Bol Masterclass 4.0 review van Winston Zwemmer + Ervaringen (2021) (bol masterclass is niet meer te koop)

Bol Masterclass neemt je mee in de wereld van producten verkopen via bol.com door bestaande producten te branden (eigen merk van maken) en deze voor meer te verkopen. Hierbij mijn review en ervaringen over Winston Zwemmer.

De Bol masterclass geeft je levenslang toegang, waar Vince Ruiter nog Bol Masterclass 4.0 insprak zit we nu op de Bol Masterclass 4.1 en is Winston Zwemmer het gezicht van deze cursus.

Update december 2021: Bol Masterclass is niet meer te koop. Links gaan dus naar vervangende cursus.

Bekijk nu de gratis 5 stappen training om een winstgevende webshop op te zetten

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie is de oprichter van de Bol Masterclass?

De bedenker van dit programma is Jia Ruan en is sinds 2017 begonnen met zijn eigen bedrijf onder de naam Team Unstoppable.

Hij wist toen al dat hij niet gemaakt was voor een 9-6 ritme, dit was ook de reden dat hij met zijn HBO opleiding is gestopt.

Jia heeft zich ingelezen in de wereld van E-Commerce en voordat hij het wist verdiende hij duizenden euro’s per maand door enkel vanuit zijn laptop te werken.

Jia is ook bekend geworden met zijn podcast die op nummer 1 terecht is gekomen met de naam: The Unstoppable Podcast

Met de Bol Masterclass heeft Jia al zijn kennis en ervaringen in 1 masterclass gestopt om ook anderen de kans te geven hier hun succes mee te behalen. En ja, er zijn al velen die het succes hebben weten te behalen.

Op deze foto zie je Jia Ruan, de bedenker van de Bol Masterclass
Jia Ruan

Naast dat Jia de bedenker is van deze cursus is hij niet meer het gezicht van de Bol Masterclass en is vooral achter de schermen plannen aan het maken voor de toekomst.

In de Bol masterclass 4.0 was Vince Ruiter die spreker en sinds kort is versie 4.1 gelanceerd en nu is Winston Zwemmer het gezicht binnen en buiten de cursus.  Dus je krijgt zeker les van iemand die ontzettend succesvol is geworden.


Wat is de Bol Masterclass precies?

In de Bol Masterclass 4.1 leer je hoe je goedkoop producten kunt inkopen in landen als bijvoorbeeld China, en deze voor een stuk meer kunt verkopen via bol.com. Je kijkt hier naar goedlopende producten of bestsellers.

Daarnaast is het zeker niet alleen inkopen en verkopen, je gaat namelijk leren hoe Private Labeling werkt en dus ga je leren hoe je bestaande merkloze producten kunt gaan verkopen met jouw brand erop. Hoe vet is dat?

De wereld van E-commerce is nog enorm aan het groeien en mensen kopen steeds meer producten online en dat is precies waarom na al die jaren de Bol Masterclass nog zo populair is.

Jij gaat namelijk in meer dan 20 uur aan video’s alles leren hoe je producten gaat verkopen via bol.com. Dit doe je in een online omgeving in 5 modules en 32 lessen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de facebookgroep “The Tribe”, waar op dit moment al 6300 leden in zitten die ook besloten hebben de bol masterclass te kopen.

Hieronder zie je hoe de online omgeving eruit ziet van de bol masterclass 4.1, en in het volgende hoofdstuk deel ik een video review.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Bol Masterclass 4.1
Bol Masterclass 4.1 omgeving

Bol Masterclass 4.0 Review [VIDEO]

Zoals eerder vermeld is Winston Zwemmer nu het gezicht van de Bol Masterclass en is de cursus op de spreker na niet veranderd. In onderstaande video is Vince Ruiter nog de spreker. Wellicht zal ik in de toekomst nog de video review een update geven of bij versie 5.0.

Of ga naar de actiepagina voor meer informatie


Hoe werkt verkopen via bol.com?

De bol masterclass gaat je alles leren over Private Labeling omdat ze vinden dat hiermee de meeste winst te behalen is.

Dit heeft er namelijk mee te maken dat je echt een eigen brand gaat opzetten en gaat leren hoe je een eigen label en prestatie moet doen. Dit gaat leiden tot meer vaste klanten en zo ga je echt je eigen online business opbouwen.

Als we kijken hoe je producten gaat verkopen via bol.com, dan is de eerste stap om gebruik te maken van verschillende platformen die vol staan met merkloze producten waar jij dus samen met een fabriek je eigen label aan kan hangen.

Als uiteindelijk het product klaar is, dan laat je het naar Nederland komen en vanuit daar zet je het te koop op bol.com. Daarmee heb je ook 2 opties

 1. Je laat bol.com de logistiek doen, dit kost je 10% tot 20% per product maar ook de retours doen ze dan.
 2. Je doet de logistiek zelf. Dit houdt dan ook in dat je zelf opslagruimte e.d. nodig hebt.

Onderstaand is een erg mooi voorbeeld wat er mogelijk is uiteindelijk. Je koopt een thermofles op van $0,35-$3,20 en zet er je eigen label op en verkoopt hem voor € 22,95 via bol.com.

Op deze foto zie je het verdienmodel van verkopen via bol.com
Zo simpel kan het zijn. Mooie winstmarge op een Thermofles

Voor wie is de BOL Masterclass geschikt?

De Bol masterclass is naar mijn mening voor iedereen geschikt, wel is het enigszins handig dat je zelf een beetje creatief bent.

Ondanks dat je alles gaat leren in deze cursus, is het wel gemakkelijker als je al een beetje in je hoofd hebt hoe jij je eigen brand wilt gaat opzetten.

Het voordeel van deze cursus is dat je niet zoals de dropship academy 3.0 je eigen website hoeft op te zetten, daarin tegen moet je wel iets meer moeite doen om een winnend product te vinden.

Daarnaast kan je uiteindelijk ontzettend veel uit handen geven aan bol.com waardoor jij je kan richten op ander werk en zo kan opschalen. Deze cursus gaat je alle tools hiervoor geven.

Conclusie:

 • Als je ondernemer wilt worden en niet meer in loondienst wilt zitten.
 • Geen 9-5 baan wilt en je eigen uren wilt bepalen.
 • Financiële vrijheid.
 • Inkomstenstroom wil creëren naar keuze en kunt opschalen.
 • Overal in de wereld wilt kunnen werken met alleen een laptop en internet.

Wat is de Bol Masterclass stappenplan?

Deze cursus gaat je leren om:

 • Hoe jij door marktonderzoek via bol.com en Amazon en AliExpress goedlopende producten kunt vinden.
 • Vervolgens ga je onderzoeken of deze al op bol.com staan en of je concurrentie hebt. Indien dit niet het geval is kan jij je slag slaan op dit product en zelfs markleider worden. Staat dit product er wel op, dan kan je gaan concurreren maar lever je iets winstmarge in.
 • Daarna ga je een leverancier zoeken die vaak is verbonden aan een fabriek om het product van branding te voorzien.
 • Dan heb je de keuze hoeveel je uit handen wilt geven aan bol.com. Je zou de logistiek zelf kunnen beginnen maar je kan het ook gelijk uit handen geven.
 • En vervolgens kan je overal ter wereld met slechts een laptop en internet je business draaiend houden.

Wat is de inhoud van de Bol Masterclass 4.1?

De Bol Masterclass bestaat uit 5 Modules en 32 lessen, deze lessen bestaan veel uit video’s waardoor je overal waar je ook bent, deze video’s makkelijk kunt bekijken.

Bovendien zijn alle modules in eigen tempo te volgen. Ook hoef je deze cursus maar 1 keer te kopen en je krijgt levenslang toegang. Hier heb ik deze cursus gekocht op versie 3.0 en nu zitten we alweer op 4.0 al in zicht.

Winston Zwemmer heeft gekozen om de cursus op te zetten zoals een een appelboom. Elke module gaat dus een stukje verder totdat je de appel hebt en dat is dan je product wat je gaat verkopen via bol.com


Module 1 – Grond

Een appelboom moet uiteraard op een stevige basis staan, in module 1 gaat Winston Zwemmer je alles vertellen over wat het businessmodel precies is en hoe hij en straks ook jij zo’n groot succes hebben gemaakt van Private labeling.

Omdat fitness mijn passie is, heb ik uiteindelijk een Whey eiwitshake, pre-workout en een bar met eigen branding weten te verkopen via bol.com.

Zorg ervoor dat je creatief te werk gaat en ik weet zeker dat ook jij een mooi product op de markt gaat brengen.

In module 1 worden ook de 4 platformen besproken waar we gebruik van gaan maken. Hieronder een korte inhoud:

 • Bol.com

Dit is ons hoofd platform, hier gaan niet alleen onze producten verkopen, we gaan hier ook veel marktonderzoek doen wat populaire producten zijn en hierop inspelen.

 • Alibaba.com

Alibaba.com gaat het mogelijk maken dat we gemakkelijk fabrieken gaan vinden die onze producten gaan maken of branden.

 • Amazon

Amazon gaan we puur gebruiken voor inspiratie en marktonderzoek.

 • AliExpress

AliExpress is de bol.com maar dan in de Aziatische markt. Ook dit platform gaan we gebruiken om marktonderzoek op te doen.

Op deze foto zie je module 1 les 2 het business model van de Bol Masterclass 4.0

De eerste module bevat de volgende 5 lessen en een eind quiz

 • Les 1: Welcome to the winning team
 • Les 2: The Business Model
 • Les 3: Course Overview
 • Les 4: De Foundation
 • Les 5: Consument Naar Producent
 • Quiz: Test je kennis module 1

Module 2 – Zaadje

Waar je met mijn favorieten verdienmodel affiliate marketing zoekwoorden onderzoek moet doen om te kijken waar bezoekers naar zoeken, moet je bij de bol masterclass marktonderzoek doen.

En bereid je vast voor want dit is flink wat tijd, het zoeken naar winnende producten gaat echt de meeste tijd kosten en daar zal jij je dus in het begin veel tijd mee door brengen.

Wel motiveerde mij enorm het succes van andere zien. Jij ziet op een gegeven moment ook de winstmarges die mensen pakken en dat motiveert enorm.

Winston gaat uitgebreid uitleggen waar een geschikt product aan moet voldoen wat ervoor gaat zorgen dat het gegarandeerd geld gaat opleveren.

In deze module zit ook een video waarin Winston Zwemmer je live meeneemt hij zijn research doet en als producent naar bol.com kijkt. Precies wat jij ook moet gaan leren.

Module 2 bevat 7 lessen:

 • Les 1: Product Research Roadmap
 • Les 2: Het Geschikte Product
 • Les 3: De Perfecte Listing
 • Les 4: De Juiste Categorie
 • Les 5: Het Ultieme Product
 • Les 6: Product Research Met Sellevate
 • Les 7: Live Research Training
 • Quiz: Test je Kennis Module 2

Module 3 – Plant

De bodem ligt en het zaadje is gepland. Tijd om de volgende stappen te nemen en dat is namelijk het inkoopproces van het product wat je voor ogen hebt.

Het zoeken van een goede leverancier komt zeker mee bij kijken dan je denkt, en vaak moet je het product ook nog testen voordat je echt veel gaat produceren.

Daarnaast zal je ook zelf contact moeten opnemen met leveranciers en zo het product tot stand laten brengen.

Gelukkig doen leveranciers vaak meerdere producten van partijen dus je bent geen onbekend terrein voor ze.

Uiteindelijk start je de bol masterclass om winst te gaan maken, Winston gaat je daarom uitleggen hoe jij door middel van een programma sheet kan uitrekenen wat je inkoopkosten en dergelijke zijn waar uiteindelijk je winst uitkomt.

Op deze foto zie je module 3 les 3 het perfecte moment van de Bol Masterclass 4.0

Module 3 bevat de volgende 5 lessen + quiz:

 • Les 1: De Juiste Leverancier
 • Les 2: Het Contactproces
 • Les 3: De Order Plaatsen
 • Les 4: Winsten Berekenen
 • Quiz: Test je kennis Module 3

Module 4 – Boom

Nu het product is ontstaan in de vorige module is het tijd om dit zichtbaar te maken en te gaan verkopen via bol.com.

Hier komt ook nog aardig wat bij kijken wat een goede presentatie is echt super belangrijk. Zou jij een product kopen wat super slechts foto’s of omschrijvingen heeft. Waarschijnlijk niet.

Dit alles ga je leren hoe jij je product neer moet zetten op bol.com en wat er vooral ook aantrekkelijk uitziet voor klanten om te kopen.

Daarnaast gaat module 4 uitgebreid in op het stukje logistiek. Je kan het verzenden vanuit huis of een opslag die je zelf hebt of je laat bol.com de logistiek doen.

Je verzendt je producten dan naar LvB en zij doen alles vanaf dat moment.

Module 4 bevat 7 lessen + Quiz:

 • Les 1: Fundering Voor Het Lanceren
 • Les 2: Optimale Titel
 • Les 3: Optimale Afbeeldingen
 • Les 4: Optimale Productbeschrijving
 • Les 5: Product Lanceren
 • Les 6: Product Verzenden Vanuit Huis
 • Les 7: Product Verzenden naar LvB
 • Quiz: Test je Kennis Module 4

Module 5 – Appel

Doordat de wereld van E-commerce enorm aan het groeien is en omdat er echt goed geld te verdien valt met een webshop of verkopen via bol.com zal je ook te maken hebben met concurrentie.

Of concurrenten met jou. Uiteindelijk ga je hier leren hoe belangrijk een goede branding is zodat mensen niet zomaar je producten kunnen overnemen.

De bol masterclass gaat je vooral ook leren een erkende en betrouwbare brand te worden, dus je gaat ook leren hoe je bijvoorbeeld een mail met tips over het product moet opstellen wat je bijvoorbeeld kunt eindigen door om een review te vragen.

Hoe meer positieve reviews jij gaat krijgen, hoe eerder nieuwe klanten je producten zullen kopen.

In module 5 ga je ook leren hoe je merkregistratie kunt vastleggen zodat je nog meer gaat zorgen dat concurrenten uit je buurt blijven. De laatste les is opschalen, iets wat je zeker wilt gaan doen.

Op deze foto zie je module 5 les 8 Opschalen van de Bol Masterclass 4.0

Deze laatste module bevat maar liefst 8 lessen + Quiz:

 • Les 1: Branding Met Private Label
 • Les 2: Reviews Boosten met Bolliewood
 • Les 3: Merkregistratie met BOIP
 • Les 4: Listing Beschermen
 • Les 5: Voorraadbeheer
 • Les 6: Je Eerste Bol Factuur
 • Les 7: Klantenservice
 • Les 8: Opschalen
 • Quiz: Test je Kennis Module 5


Wat zijn de gratis bonussen van de Bol Masterclass

Winston Zwemmer heeft ook nog de nodige gratis bonussen toevoegt aan de Bol Masterclass 4.1 en vaak worden er zelfs nog meer bijgevoegd.

De volgende bonussen krijg je allemaal

Bonus 1 – Facebook Community The Tribe

De reden dat ik deze bonus op nummer 1 zet is omdat deze groep echt enorm leeft. Er worden veel vragen gesteld en beantwoord. Veel nuttige informatie gedeeld en vooral ook successen gedeeld.

