Plug and Pay Review (2022) – Geniale Betaalsoftware van IMU? (Tonny Loorbach) + Mijn Ervaringen

Kan ik je aanraden om met de Plug & Pay betaalsoftware van IMU aan de slag te gaan? In deze uitgebreide Plug and Pay review ga je het antwoord op deze vraag vinden. Doordat ik persoonlijk al lange tijd gebruik van deze software maak, heeft de software géén geheimen meer voor me. Dit zorgt voor een belangrijk voordeel; ik kan je zo uitgebreid mogelijk informeren over deze software.

Nadat je deze Plug & Pay review doorgenomen hebt, kun je de keuze voor jezelf gaan maken. Ga je van deze betaalsoftware gebruik maken? Of kies er toch voor om van één van de andere mogelijkheden gebruik te maken? Als online ondernemer moet je meerdere belangrijke keuzes maken, waarvan dit zeker een voorbeeld is.

Dankzij deze review ga je in ieder geval een compleet beeld krijgen. Een compleet beeld van alle mogelijkheden van de software. Daarnaast bespreek ik in deze review ook nog wat andere gebruikers van de software vinden, wat de kosten voor de software zijn en welke bonussen je eventueel meegeleverd krijgt. Uiteindelijk sluit ik deze Plug & Pay review af met mijn persoonlijke aanbeveling en deel ik mijn Plug and Pay ervaringen!

Alvast een indruk krijgen over Plug and Pay? Het team van IMU heeft 2 gratis e-books gemaakt met betrekking tot hun product: E-book De ultieme checkout en E-book Affiliate Marketing

Leestijd: 14 minuten


Inhoudsopgave


Plug & Pay in vogelvlucht

Ben je op dit moment bezig met jouw eigen online business? Als je hier reeds mee bezig bent, weet je als geen ander dat de gemiddelde consument kritisch geworden is. Dit merk je terug aan de manier waarop consumenten naar jouw website/webshop aan kijken, maar ook naar hun gedrag op het internet.

Wist je bijvoorbeeld dat veel internetgebruikers een hekel aan wachten hebben? Ook moet een website overzichtelijk zijn en moet de website vooral géén vragen oproepen. Om de bezoekers op jouw webshop blij te maken, is het dan ook wenselijk dat je een goede betaalpagina hebt. Een goede betaalpagina die snel is, die overzichtelijk is en die eigenlijk altijd voor 100% functioneert.

Om een dergelijke betaalpagina te krijgen, maak je gebruik van Plug & Pay. Dit is een uniek stukje software waarmee je zelf jouw eigen betaalpagina kunt maken. Deze pagina maak je niet alleen geheel naar wens, maar is ook direct geoptimaliseerd. Hoe dat precies zit, bespreek ik graag verderop in deze Plug & Pay review.

Feit is dat deze software op voorhand al aantrekkelijk is. Wat mij betreft zijn er eigenlijk weinig andere softwaresystemen die kunnen tippen aan Plug & Pay. Tot zover mijn eerste mening over deze geweldige betaalsoftware!


Plug and Pay review [Video]

Zie jij graag in beeld en woord wat Plug & Pay nou precies is? Dan heb ik goed nieuws voor je! In onderstaande video bespreek ik namelijk alles wat met deze betaalsoftware te maken heeft:

of zie de speciale prijzen via de actiepagina


Voor wie is de Plug & Pay betaalsoftware geschikt?

Is het nou zo dat alle ondernemers van Plug & Pay gebruik kunnen maken? In principe komt het daar wel op neer. In mijn ogen is deze software eigenlijk voor alle digitale ondernemers geschikt. Heb je een eigen winkel en niks met online kanalen te maken? Dan is deze software niet voor je geschikt. Het gaat bij deze software dus echt om de online ondernemers.

Verkoop je op dit moment abonnementen? Of ben je van plan om abonnementen in de toekomst te verkopen? Ook dan is Plug & Pay voor jou geschikt. Zoals je eerder in deze Plug & Pay review hebt kunnen lezen, verkoop je namelijk makkelijk abonnementen met deze software.

Heb je recentelijk een nieuwe website gekregen? Of heb je met bijvoorbeeld WordPress zelf jouw website ontworpen? In principe maakt het niet uit. Het is namelijk zo dat je Plug & Pay aan alle websitesystemen kunt koppelen. Juist dankzij deze koppelmogelijkheid is deze software voor een nóg breder publiek geschikt.

Ben je op dit moment bezig met jouw eigen online business? Dan kun je naar hartenlust gebruik gaan maken van Plug & Pay. Met deze betaalsoftware zet je snel de volgende stappen met jouw online business. Veel plezier en succes in ieder geval met het online ondernemerschap!


Gratis Plug and Pay e-books

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU hebben 2 e-books gemaakt met tips die laten zien wat Plug & Pay allemaal kan bieden. Download ze vooral om een indruk te krijgen:


Wat zijn de Plug and Pay functies?

Ben je op zoek naar een systeem waarmee je een betaalpagina kunt ontwerpen? Dan lijkt Plug & Pay op voorhand al op het lijf geschreven. Feit is echter dat je met deze software nog véél meer kunt. Wat je zoal met deze software kunt, bespreek ik graag hieronder. Hieronder bespreek ik van A tot Z wat de functies zijn én wat de voordelen van deze functies zijn.

Betaalpagina naar wens ontwerpen & instellen

Verkoop je producten via jouw webshop? Dan heb je een betaalpagina nodig die aan alle wensen voldoet. Zo moet de betaalpagina overzichtelijk zijn, technisch in orde zijn en ook nog snel zijn. Om dát te bereiken, is het advies om gebruik te maken van Plug & Pay. Met deze software kun je namelijk jouw betaalpagina geheel naar wens ontwerpen én instellen.

Bij het ontwerpen van de betaalpagina heb je de keus uit allerlei templates. Deze templates zien er standaard al prima uit, maar kun je ook nog naar eigen wens aan gaan passen. Zo kun je de indeling aanpassen, kun je het lettertype aanpassen, kun je de kleuren aanpassen en kun je andere elementen toevoegen aan de betaalpagina.

Als je voor het eerst gebruik van deze software gaat maken, weet je niet zo goed waar je moet kijken. Je kunt namelijk uit allerlei ontwerp- en instelmogelijkheden kiezen. Juist doordat de mogelijkheden zó divers zijn, ben je in staat om een perfecte betaalpagina te ontwerpen. Een betaalpagina die aansluit op jouw wensen én ook nog eens bij/in het design van jouw webshop past!

Hieronder zie je hoe makkelijk dit in zijn werk gaat vanuit de plug and pay omgeving.


Verhogen van de conversie

Weet je relatief veel bezoekers naar jouw webshop te trekken? Merk je alleen dat veel bezoekers van jouw webshop afgaan zonder een aankoop te doen? Dan is jouw conversie nog niet op het gewenste punt. Des te hoger je het conversiepercentage weet te krijgen, des te meer orders je gaat scoren.

Om dit conversiepercentage omhoog te krikken, kun je gebruik maken van Plug & Pay. Met deze software optimaliseer je jouw betaalpagina, waardoor je jouw conversie kunt verhogen. Zo kun je bijvoorbeeld upsells toevoegen aan jouw betaalpagina.

Wat upsell precies is? Nou, stel je voor dat jij via jouw webshop unieke sneakers verkoopt. Op de betaalpagina plaats je vervolgens een button met de tekst ‘koop direct de beste sneakersokken’. Met één druk op de knop kan de klant ook de sneakersokken nog snel aan zijn/haar winkelmandje toevoegen. Op deze manier weet je alleen maar meer geld te verdienen!

Het leuke is dat je ook hierbij weer alle kanten op kunt. Je kunt op meerdere manieren van de conversie verhogen; voer allerlei tests uit en achterhaal wat voor jouw webshop de beste conversie mogelijkheden zijn.

Op deze foto zie je hoe Upsells werken in Plug & Pay
Denk aan het gebruik van upsells zoals IMU ook zelf doet (goedkopere cursus bij aanschaf boek)

Verkopen van abonnementen

Als je een webshop hebt, kun je tal van producten of diensten verkopen. Je kunt bijvoorbeeld fysieke producten verkopen, maar je kunt ook diensten in de vorm van een abonnement verkopen. Indien jij dergelijke abonnementen verkoopt, kun je ook van Plug & Pay gebruik gaan maken.

Met deze software weet je eigenlijk op een unieke manier de abonnementen aan de man te brengen. Door abonnementen te verkopen, weet je op termijn meer en meer wederkerende inkomsten op te bouwen. Dit betekent dat je minder hoeft te werken, terwijl je dezelfde hoeveelheid geld gaat ontvangen. Ideaal!

Wil je graag abonnementen verkopen van Plug & Pay? Nadat je toegang tot de software hebt gekregen, kun je het systeem volledig naar wens in gaan stellen. Dankzij enkele makkelijke instelmogelijkheden is het vervolgens mogelijk om de abonnementen te verkopen. Mocht je hier niet helemaal uitkomen, kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van de Internet Marketing Unie!

IMU doet dit zelf bijvoorbeeld met IMU+ en daar ben ik toevallig zelf al 2 jaar lid van. Dit betekend dat ik al 2 jaar op rij een jaarabonnement betaal omdat ze elke maand nieuwe content blijven toevoegen en dus waarde voor mij.


Koppelingen maken

Gebruik je voor jouw website meerdere plug-ins? En wil je deze plug-ins graag met elkaar laten communiceren? Het is goed om te weten dat je Plug & Pay in ieder geval aan veel plug-ins en andere programma’s kunt koppelen. Door een dergelijke koppeling te maken, kun je van nóg meer gemak en plezier gaan profiteren.

Zo is het mogelijk om Plug & Pay te koppelen aan WooCommerce en WordPress. Eigenlijk is dat ook noodzakelijk; veel ondernemers maken immers gebruik van deze systemen. Verder is het ook mogelijk om Plug & Pay te koppelen aan verschillende betaalproviders, waaronder Mollie. 

Tevens is het mogelijk om Plug & Pay te koppelen aan Zappier. Dankzij Zappier kun je alle overige programma’s en plug-ins aan Plug & Play gaan koppelen. Zappier is eigenlijk een heel slim systeem dat meerdere systemen met elkaar kan laten communiceren. Door Zappier en Plug & Pay op jouw website te installeren, ben je eigenlijk spekkoper. Vanaf dat moment kun je álle kanten op met jouw plug-ins, programma’s én Plug & Pay.

De eerste keer vond ik het vrij lastig om een dergelijke connectie te maken. Ik besloot destijds om maar contact met de klantenservice van Plug & Pay op te nemen. Dat was een prima keuze; de klantenservice wist mij op een prima manier te helpen.


Affiliate marketing

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om via Plug & Pay met affiliate marketing aan de slag te gaan. Het team van Internet Marketing Unie heeft deze functie recent ingebouwd, puur om de strijd met onder meer PayPro aan te gaan.

Dankzij deze functie kun je jouw eigen producten door andere partijen laten promoten. Andersom werkt het echter ook; dat jij de producten van andere partijen gaat promoten. Op het eerste gezicht leek dit een veelbelovende functie, maar vooralsnog werkt het systeem niet naar wens. Zo zijn er meerdere problemen bekend met betrekking tot het berekenen en uitbetalen van de commissies.

Overigens verwacht ik op termijn wel nog heel veel van affiliate marketing. Van dit online verdienmodel in zijn algemeenheid, maar ook van deze functie van Plug & Pay. Ik verwacht dat op korte termijn de nodige veranderingen doorgebracht worden, waardoor deze functie alsnog perfect gaat werken.

In onderstaande schermafbeelding kun je in ieder geval de marketplace zien. Dit is de marketplace zoals deze door affiliates gezien wordt. Naar mijn mening ziet dit er prima en overzichtelijk uit!

Op deze foto zie je de marketplace van Plug & Pay
Hier kan jouw product tussen gezet worden zodat andere je product gaan promoten. Je betaald alleen commissie bij een verkoop.

Wat zijn mijn bevindingen over de Plug & Pay functies?

Wat denk jij van alle hierboven besproken functies? Ben je verbaasd over de hoeveelheid functies? Dat was ik ook toen ik voor het eerst gebruik van deze betaalsoftware ging maken. Al snel had ik ook door dat deze software ongekend veel te bieden heeft.

Over de vele functies van Plug & Pay kan ik dan ook vol lof spreken. De enige uitzondering is de affiliate marketing functie, maar daar verwacht ik op korte termijn flinke verbeteringen bij. Over de overige functies ben ik echter zeer te spreken. Op voorhand had ik verwacht dat je ‘alleen’ een betaalpagina zou kunnen ontwikkelen, maar dat is zeker niet het geval. Plug & Pay weet gewoonweg heel veel te bieden.

Iets wat mij ook aanspreekt, is de optimalisatie. Deze software is volledig geoptimaliseerd met het oog op Google; je hoeft dus niet bang te zijn dat deze software schade aan jouw rankings aan gaat richten. Integendeel zelfs; dankzij deze software gaat jouw website waarschijnlijk beter beoordeeld worden door Google! 

Al met al ben ik erg te spreken over de Plug & Pay betaalsoftware. Je hebt de toegang tot veel functies, waarbij het ook nog een voordeel is dat de functies echt geweldig werken. In het restant van deze Plug & Pay review deel ik overigens gaan mijn persoonlijke bevindingen nog iets uitgebreider. Neem deze review dus op je gemakje door en laat je verrassen. Plug & Pay heeft in ieder geval geweldige en uitgebreide functies!


Wie is de ontwikkelaar van de Plug and Pay software?

Ben je vooralsnog te spreken over hetgeen je in deze Plug & Pay review hebt gelezen? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Persoonlijk ben ik namelijk ook te spreken over deze software! Dat komt niet alleen door de software zelf, maar ook door de ontwikkelaars van de software. In mijn ogen hebben de ontwikkelaars echt subliem werk geleverd.

Maar, wie zijn deze ontwikkelaars nou precies? Als je deze Plug & Pay review aandachtig doorgelezen hebt, weet je al wie deze software ontwikkeld heeft; de Internet Marketing Unie. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in ons land en levert meerdere unieke softwaresystemen. Hieronder vertel ik je daar graag iets meer over.

Wat is de Internet Marketing Unie?

In eerste instantie werd de Internet Marketing Unie opgericht als een SEO-bureau. Door de jaren heen is dit echter flink veranderd. Op dit moment staat de Internet Marketing Unie namelijk te boek als hét marketingplatform van ons land. Als je een kijkje op de website van de IMU neemt, zie je deze tekst ook naar voren komen.

In de afgelopen jaren heeft de Internet Marketing Unie een flinke groei doorgemaakt. Deze groei is met name te danken aan de verschillende online diensten die aangeboden worden:

 • E-books: recentelijk heeft de IMU meerdere e-books op de markt gebracht. In deze e-books staan specifieke online marketing onderwerpen volledig centraal.
 • Cursussen: via de IMU ben je ook in staat om cursussen te volgen. Ook bij deze cursussen draait alles om online marketing onderwerpen.
 • Softwaresystemen: Plug & Pay is niet het enige softwaresysteem van de IMU. Nee, dit bedrijf heeft ook de systemen Huddle en Phoenix op de markt gebracht.
 • Events: de Internet Marketing Unie organiseert ook regelmatig events. Dit zijn dan wel online events dan wel offline events. Met name de offline events – dus in real life – kunnen op veel lovende woorden rekenen.
 • Trainingen: tot slot kun je via de Internet Marketing Unie ook nog meerdere trainingen volgen. Ik val een beetje in herhaling, maar ook deze trainingen volg je volledig online en heeft betrekking op online marketing.

Al met al is de Internet Marketing Unie dus een behoorlijk bedrijf geworden. Een bedrijf dat momenteel gerund wordt door de twee hoogste bazen Martijn en Tonny. Over deze twee heren vertel ik je in deze Plug & Pay review graag ook iets meer! 


Wie is Tonny Loorbach?

Op de foto hiernaast zie je Tonny Loorbach afgebeeld staan. Zoals je kunt zien, is het een energieke jongeman. Een energieke jongeman die vooral heel veel kennis van onder meer SEO heeft. In eerste instantie begon hij dan ook zijn eigen SEO bureau; met zijn bureau ging hij werken aan de websites en webshops van andere klanten.

Dat ging hem al snel vrij goed af. Tegelijkertijd had hij de droom om het grootser aan te pakken. Hij begon dan ook met het aanpassen van zijn dienstverlening; dat heeft uiteindelijk gezorgd voor de Internet Marketing Unie zoals we deze hedendaags kennen.

Binnen de Internet Marketing Unie is Tonny Loorbach eigenlijk de grootste baas. Opvallend hierbij is dat hij zich nagenoeg niet meer met de dagelijkse gang van zaken bezig houdt. Nee, Tonny is meer bezig met de lange termijn visie.

Zo denkt hij na over strategieën van de Internet Marketing Unie, werkt hij nieuwe concepten uit en probeert hij blijvend online ondernemers te helpen. Dat was in eerste instantie namelijk al zijn doel met/van de Internet Marketing Unie!

Op deze foto zie je Tonny Loorbach , 1 van de oprichters van Plug and Pay
Tonny Loorbach

Wie is Martijn van Tongeren?

Toen Tonny Loorbach SEO werkzaamheden voor klanten uitvoerde, was Martijn van Tongeren één van de eerste klanten. Martijn en Tonny kregen al snel een hechte band, waarna Martijn voor Tonny ging werken. In de afgelopen jaren is dat behoorlijk veranderd; Martijn heeft zich namelijk op weten te werken tot mede-eigenaar van de Internet Marketing Unie.

Net zoals Tonny heeft ook Martijn ongekend veel kennis. Kennis van onder meer online marketing, optimalisatie van websites, van softwaresystemen en van alle overige online activiteiten. Om deze kennis tot uiting te brengen, heeft Martijn eigenlijk aan de dagelijks leiding over de Internet Marketing Unie. Hij werkt nieuwe concepten uit, hij verbetert de huidige concepten en hij stuurt het IMU team aan.

Dit gaat Martijn bijzonder goed af. De producten van de Internet Marketing Unie worden immers alleen maar verbeterd, terwijl je op het internet nagenoeg géén negatieve beoordelingen voorbij ziet komen. In mijn ogen is dat een duidelijk signaal dat Martijn (en Tonny) de zaken perfect op orde hebben.

Op deze foto zie je Martijn van Tongeren, 1 van de oprichters van Plug and Pay
Martijn van Tongeren

Wat vind ik van Tonny & Martijn?

Aan de hand van bovenstaande stukjes tekst (en foto’s) heb je een indruk van de Internet Marketing Unie gekregen. Zoals je wellicht al verwacht had, ben ik bijzonder te spreken over de Internet Marketing Unie. Dit is niet alleen aan de diensten/producten te danken, maar ook zeker aan Tonny en Martijn. Beide heren hebben bewezen dat ze geweldig werk leveren.

Bijkomend voordeel: beide heren zijn echt heel sympathiek. In de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om in contact te komen met beide heren. Tijdens deze contactmomenten viel de expertise van Martijn en Tonny mij op, maar ook het sympathieke karakter. Beide heren staan écht voor andere mensen – digitale ondernemers vooral – klaar.

Ook kan ik stellen dat beide heren voor 100% te vertrouwen zijn. Ze zijn beide slim, vakkundig, ervaren en doen er alles aan om onder andere mensen te helpen. Daarover kan ik ook gerust stellen dat hen dit bijzonder goed afgaat; ze hebben immers een flink bedrijf op weten te bouwen.

Al met al ben ik erg enthousiast over de Internet Marketing Unie. Als je van een dienst van dit bedrijf gebruik wilt maken, hoef je geen moment te twijfelen. De Internet Marketing Unie heeft haar zaakjes namelijk perfect op orde.


Huddle en Phoenix

Eerder in deze Plug & Pay review gaf ik aan dat de IMU meerdere softwarepakketten heeft ontwikkeld. Het gaat hierbij niet alleen om Plug & Pay, maar ook om Huddle en Phoenix. Over deze twee softwaresystemen wil ik je ook graag uitgebreid informeren.

 • Huddle: wil jij graag jouw eigen online community opbouwen? Heb je bijvoorbeeld interesse om een eigen forum op te zetten? Of wil je graag een online lidmaatschap in het leven gaan roepen. Met dank aan de Huddle software is dit mogelijk; behoorlijk veel online ondernemers maken reeds gebruik van deze unieke online software.
 • Phoenix: wil jij graag jouw eigen website gaan maken? Dan hoef je niet meer moeilijk te doen. Met Phoenix kun je namelijk in een handomdraai jouw eigen website maken. Je hebt hier géén ervaring voor nodig én ook geen kennis. Eigenlijk kun je dus direct starten met het ontwikkelen van jouw website. De software zelf zorgt er ondertussen voor dat jouw website direct volledig geoptimaliseerd wordt.

Ook over deze twee softwaresystemen ben ik erg te spreken. Met name de Phoenix software is onwijs handig. Voor beginnende online ondernemers, maar ook zeker voor de ervaren online ondernemers. Als je eenmaal van deze software gebruik maakt, wil je waarschijnlijk niks anders meer. De software werkt namelijk makkelijk, biedt veel mogelijkheden en is van het gewenste niveau.

Dit geldt overigens niet alleen voor Phoenix, maar ook voor Huddle. Met name als je bijvoorbeeld abonnementen wilt verkopen, kun je prima met Huddle aan de slag gaan. Dankzij deze software ben je immers in staat om een lidmaatschap of online community in het leven te roepen. Door Huddle vervolgens aan Plug & Pay te koppelen, ben je echt spekkoper!


Wat vinden andere gebruikers van de Plug and Pay betaalsoftware?

Heb je interesse om met de Plug & Pay software aan de slag te gaan? Aan de hand van deze review kan ik me dat goed voorstellen. Het is echter ook goed om te kijken of andere gebruikers óók tevreden zijn over deze software. Die zoektocht hoef je gelukkig niet meer zelf uit te voeren. Nee, ik ben namelijk al op zoek gegaan naar de ervaringen van andere gebruikers van de Plug & Pay betaalsoftware.

Al snel bleek dat er online behoorlijk wat beoordelingen te vinden zijn. Opvallend hierbij is dat nagenoeg alle beoordelingen super positief zijn. Veel gebruikers roemen de Internet Marketing, het gemak van deze software en de mogelijkheden van deze software.

Verder viel het mij op dat meerdere bekende online ondernemers ook hun mening achtergelaten hebben. In mijn ogen was dat al veelzeggend; deze online ondernemers maken niet zomaar gebruik van deze software. Onder meer Youri Meuleman maakt, zoals je hieronder kunt lezen, tot volledige tevredenheid gebruik van de Plug & Pay betaalsoftware:

Op deze foto zie je een plug & pay ervaring

Eigenlijk kan ik stellen dat de meeste gebruikers van de Plug & Pay software super positief zijn. Her en der heb ik een negatieve beoordeling gevonden, maar die beoordelingen leken alles behalve echt te zijn. Op basis van mijn zoektocht kan ik het volgende stellen: veel online ondernemers maken met veel plezier gebruik van de Plug & Pay software!


Wat zijn de voor- en nadelen van Plug & Pay?

Zo, langzaamaan kom ik richting het einde van deze Plug & Pay review. Voordat ik de review echt af ga ronden, wil ik eerst nog alle voor- en nadelen bespreken. 

Voordelen van Plug and Pay

Daarbij start ik met de voordelen van deze software:

 • Bijzonder makkelijke werking. Als je voor de eerste keer van deze software gebruik gaat maken, is het mogelijk eventjes zoeken. Als je voor de tweede á derde keer van de software gebruik gaat maken, spreekt eigenlijk alles al voor zich. Bij deze software geniet je hoe dan ook van een bijzonder makkelijke werking. Een groot voordeel in mijn ogen, aangezien andere softwaresystemen soms wel erg ingewikkeld zijn.
 • Volledig naar eigen wens in te stellen. Een groot voordeel vind ik dat je de betaalpagina volledig naar eigen wens in kunt stellen. Je bepaalt zelf wát er op de betaalpagina getoond moet worden, wat de indeling is, welke kleuren je gebruikt en welke overige elementen je nog aan de pagina toegevoegd. Eigenlijk heb je alle mogelijkheden om de betaalpagina voor 100% naar jouw wens te maken.
 • Vakkundige en sympathieke ontwikkelaars. Ook vind ik het een groot voordeel dat deze software door de Internet Marketing Unie ontwikkeld is. Dit bedrijf weet waar goede software aan moet voldoen én wat de wensen van online ondernemers zijn. Persoonlijk ben ik ook over Tonny en Martijn erg te spreken; het zijn vakkundige, sympathieke en hardwerkende ondernemers. Precies zoals ik het graag zie.
 • Mogelijkheid tot het maken van koppelingen. Bij Plug & Pay is het ook nog mogelijk om deze software aan andere systemen te koppelen. In mijn ogen brengt dit echt een belangrijk voordeel met zich mee; je kunt deze software volledig in jouw ‘digitale omgeving’ integreren. Juist daardoor kun je alle kanten op met dit systeem, maar ook met de andere systemen waar je op dit moment gebruik van maakt.
 • Prima functionerende klantenservice. Is jou onverhoopt iets niet helemaal duidelijk? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van de Internet Marketing Unie. Ik heb dit zelf ook al meerdere keren gedaan en dat ging altijd naar volle tevredenheid. Je wordt goed, adequaat en vriendelijk geholpen door de werknemers van de Internet Marketing Unie klantenservice.
 • Je kunt uit drie pakketten kiezen. Wil je van Plug & Pay gebruik gaan maken? Dan heb je uiteraard ook nog met jouw portemonnee/budget te maken. Gelukkig ben je bij deze software in staat om uit drie pakketten te kiezen. Juist doordat je relatief veel keuzemogelijkheden hebt, kun je altijd een geschikt pakket voor jouw situatie vinden. 
 • Onwijs veel functies. Persoonlijk spreekt het mij ook aan dat je met Plug & Pay veel kanten op kunt. Je kunt met deze software een betaalpagina ontwikkelen, maar je kunt ook aan de conversie van jouw website werken. Tevens ben je in staat om met affiliate marketing aan de slag te gaan; juist deze vele mogelijkheden zijn wat mij betreft een groot pluspunt.
 • Technische kennis is niet vereist. Wil jij graag direct met Plug & Pay aan de slag gaan? Dat is mogelijk. Voor het gebruik maken van deze software heb je namelijk geen technische kennis nodig. Dit betekent dat het systeem eigenlijk voor echt iedereen te gebruiken is!

Nadelen van Plug and Pay

Ben ik nou voor 100% tevreden met Plug & Pay? Nee, dat is niet het geval. Voor ongeveer 98%, aangezien dit systeem in mijn ogen twee nadelen met zich mee brengt:

 • Je moet behoorlijk diep in de buidel tasten. Als je van de Plug & Pay software gebruik wilt maken, moet je een keuze maken tussen één van de drie pakketten. Ongeacht voor welk pakket je kiest, moet je relatief veel geld betalen. Dit is zeker geen goedkope software, maar je krijgt wel veel waar voor je geld.
 • De functie ‘affiliate marketing’ werkt nog niet goed. Ook vind ik het jammer dat de nieuwste functie – affiliate marketing – niet naar wens functioneert. Ik verwacht echter wel dat dit in de toekomst door de IMU flink verbeterd gaat worden. Daarnaast is deze versie alleen verkrijgbaar bij de ultimate versie.

De kosten van Plug & Pay

Heb ik je met deze Plug & Pay review warm weten te maken? Wil je het liefste zo snel mogelijk gebruik gaan maken van deze software? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Voordat je van deze software gebruik kunt maken, moet je je echter aanmelden. Daarbij heb je de keus uit de volgende drie pakketten:

Hieronder zie je de maandelijkse optie, als je kiest voor jaarlijks dan krijg je korting en kom je uit van 9 euro per maand voor lite, 49 euro per maand voor premium en 97 euro per maand voor ultimate.

Op deze foto zie je de Plug & Pay prijzen.

Voor welk pakket je het beste kunt kiezen? Dat is van jouw eigen voorkeuren afhankelijk. Als je van de affiliate marketing functie wilt gebruiken, moet je bijvoorbeeld het Ultimate abonnement nemen. Als je graag minder geld uitgeeft, kun je ook voor één van de andere twee pakketten kiezen. Stem het juiste pakket dus af op jouw voorkeuren en beschikbare budget.

Overigens is het niet verplicht om een jaarabonnement af te sluiten. Je kunt ook kiezen voor een maandabonnement, maar de jaarkosten zijn in dat geval wel hoger. Wat mij betreft is dit echter wel een handige mogelijkheid die door de IMU aangeboden wordt.


Garantie

Ben je eigenlijk al direct niet tevreden met jouw aankoop? Dan is het goed om te weten dat de Internet Marketing Unie een 14 dagen niet goed geld terug garantie aanbiedt. Tijdens deze 14 dagen kun je het volledige aankoopbedrag retour vragen bij de klantenservice van Plug & Pay. Ook dit wordt weer keurig gedaan door de heren van de Internet Marketing Unie. 


Kan ik de Plug and Pay software aanraden?

Ja, ik kan vol overtuiging deze Plug & Pay software aanraden. De software biedt veel mogelijkheden, is van een ongekend hoog niveau en is ideaal voor online ondernemers. Als je van deze software gebruik wilt maken, moet je alleen wel met het prijskaartje rekening houden.

Aan de andere kant ga je dankzij deze software waarschijnlijk alleen maar meer geld verdienen. Voldoende reden dus om je direct voor deze software aan te melden. Via de onderstaande button kun je je direct aanmelden!


Veelgestelde vragen over Plug & Pay

 • Kun je Plug & Pay koppelen aan andere online systemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Zo kun je Plug & Pay koppelen aan Mollie en aan WordPress, maar ook aan bijvoorbeeld Huddle en Phoenix. Dankzij Zappier kun je Plug & Pay ook echt aan alle andere systemen en plug-ins koppelen.

 • Is het mogelijk om jouw abonnement te wijzigen?

Ja, gedurende jouw contractduur kun je jouw abonnement wijzigen. Je kunt dit online doen, maar je kunt hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice van de Internet Marketing Unie.

 • Is de Internet Marketing Unie te vertrouwen?

Ja, je kunt met een gerust hart gebruik maken van de diensten van de Internet Marketing Unie. Dit bedrijf heeft de zaakjes prima op orde en levert ook prima software af. Dat blijkt niet alleen uit Plug & Pay, maar ook uit Huddle en Phoenix.

 • Voert de Internet Marketing Unie nog updates uit?

Ja, de Internet Marketing Unie voert eigenlijk doorlopend updates uit. De software blijft hierdoor veilig en blijft hierdoor volledig up to date.

 • Krijg je bonussen meegeleverd?

Indien je nu een abonnement op Plug & Pay neemt, krijg je een jaarabonnement op Mailblue cadeau. Met dit systeem kun je op een efficiënte en slimme manier met e-mailmarketing aan de slag gaan.


Meer van de IMU?

IMU is gericht op ondernemers zoals ik die in de wereld van Online Marketing zitten en dat is precies de reden dat er in de toekomst meer reviews komen van dit professionele bedrijf.

Print Friendly, PDF & Email

Plug and Pay

49 euro
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Volledig naar eigen wens in te stellen, zorg voor een eigen stijl
 • Geen technische kennis nodig, erg makkelijke werking.
 • Mogelijkheid tot het maken van koppelingen zoals een bestaande website
 • Je kunt uit drie pakketten kiezen
 • Vakkundige en sympathieke ontwikkelaars. IMU heeft een erg goede reputatie

Minpunten

 • Affiliate marketing systeem is alleen beschikbaar bij de ultimate versie
 • De prijs kan voor sommige een minpunt zijn

1 gedachte over “Plug and Pay Review (2022) – Geniale Betaalsoftware van IMU? (Tonny Loorbach) + Mijn Ervaringen”

Plaats een reactie