zijn al velen die het succes hebben weten te behalen (op kort termijn).

Jia Ruan

Wat is de Bol Masterclass precies?

In de Bol Masterclass leer je hoe je goedkoop producten kunt inkopen in landen als bijvoorbeeld China, en deze voor een stuk meer kunt verkopen via bol.com. Je kijkt hier naar goedlopende producten of bestsellers.

De Bol masterclass is een online module waar je stap voor stap video’s en stof kan doornemen in je eigen tempo zodat je aan het einde op deze manier online geld kan gaan verdienen.

Op deze foto zie je het totale pakket van de Bol Masterclass


Wat krijg je allemaal ?

De Bol Masterclass bestaat uit 8 Modules en 30 lessen, deze lessen bestaan veel uit video’s waardoor je overal waar je ook bent, deze video’s makkelijk kunt bekijken. Bovendien zijn alle modules in eigen tempo te volgen.


Module 1: Welkom to the winning team

In deze module draait het allemaal om de mindset! Heb jij namelijk een mindset van snel opgeven dan is de kans van slagen minder groot. Sta jij volledig open voor deze cursus dan zal je gaan slagen.

In deze module komt het stuk planning ook naar voren en de 100k mindset. Alles is mogelijk als je er maar 200% voor wilt gaan.


Module 2: Ground Zero

In deze module ga je alles leren om een goede start te maken. Je krijgt te zien hoe het business model precies in elkaar zit, van welke platformen je gebruik gaat maken, en hoe bol.com precies werkt. Uiteraard komt hier de e-commerce ook duidelijk aan bod, zodat je precies weet hoe dit alles in deze wereld werkt.


Module 3: The goldmine

Hier ga je precies leren waar en met welk product er geld te verdienen is.


Module 4: Artificial Intelligence

In deze module ga je leren hoe je besluiten kunt maken op het gebied van data in plaats van op gevoel. Uiteindelijk ga je winstgevende producten kopen en verkopen en dit draait alleen om data.


Module 5: Showtime

Een erg belangrijke module, aangezien je in deze module gaat leren hoe je moet investeren, hoe het werkt om producten in te kopen en uiteindelijk online te zetten en het regelen van de logistiek via bol.com.


Module 6: Monk like patience.

Onmisbaar in de wereld van inkopen en verkopen: geduld. Deze module gaat je hiermee helpen. Je wacht nu op de eerste resultaten van de eerste producten die je aan het verkopen bent en hier kan je weer verder op bouwen.


Module 7: The next apple

Je weet nu alles wat er te weten valt over de Bol masterclass, nu ga je leren om er je eigen label aan te hangen en er echt een eigen merk van te maken.


Module 8: 10x Time.

De laatste module en gelijk ook een hele belangrijke. Je krijgt inzicht hoe je veel geld kunt gaan verdienen en daarnaast ga je ook stappen vooruit denken.

Je krijgt nu namelijk geld binnen en hier ga je leren hoe je dit kunt investeren en er nog meer uit kunt halen.


De extra’s van de Bol Masterclass

Jia Ruan heeft er ook nog wat extra’s bij gedaan die er echt voor zorgen dat deze aanschaf voor altijd is. Het volgende zit er nog bij:

 1. Wekelijkse groepscoaching voor al je vragen
 2. Lifetime toegang tot de Bol Masterclass community
 3. Offline meetups om anderen te ontmoeten, die net als jij geld verdienen via de Bol Masterclass
 4. Veel handige tools om alles nog makkelijker op te zoeken om de verkopen te gaan starten.

Wat is de prijs van de Bol Masterclass?

Investeringen in jezelf kost geld, maar met hard werken kan je dit geld zo weer terug verdienen.

Je kan ervoor kiezen om deze cursus in 1 keer te betalen, je betaald dan 997,00.

Je hebt ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen maar dan betaal je ook transactiekosten waardoor je uiteindelijk 5×250,00 betaald waardoor je op 1250,00 uit komt. Dit doen ze omdat de kans bestaat dat deelnemers de betaling stop zetten.

Ik raad dus zeker aan om het in 1 keer te betalen, het geld wat je anders teveel betaald kan je dan gebruiken bij het inkopen van testproducten, iets wat je leert in module 5. Waar je uiteindelijk een mooie winst mee gaat boeken.


Bol Masterclass eigen Ervaring 

Ik ben zelf erg te spreken over de kwaliteit van de video’s en dat je het volledig in eigen tempo kunt volgen.

In de Bol Masterclass wordt snel duidelijk hoe belangrijk jouw mindset is, dit komt dan ook uitgebreid naar voren in de video’s.

