Review: Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Afslank Receptenbijbel wil je wellicht gaan kopen, gelukkig zoals jullie weten koop ik eerst de producten voordat ik er een review over schrijf, de Afslank Receptenbijbel heb ik achteraf weer met veel plezier gekocht want hij is erg uitgebreid. Hierbij mijn review.

Titel: Afslank Receptenbijbel

Auteur: Oscar Helm

Uitgever: Oscar Helm

Bindwijze: Boek met e-book en extras.

Prijs: 37,00

Korting? Maak nu gebruik van de aanbieding!

Op deze foto zie je de voorkant van de afslank receptenbijbel

De afbeeldingen in deze blog zijn aan te klikken voor een nog scherpere foto

Het boek

Het boek begint met een belangrijke zin: Als je goed voor je lichaam zorgt, zorgt je lichaam goed voor jou.

En zo is het ook precies. Wellicht denk je: alweer een afvalboek, maar dit is een erg compleet boek dus dat ga ik je dan ook zeker laten zien over deze afslank receptenbijbel en dan zie je bij de conclusie of dit pakket iets voor jouw is.

Je hebt 2 verschillende keuzes, of het e-book en de extra’s of voor 10,00 meer een fysiek boek erbij. Ik ben voor het fysieke boek erbij gegaan. Het e-book bevat maar liefst 257 pagina’s en het boek *.

Oscar heeft al zijn adviezen in dit boek wetenschappelijk onderbouwd, je leert in dit boek hoe je kunt afslanken via een gezonde leefstijl, met meer dan 100 overheerlijke afslank recepten

De verkoper

De schrijver van dit boek is Oscar helm bekend van happyhealthy.nl. Oscar is geen onbekende en heeft al een volle blog gevuld met blogs over voeding en en allemaal onderzoeken en trends van de laatste tijd.

Ik vind het altijd wel positief dat iemand die een boek schrijft al een groot blog heeft, zo weet je met iets meer zekerheid dat die persoon ook weet waarover hij of zij schrijft en dat het niet even een boek op de markt zetten en verdienen maar module is.

De reden dat Oscar dit boek is begonnen heeft te maken met de media, in de media word nieuws gebaseerd op diëten en leefstijlen zo snel uitgebracht zonder eerst echt te controleren wat hiervan waar is. Uiteraard zit er aan nieuws ook een verdienmodel waardoor het verhaal altijd 2 kanten heeft.

Inleiding

Als we kijken naar de inleiding dan beginnen we het boek met 66 pagina’s aan theorie. Dit stukje zal ik straks ook wat dieper op ingaan. Daarna krijgen we 190 pagina’s aan recepten. Denk hierbij aan ontbijt, lunch en diner gerechten maar ook een deel voor de lekkere trek in de avond. Zoals in al mijn reviews te zien is ga ik op een paar hoofdstukken iets dieper in.

Deel Principes voor een slank en gezond lichaam

In dit deel neem Oscar veel principes on de loep. Deze bijvoorbeeld aan het advies om minimaal 50 verschillende producten per maand te eten. Als ik naar mezelf kijk ben ik erg saai, ik varieer veel te weinig. Mijn maaltijd als lunch en voor het sporten is altijd hetzelfde.

Zoals daarbij staat vermeld: Het eten van veel verschillende voedingsmiddelen is noodzakelijk om je dieet gezond te houden en een verscheidenheid aan voedingsstoffen te leveren aan je lichaam.

Hierdoor krijg je een scala aan verschillende vitaminen en mineralen binnen.

Dus ik ben blij dat deze principes erin zitten want dit is toch weer een stukje bewustwording.

Advies 12: beweeg/sport minimaal 30 minuten per dag. Daarna volgt het advies om ook zeker aan krachttraining te doen als je wilt afvallen en hier is krachttraining ook een passie geworden.

Hoofdstuk Ontbijt

Het boek heeft genoeg lekkere ontbijtjes, denk bijvoorbeeld aan een omelet met paddenstoelen, broccoli en komijn tot een Quinoa pannenkoeken met dadels en walnoten.

Aangezien ik aan pancake gedeelte heb om mijn website zal ik het zojuist genoemde recept er binnen kort op zet evenals de rechter afbeelding waarop je een havermoutpannenkoek ziet met granaatappel en chocolade.

