Review: The Curse – Cobra Labs – Pre-workout

The Curse, een pre-workout die ik al sinds het begin van mijn sporten gebruik en eigenlijk nog steeds bevalt. Hierbij mijn review over over de The Curse pre-workout

Een pre-workout is een supplement wat je voor het sporten neemt en wat je een goede boost geeft om extra hard te knallen in de sportschool. In de meeste gevallen is cafeïne het hoofdingrediënt. Per scoop zit er in deze pre-workout 155 mg wat gelijk staat aan ongeveer 1 a 2 kopjes koffie. The curse gaan we bespreken.


Naam: The Curse

Aanbieder: Body&Fit of Bodysupplies

Smaken: Blue Rasberry Ice, Green Apple, Lemon Rush, Orange Mango, Pina Colada, Tropical Storm, Watermelon Deluxe

Prijs: 26,90

Aantal doseringen: 50

Prijs per dosering: 0,54


Inhoudsopgave


“Dit stukje tekst staat bij al mijn supplementen”

Het gebruik van supplementen blijft persoonlijk, zie het niet als een vervangend product maar als eventuele toevoeging aan je dagelijkse voeding.

Ik train momenteel 5 dagen per week waarvan 3 ochtenden/middagen. Tijdens de ochtenden of middagen neem ik een pre-workout en tijdens de avonden 1 kop koffie anders beïnvloed het mijn slaap.


Smaken:

Deze pre-workout is verkrijgbaar in 7 smaken; Pina colada, Blue Rasberry ice, Green Apple, Lemon rush, Orange mango, Tropical storm en Watermelon deluxe

Hier vond ik Lemon rush erg lekker, de lemon smaak kwam erg sterk naar voren. ook ben ik gek op de cocktail Pina colada dus zoals je ook op de afbeelding kunt zien bestel ik die ook regelmatig. De smaken zijn erg lekker en smaken precies zoals de smaak ook zegt


Wat kost deze pre-workout van Cobra Labs?

De prijs bedraagt € 26,90, daar krijg je 250 gram voor . 1 Maatschep is 5 gram waardoor je dus precies 50 workout’s eruit kunt halen.

Doe je 1 maatschep, dan haal je er 50 workouts uit en betaal je feitelijk € 0,54 per workout. Ga je voor een dubbele maatschep dan haal je er 25 work-outs uit en betaald je dus € 1,08 per workout.

Prijzen kunnen zeker schelen met de verschillende aanbieders dus ik raad altijd aan om even te vergelijken.


Oplosbaarheid:

Hij lost goed op! Je mengt 1 of 2 maatschappen met 200 ml water, goed schudden en gelijk op drinken.


Belangrijkste ingrediënten:

 • 155 mg caffeine
 • 1.0 gram Creatine Monohydrate
 • 1.6 gram Beta-Alanine
 • 0.7 gram L-Citrulline
 • 0.3 gram L-Citrulline AKG

Werking:

Ik drink een pre-workout altijd zo’n 30 min voor de training en probeer ik het op een lege maag in te nemen (1 uur van te voren).

Bij the curse voel ik de Beta-alanine altijd erg sterk met tintelingen, zo weet je wel precies wanneer hij begint te werken, meestal duurt het ongeveer 15 minuten voordat de tintelingen weer weg zijn.

Conclusie:

Het is een erg complete pre-workout met o.a. caffeine, L-Citrulline, Bèta-alanine.  155 Mg is een mooie hoeveelheid cafeïne.

+ 155 mg cafeïne

+ Krachtige complete pre-workout

+ Goede prijs, niet duur.

– Je kan eventueel last hebben van de Bèta-alanine, dit trekt ook weer weg.


Omschrijving vanaf de website:

The Curse is extreem populair in de US en niet zonder reden!

Precies wat je nodig hebt voor je zware training. Laat niets je meer in de weg staan! Neem 30 minuten voor de training een maatschep van the Curse pre-workout en Unleash Hell! Voordelen

 • Extreem populair in de US
 • Boost is “mind blowing”
 • Trainings-agressief
 • In 30 minuten… KABOOM
 • Sloop letterlijk de gym
 • Extreme pumps
 • 50 servings per verpakking

Hopelijk hebben jullie weer wat gehad aan deze review. Ik probeer mijn website veel af te wisselen met verschillende blogs.


Zie hier al mijn Pre-workout Reviews

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Een greep naar het assortiment van Body & Fit