Wie is Joshua Kaats? – Betrouwbaar of een Scam?

Joshua Kaats heeft hier wel wat deuren opgezet aangezien ik 4 websites heb waarvan 1 dropshipping dankzij zijn Dropship Academy cursus. Maar wie is Joshua Kaats precies en is hij betrouwbaar of is het een scam?

Joshua zit overigens heel veel in de sportschool aan de krachttraining dus leeft eigenlijk hetzelfde als ik. Fit zijn en je passie uitoefeningen in je hobby.

Joshua Kaats is bekend van mijn Dropship Academy 3.0 Review (low ticket dropshipping) en mijn High Ticket Dropship Academy Review (high Ticket dropshipping)


Inhoudsopgave


Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is al enkele jaren succesvol met het verkopen van producten via zijn dropship webshops.

Zoek je op dropshipping, dan kom je snel de naam Joshua Kaats tegen.

Mocht je nog nieuw zijn in deze wereld, download hier dan zijn gratis e-book waar hij al meerdere waardevolle tips geeft om met een dropship webshop te beginnen.

Joshua Kaats is geboren op 15 december 1995 wat betekend dat hij op dit moment 25 jaar is.

De reden dat Joshua deze manier van geld verdienen is gaan proberen, is omdat hij vrijheid wou. Zelf zijn uren bepalen en niet meer voor een baas werken.

(precies de reden dat ik ook 4 websites heb)(vrijheid)

Na zijn successen is hij gestopt met school en zijn opleiding en is hij gaan reizen.

Op deze foto zie je Joshua Kaats
Joshua Kaats

Daarna is zijn cursus Dropship Academy (buitenlandse markt) en zijn gloednieuwe High Ticket Dropship Academy (Nederlandse markt) tot leven gekomen.


Joshua Kaats eigen ervaringen

Hier spreek ik Joshua Kaats regelmatig omdat ik zijn producten in mijn bezit heb. Naar mijn mening is Joshua zeker anders dan hij doet vermoeden op zijn Instagram, op Instagram komt vooral het luxe leventjes naar voren met een mooi gekocht Mansion en dure auto’s (waarvan hij er trouwens 2 weer verkocht heeft) (om weer meer vrijheid te creëren).

Hij reageert altijd via Instagram berichten of mails en is ook zeer actief in de facebook Dropship community. Joshua is dus echt een stuk meer dan alleen dat luxe uiterlijk, daar kun je echt doorheen kijken en met een goed gevoel goede kwaliteit producten kopen boordevol informatie.

Ik denk persoonlijk dat hij gewoon erg trots is wat hij neer heeft gezet en dat wil laten zien (en hij heeft groot gelijk)

Als we overigens online zoeken op google of Trustpilot dan zie je veel meer Joshua Kaats positieve ervaringen. Op Trustpilot heeft hij een 4,7 van 5 met 160 reviews


Joshua Kaats Social Media

Zoals ik al zei, ik heb Joshua Kaats via zijn instagram, Joshua deelt hier veel van zijn successen die komen van de leden van de Dropship Academy.

Wel toont hij een iets te luxe leefstijl naar mijn mening, ik ken Joshua ook namelijk als iemand die op al je vragen antwoord geeft in de Dropship community.

Wel toont het wat er allemaal mogelijk is in de wereld van dropshipping en hoe je geld kan verdienen met een webshop.

Ook geef deze manier van leven zo geheten lovers or haters op. Zoals ze zeggen: You love him or you hate him.

Ik ben iemand die tegen hem op kijkt, de reden dat hij met dropshipping is begonnen omdat hij vrijheid wou.

Dit is ook precies de reden dat ik meerdere websites heb, ik hoop binnen een jaar volledig voor mezelf te kunnen werken.


Wat is dropshipping in het kort?

Dropshipping is eigenlijk niks anders dan het verkopen van producten van een andere partij via jouw website.

Je verkoopt dus feitelijk de producten van iemand anders, je kan bijvoorbeeld speciale samenwerkingen aan gaan met leveranciers zodat je iets kan aanbieden wat andere dropship webshops niet aanbieden.

De laatste tijd is een dropship webshop helemaal hip geworden door de tijd waarin we leven, dit heeft te maken dat een webshop weinig startkapitaal nodig heeft en feitelijk kan iedereen een website beginnen.

Wel is dropshipping ook negatief in het nieuws gekomen omdat heel veel mensen producten verkopen die met slechte voorwaarden van de leverancier. En daar is de klant dan de dupe van.


Wat zijn de producten van Joshua Kaats?

Joshua heeft zich netjes ingeschreven bij de kvk onder zijn bedrijf Dropship Academy BV.

Onder dit bedrijf zijn de volgende producten beschikbaar gemaakt.

Dropship Academy 3.0

Zoals elke review op deze website onder de categorie geld verdienen is deze cursus gemaakt om je stap voor stap alles te leren over dropshipping.

Je krijgt toegang tot meer dan 70 video’s in de Dropship Academy en heel veel extra’s waar je je hele leven toegang tot hebt.

Omdat Joshua wil dat je echt voor gaat, ga je een jaarabonnement aan. Daarnaast krijg je dan alle toekomstige updates. Binnenkort komt namelijk Dropship Academy 4.0 uit waar je alles gaat leren over de mogelijkheden van Internationaal Dropshippen!

In dit jaar krijg je maar liefst 104 persoonlijke dropship coaching calls waarbij er persoonlijk wordt gekeken naar je eigen webshop.

Uiteraard kan je het bij dit jaar houden, maar mocht het zo’n succes worden dan is het maar een klein bedrag met wat je verdient.

Lees alles in mijn Dropship Academy 3.0 Review

(Of doe nu zijn low ticket webinair)

Op deze foto zie je de cursus Dropship Academy van Joshua Kaats
Dropship Academy Kortingspagina. Code DROPSHIPLISA voor €100,00 korting

Dropship Academy Video Review

Hieronder deel ik mijn Video Review zodat jij een goede indruk krijgt over deze cursus:


High Ticket Dropship Academy

Waar de cursus Dropship Academy 3.0 zich vooral richt op het verkopen van veel producten uit de hele wereld voor lagere prijzen heeft Joshua nu ook een nieuwe training uitgebracht.

Deze cursus is voor altijd en gericht op marges van € 200,00 tot € 500,00 per product. Dat is de reden dat deze cursus dubbel zo duur is als de low ticket cursus waar je elk jaar opnieuw voor moet betalen.

High Ticket Dropship Academy 2.0 richt zich namelijk op de Nederlandse markt en hierin ga je producten verkopen voor minimaal € 200,00 tot € 1500,00 waardoor je veel gerichtere klanten krijgt.

Dit heeft ook als voordeel dat je minder producten hoeft te verkopen en een hogere winstmarge zal hebben.

Zie hier mijn 3000 woorden tellende High Ticket Dropship Academy Review

(doe nu zijn high ticket webinair)

High Ticket Dropship Academy Kortingspagina. Code DROPSHIPLISA voor €100,00 korting

High Ticket Dropship Academy Video Review

Hieronder neem ik je mee in de wereld van High Ticket dropshipping in deze HTDA cursus.


E-book Dropship Blauwdruk

Joshua Kaats is erg goed bezig om je op verschillende manieren gratis van informatie te voorzien over dropshipping.

Dit gratis dropship blauwdruk e-book geeft je al veel informatie over dropshipping en een paar goede tips die je zeker kunt toepassen.

Denk bijvoorbeeld in welke niche je producten kunt verkopen tot hoe je bezoekers naar je webshop moet sturen.

Wij Nederlanders houden van gratis, dus pak zeker dit e-book mee.

Op deze foto zie je het gratis e-book dropship blauwdruk van Joshua Kaats
Gratis Dropship Blauwdruk

Joshua Kaats Vermogen?

Zoals ik al eerder zei, Joshua laat graag zien wat er mogelijk is in 2.5 jaar aan dropshipping en zie hieronder de video waarin hij zijn Ferrari heeft gekocht. Hij heeft overigens ook een Lamborghini

Daarnaast is hij net terug van een luxe vakantie St. Tropez , dus met zijn vermogen zit het wel goed.


Waarom Joshua Kaats 100% betrouwbaar is

Overal te vinden op social media

Joshua Kaats verstopt zich zeker niet en heeft genoeg kanalen waar je hem kan vinden, hij is daardoor zeker betrouwbaar.

Je kan hem hier overal vinden:


Facebook groep Dropship community

Koop je 1 van de producten van Joshua Kaats dan krijg je ook toegang tot zijn facebook groep. Hier zitten momenteel al meer dan 3000 aanwezig die 1 van zijn producten hebben gekocht en er worden heel veel mooie resultaten gedeeld.

Ook is Joshua actief in de groep en deelt hij bijvoorbeeld regelmatig resultaten op zijn Instagram van mede studenten. Ook als er vragen zijn is hij niet te beroerd om hier antwoord op te geven.


Joshua Kaats netjes ingeschreven bij kvk

Zoals al eerder vermeld staat hij netjes ingeschreven bij de kvk.

Hierbij zijn gegevens:

Bedrijfsnaam:Dropship Academy BV
Adres:Jan de Kuijerstraat 20
Postcode:3404 GH
Plaats:IJsselstein
KVK-nummer:73735884

Conclusie: deze man kan je ver brengen!

Het mag duidelijk zijn: Joshua Kaats is super betrouwbaar en zeker GEEN scam!

Hij heeft duidelijk verstand van dropshipping en laat dit ook duidelijk zien in zijn gratis e-book en webinair en nieuwe training High Ticket.

Joshua is vooral erg betrokken bij iedereen die aan de Dropship Academy mee doet en staat eigenlijk voor iedereen altijd klaar.

Hij reageert op vragen in de Dropship community facebook groep maar ook via mails of instagram berichten.

Of laat je motiveren en inspireren door mijn Dropship Academy Review of mijn High Ticket Dropship Academy Review

Of wacht niet langer en ga naar zijn kortingspagina en gebruik code DROPSHIPLISA voor € 100,00 en begin met Low Ticket Dropshipping of High Ticket Dropshipping.