Op deze foto zie je pannenkoek uit het boek afslank receptenbijbel

Deel Afvallen in een notendop

In dit deel benadrukt afslank receptenbijbel hoe belangrijk voeding heeft om af te vallen. Vaak denken mensen dat sporten leidend is, maar in theorie is voeding 80% en sporten 20%.

Je leert in dit boek ook je eigen calorieën uitrekenen zodat je ongeveer weet hoeveel je moet eten op een dag en met alle calorieën die overal bij staan kan je dus iets onder deze calorieën gaan zitten om af te vallen.

In dit deel worden 4 onderdelen besproken die te maken hebben met afvallen:

✓ Voeding (belangrijkst!), onder te verdelen in:
– Hoeveel je eet (hoeveelheid)
– Wat je eet (type)
– Wanneer je eet (timing)
✓ Beweging (inspanning)
✓ Stress-management
✓ Mentaliteit/mindset

Ook staat er een HappyHealthy Afslank Stoplicht in het boek met groene producten die je meer voordelen opleveren dan nadelen en rode producten die je meer nadelen opleveren dan voordelen.

Pagina Lekkere trek in de avond

Op deze foto zie een pagina lekkere trek in de avond uit het boek afslank receptenbijbel

Bij de Afslank Receptenbijbel krijg je ook heel veel leuk extra’s met recepten. Hieronder wat je allemaal krijgt.

10 gezonde toetjes

Foto van voorkant 10 gezonde toetjes Afslank Receptenbijbel

84 gezonde tussendoortjes

Foto van voorkant 84 gezonde tussendoortjes Afslank Receptenbijbel

13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam

Voorkant 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam boek

Weekmenu’s + boodschappentips

Foto van voorkant weekmenu's + Boodschappenrips Afslank Receptenbijbel

Conclusie

Ik ben zelf erg tevreden over wat je allemaal krijgt voor de 37,00. Ook heb ik hier gekozen voor het fysieke boek omdat recepten daarin opzoeken nog makkelijker is en een e-book kan je ook een keer kwijt raken o.d.

Ik raad je zeker aan om de eerste 60 pagina’s rustig door te lezen, er staat echt veel nuttige theorie in, en deze theorie in combinatie met de recepten zullen voor een goed resultaat gaan zorgen. Dit heeft ook te maken dat het veel recepten zijn die goed vullen met relatief minder calorieën. Daardoor zul je op den duur afvallen. Ook zit er week menu’s in zodat je goed op gang geholpen word.

Ik vond de recepten allemaal erg duidelijk en het boek was ook goed opgemaakt en foto’s. Bij elk recept is te zien hoe lang je bezig bent, voor hoeveel personen en hoeveel calorieën erin zitten. Enige nadeel voor een krachtsporter zoals ik is dat er geen eiwitten, vetten en koolhydraten vermeld zijn. Maar zoals ik al zeg dit is persoonlijk.

Wat ik ook als positief ervaarde is dat de afslank receptenbijbel met avondeten de keuze gaf tussen een koolhydraat arm hoofdstuk en een koolhydraat rijk hoofdstuk. Zelf heb ik soms dat ik in de ochtend sport en dan neem ik nauwelijks tot geen koolhydraten meer in de avond. Sport ik in de avond dan neem ik erna nog wel koolhydraten. Nu kon ik dus goed kiezen tussen beide.

Nadeel

Er is 1 nadeel wat het vermelden waard is, er hangt ook een video cursus aan waar je veel tips krijgt over afvallen. Ik ben zelf puur voor het boek gegaan dus als jij dezelfde intentie hebt kan je je gelijk afmelden voor deze video cursus. Doe je dit niet dan word er over een maand 19,00 afgeschreven van je rekening maar krijg je wel toegang tot dit gedeelte.

Ik heb me gelijk afgemeld en dan heb je voor 37,00 echt een super mooi pakket met wat je er allemaal bij krijgt. Uiteraard kan je ook de keuze maken op wel voor de Digitale bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)* te gaan. In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer.

Print Friendly, PDF & Email

Je eigen webshop beginnen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *