!--Tradedoubler site verification 3100936 --> Publisher Website!

Onderzoek: Fit voelen en fit zijn

Een tijdje terug heb ik Franca van der Smit , orthomoleculair arts van REFLEQT Clinic een berichtje gestuurd dat ik wel erg benieuwd was hoe healthy ik eigenlijk was door middel van een onderzoek. Ik heb nog geen ervaring met een orthomoleculair arts.

Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire geneeskunde is een nieuwe vorm van geneeskunde die, in tegenstelling tot de reguliere geneeskunde, natuurlijke middelen gebruikt bij een behandeling.

De reguliere geneeskunde zoals huisartsen en specialisten, zetten chemische strijdmiddelen (geneesmiddelen of bestraling) in of halen zieke delen gedeeltelijk of in zijn geheel weg (operatie).

Waar de traditionele geneeskunde voor de aanval gaat, gaat orthomoleculaire geneeskunde met het gebruik van natuurlijke stoffen een ondersteuning de strijd aan, waarbij het lichaam gevraagd wordt zelf te genezen.

Voor mijn afspraak heb ik een uitgebreid vragenlijst moeten invullen om inzicht te geven in mijn medische geschiedenis.

De gezondheidscheck:

Tijdens mijn intake met Franca vertelde ze mij wat er tijdens het onderzoek allemaal ging gebeuren.

Tijdens het onderzoek werden er verschillende pleisters op mijn voorhoofd geplakt en moest ik mijn blote handen en voeten op een sensor leggen, dat duurde zo’n 12 minuten.

De resultaten kwamen vrij snel binnen waarbij we ze stap voor stap zijn door gaan doornemen.

De scan gaf aan dat mijn stressindicator verhoogd was en dat ik een tekort aan jodium heb en verder kwam ik eigenlijk erg goed uit de test.

Uiteraard kwam er nog meer uit, maar de belangrijkste resultaten heb ik er even uit gehaald.

Conclusie:

Ik eet vrij weinig brood waardoor ik nu dagelijks 2 druppels jodium in een glas water oplos. Ik probeer elke week een lesje yin yoga te volgen.

Op aanraden van Franca ga ik volgend jaar een check doen op voedingsintoleranties door middel van een bloedonderzoek om te kijken waar mijn lichaam wel of juist niet goed op reageert.

Ik zal binnenkort ook een detox kuurtje doen om alle ongezonde stoffen uit mijn lichaam te krijgen.

Ik kan dit onderzoek zeker aanraden als je nog meer over jezelf te weten wilt komen, aan het eind van het onderzoek krijg je alles netjes op de mail zodat je het voor jezelf kan uitprinten of bewaren.

Voor meer informatie ga je naar: https://www.refleqtclinic.nl/

Leave a Comment