Review: Aspire health drink

Aspire health drink, een healthy drink die ik 3 weken heb mogen proberen. Hieronder mijn oordeel en review over dit Aspire drink drankje.

Voedingssupplementen zijn voor mij een aanvulling. Op het moment dat je (misschien) teveel of te weinig eet, dan zal je niet het gewenste resultaat krijgen dan dat je je voeding trackt (meten = weten). Op den duur krijg je vanzelf door wat en hoeveel er in elke maaltijd ongeveer zit en kun je dat tracken een beetje loslaten. Ik weet zo onderhand wel wat ik dagelijks binnen krijg aan voeding. Daardoor kunnen supplementen net dat beetje extra geven. Leuk om een supplement als deze Aspire health drink te mogen proberen.


Inhoudsopgave


Smaken

Aspire health drink is momenteel in 4 verschillende smaken te verkrijgen namelijk, mango, cranberry en appel acai en als laatste toegevoegd Framboos

Klik op de afbeeldingen om de prijzen en informatie en keuze van de 4 smaken te zien.

Zie deze health drink als een energie drankje, maar dan als gezonde variant. Aspire health drink bevatten de volgende ingrediënten:
Guaraná
Groene thee
Gember
L-carnitine
vitamines zoals vitamine B5 en B8

Al deze ingrediënten zorgen voor het verhogen van je energie en verbranding, en zorgen er dus voor dat je meer gaat bewegen en uiteindelijk naast je goede voeding ook gaat afvallen.


De smaken kort samengevat:

Apple & Acai:

De frisse smaak van appel samen met de gezonde antioxidanten uit Acai bessen maken deze smaak uniek

Mango:

De heerlijke zoetheid van deze vrucht gaat perfect samen met de prikkel van citroen!

Cranberry:

De heerlijke frisheid van cranberries hebben ervoor gezorgd dat het populair is als sap. Met onze originele frisse en fruitige cranberry smaak kun je hier heerlijk van genieten.

Framboos:

Deze smaak is erg welkom en als laatste toegevoegd, de fruitige smaak overheerst en deze smaak staat hier op nummer 1.


Gebruiksaanwijzing

Er wordt aangeraden om 2 maal daags een blikje te drinken, 1 blikje voor de lunch en 1 blikje aan het einde van de dag. Ik nam er 1 voor het sporten (aan het eind van de dag) en kreeg er meer energie van gedurende de dag. Dit komt ook door de cafeïne wat al in groene thee zit.


Conclusie:

Ik vind het zeker een goede aanvulling op een gezonde leefstijl. Kreeg meer energie van de 2 blikjes die ik per dag dronk. Ik vond de 3 smaken erg lekker, vooral als je ze vanuit de koelkast drinkt.

Ik raad dan ook aan om het minimaal 2 weken te proberen, om een goed resultaat te bereiken. Langer kan natuurlijk altijd. Aspire health drink is onder andere te koop via bol.com in 12 of 24 blikjes verpakking, zie Appel+acai of mango of Cranberry of Framboos


Afvallen door middel van Overheerlijke Recepten Voor Snelle Vetverbranding

Energiebalans is uiteraard leidend om af te slanken, bekijk de beste manier om gezond af te vallen naar de Afslank Receptenbijbel voor simpel te maken afslank recepten.

Print Friendly, PDF & Email
Volg Marc

MarcHealthy

Marc, een man die zelf een enorme transformatie heeft ondergaan en sinds enkele jaren een enorme passie heeft voor sporten en een gezonde leefstijl. Op deze blog wil ik je motiveren en informeren over voeding, fitness en supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Een greep naar het assortiment van Body & Fit