Persoonlijk vind ik dat een Community een product maakt of kraakt. En de Bol Masterclass Community zit het zeker goed.

Ook zitten er maar liefst 6.200 leden in deze groep die allemaal deze cursus hebben gekocht in al die jaren.

Zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien, is momenteel Winston Zwemmer het gezicht van deze cursus.

Op deze foto zie je de facebook groep the tribe van de bol masterclass
Facebook Community The Tribe

Bonus 2 – Wekelijkse groepscoaching

Naar mij mening begint het eigenlijk pas nadat je alle 5 modules en 32 lessen hebt doornomen.

Je krijgt namelijk wekelijkse groepscoaching en hierin worden de laatste trends of bepaalde onderwerpen besproken.

Daarnaast worden al deze sessies ook opgenomen dus je kan ze altijd later terugkijken.

Onderstaand een voorbeeld hoe het eruit kan zien, deze is nog van versie 3.0 met Jia.

Op deze foto zie je de wekelijkse groepscoaching van de Bol Masterclass 4.0
Voorbeeld groepscoaching

Bonus 3 – Kvk ‘succes checklist’

Bij het worden van een ondernemer hoort het inschrijven bij de kvk bij. Dit alles ga je leren in deze checklist.

Je kan dus straks met een goed gevoel en zelfverzekerd naar de Kamer van Koophandel.

En hopelijk trek je daarna net als ik een fles prosecco open om te vieren dat je een eigen business hebt.

Op deze foto zie je de bonus kvk succes checklist van de Bol Masterclass
Kvk ‘succes checklist’

Bonus 4 – Lifetime membership

Steeds meer grotere cursussen bieden tegenwoordig jaarabonnementen aan. Zoals ik al zei, zolang het waarde biedt betaal ik het er graag voor.

Gelukkig krijg je levenslang toegang bij de Bol Masterclass. Hier zelf begonnen bij versie 3.0 en nu zitten we al op Bol masterclass 4.0 en binnenkort komt er weer een update.


Bonus 5 – €0-€100K Case Study

Hier vind ik Case Study’s enorm motiverend omdat je zo precies ziet wat er mogelijk is.

In deze Case Study wordt een strategie gedeeld waarmee ze van € 0,00 naar € 100.000 zijn opgeschaald in 6 maanden tijd.

Bonus 6 – De Golden Calculator

Deze handige bonus gaat ervoor zorgen dat je gemakkelijk je maximale winst kan door berekenen en doorbouwen.

Op deze foto zie je de bonus de golden calculator van de Bol Masterclass
De Golden Calculator

En nog enkele bonussen:

 • Extra bonus trainingen die regelmatig worden toevoegt
 • Leverancier scrips zodat je makkelijk de beste leveranciers kunt vinden
 • Meetings en exclusieve uitnodigingen

Wat zijn mijn BOL masterclass positieve- en negatieve punten?

Positieve punten:

 • Goed opgezette cursus die je van A tot Z meeneemt met verkopen via bol.com.
 • Goede afwisseling in de lessen. Sheets en Winston die spreekt.
 • Winston Zwemmer heeft daarnaast al anderhalf miljoen verdiend en weet dus alles.
 • Verkopen via bol.com vereist geen eigen website.
 • Levenslang toegang inclusief updates en bonussen.
 • Facebook groep “The Tribe” leeft enorm.
 • Veel handige bonussen zoals inschrijven bij kvk

Negatieve punten

 • Het is een business model met een lange adem. Het opstarten kost veel tijd.
 • Veel concurrentie maar daardoor ook veel mogelijkheden en vraag.
 • Prijs* Maar dit is persoonlijk, hier betaal ik ook al 3 jaar voor een dropshipcursus die 1197 per jaar kost als abonnement.

Zijn er nog andere E-commerce cursussen?

Bij een review vind ik het belangrijk om ook altijd een vergelijking te maken met andere producten op dezelfde markt of die erop lijken.

Je hebt de volgende keuzes:

 • Dropship Academy: Zoals de naam hier al doet vermoeden ga je hier geen producten verkopen via bol.com. Dropshipping is het verkopen van producten van iemand anders op je webshop. Je hoeft dus geen eigen voorraad te hebben en je hoeft feitelijk alleen een eigen website op te zetten. Joshua Kaats geeft deze cursus. Doe hier zijn gratis Webinair.

Of zie hier mijn Dropship Academy 4.0 review


Bol Masterclass 4.0 eigen Ervaring 

Ik ben zelf erg te spreken over de kwaliteit van de video’s en dat je het volledig in eigen tempo kunt volgen.

In de Bol Masterclass wordt snel duidelijk hoe belangrijk jouw mindset is, dit komt dan ook uitgebreid naar voren in de video’s.

Daarnaast spreekt Winston Zwemmer de video’s duidelijk in en hij weet er echt ontzettend veel van, ook deelt hij vooral eigen resultaten ook en je kijkt dus feitelijk echt met hem mee.

De hele opmaak van de modules wanneer je inlogt is ook erg duidelijk en je ziet eigenlijk altijd welke video’s je al gezien hebt en welke je nog moet kijken. Ook zie je op hoeveel % je zit van de gehele training.

Het is wellicht een aardige investering, het is dan ook echt een volledige training waar je wel even zoet mee bent.

Na deze training weet je gelukkig alles om op deze manier geld te verdienen en met de bol masterclass passief geld te gaan verdienen als je de smaak te pakken begint te krijgen.

Daarnaast ben ik ooit begonnen met versie 3.0 en binnen enkele weken komt er weer een update. Ook is de facebook groep The Tribe super actief met leden.


Resultaten Bol Masterclass 4.0

Online resultaten zijn er ook genoeg te vinden, zie bijvoorbeeld hier, er zijn al vele successen geboekt, en ook in het leden gedeelte wordt vaak het succes gedeeld. Enkele voorbeelden:

 • Een man die al 20 producten per dag verkoopt met 20 euro winstmarge per artikel dus die verdienen al 400,- euro per dag.
 • Iemand die een screenshot deelde dat hij 8 weken bezig was en al 1500,00 had verdiend.
 • Iemand die 6 maanden bezig was en zijn fulltime baan ontslag kon nemen omdat hij genoeg verdiende om voor zichzelf te beginnen.

Ik vind het overigens wel dat geluk ook meetelt. Een goedlopend product wat nog niet op bol.com, waardoor je een mooie winst kan pakken werkt in je voordeel.

Je moet je onderscheiden. Verder is het gewoon geduld hebben en niet opgeven.

Gelukkig zit je in een grote community waar je elkaar kan ondersteunen als het even wat minder gaat of juist als er successen worden geboekt die daar dan gedeeld worden waardoor jij weer extra motivatie krijgt om ervoor te gaan!

Op deze foto zie je resultaten van de bol masterclass

Daarnaast is ook de geverifieerde klantervaringen van Trustpilot erg hoog:

Op deze foto zie je trustpilot reviews van de bol masterclass

Wat is de Bol Masterclass prijs?

Mocht je de Bol Masterclass kopen dan krijg je levenslang toegang inclusief alle updates en bonussen voor een prijs van € 997,00.

Daarnaast heb je ook de optie om in 5 termijnen van € 250,00 te betalen, dan ben je wel €250,00 duurder uit in totaal.

Investeren kost nu eenmaal geld en jij bent echt de enige die kan bepalen of je het waard vindt om dit in jezelf te investeren.

Daarnaast vind ik het alleen maar goed dat dit de prijs is want dan ga je het ook serieus aanpassen en er echt een succes van maken.

Winston Zwemmer geeft je alle tools om er een succes van te maken, uiteindelijk moet jij het doen!

Tip: Je krijgt als ondernemer ook nog 21% btw terug. Dit betekent dat er nog € 209,37 vanaf gaat en je feitelijk maar € 787,63 betaald.


Bol Masterclass 4.1 Kopen? Mijn Conclusie

Ik hoop je in deze Bol Masterclass 4.0 Review een goed beeld te hebben gegeven over de inhoud van dit product.

Winston Zwemmer heeft enorm veel kennis en heeft enorm veel verstand van verkopen via bol.com, daarnaast is de kwaliteit hoog en je gaat enorm veel leren.

Ik geloof zeker dat je succes hiermee gaat behalen, je moet er alleen rekening mee houden dat er veel tijd in zit om iets op te bouwen en uiteindelijk een winnend product te vinden met genoeg marge. Het is dus zeker geen snel geld verdienen methode.

Ook sta je verbaast hoeveel je uit handen kunt gaan geven. Bol.com kan namelijk de gehele opslag en logistiek van je overnemen dus daar hoef je al nauwelijks mee bezig te zijn. Ook het stukje klantenservice wordt zelfs door bol.com gedaan.

Ik heb de keuze gemaakt om elk jaar in mezelf te blijven investeren. Dit kan zijn een sportcursus of een shoot. Wat ik hiermee wil zeggen, dat het altijd goed is om in jezelf te investeren en soms een stap te durven nemen. Ook dit is een stukje mindset.

Hopelijk heb ik mijn Bol Masterclass ervaringen met jou kunnen delen, en zie ik jou binnenkort ook bij de facebook groep The Tribe community!

Wacht dus niet langer! Onderneem nu actie en investeer in jezelf en win die vrijheid terug!

Winston Zwemmer bied je de mogelijkheid via een kosteloze training waarbij je goed inzicht krijgt in de training


BOL Masterclass FAQ (meest gestelde vragen)

 • Is er een BOL Masterclass kortingscode?

Er is helaas geen Bol Masterclass Kortingscode, je krijgt daarnaast wel levenslang toegang en altijd alle nieuwe updates.

 • Waar moet je bij de Bol Masterclass inloggen?

Nadat je de inlog gegevens hebt gekregen, dan log je via deze link in.

Print Friendly, PDF & Email

BOL Masterclass

€997,-
8.9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Enorm veel informatie van A tot Z
 • Duidelijk opgezette online omgeving
 • Levenslang toegang
 • Veel gratis bonussen
 • Goede prijs/kwaliteit verhoudig

Minpunten

 • Business model met een lange adem
 • Inspelen op je concurrentie
 • Prijs kan voor veel mensen teveel zijn

2 gedachten over “Bol Masterclass 4.0 review van Winston Zwemmer + Ervaringen (2021) (bol masterclass is niet meer te koop)”

 1. Wow vorige reactie viel ineens weg sorry foutmelding
  Monk = mijn bijnaam online hahaha
  ik overweeg deze cursus te kopen marc kun je mij helpen
  hoeveel heeft dit jou pm extra opgeleverd en is het moeilijk?!!!?
  thx!!!!

  Beantwoorden
  • Heey, leuk dat je interesse hebt in deze Bol Masterclass training en leuke nickname ;).

   Hier is het een beetje op pauze komen te staan helaas, sporten, bloggen en daarnaast ook nog uitzoeken wat voor producten goed in te kopen zijn om die vervolgens met meer winst te verkopen heb ik helaas niet heel lang volgehouden.

   Daarnaast vind ik de training wel echt super uitgebreid en je leert echt ontzettend veel met alleen al de mindset. Je moet alleen realiseren dat je ook veel tijd moet investeren. Ook vond ik het erg leuk dat je toch samen in een community zit en zo voelt het ook.

   Hoop vooral in mijn review de inhoud van deze cursus te laten zien en je kan altijd via de links beginnen met de gratis training zodat je een nog betere inzicht krijgt in de training.

   Hoop je vragen een beetje goed te hebben beantwoord en altijd leuk als je alsnog laat weten wat je gaat doen :).

   Sportieve groet,

   Marc

   Beantwoorden

Plaats een reactie