De hele opmaak van de modules wanneer je inlogt is ook erg duidelijk en je ziet eigenlijk altijd welke video’s je al gezien hebt en welke je nog moet kijken. Ook zie je op hoeveel % je zit van de gehele training.

Het is wellicht een aardige investering, het is dan ook echt een volledige training waar je wel even zoet mee bent. Na deze training weet je gelukkig alles om op deze manier geld te verdienen en met de bol masterclass passief geld te gaan verdienen als je de smaak te pakken begint te krijgen.


Ervaringen in de community

Online ervaren zijn er ook genoeg te vinden, zie bijvoorbeeld hier, er zijn al vele successen geboekt, en ook in het leden gedeelte wordt vaak het succes gedeeld. Enkele voorbeelden:

 • Een man die al 20 producten per dag verkoopt met 20 euro winstmarge per artikel dus die verdienen al 400,- euro per dag.
 • Iemand die een screenshot deelde dat hij 8 weken bezig was en al 1500,00 had verdiend.
 • Iemand die 6 maanden bezig was en zijn fulltime baan ontslag kon nemen omdat hij genoeg verdiende om voor zichzelf te beginnen.

Ik vind het overigens wel dat geluk ook meetelt. Een goedlopend product wat nog niet op bol.com ,waardoor je een mooie winst kan pakken werkt in je voordeel. Je moet je onderscheiden. Verder is het gewoon geduld hebben en niet opgeven.

Gelukkig zit je in een grote community waar je elkaar kan ondersteunen als het even wat minder gaat of juist als er successen worden geboekt die daar dan gedeeld worden waardoor jij weer extra motivatie krijgt om er voor te gaan!


Bol Masterclass Conclusie

Ik hoop dat ik je een goed beeld van deze cursus heb gegeven, zodat jij net als ik geld gaat verdienen via online kopen en verkopen. Het gaat uiteraard niet op 1 dag, maar als jij precies toepast wat er allemaal in deze Bol Masterclass voorbij komt, dan zal je net als ik binnen enkele maanden inkomsten krijgen.

Ook sta je verbaast hoeveel je uit handen kunt gaan geven. Bol.com kan namelijk de gehele opslag en logistiek van je overnemen dus daar hoef je al nauwelijks mee bezig te zijn. Ook het stukje klantenservice wordt zelfs door bol.com. Feitelijk ben je hoofdzakelijk bezig  met jouw inkoop en verkoop, waarbij een mooie winstmarge.

Ik heb de keuze gemaakt om elk jaar in mezelf te blijven investeren. Dit kan zijn een sportcursus of een shoot. Wat ik hiermee wil zeggen, dat het altijd goed is om in jezelf te investeren en soms een stap te durven nemen. Ook dit is een stukje mindset.

Je begint overigens met een gratis training, als je daarna tot conclusie komt dat je dieper in wilt duiken en nog meer successen wilt krijgen, dan zou ik zeker de volledige cursus gaan volgen. Het fijne is dat deze masterclass in termijnen te betalen is. Veel trainingen bieden die optie namelijk niet.

Hopelijk heb ik mijn Bol Masterclass ervaringen met jou kunnen delen, en zie ik jou binnenkort ook bij de Bol Masterclass community!

Jia Ruan bied je de mogelijkheid via een kosteloze training waarbij je goed inzicht krijgt in de training

Mocht je al overtuigd zijn van deze Masterclass, dan ga je via onderstaande banner rechtstreeks naar de kortingspagina met alle informatie. 

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

2 reacties:

 1. Wow vorige reactie viel ineens weg sorry foutmelding
  Monk = mijn bijnaam online hahaha
  ik overweeg deze cursus te kopen marc kun je mij helpen
  hoeveel heeft dit jou pm extra opgeleverd en is het moeilijk?!!!?
  thx!!!!

  • Heey, leuk dat je interesse hebt in deze Bol Masterclass training en leuke nickname ;).

   Hier is het een beetje op pauze komen te staan helaas, sporten, bloggen en daarnaast ook nog uitzoeken wat voor producten goed in te kopen zijn om die vervolgens met meer winst te verkopen heb ik helaas niet heel lang volgehouden.

   Daarnaast vind ik de training wel echt super uitgebreid en je leert echt ontzettend veel met alleen al de mindset. Je moet alleen realiseren dat je ook veel tijd moet investeren. Ook vond ik het erg leuk dat je toch samen in een community zit en zo voelt het ook.

   Hoop vooral in mijn review de inhoud van deze cursus te laten zien en je kan altijd via de links beginnen met de gratis training zodat je een nog betere inzicht krijgt in de training.

   Hoop je vragen een beetje goed te hebben beantwoord en altijd leuk als je alsnog laat weten wat je gaat doen :).

   Sportieve groet,

   Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *