Affiliate Marketing Revolutie Review van Jacko Meijaard + Ervaringen & Resultaten (2022)

Affiliate Marketing Revolutie gaat je leren hoe jij vanaf start een website moet maken en dit verdienmodel kan toepassen, op deze pagina deel ik mijn ervaringen en resultaten met Jacko Meijaard.

Hier heb ik momenteel al 6 websites waar ik Affiliate Marketing op toepas, dus ik weet er echt alles van. Hopelijk kan ik dit ook overbrengen in deze review!

Het gaat momenteel hier zelfs zo goed dat ik al ruim 10k op jaarbasis aan terugkerende commissies heb en mijn hoogste commissie is zelfs € 1200,-. Ik kan dus echt mijn resultaten en ervaringen delen over Affiliate Marketing en kan mezelf ook na 2 jaar een Affiliate Marketeer noemen.

En het is allemaal met deze cursus begonnen die slechts 47 euro kost!

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard (1991) is voor velen geen onbekende meer ook als je zoekt op Google. Hij begon al op 18-jarige leeftijd met Affiliate Marketing, momenteel meer dan 10 jaar.

Veel positieve verhalen, waarbij veel jonge ondernemers die Jacko hebben leren kennen zijn begonnen met het opzetten van onder andere blogs en websites, waarbij de focus op Affiliate Marketing.

Er zijn veel ondernemers die dankzij Jacko Meijaard, deze uitgebreide cursus hebben gevolgd, nu ook geld verdienen aan Affiliate Marketing.

Doordat Jacko zo vroeg is begonnen met een eigen website en dit zo’n groot succes is geworden hoeft hij momenteel niet eens meer te werken. Hij heeft meer dan 20 websites en heeft tekstschrijvers die de blogs schrijven.

Op deze foto zie je Jacko Meijaard de oprichter van de Affiliate marketing revolutie
Jacko Meijaard

Hij heeft zelfs dagen dat hij meer dan 4k per dag verdiend, dit verdienmodel is namelijk onbeperkt schaalbaar en er zit geen limiet aan.

In deze review laat ik ook een voorbeeld zien hoe ik in 1 maand meer dan 4k aan terugkerende commissies heb verdiend op jaarbasis, stel je voor dat je 10 van deze maanden hebt.


Wat houd de cursus Affiliate Marketing Revolutie precies in?

De Affiliate Marketing Revolutie gaat mijn favorieten verdienmodel stap voor stap aan je uitleggen in een uitgebreide online omgeving met meer dan 80 video’s. Deze kan je volledig in eigen tempo volgen.

Je gaat leren hoe je een eigen website moet opzetten en wat daar allemaal bij komt kijken en hoe je blogs moet gaan schrijven. Daarnaast heb je ook een uitgebreide module over mindset want dit is zeker geen snel geld verdienen methode.

Uiteindelijk ga je uitbreid stap voor stap leren hoe jij succesvol Affiliate Marketing kan gaan toepassen op je website en hoe je dit kunt opschalen. Hier ben ik in 2 jaar tijd van 1 naar 6 websites gegaan en heb regelmatig commissies van € 500,00 per stuk. Deze deel ik ook verderop in de review.

Het fijne van deze cursus van Jacko Meijaard is ook dat het een éénmalige aanschaf is voor levenslang toegang, daardoor zitten we nu al op versie Affiliate Marketing Revolutie 4.0. 

Hieronder zie je hoe de online omgeving eruitziet met de modules. In het volgende hoofdstuk deel ik een video review (was destijds mijn eerste video review ooit)

Op deze foto zie je de inhoud van de Affiliate marketing revolutie
Hierbij het voorbeeld met alles wat je tot je beschikking hebt

Affiliate Marketing Revolutie Review [VIDEO]

Hieronder mijn 2e videoreview opname ooit dus hoop in de toekomst steeds hogere kwaliteit te kunnen neerzetten.

Wellicht neem jij na het zien van de video ook gelijk actie?!


Wat is Affiliate marketing?

Om weer even terug te komen op Affiliate Marketing, wat houdt dit precies in? Met Affiliate marketing promoot je producten van een andere partij, als daaruit een aankoop komt, dan krijg je hier een kleine commissie voor.

Affiliate marketing is voor beide partijen voordelig. Jij als blogger hoeft geen fysiek product te verkopen en de verkoper hoeft alleen te betalen alleen als er ook daadwerkelijk een verkoop is.

De verkoper hoeft dan niet geld aan reclames uit te geven zonder de zekerheid dat dit zijn doel bereikt.

Affiliate marketing is dus ontzettend breed en je kan feitelijk elke product wat je om je heen ziet promoten, en ik zie promotie eigenlijk als een review waarin ik zoveel mogelijk waardevolle informatie voorzie van het product zodat de bezoeker eigenlijk geen andere review meer nodig heeft om het product wel of niet te kopen.

Hier gaat het momenteel zo goed dat ik zelfs de commissies kan loslaten en elke review maximaal waarde wil bieden, los van of mensen het product wel of niet kopen uiteindelijk.


Wat houd de Affiliate Marketing Revolutie precies in?

Zodra je de cursus Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft kan je op zijn website inloggen en krijg je toegang tot een heel online netwerk vol met trainingen, video’s tot een heel forum waar allemaal mensen opzitten die ook bezig zijn met Affiliate Marketing.

Het is zeer uitgebreid, waarbij stap voor stap alles duidelijk wordt. Het voordeel van deze training is dat de video’s afgevinkt worden zodra je ze hebt bekeken, zo zie je dus altijd welke video’s je al hebt gehad en welke je nog moet gaan kijken. Er staan er namelijk genoeg op.

Ik zal een aantal van de modules bespreken.

 • Module 0: Inspiritatie en Motivatie (10 video’s)
 • Module 1: Starten met Affiliate Marketing (8 video’s)
 • Module 2: Je website inrichten (6 video’s)
 • Module 3: Hoog scoren in Google (9 video’s)
 • Module 4: website live zetten (3 video’s)
 • Module 5: Meten is weten (1 video’s)
 • Module 6: Puntjes op de i (4 video’s)
 • Module 7: Afronding (2 video’s)

Deze modules zijn allemaal gebaseerd op een thema namelijk Marketheme. Marketheme is een betaald thema wat gericht is op het zo makkelijk maken van Affiliate marketing, alle plugins zijn standaard geïnstalleerd en de hosting zit er ook bij.

Daarnaast zijn er ook nog 6 modules beschikbaar voor als je je eigen website welke geheel zelf in te richten met wordpress, dat heb ik zelf gedaan omdat ik websites bouwen ook wel erg leuk vindt en zo nooit afhankelijk ben van iemand anders.

Ik zal hieronder de modules gaan bespreken.


Module 0: Inspiratie & Motivatie

Een duidelijke module waarin duidelijk wordt hoe belangrijk mindset eigenlijk is. Met een positieve en doorzettende mindset zul je namelijk veel meer resultaten gaan boeken dan een mindset waarin je geen geduld hebt of heel snel resultaat wilt behalen.

In 10 video’s krijg je allemaal tips om je mindset te veranderen, en veel meer open te staan voor een passief inkomen. Daar zal de affiliate marketing uiteindelijk voor gaan zorgen.

Je krijgt op een gegeven moment nu en dan of constant commissies binnen van blogs die op jouw website staan.

In deze module worden bijvoorbeeld ook veel succes verhalen gedeeld van mensen die begonnen zijn met affiliate marketing, dit motiveert enorm om hieraan te beginnen en te investeren. En ook ik heb al regelmatig succes geboekt.

De titels geven een mooi beeld waar dit stukje mindset over gaat.

Deze module bevat 10 video’s

Op deze foto zie je Module 0: Inspiratie & Motivatie van de affiliate marketing revolutie

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

Ik ga binnenkort nog een apart blog schrijven over wat Affiliate Marketing precies inhoudt. Anno nu leven we in een tijd dat bijna elke blogger wel aan Affiliate Marketing doet. Overigens hoeft het niet op te vallen als bezoeker.

In deze module legt Jacko duidelijk uit wat Affiliate Marketing precies is en wat je er allemaal mee kan. Ook komen er verschillende producten aan te pas die je eventueel kunt promoten en is elke soort blog eigenlijk mogelijk.

Wil je dus een blog over vrouwen in de overgang of een blog over “meer zelfvertrouwen” of stress, in elke soort blog is Affiliate Marketing toe te passen.

Ook word je duidelijk wat voor soort domeinnaam je website kan heten en waar je meer succes mee kan hebben

Op deze foto zie je de Module 1: Starten met Affiliate Marketing van de affiliate marketing revolutie

Deze module bevat de volgende 8 video’s:

 1. Introductie
 2. Wat is affiliate marketing?
 3. Daisycon
 4. Welk product ga je promoten
 5. Domeinnaam registreren
 6. Domeinnaam geregistreerd
 7. Marketheme
 8. Website toevoegen in Marketheme

Module 2: Je Website Inrichten

In module 2 ga je alles leren over hoe jij je website moet inrichten. Bijvoorbeeld dat het geen poppenkast is of dat je zoveel mogelijk waardevolle informatie moet delen met je bezoeker.

Uiteindelijk wanneer je een blog of website gaat beginnen moet je gewoon ervoor zorgen dat je maximale kwaliteit en waarde aan je bezoekers gaat geven in de vorm van informatie. Hoe meer links jij erin gaat zetten, hoe meer keuze stress je bezoeker gaat krijgen en dat wil je juist niet.

Denk bijvoorbeeld ook aan een logo maken of hoe je een menu in elkaar zet.

Op deze foto zie je Module 2: Je Website Inrichten van de affiliate marketing revolutie

De 2e module bevat de volgende 6 video’s aan onderwerpen:

 1. Introductie
 2. Maak er geen kermis van
 3. Logo aanpassen
 4. Menu knoppen aanmaken
 5. Homepage bewerken
 6. Footer

Module 3: Hoog scoren in Google

Een heel belangrijk punt van het plaatsen van een blog.

Deze module gaat er namelijk voor zorgen dat bezoekers mijn reviews of blogs vinden op Google. Als ik mijn blogs inricht zoals Jacko uitlegt, dan komen er steeds meer mensen naar mijn blog. Wat uiteindelijk ook het doel is van je site, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken.

Jacko legt alles duidelijk, tot in de details uit in 7 video’s, met als resultaat dat de blogs hoog komen bij Google en dus gevonden worden.

Wat ook uitgelegd wordt is de kwaliteit die je moet afleveren want ook daar kijkt Google naar. Een review met maar 200 woorden zal Google negeren.

Maar een review met 1000 woorden en afbeeldingen en kopjes, die scoren hoog in google. Kwaliteit gaat dus altijd voor. En dat weet ik maar al te goed.

Op deze foto zie je Module 3: Hoog scoren in Google van de affiliate marketing revolutie

In deze module worden maar liefst 9 onderwerpen besproken in video’s:

 1. SEO inleiding
 2. Zoekwoorden achterhalen
 3. Bericht aanmaken
 4. Eerste blog bericht schrijven
 5. Verdienmodel toepassen
 6. Artikel vormgeven
 7. Uitgelichte afbeelding toevoegen
 8. Berichttitel aanpassen
 9. Seo titel

Module 4: Website Live Zetten

Je eerste website live zetten is zeker een spannend moment, opeens kun je gevonden worden op google en zal je de eerste bezoekers gaan krijgen op je website.

In deze module ga je door middel van 3 video’s je website live zetten en alles wat daarbij komt kijken:

 1. #1 Website live zetten
 2. Website live zetten #2
 3. Website live zetten #3

Module 5: Meten Is Weten

Eindelijk als je website een paar maanden bestaat is het leuk om te gaan kijken hoeveel mensen naar je website komen en welke pagina’s ze bijvoorbeeld bekijken.

Dit alles gaan we doen via Google Analytics. Hier leren we onze bezoekers beter kennen.

Al raad ik eigenlijk aan om het eerste jaar niet naar bezoekers en commissies te kijken. Maar van je eerste website je passie project en zorg ervoor dat je gewoon elke week een blog kunt plaatsen en het vooral leuk gaat vinden. Je moet affiliate marketing echt leuk gaan vinden anders ga je het niet volhouden.


Module 6: Puntjes Op De i

In module 6 leert Jacko ons op de puntjes op de i te zetten.

Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van categorieën of bijvoorbeeld een Breadcrumb zodat mensen bijvoorbeeld in een kennisbank makkelijk de weg weer terugvinden.

Op deze foto zie je Module 6: Puntjes Op De i van de affiliate marketing revolutie

Deze module heeft 4 video’s en je gaat leren:

 1. Introductie
 2. Categorieën toevoegen
 3. Breadcrumbs activeren
 4. CTA menu toevoegen

Module 7: Afronding

Module 7 bestaat uit 1 a 2 video’s. 1 video bestaat uit hoe jij meer berichten kan gaan toevoegen in de video en dus echt iets kan opbouwen.

En de 2e video bestaat uit een gratis Clarity Call, die kan uiteindelijk leiden naar een coaching van Jacko Meijaard.

Hier doe ik dit momenteel maar ik raad het aan om dit pas te doen als je al enkele maanden bezig bent of echt het geld er wel voor hebt want dan doe je het gelijk goed.


Bonus: Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

Daarnaast heb je naast alle module video’s ook toegang tot een heel forum waar iedereen die Affiliate Marketing Revolutie heeft aangeschaft op zit. Hier heb je allemaal verschillende topics waar je succes kan delen en van andere kan inzien tot CEO vragen of andere vragen.

Iedereen probeert je te helpen en ook Jacko zit hier zelf op en heeft mij al meerdere keren geholpen met een probleem.

Je doet het dus niet alleen maar ook met andere die net als jij bezig zijn met Affiliate Marketing.

Zie hier de video over het forum:

En krijg gratis toegang tot het forum!

Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie?

De cursus bestaat al enige jaren, daardoor zijn er gelukkig genoeg mensen te vinden die net zo tevreden zijn over het product van Jacko als ik.

Hieronder enkele ervaren van andere.

Op deze foto zie je affiliate marketing revolutie ervaringen

Daarnaast ook nog een video van een deelnemer:


Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen + Resultaten

Ik ben super enthousiast geworden tijdens het volgen van de cursus en hoop dat ik jullie ook nieuwsgierig heb gemaakt.

Mijn enthousiasme heeft ermee te maken dat ondanks de cursus Affiliate marketing revolutie wordt genoemd, het echt zoveel meer is!

Je leert namelijk alles om een blog op te zetten, deze goed in te richten om vervolgens goed gevonden te worden op Google, en waar je goed op moet letten met het maken van blogs, tot het verdienen van commissies.

Jacko deelt alles met je en wil je ook echt helpen om je doel te bereiken.


Op moment van schrijven 6 websites

Hier heb ik deze cursus al op 6 websites toegepast en er gaan komende jaren zeker nog meer websites komen.

Ik voeg namelijk steeds meer waardevolle informatie toe op mijn websites waardoor ik meer bezoekers krijg en daardoor weer meer commissies.

Mijn eerste website was deze fitness blog, mijn 2e website was een review website, mijn 3e website was een reisblog (ligt momenteel stil) en mijn 4e website is een geld verdienen niche en daarna is er nog een beleggen website bij gekomen en een dropshipping website.


Affiliate marketing resultaten December 2020

Hieronder deel ik mijn resultaten van 1 maand, dit is nog maar 1 partij waar ik mee samen werk. Dit is paypro maar ik werk ook met plug en pay.

Op deze foto zie je mijn inkomsten van Paypro aan affiliate marketing

Affiliate marketing resultaten Juni 2021

Sinds 2021 ben ik me gaan focussen op het stukje passief inkomen, passief is dus geld binnenkrijgen terwijl je er niks voor hoeft te doen en dat zie ik zelf dus in wederkerende abonnementen. Bezoekers kopen dus een product met abonnement en zolang ze lid zijn blijf je die commissies krijgen.

Daar focus ik me momenteel al 6 maanden op en ik ben in 6 maanden tijd naar 10k wederkerende commissies gegaan, hieronder zie je zelfs dat ik in juni 2021 een resultaat heb bereikt van € 3000,00 netto aan wederkerende commissies op jaarbasis. Stel je voor dat ik nog 6 van dit soort maanden heb. Tel uit je winst.

Op deze foto zie je mijn inkomsten van plug en pay aan affiliate marketing
Slechts 1 refund (bezoekers hebben altijd 14 dagen bedenktijd)

Affiliate marketing resultaten November 2021

Uiteindelijk is het alleen maar stapelen, stapelen en nog eens stapelen. Momenteel heb ik een vaste tekstschrijver die teksten schrijft voor websites of blogs waarvan ik wil dat de kwaliteit nog hoger moet liggen en zelf ben ik momenteel alleen nog maar bezig om blogs te bewerken om nog meer waarde te bieden.

Hieronder zie je november 2021 waar ik dus momenteel iets van 2 jaar goed bezig ben.

Op deze foto zie je Affiliate marketing resultaten November 2021
Steeds meer commissies van 500 euro 🙂

Wat heb ik al verdiend aan Affiliate marketing?

Zoals je hierboven hebt kunnen zien heb ik al flink wat inkomsten. Momenteel is mijn beste maand boven de 5k en heb ik al meerdere dagen dat ik boven de 1k zat. Doel is uiteindelijk om de beste maand richting de 10k te gaan en er voorbij zodat ik nog meer kan gaan genieten van het leven.

Financiële vrijheid en veel gaan reizen. Bij paypro heb ik al meer dan 22k opgenomen en daarnaast werk ik ook met plug and pay.

Uiteindelijk doel is mijn volledige loondienst wederkerend hebben, momenteel zit ik op 40%.

Hier zie je het bewijs dat het echt werkt. Met datums en op naam.

Voor € 47,00 leer je zo ontzettend veel, wacht niet langer 🙂

opgenomen saldo paypro
Op deze foto zie je mails met betrekking tot commissies van Affiliate marketing

Zijn er nog andere Marketing Affiliate trainingen?

Kijken we naar de scherpe prijs en puur de basis, dan is affiliate marketing revolutie echt een aanrader. Wil je uiteindelijk nog meer de diepte in en heb je meer budget, dan kan ik de volgende cursus van harte aanraden:

 • Affiliate Marketing Meesterschap: Deze cursus van Robert Jansen ga je ook stap voor stap van A tot Z in maar liefst 8 modules en 55 lessen alles leren over affiliate marketing. Daarnaast deelt Robert ontzettend veel case studies waarin hij een website begint, laat zien welke blogs er online zijn gegaan en welke commissies binnen komen. Hij laat niks achter en dit kan je feitelijk zo overnemen en daardoor is dit echt de ultieme affiliate marketing cursus naar mijn mening.

  Download hier zijn Voor Altijd Vrij Boek voor slechts 5 euro. Cursus zelf is “slechts” 497 euro. Zie hier mijn Affiliate Marketing Domination Review.

Wat zijn de Marketing Affiliate Revolutie voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Les van Jacko Meijaard wie al meer dan 10 jaar Affiliate marketing toepast.
 • Complete online cursus waar je van A tot Z alles leert over Affiliate marketing en zoveel meer.
 • Geen technische kennis nodig, slechts een domeinnaam en hosting.
 • Naast de cursus ook toegang tot een erg uitgebreid forum waar je al je vragen kan stellen.
 • Met genoeg discipline is Affiliate marketing onbeperkt schaalbaar, er is geen grens.
 • Éénmalige aanschaf voor levenslang toegang.

Nadelen:

 • Je moet je bewijzen tegenover google en daar gaat veel tijd overheen tot 1 jaar. (8 van de 10 mensen stoppen er dan ook mee na enkele weken)
 • Momenteel veel concurrentie en de kwaliteit ligt steeds hoger om goed te scoren op google.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor deze complete cursus betaal je slechts € 47,00. Ik vind een prijs altijd erg persoonlijk en zal er niet snel een mening over geven.

Wel heb ik zoveel aan deze website gehad van het bouwen van een website tot mijn eerste commissies waarmee ik mijn server kosten eruit haal, dat ik alleen maar kan zeggen dat deze cursus het geld echt waard is!

Je betaald het bedrag maar 1 keer en daarvoor krijg je jarenlange updates waardoor we nu al op versie 4.0 zitten.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht het product toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan hoef je maar een mailtje te sturen en krijg je binnen 30 dagen netjes je geld terug.


Conclusie: Affiliate Marketing Revolutie kopen of niet?

Hopelijk heb ik je een goed beeld gegeven van deze Affiliate Marketing Revolutie Review van Jacko Meijaard.

Zoals ik al eerder aangaf ben ik super enthousiast over de affiliate marketing revolutie, en dat heeft puur te maken dat het zo’n compleet plaatje is. Je wordt van begin tot einde door middel van video’s begeleid door Jacko die alles op een duidelijke manier uitlegt en door middel van de video’s ook duidelijk ziet wat je moet veranderen.

De focus ligt dus niet alleen op Affiliate Marketing, maar ook op het bouwen van een website. Waar moet ik op letten, hoe moet ik een domeinnaam vastleggen, en waar moet ik van Google rekening mee houden? Echt alles komt aan bod.

Hier heb ik door mijn doorzettingsvermogen ook al erg mooie resultaten bereikt en zie mezelf nog als een beginner, stel je voor waar ik sta over 1 jaar?

Houd er zeker rekening mee dat het 3 tot 12 maanden kan duren voordat je de eerste commissie binnen krijgt. Maar als het eenmaal begint te lopen dan kan je elke dag wel een commissie binnen krijgen.

Zoals Jacko ook mooi zegt: Het maakt niet van wat voor achtergrond je komt, of je een diploma hebt ja of nee. Slim of helemaal niet zo slim bent of je een man of een vrouw bent. Dit maakt allemaal niks uit, op het internet is iedereen gelijk.

Iedereen kan dit doen en geld verdienen op het internet is zeker mogelijk. En dat doe je met alle informatie die je nu voor je hebt staan (de cursus).

Neem net als ik de stap naar een eigen website en wie weet wel meer en verdien je eigen inkomen!


Affiliate Marketing Revolutie FAQ (veel gestelde vragen)

 • Kan je passief geld verdienen met Affiliate Marketing?

Ja! Ik ben daar het bewijs van, wel heb ik 1 jaar lang elke week een blog online moeten zetten om mijn websites zichtbaar te laten worden bij google en daarna ging de bal pas echt snel rollen.

 • Waar moet ik bij de Affiliate Marketing Revolutie inloggen?

Mocht je besluiten om deze cursus te gaan doen, dan zal je de inlog gegevens krijgen en kan je hier inloggen.

 • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik kan oprecht eerlijk zeggen dat Jacko Meijaard 100% betrouwbaar is, ik zit zelfs sinds een jaartje in de 10k club omdat ik eind van 2021 10k per maand wil verdienen en zo kon ik samen wat puntjes op de i zetten.

 • Is Affiliate Marketing een makkelijk verdienmodel?

Nee, helaas niet. Je moet je eerst bewijzen tegenover google en daar gaan enkele maanden overheen. Na die maanden krijg je pas de eerste bezoekers en je eerste commissie kan zelfs tussen de 3 en 12 maanden duren. Maar zodra het begint te lopen, dan is er ook geen limiet aan.

Print Friendly, PDF & Email

Marketing Affiliate Revolutie

47 euro
9.3

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

10.0/10

Pluspunten

 • Les van Jacko Meijaard met meer dan 10 jaar ervaring met Affiliate marketing
 • Online omgeving waar je alles van A tot Z leert over Affiliate marketing in je eigen tempo
 • Geen technische kennis nodig, slechts een domeinnaam en hosting
 • Levenslang toegang voor slechts 47 euro
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Gevonden worden op google duurt enkele maanden, de eerste commissie kan zelfs 1 jaar duren
 • Steeds meer concurrentie

Plaats een reactie